Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

πεθερικά τσιμπούρια λόγω εγκυμοσύνης

klio1985

Recommended Posts

Λυπάμαι που θα στο πω αλλά σε 10 μήνες περίπου μέχρι να γίνει η βάπτιση, ο άνδρας σου θα αλλάξει γνώμη, γιατί απλά οι γονείς του μέχρι τότε θα έχουν κάνει τα πάντα να φαίνονται "τέλειοι".

Καλύτερα να τους το πει τώρα!!!!!

αυτο ειναι στανταρακι!απο τωρα θα το πει για να τελειωνει το ζητημα!

Διαφημίσεις

Σας ευχαριστώ. Δεν αγχώνομαι ακριβώς αλλά το σκέφτομαι αρκετά. Με ενοχλεί όμως που πριν δεν υπήρχε ενδιαφέρον και για τους δυο μας, είχαμε οικονομικά προβλήματα κτλ. αλλά μας βοηθούσαν μόνο οι γονείς μου, και τώρα προσπαθούν να έρθουμε κοντά. Έχω ενοχληθεί με τη συμπεριφορά τους γενικά στο παρελθόν πριν το γάμο και 2 χρόνια που είμαστε παντρεμένοι είχαμε μεγάλη απόσταση με τα πεθερικά. Κι ο άντρας μου κατάλαβε ότι δεν μας υποστήριζαν ούτε ηθικά ούτε γενικά μας κατανοούσαν (μόνο με νευρίαζαν μπορώ να πω) και μας άφηναν να πνιγόμαστε στα προβλήματα μας.

Δηλαδή τι είμαι εγώ? Αναπαραγωγική μηχανή? Εν τω μεταξύ είναι το πρώτο εγγόνι και αγόρι. Καταλαβαίνετε! Ούτε κι εγώ θέλω να τους πω για το ονομα πριν γεννήσω γιατί το θεωρώ γρουσουζιά και φοβάμαι την αντίδραση τους. Αλλά με πειράζει και ότι τώρα που είμαι έγκυος ενδιαφέρονται και καλά ενώ πριν..

Πόσο θα θελα να τους το τρίψω στη μούρη ότι δεν θα τους δώσω το ονομα αλλά είναι νωρίς!

ναι τετοια κελεπουρια πεθερικα υπαρχουν πολλα!!! σιγα που θα τους κανεις τη χαρη να βγαλεις και ονομα ...και σιγα μην το πεις και απο τωρα!!!

κανε κουκλα μου το πιτσιρικακι σου με το καλο και ωραιοτατα ανακοινωστε με τον αντρα σου το ονομα. αν καποιος πρεπει να ντραπει ειναι αυτοι και οχι εσεις. δηλαδη 2 χρονια αφαντοι και μολις μαθανε για το εγγονι παροντες ? ε οχι δα! και ειχες και προβληματα στην εγκυμοσυνη και παλι αποντες? ε συγνωμη μονο στα ωραια θελουν να συμμετεχουν? δεν γινεται...!!

έχω δύο δωράκια

UDcLp3.png euQwp3.png

Να μην σκέφτεσαι καθόλου πως θα τους πεις για το όνομα...

Δεν αξίζει να στεναχωριέσαι και να ταράζεσαι σε μια τόσο όμορφη περίοδο της ζωής σου.

Για την πεθερά μου δεν υπήρχαμε ούτε εγώ ούτε ο υιός της πριν τη γέννηση της κόρης μου.

Επειδή ο σύντροφος της, της είχε μαυρίσει το μάτι μια δυό φορές και τσακώθηκε άσχημα ο άντρας μου μαζί του η καλή μου πεθερούλα μας είπε ευθέως να μην ξαναπατήσουμε στο σπίτι.

Τωρα που έχει την εγγονή καμαρώνει αλλά και πάλι δεν μας αφήνει ούτε να μπούμε στο σπίτι εγώ και ο άντρας μου.

Μόνο το παιδί έχει το δικαίωμα αυτό και να σκεφτεί κανεις ότι το σπίτι είναι και δικό μας....:o

Όταν έχεις να αντιμετωπήσεις τέτοιες συμπεριφορές μη δίνεις σημασία...

Ασε τον άντρα σου να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. Κοίτα τον εαυτό σου και το μωράκι σου γιατί η κάθε εγγυμοσύνη είναι μοναδική και ο χρόνος πίσω δεν γυρνάει.

ναι, απλά το βλέπωώς μια ωραιότατη ευκαιρία να τους δείξω επιτέλους ότι κι εγώ έχω γνώμη και δε θα ανέχομαι πάντα τις βλακείες τους.

τι γελοιοτητα κι αυτη στην ελληνικη κοινωνια με τα ονοματα....ποτε θα περασει αυτο!

Έλα ντε!Βλέπω οικογένειες να έχουν αβάπτιστα παιδάκια 3 και 4ετών λόγω του ονόματος και είναι να βαράς το κεφάλι σου στον τοίχο.Λες κι αν το πούν Αναξίμανδρο δεν θα είναι καλά στην υγεία του ενώ αν το πούν Αριστείδη θα είναι.Κλειώ ταπεινή μου γνώμη είναι να μην τους πείτε τίποτα.Δικό σας το παιδί δικό σας και το όνομα.Ότι κι αν τους ανακοινώσετε θα είναι σαν να τους δίνετε λογαριασμό.Κράτα αποστάσεις διότι αν ακούσουν κάτι που δεν τους αρέσει και δη τόσο νωρίς ενδέχεται μέχρι τη βάφτιση να σας τα πρήξουν.Με το καλό το μωρό σας και πάνω απ όλα με υγεία:P

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...