Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΡΗΜΑΔΙΑΣΜΕΝΟ ΤΣΙΓΑΡΟ!!!!!!

Recommended Posts

Σημερα ειδα στο πακετο μου το 3,70 και επαθα σοκ! Πριν ενα μηνα ειχε 3,20...

Και αρχισα να σκεφτομαι.....ποσες φορες εχω υποσχεθει να το κοψω και δεν το εκανα, δεν προσπαθησα καν ποτε, ποσες φορες ειπα "οποτε θελω το κοβω" τριχες.........το αρχισα στα 19 γιατι ηθελα να ειμαι ενηλικη να μην πουν οτι το κανω απο μιμητισμο.....εκανα μεχρι τα 28 ενα πακετο την ημερα.....μενω εγκυος στον πρωτο, το κοβω μαχαιρι, στουμπωνω τρελλα αλλα βασταω......παω τριων μηνων στο γιατρο μου λεει "αντε ρε μαλα---- τι καθεσαι και ζοριζεσαι, μεχρι 8 την ημερα δεν πειραζει........." αιντε εγω....με την αδεια του κιολας.....εκανα ενα καθε πρωι ισα ισα για τουαλετα........μετα τη γεννα και το θηλασμο, οπου επισης βρεθηκε ο καλος λαλακας, κανε τσιγαρο αμεσως μολις θηλασεις και μεχρι να ξαναθηλασεις ειναι ΟΚ, παλι ενα τσιγαρο την ημερα..... στη δευτερη εγκυμοσυνη παλι 3-4 τη μερα..........και μετα ξανα τα ιδια.........τωρα ξαναφτασαμε στο μισο πακετο........ο αντρας μου οχι μονο δεν καπνιζει αλλα σιχαινεται και οσους καπνιζουν τους θεωρει ηλιθιους και να ψοφησουν να πανε να πεθανουν και πιο βαρια ακομα.....στο μπαλκονι κρεμιεμαι χειμωνα καλοκαιρι, καφε και τσιγαρακι το πρωι .....μετα δε με νιαζει και κανενα να μην κανω, το ξαναφτασα με κοπο στα 5-6 τη μερα......

οσοι καπνιζουν λενε ελα μωρε για 5 τσιγαρκια κανεις ετσι??? οσοι δεν καπνιζουν λενε ουτε ενα!!! εγω παλι το θεωρω επιτευγμα οτι το κατεβασα τοσο!!! αλλα ο συζυγος οχι!!! βαζει και τον μεγαλο να μου τη λεει ασχημα- αυτο το συζητησαμε αλλου

θελω να το κοψω να παρει, εχει αρχισει και μου τη δινει, πλενομαι σαν να εχω λεπρα μετα απο καθε τσιγαρο για να μπορω να πιανω τα παιδια, ενα ντετολ δεν παει δυο μερες, εκανα περιοδοντιτιδα απο το να τριβω τα δοντια μου εκατο φορες τη μερα, το ΛΙΣΤΕΡΙΝ εχει γινει το νερο μου........αρχισε να μου μυριζει κι εμενα.......καλα ο αντρας μου δεν το συζητω, ειμαι στο μπαλκονι με κλειστη μπαλκονοπορτα και του μυριζει μεσα στο σπιτι....

ο γιατρος μου ειπε οτι δεν εχει σχεση με την παθηση μου και δεν πειραζει

ενας ειδικευομενος ομως μου ειπε ρε συ δεν το κοβεις καλυτερα????

δεν ξερω γιατι ειμαι τοσο αδυναμη, τωρα πια δεν ειμαι ουτε στεναχωρεμενη ουτε καθηλωμενη ουτε τιποτα, τελειωσαν οι δικαιολογιες........πρεπει να κανω κατι!

Διαφημίσεις

• Replies 87
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

κοψτο βρε το ρημαδι τι τοθελεις αφου το εχεις ελλατωσει τοσο θα ειναι πιο ευκολο τωρα.ασε που αμα βαζεις στην ακρη οσα λεφτα εδεινες για να τα παρεις θα κανεις και οικονομιες!3,7 την μερα?σκεψου οσα θα ειναι τη βδομαδα,το μηνα και παει λεγοντας.στο κατω κατω δε σου προσφερει και τιποτα.και στο λεω εγω που καπνιζα.τωρα με ενοχλει αφανταστα!

qcKmp2.png

Εγω φερθηκα τελειως ηλιθια!!! Ενω καπνιζα μανιωδως απο την εφηβεια

Το ειχα κοψει μαχαιρι kai στις2 εγκυμοσυνες και μετα το ξαναρχισα

Και λεω ενταξει στην πρωτη με το αγχος της μενν και το παιδι τελικα χαμενο..ειχα σοβαρη δικαιολογια

Στη δευτερη ομως;;;; Τελικα η ουσια ειναι"να μην παρεις το πρωτο τσιγαρο" Αν δεν παρεις το πρωτο δεν θα υπαρξει και 2ο

Κανω χρονια στριφτο που ειναι πιο οικονομικο Κανονικο πλεον δεν μπορω να καπνισω...μου φαινεται αερας κοπανιστος

p7z6p3.pngsQqep3.png

οπως λεει και η Μaria-giannis ποιο πανω ειναι....

3,70 * 7 = 25,90 την εβδομαδα

25,90 * 4 =103,60 το μηνα

103,60 * 12=1243 το χρονο

αν βαζεις σε εναν κουμπαρα 3,70 καθε μερα θα κανεις μια χαρα διακοπες το καλοκαιρι η θα πας στα μαγαζια για ψωνια στις εκπτωσεις για'σενα και την οικογενεια!!!

για να μην σου πω τα λεφτα που θα κερδισεις με τοσα ντετολ και λιστεριν που χαλας!!!

οποτε αξιζει ετσι???? φιλακια!!!

apHGp3.png

Ο αντρας μου και ενας θειος μου,λενε πως ειναι θεμα συνηθειας στην καθημερινη κινηση που κανουν.....να ανοιξουν το πακετο,να βγαλουν τον αναπτηρα....

Με αποτελεσμα ο θειος εδω και μηνες εχει παντα στην τσεπη του 1τσιγαρο και κανει την κηνιση οπως παλια....το βαζει στο στομα,το κραταει στο χερι....αλλα σβηστω!!!!!

Ο αντρας μου θελει τωρα να παρει αυτο το ηλεκτρικο που βγαζει καπνο και μπορει να το εχει σε ολους τους χωρους,ακομα και εκει που απογορευεται,αυτο επιτρεπετε.

Δεν ξερω αν θα κανει δουλεια! Ευχομαι.

Μηπως το εχει δοκιμασει κανεις???

jyjdp3.png

sWN4p3.png

Διαφημίσεις

Ο αντρας μου και ενας θειος μου,λενε πως ειναι θεμα συνηθειας στην καθημερινη κινηση που κανουν.....να ανοιξουν το πακετο,να βγαλουν τον αναπτηρα....

Με αποτελεσμα ο θειος εδω και μηνες εχει παντα στην τσεπη του 1τσιγαρο και κανει την κηνιση οπως παλια....το βαζει στο στομα,το κραταει στο χερι....αλλα σβηστω!!!!!

Ο αντρας μου θελει τωρα να παρει αυτο το ηλεκτρικο που βγαζει καπνο και μπορει να το εχει σε ολους τους χωρους,ακομα και εκει που απογορευεται,αυτο επιτρεπετε.

Δεν ξερω αν θα κανει δουλεια! Ευχομαι.

Μηπως το εχει δοκιμασει κανεις???

Ναι μου το ειχαν κανει δωρο! Στην αρχη δουλευε μετα ρουφουσα και τιποτα ,το ιδιο συνεωη και στη θεια μου και σε ενα γνωστο του αντρα μου

Κατι ακουσα οτι τα περισσοτερα εχουν βγει ελατωματικα..αλλα απλα ακουσα

Τελευταια εχω δει ενα πιπακι Αυτο δειχνει να δουλευει καλυτερα ..αλλα δεν το εχω δοκιμασει

p7z6p3.pngsQqep3.png

ΤΣΙΓΑΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ.............................

Το ξεκίνησα στα 24 απο λα...κία, το έκοψα στα 30 μου, όταν έμεινα έγκυος, μαχαίρι...το ξεκίνησα στους τρείς μήνες μετά που γέννησα.... στους 8 ήμουν ξανά έγκυος και το έκοψα ξανά μαχαίρι..... Δεν θέλω να καπνίζω, δεν θέλω να με βλέπουν τα παιδιά μου με το τσιγάρο στο χέρι, ούτε να τους αναγκάζω να μυρίζουν αυτή τη βρωμερή μυρωδιά.......

Αλλά θα εδινα τα πάντα για ένα τσιγάρο!!! Αφου λέω , μόλις γεννησω θα κατέβω κάτω να αναψω τσιγάρο!!!!!!!!

Εγώ δεν το κόβω με τίποτα… δεν θέλω…. Είναι το μόνο που μου έχει μείνει… αν κόψω κ το τσιγάρο θα τρελαθώ… (μέσα στο σπίτι όλη μέρα… μόνη μου… θα σαλτάρω) Άσε που μου αρέσει… το ευχαριστιέμαι!!!! Το μόνο που με πειράζει είναι το οικονομικό… αλλά το γυρνάω λίγο στα στριφτά και ισοφαρίζω… Αυτά που παίρνω εγώ κάνουν 3 ευρώ είναι σε ποκετ (λίγο πιο κοντά από τα κανονικά) και κάνω κάνα πακέτο την ημέρα…. Μπορεί και παραπάνω!!!

5 τσιγάρα δεν είναι τίποτα Στέλλα… αν μπορείς κόψε το καλό θα κάνεις… αλλά μην πιέζεσαι… υπάρχουν και χειρότερα (βλέπε εμένα 1 πακέτο +)

Θέλω να βαρεθώ και δεν προλαβαίνω…

Διαφημίσεις

το θεμα ειναι οτι αρχισα να καταπιεζομαι πολυ....σε ενα μπαλκονι κλεισμενη εξω, να μου κλεινουν και τη μπαλκονοπορτα γιατι παει μεσα λεει ο καπνος, εχω θεμα και στους εξωτερικους χωρους καταλαβες? ο αντρας μου ουτε καφε εχει βαλει ποτε στο στομα του και καθε πρωι δε μπορω τα ιδια και τα ιδια.......αυτο που λενε ενα καφεδακι ρε παιδι μου εγω πρεπει να το κανω σαν την τσιτα και να ακουω και χιλια δυο!

Το ξεκινησα στα 15 απο μαγκιά κλ@νι@ και καλά για να είμαι ΙN...

Το έκοψα μετα 4 χρόνια στα 19 μου....Που έκανα αισίως 1 με εναμιση πακέτο την μέρα...

Από τότε μέχρι σήμερα (11 χρόνια) όχι μόνο το έκοψα αλλά είμαι και φανατική ΑΝΤΙΚΑΠΝΗΣΤΡΙΑ (Δεν σημαινει όμως ότι δεν εχω γνωστούς και συγγενεις που καπνιζουν )

Απλά στο σπίτι μου όταν μπαίνουν ΞΕΡΟΥΝ ότι απαγορεύετε ρητά και κατηγορηματικά ΑΚΟΜΑ και στο μπαλκόνι....Διότι εσυ καπνίζεις εξω αλλά μετα μπαίνοντας μέσα ΕΜΕΝΑ μου μυρίζεις τσιγάρο...

Ξέρω σε μερικές μπορεί να φανώ ωμή αλλά πλέον δεν το αντέχω όπως θα έπρεπε σαν καπνηστρια που ΗΜΟΥΝ κάποτε....

Επίσης θεωρώ μ@λ@κια στον εγκέφαλο να ξεφραγκιάζονται οικογένειες για το κ..λοτσιγάρο.....Καλά μερικές που λέτε για μισο με ενα πακέτο την μέρα αλλά για βάλε μερικοι που δεν εχουν να φάνε και προτιμούν να μην πληρώσουν ρεύμα και νερο (να τους τα κόβουν) για να πάνε να αγοράσουν τσιγάρα??? Μερικοί κάνουν και 3-4 πακέτα την μέρα.....

Μιλάμε με ΟΛΑ αυτα τα χρήματα μηνιαίως και ετησίως αναλογικά που ξοδεύουν μερικοί , είχες δικό σου σπίτι σε 15 χρόνια αντι να καπνίζεις και είχες και καθαρά πνευμόνια....

Δεν πάω μακρυά θα μιλησω για "πολύ δικό μου" άνθρωπο....

Καπνίζει 4 πακέτα τσιγάρα την μέρα ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ....

Ουτως Ειπείν: 3,70 X 4 = 14.80? (ημερισίως)

14,48 Χ 30 = 444? (μηνιαίως)

444 Χ 12 = 5328? (ετησίως)

Το βγάζει το σπίτι το δικό της στην 20ετια????

Να σας ενημερώσω λοιπόν ότι ούτε σπίτι δικό της έχει μένει στο νοικι χρωστάει τα άπειρα νοικια, χρωστάει πολλούς μήνες ΔΕΗ όπου εκει που της το κόβουν πάει ίσα ίσα πληρώνει λίγο και την το ξανασυνδέουν, νερό πως διάολο το έχει καταφέρει και το έχει φτάσει 650? ούτε που ξέρω και άλλα πολλά...Το τσιγάρο όμως τσιγάρο....

Φανηκα εριστική το ξέρω αλλά αυτη είναι η δική μου γνώμη...

Αν ήμουν στα 5 τσιγάρα την ημέρα, δεν θα θεωρούσαν ότι καπνίζω καν.

Δυστυχώς είμαι στα 2 πακέτα :-(:sad::-(

Και σκέφτομαι σοβαρά τον βελονισμό, γιατί δεν έχω την θέληση να το σταματήσω :-(:sad::-(

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

δεν εισαι εριστικη συνονοματη, καλα τα λες! εγω δεν ειμαι σ αυτη την κατηγορια αλλα εχω κολλητη που εγω της πηγαινα καφε και μακαρονια και ειχε 3 χρονια απληρωτους λογαριασμους αλλα με το συζυγο 5 πακετα τη μερα οι δυο τους

αυτο ειναι αρρωστια δεν ειναι ζωη

κι εγω δεν αφηνω κανεναν στο σπιτι μου να καπνιζει και δε θελω κιολας, δλδ και να μου λεγανε καπνισε μεσα δε θα το εκανα, θελω να ειναι καθαρα αλλα ειναι και κουραστικο μετα απο καθε τσιγαρο να εισαι μιση ωρα στο μπανιο για απολυμανση, αφου τα παιδια μου λενε μετα αχ μαμα τι ωραια που μυριζεις!!!

πρεπει πρεπει να κοπει το ρημαδι!

Ναι μου το ειχαν κανει δωρο! Στην αρχη δουλευε μετα ρουφουσα και τιποτα ,το ιδιο συνεωη και στη θεια μου και σε ενα γνωστο του αντρα μου

Κατι ακουσα οτι τα περισσοτερα εχουν βγει ελατωματικα..αλλα απλα ακουσα

Τελευταια εχω δει ενα πιπακι Αυτο δειχνει να δουλευει καλυτερα ..αλλα δεν το εχω δοκιμασει

Ευχαριστω,για την ενημερωση,αν και δεν εχω ακουσει κατι.!

Παντος και ο αντρας μου στο πιπακι αναφερωταν. Τι να σου πω...δεν ξερω τι διαφορα εχουν!!! [ειμαι ασχετη με το αθλημα]

jyjdp3.png

sWN4p3.png

Διαφημίσεις

Χατζικουλι μου ειπαν οτι ο βελονισμος κραταει οσο τον κανεις και μετα ξαναρχιζεις....

αυτο ειναι βλεπετε? οσες καπνιζουν λενε

ελα μωρε 5 τσιγαρα τι ειναι σα να μην καπνιζεις

οσοι δεν καπνιζουν ομως

λενε ΚΑΝΕΝΑ!!!!!!!!!!

ο αντρας μου ουτε καφε εχει βαλει ποτε στο στομα του και καθε πρωι δε μπορω τα ιδια και τα ιδια.......αυτο που λενε ενα καφεδακι ρε παιδι μου εγω πρεπει να το κανω σαν την τσιτα και να ακουω και χιλια δυο!

Δεν υπάρχει περίπτωση να σε καταλάβει… γιατί δεν έχει καπνίσει ποτέ του… αν είχε καπνίσει θα καταλάβαινε τι είναι στέρηση… Εμένα το όριο μου είναι 1 ½ με 2 ώρες, αν περάσουν και δεν καπνίσω με πιάνει η στέρηση… δεν μπορώ να συγκεντρωθώ, μουδιάζει το κεφάλι μου και αν πάμε στο 3ωρο - 4ωρο βάζω τα κλάματα!!!!

Ο δικός μου κάπνιζε χρόνια και το έκοψε (για οικονομικούς λόγους πιο πολύ… είναι και διαβητικός)… δεν μου έχει παραπονεθεί… καταλαβαίνει!!!! ;)

Θέλω να βαρεθώ και δεν προλαβαίνω…

εμενα η ζωη μου καθε μερα ειναι και χειροτερη

απ το πρωι λογια που ουτε να πω δε μπορω- οχι βρισιες αλλα ......πανε πεθανε πχ

ερχεται ωρα που λεω τι να σηκωθω απ το κρεβατι αφου ουτε ενα καφεδακι δεν ειμαι ικανη να πιω....

αααααχχχ το τσιγαρο!!!!

δυο πραγματα δεν εχω καταφερει να κανω να κοψω το τσιαγαρο και να αρχισω διαιτα!!!!

καθε φορα που το σκεφτομαι με πιανει μανια καπνισματος, και πολυφαγιας αντιστοιχα.....

το εκοψα μαχαιρι στις εγκυμοσυνες και για ενα χρονο μετα απο την γεννα και με την επιστροφη στην δουλεια επεστρεψε και αυτο.

το καλο ειναι οτι καπνιζω κανα 5ρι την ημερα, και ποτε στο σπιτι εκτος απο τις δυσκολες μερες που ειμαι κομματια και θα βγω στην βεραντα κατα τις μια την νυχτα να χαλαρωσω...

l86Tp3.png d6AUp3.png

οταν καπνιζα η μαυρη αληθεια ειναι οτι δε σκεφτηκα ποτε στο καφε ας πουμε οτι αυτος που καθεται διπλα μου μπορει να ειναι αντικαπνιστης και να ενοχλειται.δε σκεφτηκα ποτε οτι καποιος που δε καπνιζει μπορει να με καταλαβει εμενα απο χιλιομετρα.δε σκεφτηκα οτι αν εβαζα στην ακρη τα λεφτακια μου θα ειχα ενα σεβαστο ποσο σημερα.κι ομως ετσι ειναι.ξερω οτι το ευχαριστιεσαι και ειναι οτι πρεπει με το καφε!!!παντως αυτο για τη μυρωδια το καταλαβα οταν μη καπνιστρια πλεον πηγα σε ταβερνα και οταν γυρισα μυριζανε τα μαλλια μου τα ρουχα μου και ενιωθα απαισια!αν θελεις τοσο πολυ ενα τσιγαρο καντο αλλα αν θελεις τοσο πολυ να το κοψεις νομιζω οτι μπορεις αφου το εχεις ελλατωσει τοσο!

qcKmp2.png

εμενα η ζωη μου καθε μερα ειναι και χειροτερη

απ το πρωι λογια που ουτε να πω δε μπορω- οχι βρισιες αλλα ......πανε πεθανε πχ

ερχεται ωρα που λεω τι να σηκωθω απ το κρεβατι αφου ουτε ενα καφεδακι δεν ειμαι ικανη να πιω....

συγνωμη κοπελα μου αλλα το παρατραβαει νομιζω!!οκ 5 τσιγαρα την ημερα κανεις οχι 50!!να εκανες 2 πακετα θα σου ελεγα με το δικιο του ο ανθρωπος νευριαζει αλλα οχι και ετσι για 5 τσιγαρα!

δηλαδη να σου λεει πανε πεθανε και τετοια?

εγω δεν καπνιζω ο αντρας μου κανει ενα πακετο σε 3 μερες εξω στο μπαλκονι βεβαια αλλα δε κανω ετσι!

φυσικα καλο ειναι να το κοψει τελειως αλλα αμα αρχιζω να του λεω να παει να πεθανει και να ψοφησει τι θα γινει?

δεν ειναι τροπος αυτος πως σου μιλαει ετσι?ανθρωπος εισαι συγνωμη εναν καφε με η χωρις τσιγαρο ΤΟΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΑΙ.τι παει να πει αυτος δεν πινει καφε.

αμα δε θελει ας μη πιει ποτε του.επειδη δε του αρεσει αυτουνου δε πρεπει να το κανεις ουτε εσυ?

και τα 5 τσιγαρα το ξαναλεω δεν ειναι λογος για να σου μιλαει ετσι λες και εισαι αντε να μη πω τι.

συγνωμη αλλα δε μπορω να ανεχτω τετοια λογια απο κανεναν και ειδικα απο τον αντρα μου,

εμενα αν μου τα ελεγε αυτα θα καπνιζα οχι 5 αλλα 35 την ημερα.

λιγος σεβασμος δε βλαπτει.

ουτε στη μουρη του τα καπνιζεις.πας εξω και μετα πλενεσαι

npbIp1.png

jqdhp1.png

η αληθεια ειναι οτι ο αντρας μου ποτε μα ποτε δε μου εχει μιλησει ασχημα για κανενα αλλο θεμα, γενικα ειναι ανθρωπος που δε λεει ουτε γα--το, ειναι πολυ ευγενικος και δεν εχει κανενα αλλο παραπονο απο μενα....δεν τον νοιαζει να ειναι το σπιτι ανω κατω απ τα παιδια, δεν τον νοιαζει να γυριζω με ενα κλαμμερ ολη μερα, δεν τον νοιαζει που εγινα 400 κιλα και δε βλεπομαι, τιποτα, βασιλισσα με εχει και με κανει να νιωθω υπεροχα με τις πραξεις και με τα λογια του.......αυτο το παλιοτσιγαρο ειναι το μονο μας θεμα

εγω το πηρα λιγο στραβα, γιατι οταν τραγουδουσε καπνιζαν εκατο ατομα μεσα στο ταβερνακι το 3Χ3, και δεν τον πειραζε τοτε, και εγω επισης καπνιζα και τοτε, αλλα η αληθεια του ειχα πει οτι θα το κοψω και ηθελα, δεν το ειπα για να τον ξεγελασω η οτιδηποτε τετοιο......

καφε δεν πινει, ποτα δεν πινει, δε βριζει, δεν καπνιζει, ειναι πολυ καλος ανθρωπος και μου εχει σταθει και στα πολυ δυσκολα

απλα ειμαι λιγο αντιδραστικη να πω, οταν φερνεις τσιγαρα και μου λες, "ελα, εφερα το θανατο, παρε ψοφα να ησυχασεις" και σε ακουει και το παιδι και μετα αρχιζει "μαμα παλι καπνιζεις τι να σου πω κουκουτσι μυαλο δεν εχεις μαμα ε τι να πω θελεις να μεινω ορφανος?" και οταν πριν ενα χρονο παραλιγο οντως να μεινει με μαμα παραλυτη στην καλυτερη ή.......... ε τοτε τρελλαινομαι ρε παιδια..........του εκανα παρατηρηση βεβαια και δεν ξαναειπε τιποτα μπροστα στο παιδι αλλα κι εγω δε νιωθω ωραια........ο πατερας μου ηταν 70 αταν το αρχισα και δε μου το απαγορευσε..........ερχονται ωρες που θελω να κλαψω, εδω που μενω δεν εχω φιλες να πιω εναν καφε, να πω μια βλακεια, με τη μαμα μου (80) και τις φιλεναδες της καλα τα παω, αλλα ΟΚ φτανει πια τι ονειρο ειδανε και τι θα γινει με τη συνταξη.......μια γειτονισσα εχω δεν πολυμπαινοβγαινουμε, εχει και μαγαζι και πιο πολυ εκει τα λεμε....3 φορες το χρονο!

το θεωρω δικαιωμα μου το τι κανω και ειναι λαθος , το ξερω.........γιατι εχει και στους αλλους επιπτωση το τι κανω..........αλλα οχι κι ετσι ρε παιδια...........

Εννοείται ότι είναι δικαίωμά σου να καπνίζεις, αν το θέλεις. Αλλά η αλήθεια είναι πως σε μη καπνιστές το τσιγάρο μυρίζει από χιλόμετρα. Εμένα και όσα χρόνια κάπνιζα μετά με ενοχλούσε η μυρωδιά στα ρούχα. Και τώρα που δεν καπνίζω το μυρίζω και είμαι πολύ ευαίσθητη στη μυρωδιά του.

Χώρια από το οικονομικό, θεωρώ πρωτεύον το θέμα της υγείας. Ακόμη και αυτή τη μικρή επιβάρυνση των 5 τσιγάρων τη μέρα, γιατί να την έχεις; Θεωρώ ότι η υγεία μας είναι το πιο σημαντικό που έχουμε και είναι το λιγότερο βλακεία μας να την καταστρέφουμε σιγά σιγά σε μικρό ή μεγαλύτερο βαθμό. Η γνώμη μου με πολλή αγάπη!!!