Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Τα παπουτσια ειναι μεγαλα!

loulina

Recommended Posts

Επανερχομαι με το γνωστο και απεριγραπτο αγχος μου για τη βαπτιση μας!

Σημερα μου εφερε η νονα τα βαπτιστικα στο σπιτι. Καταπληκτικα! Τελεια! Τα παπουτσια ομως ειναι μεγαλα. Ειναι το Νο 20 και η μπουμπου μου φοραει τωρα χωρις καλτσα το 17. Βεβαια αυτα που φοραει ειναι καροτσιου ενω τα βαπτιστικα ειναι για περπατημα. Τελοσπαντων! Σωστα το σκεφτηκε η νονα να παρει μεγαλυτερα για να τα εχει και του χρονου και απο οτι μου ειπε οτι οποια ειχε βρει στο πακετο ξεκινουσαν απο Νο 19. Τα δοκιμασα ομως στη μικρη και περισευει πολυ πατουσα βρε παιδια! Θα τα χασουμε στο δρομο. Ξερετε κανα κολπο να μην μεινουμε με τις καλτσες? Εντωμεταξυ τα παπουτσια ειναι χειροποιητα και δεν κανουν αλλαγες. Εχει κολλησει το μυαλο μου και σε δυο μερες ειναι βαπτιση.

PS Θα σκεφτομαι την Δευτερα ολες αυτες τις ερωτησεις αγχους και θα γελαω μονη μου...

Διαφημίσεις

Επανερχομαι με το γνωστο και απεριγραπτο αγχος μου για τη βαπτιση μας!

Σημερα μου εφερε η νονα τα βαπτιστικα στο σπιτι. Καταπληκτικα! Τελεια! Τα παπουτσια ομως ειναι μεγαλα. Ειναι το Νο 20 και η μπουμπου μου φοραει τωρα χωρις καλτσα το 17. Βεβαια αυτα που φοραει ειναι καροτσιου ενω τα βαπτιστικα ειναι για περπατημα. Τελοσπαντων! Σωστα το σκεφτηκε η νονα να παρει μεγαλυτερα για να τα εχει και του χρονου και απο οτι μου ειπε οτι οποια ειχε βρει στο πακετο ξεκινουσαν απο Νο 19. Τα δοκιμασα ομως στη μικρη και περισευει πολυ πατουσα βρε παιδια! Θα τα χασουμε στο δρομο. Ξερετε κανα κολπο να μην μεινουμε με τις καλτσες? Εντωμεταξυ τα παπουτσια ειναι χειροποιητα και δεν κανουν αλλαγες. Εχει κολλησει το μυαλο μου και σε δυο μερες ειναι βαπτιση.

PS Θα σκεφτομαι την Δευτερα ολες αυτες τις ερωτησεις αγχους και θα γελαω μονη μου...

καλα εκανε κ τα πηρα μεγαλυτερα, αρκει να μην φορεσει πχ. μποτακια το κατακαλοκαιρο:lol:

υπαρχουν πατοι κ για παιδικα παπουτσια.

αλλιως βγαλε ενα πατο, απο καποια αλλα παπουτσι της μικρης (μελλοντικα εννοω)

λογικα... οτι σπερνεις, θεριζεις.

εγω.... το προωθησα οσο μπορουσα!

Γεια σας κοριτσια...κοπελα μου γιατι αγχωνεσαι για τα παπουτσακια,βαλε ενα πατο ισα ισα να τα φορεσει το μωρακι την ωρα του μυστηριου,αν και η δικια μου κορη τα εβγαλε μονη της την ωρα που γυρναγαμε γυρω απο την κολυμπηθρα και ειχε πολυ πλακα .....αυτο λοιπον πρεπει να ειναι το τελευταιο πραγμα που πρεπει να σε αγχωνει για την βαπτιση...(εγω δεν θα της εβαζα καθολου παππουτσια γιατι απ΄'οτι καταλαβα ειναι πολυ μικρουλα)

σου ευχομαι να σου ζησει το μωρακι και η βαπτιση σας να ειναι οπως την ονειρευεστε!!!!

Ενα ζευγαρι ωραια καλτσακια ή αν ταιριαζουν καποια παπουτσακια που εχεις ήδη θα ειναι πολυ καλα. Εγω εκανα τη βαφτιση κατακαλοκαιρο και το παιδακι, 7 μηνων τοτε, δεν ήθελε κανενος είδους παπουτσι ή καλτσακι. Πηγαμε ξυπολητοι και φυγαμε ξυπολητοι και καθολου δεν με απασχολησε. Δεν θα βασανιζα το μωρο μονο για να μη παραβω τους "κανονες".

Η μικρή μου καραμέλα μεγαλώνει κάθε μέρα!!

Διαφημίσεις

παρε κανενα παπουτσι αγκαλιας απο κανενα b@@@@@on με 20 ευρω η φορρεστε μονο καλτσες.....δεν θα γινει τπτ

αν ειχε καυσωνα τι θα εκανες θα ταλαιπωρουσες το μωρο λαδωμενο να του βαλεις οπωσδηποτε κ παπουτσια???? θα τα φορεσετε την ανοιξη

παρε κανενα παπουτσι αγκαλιας απο κανενα b@@@@@on με 20 ευρω η φορρεστε μονο καλτσες.....δεν θα γινει τπτ

αν ειχε καυσωνα τι θα εκανες θα ταλαιπωρουσες το μωρο λαδωμενο να του βαλεις οπωσδηποτε κ παπουτσια???? θα τα φορεσετε την ανοιξη

αχ εμενα θα μου κακοφαινοτανε σαν νονα να μην του τα φορουσε η μαμα:(

κ ουτε σα μαμα θα το ηθελα. πατο κ βαμβακι οπως σου ειπανε τα κοροτσια. εμεις ειχαμε παθει το ακριβως αντιθετο 7μιση μηνων ο μπεμπης μου τοτε τα παπουτσια 19 νο κ δεν του μπαινανε:rolleyes::( χειροποιητα επισης δεν αλλαζανε(τα babywalker σας πηρε η νονα να υποθεσω θα εσκασε 70 - 80 δεν ειναι κριμα να μην της τα βαλεις??) τα στριμωξαμε στα ποδαρακια του οπως οπως :|κ στην χαιρετουρα του ειχανε φυγει ,στις φωτο δεν φαινονται. πολυ στεναχωρηθηκα τοτε. καλυτερα μεγαλα συνεπως παρα μικρα! με το καλο η βαφτιση:P

age.png

το παιδι σου δεν ειναι η συνεχεια της ζωης σου,

ειναι η αφετηρια της δικης του ζωης!

εγω εβαλα πανω στο τραπεζακι της εκκλησιας τα βαπτιστικα τους παπουτσια για να βγουν φωτογραφια με όλο το σετ και είχα παρει δευτερα παπουτσακια αγκαλιας στο ίδιο χρωμα και την ωρα που τα εντυνα τους εβαλα τα δευτερα παπουτσακια.Μία χαρα,τα βαπτιστικα μας είναι πολυ ωραια αλλα θα μας κανουν αργοτερα..

YiMXp3.png

Πάτο και βαμβάκι όπως είπαν τα κορίτσια...Και εμας είναι 20 νούμερο και στη βάπτιση θα είμαστε 4 μηνών...Οπότε και καθόλου μπορεί να μην τα φορέσουμε..

αχ εμενα θα μου κακοφαινοτανε σαν νονα να μην του τα φορουσε η μαμα:(

κ ουτε σα μαμα θα το ηθελα. πατο κ βαμβακι οπως σου ειπανε τα κοροτσια. εμεις ειχαμε παθει το ακριβως αντιθετο 7μιση μηνων ο μπεμπης μου τοτε τα παπουτσια 19 νο κ δεν του μπαινανε:rolleyes::( χειροποιητα επισης δεν αλλαζανε(τα babywalker σας πηρε η νονα να υποθεσω θα εσκασε 70 - 80 δεν ειναι κριμα να μην της τα βαλεις??) τα στριμωξαμε στα ποδαρακια του οπως οπως :|κ στην χαιρετουρα του ειχανε φυγει ,στις φωτο δεν φαινονται. πολυ στεναχωρηθηκα τοτε. καλυτερα μεγαλα συνεπως παρα μικρα! με το καλο η βαφτιση:P

Καθόλου δεν θα μου κακοφαινότανε είτε ως μαμά ή ως νονά!! Συμβαίνουν αυτά ;) ;) Και η κόρη μου ελάχιστα τα φόρεσε μόνο στη βάπτιση γιατί ίσα που της κανανε (19 νούμερο 7 μηνών). Εκ των πραγματων σε αυτές τις ηλικίες είναι δύσκολο να προβλέψεις τα νούμερα με αποτέλεσμα αρκετά ρούχα και παπούτσια να πηγαίνουν άκλαφτα και εντελώς αφόρετα. Στην τελική θα τα βάλει το επόμενο παιδί ή μωρά φίλων ή θα τα δώσεις συλλόγους, κάπου τελωσπάντων που να έχουν ανάγκη!! Όσο για τις φωτογραφίες, τον πρωτο καιρό τις χαζεύεις αλλά σιγά σιγά μετά "μπαίνουν αρχείο"!! Μην χολοσκάς για τέτοια!!! Να χαίρεστε όλες τα παιδάκια σας!! :) :) :)

Διαφημίσεις

Τον ξερετε τον νομο του Μερφυ?? Ε λοιπον, αυτο συμβαινει παντα. Τα παπουτσια με λιγο βαμβακι μπροστα εμειναν στα ποδια της μπουμπου μου μεχρι και την χαιρετουρα. Ελα ομως που με το που αρχισε το μυστηριο αισθανομαι εγω ενα κρακ στο αριστερο μου τακουνι... Σε ολη τη βαπτιση σχεδον εσερνα το αριστερο μου ποδι γιατι αν εριχνα το βαρος θα εφευγε το τακουνι. Απο το ζορι και τη ζεστη αρχισε να τρεχει και το μακιγιαζ. Περιμενω το βιντεο να γελασω με τη ψυχη μου.

Τον ξερετε τον νομο του Μερφυ?? Ε λοιπον, αυτο συμβαινει παντα. Τα παπουτσια με λιγο βαμβακι μπροστα εμειναν στα ποδια της μπουμπου μου μεχρι και την χαιρετουρα. Ελα ομως που με το που αρχισε το μυστηριο αισθανομαι εγω ενα κρακ στο αριστερο μου τακουνι... Σε ολη τη βαπτιση σχεδον εσερνα το αριστερο μου ποδι γιατι αν εριχνα το βαρος θα εφευγε το τακουνι. Απο το ζορι και τη ζεστη αρχισε να τρεχει και το μακιγιαζ. Περιμενω το βιντεο να γελασω με τη ψυχη μου.

Για να σε παρηγορήσω λίγο,ξέρω νύφη που έπαθε το ίδιο την ώρα που έβγαινε από το σπίτι.Και μάλιστα με πανάκριβο,επώνυμο παπούτσι.

Φαντάζεσαι τί πέρασε αυτή όλη την βραδιά?Της το άλλαξαν την επόμενη μέρα,γιατί τους απείλησε,αλλά τί να το κάνεις??Την ημέρα του γάμου της είχε ένα παπούτσι κολλημένο με ταινία!!:lol::lol:

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...