Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ Η ΕΚΤΡΩΣΗ...

giotaki83

Recommended Posts

κάρτα για κακοπροαίρετα άτομα που βλέπουν φαντασματα..

Πολλες καρτες βρε.....να τις παρουμε να αρχισουμε να βαραμε με αυτες τις ΠΑΧΙΕΣ τις μυγες......ή οτι αλλο βρεθει στον δρομο μας.........χρησιμευουν για να μην λερωνουμε τα χερια μας........

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 131
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δημοφιλείς ημέρες

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγω παντως μεγαλα λογια δεν λεω,δεν ξερεις τι σου επιφυλασει η ζωη,δεν μου εχει τυχει και ευχομαι να μην μου τυχει....δεν κρινω καμια κοπελα που το εχει κανει η που θα το κανει σιγουρα θα εχει τους λογους της και πολυ σοβαρους μαλλον,δεν νομιζω πως υπαρχουν κοπελες που το κανουν για πλακα και χωρις αισθηματα και βρε κοριτσια ελεος πια με το δολοφονοι,μην φρικαρουμε τοσο ειναι μεγαλη κουβεντα και δεν μπορεις να την λες ετσι.Η κοπελα που ανοιξα το θεμα δεν πιστευω πως το εκανε για καποιο κακο σκοπο η για να προκαλεσει εντυπωσεις,σε οποιον δεν αρεσει το θεμα δεν συμετεχει πολυ απλο...αυτοι που εχουν διαφορετικη αποψη μπορουν να επικεντρωθουν καθαρα πανω στο θεμα και οχι προσωπικα...Δεν αφορα εμενα το τι κανει η καθε κοπελα με νοιαζει το τι κανω εγω και γενικα επειδη κοιταω παντα την καμπουρα μου γιαυτο και ποτε δεν κρινω ουτε αυτες που το κανουν ουτε αυτες που δεν το κανουν...απλα θεωρω το εαυτο μου τυχερο που μεχρι στιγμης δεν μου εχει συμβει....

γιωτάκι χρόνια πολλά και μην το παίρνεις προσωπικά!

η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν άπειρες γυναίκες (εγώ γνωρίζω πολλές) που έκαναν έκτρωση και δεν είχαν συνέπειες... ούτε ψυχολογικές ούτε σωματικές... δεν μπορούν να σου πούν ότι είχαν...

εννοείται ότι καμία γυναίκα δεν θα διάλεγε αυτό τον τρόπο αντισύλληψης. Δεν συμφέρει από καμία άποψη άλλωστε...

ssttaa

Α....ενταξει με καλυψες. Τοτε ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟΥΣ ΑΝΤΜΙΝ να αλλαξουν τον τιτλο απο 'ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ Η ΕΚΤΡΩΣΗ (ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ)......σε υπαρχει περιπτωση να μου κανει καποιο κακο μια τυχον αποξεση?' ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.....παω να βαρεσω μυγες.......[/QUO

τι να σου πω κορίτσι μου, τι να σου πω....εσύ από λόγια δεν παίρνεις...

gth0p3.png

γιωτάκι χρόνια πολλά και μην το παίρνεις προσωπικά!

η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν άπειρες γυναίκες (εγώ γνωρίζω πολλές) που έκαναν έκτρωση και δεν είχαν συνέπειες... ούτε ψυχολογικές ούτε σωματικές... δεν μπορούν να σου πούν ότι είχαν...

εννοείται ότι καμία γυναίκα δεν θα διάλεγε αυτό τον τρόπο αντισύλληψης. Δεν συμφέρει από καμία άποψη άλλωστε...

σ'ευχαριστώ!!!! ναι ρε συ, αυτόείναι και τοθεμιτό. Να μην υπάρχουν καθόλου συνέπειες. Μα είναι δυνατόν, να ψαχνω να μου πουν κάτι που δεν ισχύει;;; Εγω εν τέλει χαίρομαι που φάνηκε ότι η πλειοψηφία δεν εμφάνισε κα΄ποιο πρόβλημα. Και αυτό ίσως λύσει την απορία σε όσες προβληματίζονταν για το αν θα κα΄νουν έκτρωση ώστε να προβούν χωρίς ενδοιασμούς ως προς το θέμα της υγείας. Και εννοείται οτι η έκτρωση δεν είναι τρόπος αντισύλληψης.

gth0p3.png

Διαφημίσεις

..................οι μονες στις οποιες θα επρεπε να απαγορευεται να κανουν εκτρωση ειναι οσες δεν ειναι σιγουρες, σε οσες εχουν αμφιβολια για το αν θελουν ή οχι, το παιδι....

αυτες θα το μετανιωσουν σιγουρα, και σ αυτες θα μεινει κουσουρι στην ψυχη τους..

οχι εξ αιτιας της εκτρωσης, αλλα εξ αιτιας της κακης επιλογης τους εφοσον δεν ηταν συνειδητοποιημενες

:!: Να απαγορεύεται?????? Και είναι αυτός ο οποίος θα κρίνει σε αυτή την περίπτωση αν πρέπει να απαγορευτεί ή όχι ????? Ποιος είναι αυτός που θα κρίνει αν κάποια θα το μετανιώσει ή όχι?????

Συγνώμη, αλλά εδώ έρχεσαι σε αντίφαση με όσα λες γενικότερα, υπέρ του δικαιώματος της κάθε γυναίκας να αποφασίζει για το σώμα της.

giotaki83 διαβασα το αλλο θεμα της κοπέλας που θέλει να ρίξει ή να χαρισει το παιδακι της και τώρα κατάλαβα γιατι άνοιξες το θέμα.

απλά δεν το άνοιξες σωστά και ίσως δεν έπρεπε να το ανοιξεις καν..

αυτο είναι ένα θέμα που πολλές κοπέλες τις πονάει ή δεν μπορούν να το καταλάβουν ή για οποιονδηποτε λόγο μια λάθος έκφραση ίσως παρερμηνευτει..

πάντως δεν βοηθά κανένα. ούτε την κοπέλα που ισχυρίστηκε πως είναι έγκυος στο άλλο θέμα.. φανερα λέει ψέματα κατα τη γνώμη μου

You can buy your children everything in the world, but nothing will compare to the memories you make with them...

G0Xpp3.pngj0Hcp3.png

εγω εχω μια απορια, ψιλοασχετη με το θεμα, αλλα θα την πω..

παγκοσμιως, υπαρχουν 2 πολιτικα ρευματα, οι συντηρητικοι και οι προοδευτικοι.. οκ, οι λεξεις δεν σημαινουν τιποτα πλεον, αλλα ας τις χρησιμοποιησουμε για να διαχωρησουμε τις πολιτικες θεσεις των ανθρωπων ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ

πως γινεται λοιπον, οι συντηρητικοι, να προωθουν prolife αποψεις κατα των εκτρωσεων, και απο την αλλη ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ, να υπεραμυνονται του δικαιωματος του οποιουδηποτε κρατους στην ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ?????????????

δηλαδη, αναγνωριζουμε δικαιωματα σε 8 εβδομαδων κυημα , αλλα αρνουμαστε διακαιωματα σε ανθρωπους καταδικασμενους σε θανατο!

καλα, αυτες οι κουλαμαρες ισχυουν για την αμερικη, ευτυχως!!!

αλλα δεν ειναι απιστευτο???!!!

:!: Να απαγορεύεται?????? Και είναι αυτός ο οποίος θα κρίνει σε αυτή την περίπτωση αν πρέπει να απαγορευτεί ή όχι ????? Ποιος είναι αυτός που θα κρίνει αν κάποια θα το μετανιώσει ή όχι?????

Συγνώμη, αλλά εδώ έρχεσαι σε αντίφαση με όσα λες γενικότερα, υπέρ του δικαιώματος της κάθε γυναίκας να αποφασίζει για το σώμα της.

θα επρεπε να απαγορευεται, ειπα, σε αυτες που δεν ειναι σιγουρες, που δεν θελουν ουσιαστικα να κανουν εκτρωση!

η προταση ειναι οξυμωρη απο μονη της, τι δεν καταλαβες?

οποια δεν θελει, δεν κανει!

νομίζω εννοεί ότι θα έπρεπε να το απαγορεύουν αυτές στον εαυτό τους. αν είχα κόρη θα ήθελα βασικά να μην μείνει έγκυος χωρίς να το θέλει πραγματικά αλλά επίσης θα ήθελα να την στηρίξω, σε περίπτωση αστοχίας, σε αυτό που πραγματικά θέλει. δεν θα της έλεγα ούτε κράτα το ούτε μην το κρατάς :?

ssttaa

Διαφημίσεις

εγω εχω μια απορια, ψιλοασχετη με το θεμα, αλλα θα την πω..

παγκοσμιως, υπαρχουν 2 πολιτικα ρευματα, οι συντηρητικοι και οι προοδευτικοι.. οκ, οι λεξεις δεν σημαινουν τιποτα πλεον, αλλα ας τις χρησιμοποιησουμε για να διαχωρησουμε τις πολιτικες θεσεις των ανθρωπων ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ

πως γινεται λοιπον, οι συντηρητικοι, να προωθουν prolife αποψεις κατα των εκτρωσεων, και απο την αλλη ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ, να υπεραμυνονται του δικαιωματος του οποιουδηποτε κρατους στην ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ?????????????

δηλαδη, αναγνωριζουμε δικαιωματα σε 8 εβδομαδων κυημα , αλλα αρνουμαστε διακαιωματα σε ανθρωπους καταδικασμενους σε θανατο!

καλα, αυτες οι κουλαμαρες ισχυουν για την αμερικη, ευτυχως!!!

αλλα δεν ειναι απιστευτο???!!!

Εγώ προσωπικά είμαι υπέρ του να είναι νόμιμες οι εκτρώσεις για τα άτομα που επιθυμούν να κάνουν αλλά ταυτόχρονα είμαι και υπέρ και της θανατικής ποινής, για κάτι κατά συρροήν εγκληματίες, παιδόφιλους, παιδοκτόνους κλπ κλπ. Είμαι συντηρητική ή προοδευτική? Μάλλον είμαστε και οι δυο το ίδιο πράγμα: οφ τόπικ. Φιλικά! :wink:

θα επρεπε να απαγορευεται, ειπα, σε αυτες που δεν ειναι σιγουρες, που δεν θελουν ουσιαστικα να κανουν εκτρωση!

η προταση ειναι οξυμωρη απο μονη της, τι δεν καταλαβες?

οποια δεν θελει, δεν κανει!

Και ποιος θα της το απαγόρευε? Και ποιος θα έκρινε το βαθμό της σιγουριάς της ή όχι? Αν τώρα το εννοείς συμβολικά, το "απαγορεύεται", αν δηλαδή εννοείς ότι όποια έχει αμφιβολίες, καλό είναι να το απαγορεύσει η ίδια στον εαυτό της, τότε ναι, συμφωνώ απόλυτα.

εγώ είμαι κάθετα κατά της θανατικής καταδίκης και υπέρ των εκτρώσεων

κατά τα λοιπά δεν με βρίσκω και ιδιαίτερα προοδευτική... μάλλον συντηριτούκλα θα με έλεγα :lol:

ssttaa

δεν θελω να ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να κανω οτιδηποτε γουσταρω στον εαυτο μου, και εφοσον ο νομος μου δινει το δικαιωμα να διακοψω κυηση μεχρι συγκεκριμενη εβδομαδα, ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ οσες φορες θελω...

το αν ΕΙΜΑΙ ΗΛΙΘΙΑ και το κανω καθ εξιν... ειναι αλλη ιστορια......

σ'ευχαριστώ!!!! ναι ρε συ, αυτόείναι και τοθεμιτό. Να μην υπάρχουν καθόλου συνέπειες. Μα είναι δυνατόν, να ψαχνω να μου πουν κάτι που δεν ισχύει;;; Εγω εν τέλει χαίρομαι που φάνηκε ότι η πλειοψηφία δεν εμφάνισε κα΄ποιο πρόβλημα. Και αυτό ίσως λύσει την απορία σε όσες προβληματίζονταν για το αν θα κα΄νουν έκτρωση ώστε να προβούν χωρίς ενδοιασμούς ως προς το θέμα της υγείας. Και εννοείται οτι η έκτρωση δεν είναι τρόπος αντισύλληψης.

Και εγώ χαίρομαι που η πλειοψηφία των μελών του φόρουμ που έχουν αναγκαστεί να κάνουν έκτρωση μετά δεν είχε κάποιο πρόβλημα στο να μείνει έγκυος, ωστόσο, αυτό δεν είναι ο κανόνας. Δεν είμαι γιατρός, μιλάω με βάση όσα έχω ακούσει από τον περίγυρό μου, αλλά και από πάρα πολλούς γυναικολόγους που έχω επισκεφτεί. Διαφωνώ με τη φράση που είπες "χωρίς ενδοιασμούς, ως προς το θέμα της υγείας". Όσες κοπέλες αναγκαστούν να κάνουν έκτρωση, να την κάνουν με ενδοιασμούς. Όχι ηθικούς, αλλά να προβληματιστούν για το θέμα της υγείας τους. Αφού πρέπει να κάνουν, να πάνε σε ένα πολύ καλό γιατρό και σε ένα πολύ καλό μαιευτήριο ώστε να έχουν όσο το δυνατόν λιγότερες συνέπειες γίνεται. Και μετά, να πάνε να πάρουν ένα μπαούλο προφυλακτικά και να φροντίσουν να τα χρησιμοποιούν. Αυτή είναι απλά η γνώμη μου. Και πάλι χρόνια σου πολλά και περαστικά για το παιδί σου! Καλό θα ήταν να αλλάξει ο τίτλος σου, δεν ξέρω να σου πω πως να το κάνεις (σόρυ), ελπίζω να το αναλάβουν οι αντμίν. Κατά τα άλλα, βρίσκω το θέμα που ανοιξες χρήσιμο και ουσιαστικό.

Διαφημίσεις

πες ρινιώ μου ότι εγώ μετά απο χρόνια μένω έγκυος και δεν έχω την οικονομική, ψυχολογική κλπ αντοχή να το κρατήσω και σκέφτομαι να κανω έκτρωση. Και πες ότι ότι θέλω να μαθω άν όντως είναι ακίνδυνη μέθοδος πριν προβώ σε κάτι τέτοιο. Πως θα το κάνω; Θα πρέπει να ρωτήσω, όσους το κάναν. Αυτό έκανα.Που το κακό βρε ρινιώ μου; Στη διατύπωση μου στο θέμα μάλιστα πρόσεξα πολύ γιατί δεν ήθελα να δημιουργηθεί η λανθασμένη εντύπωση ότι έχ ωθέμα με την έκτρωση γιαυτό μίλησα για χ,ψ λόγους που δεν αφορούν κανένα. Ο τίτλος ήταν η πρώτη σκέψη που μου ήρθε ότι θα έκανε ένας που είχε πρόβλημα γιατί αυτούς αφορούσε το θέμα. Θα προσπαθήσω να τον διορθώσω....τι να πω

δε σου επιτίθεμαι σου είπα ως το κατάλαβα..κι όμως βρε Γιώτα είναι λίγο άκυρο...

Και πες ότι ότι θέλω να μαθω άν όντως είναι ακίνδυνη μέθοδος πριν προβώ σε κάτι τέτοιο. Πως θα το κάνω; Θα πρέπει να ρωτήσω, όσους το κάναν.

αυτά είναι τα ακριβή σου λόγια...τι θες να μάθεις;εσυ,η άλλη,η παραδιπλανη που θα ψαχτει...αν πονάει;αν μπορεί να σου δημιουργήσει προβλήματα;αν κρατάει πολύ;πόσο κοστίζει σε δημόσιο νοσοκομείο και πόσο σε ιδιωτικό;αν θέλει απλό γυναικολόγο ή χειρούργο γυναικολόγο;αν χρειάζεται ψυχολογική υποστήριξη πριν και μετά;ε,ναι τότε ο τίτλος που έδωσες στο θέμα σου είναι λάθος..να τον διορθώσεις και να θέσεις τα σωστά ερωτήματα.

io6Qp3.png

g3BCp2.png

δε σου επιτίθεμαι σου είπα ως το κατάλαβα..κι όμως βρε Γιώτα είναι λίγο άκυρο...

Και πες ότι ότι θέλω να μαθω άν όντως είναι ακίνδυνη μέθοδος πριν προβώ σε κάτι τέτοιο. Πως θα το κάνω; Θα πρέπει να ρωτήσω, όσους το κάναν.

αυτά είναι τα ακριβή σου λόγια...τι θες να μάθεις;εσυ,η άλλη,η παραδιπλανη που θα ψαχτει...αν πονάει;αν μπορεί να σου δημιουργήσει προβλήματα;αν κρατάει πολύ;πόσο κοστίζει σε δημόσιο νοσοκομείο και πόσο σε ιδιωτικό;αν θέλει απλό γυναικολόγο ή χειρούργο γυναικολόγο;αν χρειάζεται ψυχολογική υποστήριξη πριν και μετά;ε,ναι τότε ο τίτλος που έδωσες στο θέμα σου είναι λάθος..να τον διορθώσεις και να θέσεις τα σωστά ερωτήματα.

οχι, δεν θέλω να μάθω αυτά που λες. Θέλω να μάθω αν μετά την έκτρωση υπάρχει κίνδυνος λόγω της έκτρωσης να μην μπορώ να ξαναμείνω έγκυος.

gth0p3.png

οχι, δεν θέλω να μάθω αυτά που λες. Θέλω να μάθω αν μετά την έκτρωση υπάρχει κίνδυνος λόγω της έκτρωσης να μην μπορώ να ξαναμείνω έγκυος.

Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος που μπορεί να σου εγγυηθεί ότι δεν θα έχεις πρόβλημα ούτε μπορεί κάποιος να προδικάσει το ότι θα έχεις. Κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός. Η ιατρική δεν είναι μαθηματικά. Δεν είμαι γιατρός, το ξαναλέω, αλλά το είπε ένας πολύ καλός γιατρός που εκτιμώ πολύ και ως επιστήμονα και ως άνθρωπο και επειδή μου άρεσε η φράση αυτή την έκανα "κλόπι paste".

νομίζω οτι σου απαντήθηκε.δεν υπάρχει σε γενικές γραμμές.υπάρχουν περιπτώσεις που μπορεί και να υπάρξει.η καθεμια είναι διαφορετική.ανέμενε πολλές απαντήσεις.

io6Qp3.png

g3BCp2.png

Mα δε ζήτά εγγυήσεις η κοπέλα.. Με έναν τίτλο θέματος, διατυπωμένο με λάθος τρόπο (όπως η ίδια παραδέχτηκε) είπε να βοηθήσει μια άλλη, η οποία δεν ξέρει τις ενδεχόμενες συνέπειες μιας έκτρωσης. Και υποτίθεται εδώ θα κατέγραφαν τις εμπειρίες τους κοπέλες που το έχουν κάνει.

Αλλα της την πέσαμε ομαδικώς :P

Mα δε ζήτά εγγυήσεις η κοπέλα.. Με έναν τίτλο θέματος, διατυπωμένο με λάθος τρόπο (όπως η ίδια παραδέχτηκε) είπε να βοηθήσει μια άλλη, η οποία δεν ξέρει τις ενδεχόμενες συνέπειες μιας έκτρωσης. Και υποτίθεται εδώ θα κατέγραφαν τις εμπειρίες τους κοπέλες που το έχουν κάνει.

Αλλα της την πέσαμε ομαδικώς :P

Συμφωνώ, αλλά θα ήθελα να διεκυρινίσω, ότι εγώ σε καμία περίπτωση δεν είχα ούτε έχω την πρόθεση να την πω στη Γιώτα που άνοιξε το θέμα. Το λέω αυτό, γιατί εγώ είπα για τις "εγγυήσεις". Σε καμία περίπτωση δεν την κατακρίνω ούτε για το γεγονός ότι άνοιξε το θέμα ούτε για τον τίτλο που έβαλε.:)

Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος που μπορεί να σου εγγυηθεί ότι δεν θα έχεις πρόβλημα ούτε μπορεί κάποιος να προδικάσει το ότι θα έχεις. Κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός. Η ιατρική δεν είναι μαθηματικά. Δεν είμαι γιατρός, το ξαναλέω, αλλά το είπε ένας πολύ καλός γιατρός που εκτιμώ πολύ και ως επιστήμονα και ως άνθρωπο και επειδή μου άρεσε η φράση αυτή την έκανα "κλόπι paste".

Συμφωνώ..

μπορεί να κάνεις ένα παιδί και μάλιστα να συλλάβεις και εύκολα και μετά να θέλεις δεύτερο και να μην έρχετε και ίσως να μην έρθει ποτε. το να κάνεις ένα παιδί δεν είναι εγγύηση πως κάνεις πάντα όποτε θέλεις παιδιά.

το να κάνεις έκτρωση ή απόξεση για οποιονδήποτε λόγο δεν επηρεάζει πιστεύω την ικανότητα σου να ξανακάνεις παιδί. απλά δεν ξέρεις πότε και αν θα τα καταφέρεις ξανα

κανένας δεν μπορεί να σου εγγυηθεί πως αμα μείνεις έγκυος μια φορά θα τα καταφέρεις ξανά. όπως και το αντίθετο. μπορεί να κάνεις χρόνια να συλλάβεις το πρώτο παιδάκι, και το δεύτερο ή ακόμα και το τρίτο να έρθουν αμέσως.

You can buy your children everything in the world, but nothing will compare to the memories you make with them...

G0Xpp3.pngj0Hcp3.png

Σιγά, ρε κορίτσια, πέσατε να την φάτε την κοπέλα! Εχει αγχωθεί το κορίτσι πώς θα αλλάξει τον τίτλο, επειδή κάποιες εδώ μέσα δεν λένε να καταλάβουν ακόμη, μετά από τόσα μηνύματα που έστειλε πως δεν το έκανε κακοπροαίρετα! Ελεος....Τετοια αντιμετώπιση πια;;;

Και δεν κατάλαβα....Σε πολλές κοπέλες μπορεί πράγματι η έκτρωση να δημιούργησε κάποιο πρόβλημα.....Σε άλλες όχι. Αν έχετε κάνει έκτρωση, τότε πείτε την γνώμη σας. Αν δεν έχετε κάνει, μην μπαίνετε στον κόπο να μας πείσετε για τις απόψεις σας είτε είστε υπέρ είτε είστε κατά της έκτρωσης.....Ανοιξτε άλλο θέμε με τίτλο "απόψεις για την έκτρωση" και αφήστε την κοπέλα στην ησυχία της επιτέλους.

Αστεράκι μου, ήρθες και μας φωτισες :P Σε λατρεύω!

Σιγά, ρε κορίτσια, πέσατε να την φάτε την κοπέλα! Εχει αγχωθεί το κορίτσι πώς θα αλλάξει τον τίτλο, επειδή κάποιες εδώ μέσα δεν λένε να καταλάβουν ακόμη, μετά από τόσα μηνύματα που έστειλε πως δεν το έκανε κακοπροαίρετα! Ελεος....Τετοια αντιμετώπιση πια;;;

Και δεν κατάλαβα....Σε πολλές κοπέλες μπορεί πράγματι η έκτρωση να δημιούργησε κάποιο πρόβλημα.....Σε άλλες όχι. Αν έχετε κάνει έκτρωση, τότε πείτε την γνώμη σας. Αν δεν έχετε κάνει, μην μπαίνετε στον κόπο να μας πείσετε για τις απόψεις σας είτε είστε υπέρ είτε είστε κατά της έκτρωσης.....Ανοιξτε άλλο θέμε με τίτλο "απόψεις για την έκτρωση" και αφήστε την κοπέλα στην ησυχία της επιτέλους.

Συμφωνω. Μπηκα στο θεμα και σαστισα...ηταν ξεκαθαρη η κοπελα απο την αρχη. Εξαλλου, δεν υπαρχει επεμβαση χωρις πιθανες επιπλοκες.

Η έκτρωση όταν δεν χρησιμοποιείται σαν μέσο αντισύλληψης είναι ΔΙΚΑΙΩΜΑ. Τέλος αυτό το σκέλος του θέματος.

Η έκτρωση είναι χειρουργική επέμβαση και όπως κάθε επέμβαση εμπεριέχει κινδύνους γι'αυτόν που την κάνει. Βέβαια στις μέρες μας οι κίνδυνοι εχουν ελαχιστοποιηθεί, αλλά κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή. Τέλος κι αυτό το σκέλος.

Άρα Γιωτάκι (και όποια τυχόν δει το θέμα για πληροφορίες) αν τυχόν και σου συμβεί, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πας σε έναν καλό γιατρό κι αυτός θα σε ενημερώσει και θα προσπαθήσει να κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί για να ξαναμπορέσεις να κάνεις παιδί μελλοντικά.

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...