Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ Η ΕΚΤΡΩΣΗ...

giotaki83

Recommended Posts

Ανοίγω το συγκεκριμένο θέμα για να γράψουν όσοι έχουν προσωπική εμπειρία ή κάποιας γνωστής τους που έκανε έκτρωση (για χ, χ λόγους που δεν μας αφορούν) και αυτό προκάλεσε καποιο πρόβλημα στην υγεία της εως και αδυναμία να ξαναμείνει έγκυος. Αυτό θα βοηθήσει ατομα που σκέφτονται να προβούν σε αυτή τη πράξη να είναι πλήρως ενημερωμένα για τους πιθανούς κινδύνους!!! Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!

gth0p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 131
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δημοφιλείς ημέρες

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εμπειρίες ψάχνουμε όχι ενημέρωση γιατρού. Με αυτό το σκεπτικό να σταματήσουμε να μιλάμε για οτιδήποτε σε αυτό το φόρουμ γιατί υπάρχουν παιδίατροι και γυναικολόγοι κτλ. Εν πάσει περιπτώσει δεν είναι υποχρεωτικό να απαντήσει καποιος. Οποιος έχει προσωπική εμπειρία μόνο καλό θα κάνει αν την εκθέσει εδώ τουλάχιστον αυτο εγώ πιστεύω

gth0p3.png

εκανα εγω, οταν ημουν πιτσιρικα...

δεν μου αφησε κανενα 'κουσουρι'

ηθελα να το κανω, το εκανα, δεν ηταν ευκολο συναισθηματικα αλλα εγινε, και ευτυχως που ειχα το ΔΙΚΑΙΩΜΑ να το κανω και πηγα σε μεγαλο νοσοκομειο, και οχι στα κρυφα απο κανεναν σφαχτη..

και μακαρι ολες οι γυναικες στον κοσμο,να εχουν παντα την επιλογη να αποφασιζουν τι θα συμβει στο σωμα τους και να μην αποφασιζουν αλλοι για εκεινες...

ανοιξες το θεμα προφανως για να ανοιξουν οι ασκοι του αιολου, κατα του δικαιωματος των γυναικων στις εκτρωσεις..

αλλα το γεγονος παραμενει, ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ καθε γυναικας......

οι μονες στις οποιες θα επρεπε να απαγορευεται να κανουν εκτρωση ειναι οσες δεν ειναι σιγουρες, σε οσες εχουν αμφιβολια για το αν θελουν ή οχι, το παιδι....

αυτες θα το μετανιωσουν σιγουρα, και σ αυτες θα μεινει κουσουρι στην ψυχη τους..

οχι εξ αιτιας της εκτρωσης, αλλα εξ αιτιας της κακης επιλογης τους εφοσον δεν ηταν συνειδητοποιημενες

Ανοίγω το συγκεκριμένο θέμα για να γράψουν όσοι έχουν προσωπική εμπειρία ή κάποιας γνωστής τους που έκανε έκτρωση (για χ, χ λόγους που δεν μας αφορούν) και αυτό προκάλεσε καποιο πρόβλημα στην υγεία της εως και αδυναμία να ξαναμείνει έγκυος. Αυτό θα βοηθήσει ατομα που σκέφτονται να προβούν σε αυτή τη πράξη να είναι πλήρως ενημερωμένα για τους πιθανούς κινδύνους!!! Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!![/quote

Γιωτάκι τι σε απασχολεί εσένα όμως? Ενδιαφέρεσαι και θελεις να δεις αν θα πάθεις κάτι ή προφανώς καταδικάζεις την πράξη και επειδή είναι ένα θέμα που σίγουρα υπάρχουν αυτές οι κοπέλες που είναι φανατικά αντίθετες προφανώς γτ δεν τους έχει τύχει και υποστηρίζουν με πάθος πως είναι έγκλημα, και υπάρχουν και οι άλλες κοπέλες που ήρθαν σε αυτή τη δύσκολη θέση να πάρουν μια τέτοια απόφαση που σίγουρα τους προκάλεσε αν όχι προβλήματα στην υγεία τους σίγουρα τους στοιχισε ψυχολογικά φαντάζουμε, και προφανώς θα αρχίσει ένας διάλογος χωρίς τέλος?? :?

Ή είσαι απλα περίεργη??:P

You can buy your children everything in the world, but nothing will compare to the memories you make with them...

G0Xpp3.pngj0Hcp3.png

Διαφημίσεις

Λόγω αυτού μάλλον http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=96698 , η κοπέλα την ευχαρίστησε που άνοιξε το θέμα αυτό, αν δείς τα τελευταία ποστ.

ένα τόσο δα ανθρωπάκι με κάνει καλύτερο άνθρωπο, σ'αγαπώ!

Λαθος θεμα, ΛΑΘΟΣ τροπος, ΛΑΘΟΣ ΤΟ ΟΛΟ ΠΡΑΓΜΑ.........

Ναι και σε τί αντίθεση με τα παιδιά! Που είναι η μόνη αλήθεια και το μόνο σωστό στον κόσμο αυτό.

ένα τόσο δα ανθρωπάκι με κάνει καλύτερο άνθρωπο, σ'αγαπώ!

Θα συμφωνήσω με το fystiki, είναι ΔΙΚΑΙΩΜΑ της γυναίκας να ορίζει το σώμα της.

Η απόφαση για μία έκτρωση δεν είναι ΠΟΤΕ εύκολη. Και καλό είναι όταν αυτή παρθει, η γυναίκα να έχει την δυνατόν καλυτερη περίθαλψη, τις καλύτερες δυνατόν συνθήκες. Και όχι να καταλήγει σε σφαγεία.

Οσο για τις επιπτώσεις, επίσης συμφωνω.

Στην ψυχή πολλές, στο σώμα, ελάχιστες.

Είναι αφελής όποιος πιστεύει ότι θα πάει στον παράδεισο μιας θρησκείας και δεν θα διακινδυνεύσει να καταλήξει στην κόλαση μιας άλλης.

TbSdp2.png

Ποτε κανεις δεν ξερει σε τι καταστασεις θα βρεθει και τι αποφασεις θα αναγκαστει να παρει . Οχι δεν ειναι καλη η εκτρωση ειναι απο τις πιο επιπονες πρα3εις και για τη μητερα και για το εμβρυο , ειμαι κατα ,εννοειτε οτι τα πραγματα δεν πρεπει να φτανουνε εκει , οπως ειπα και στο αλλο θεμα , ειναι απαισια τετοια διλληματα . Δεν καταδικαζω ομως ουτε λιθοβολω μια γυναικα που εκανε εκτρωση για τους δικους της λογους , ποια ειμαι εγω για να κρινω τον καθενα ? τι ειμαι εγω ? καθε γυναικα που εκανε αυτη την απαισια επεμβαση σιγουρα θα ειχε τους λογους της ,και ειναι αναγκασμενη να ζει με αυτο . Εννοειτε οτι το ιδανικο και το πιο ομορφο ειναι να γεννιετε το καθε παιδι , ομως τοτεθα ημασταν σε ενα ιδανικο κοσμο αγγελικα πλασμενο , μακαρι να ημασταν , μακαρι .

Ποτε δεν θα προετρεπα μια κοπελα ή ακομα και την κορη μ,ου να κανει εκτρωση , το ζητουμενο ειναι να μην φτασει καν εκει , αλλα αμα εφτανε η πρωτη η κουβεντα θα ηταν να το μεγαλωσουμε ολοι μαζι , να βοηθησουμε οσο μπορουμε ,να το κανουμε παιδι μας , ομως αμα η κορη μου επεμενε στην εκτρωση , αμα ελεγε οτι δεν μπορει να ανταπε3ελθει , οτι δεν το θελει , αμα εβλεπα οτι το παιδι μου ειναι δυστηχησμενο και μεσα στην καταθλιψη και την απογνωση λετε να το λιθοβολουσα ή να μην την πηγαινα να κανει τελικα την εκτρωση ?

Τωρα οσο αφορα τα κακα της εκτρωσης , πανω κατω γνωστα ειναι , και εχουνε ολα σχεση με προβληματα στον τραχηλο , προβληματα στις ωοθηκες , αναστατωση του κυκλου εως και γυναικες που εχουνε υποβληθει σε αρκετες εκτρωσης και καρκινο του τραχηλου της μητρας . Ψυχολογικα ? ισως εκει ειναι τα περισσοτερα , καταθλιψη ειναι το πιο συνηθησμενο . Αλλα οντως γιατι ανοι3αμε ενα τετοιο θεμα , λετε να μην 3ερουνε τι κανουνε οσες το κανουνε ? ή να μην εχουνε γνωση των κυνδινων εν ετη 2011 ? γιατι πρεπει να τους το χτυπαμε κιολας απο πανω ?

QRyOp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια

κ γω συμφωνω οτι ειναι δικο μου το σωμα μου κ το κανω οτι θελω,αλλα μην το τραβαμε κιολας ακουγεται πολυ εγωιστικο να αφαιρω ετσι μια ζωη λεγοντας δικο μου ειναι το σωμα μου το κανω οτι θελω

ας λεμε καλιτερα δεν ειχα αλλη λυση ακουγεται πιο ωραιο κ δεν προκαλει γιατι απο τι καταλαβα οι λεξεις ειναι που πειραζουν εδω μεσα κ οχι οι πραξεις

fSOwp2.png

ηρθες ψυχη μου κ γεμησες την ζωη μου!!!ΜΑΡΙΑ- ΕΙΡΗΝΗ

ersTp3.png

16/9/12 ηρθε κ το χρυσανθεμακι μου

Ποτε κανεις δεν ξερει σε τι καταστασεις θα βρεθει και τι αποφασεις θα αναγκαστει να παρει . Οχι δεν ειναι καλη η εκτρωση ειναι απο τις πιο επιπονες πρα3εις και για τη μητερα και για το εμβρυο , ειμαι κατα ,εννοειτε οτι τα πραγματα δεν πρεπει να φτανουνε εκει , οπως ειπα και στο αλλο θεμα , ειναι απαισια τετοια διλληματα . Δεν καταδικαζω ομως ουτε λιθοβολω μια γυναικα που εκανε εκτρωση για τους δικους της λογους , ποια ειμαι εγω για να κρινω τον καθενα ? τι ειμαι εγω ? καθε γυναικα που εκανε αυτη την απαισια επεμβαση σιγουρα θα ειχε τους λογους της ,και ειναι αναγκασμενη να ζει με αυτο . Εννοειτε οτι το ιδανικο και το πιο ομορφο ειναι να γεννιετε το καθε παιδι , ομως τοτεθα ημασταν σε ενα ιδανικο κοσμο αγγελικα πλασμενο , μακαρι να ημασταν , μακαρι .

Ποτε δεν θα προετρεπα μια κοπελα ή ακομα και την κορη μ,ου να κανει εκτρωση , το ζητουμενο ειναι να μην φτασει καν εκει , αλλα αμα εφτανε η πρωτη η κουβεντα θα ηταν να το μεγαλωσουμε ολοι μαζι , να βοηθησουμε οσο μπορουμε ,να το κανουμε παιδι μας , ομως αμα η κορη μου επεμενε στην εκτρωση , αμα ελεγε οτι δεν μπορει να ανταπε3ελθει , οτι δεν το θελει , αμα εβλεπα οτι το παιδι μου ειναι δυστηχησμενο και μεσα στην καταθλιψη και την απογνωση λετε να το λιθοβολουσα ή να μην την πηγαινα να κανει τελικα την εκτρωση ?

Τωρα οσο αφορα τα κακα της εκτρωσης , πανω κατω γνωστα ειναι , και εχουνε ολα σχεση με προβληματα στον τραχηλο , προβληματα στις ωοθηκες , αναστατωση του κυκλου εως και γυναικες που εχουνε υποβληθει σε αρκετες εκτρωσης και καρκινο του τραχηλου της μητρας . Ψυχολογικα ? ισως εκει ειναι τα περισσοτερα , καταθλιψη ειναι το πιο συνηθησμενο . Αλλα οντως γιατι ανοι3αμε ενα τετοιο θεμα , λετε να μην 3ερουνε τι κανουνε οσες το κανουνε ? ή να μην εχουνε γνωση των κυνδινων εν ετη 2011 ? γιατι πρεπει να τους το χτυπαμε κιολας απο πανω ?

γιατι η κοπελα ζητησε ενημερωση του τι την περιμενει

τελος παντων να μην το τραβαμε το θεμα καλο ειναι να προσεχουμε αν αυτο δεν γινει μετα πρεπει να παρεις μια αποφαση πολυ δυσκολη

ειτε κρατησει το παιδι ειτε οχι

εμεις να λεμε να παρει την πιο σωστη αποφαση η κοπελα

ειμαι κατα των εκτρωσεων αλλα δεν ειμαι εγω αυτη που αποφασιζω τι θα κανει η κοπελα

fSOwp2.png

ηρθες ψυχη μου κ γεμησες την ζωη μου!!!ΜΑΡΙΑ- ΕΙΡΗΝΗ

ersTp3.png

16/9/12 ηρθε κ το χρυσανθεμακι μου

Ειμαι κατα της εκτρωσης αλλα αυτο δεν μου δινει το δικαιωμα να κατηγορηω καμια κοπελα επειδη εχει κανει εκτρωση...Το σωμα ειναι δικο της και μπορει να το κανει οτι θελει..

το θέμα δεν είναι αν είμαστε κατά ή υπέρ.

Συγκεκριμένα θέματα υγείας που προκύπτουν ζητάει η κοπέλα (εμπειρίες) .......

Επίπονο είναι όμως να ανατρέχουμε στο παρελθόν και να σκαλίζουμε πληγές.

95Jqp2.png

Τα παιδιά δεν θέλουν ψυχολόγο. Γονείς θέλουν!!!

Καλημέρα

Έχω την αίσθηση ότι έχει τεθεί λάθος ένα τόσο σοβαρό θέμα...

όλοι οι υγειώς σκεπτόμενοι άνθρωποι είναι κατά της έκτρωσης υπό προϋποθέσεις όμως. Κι είναι τόσες πολλές οι προϋποθέσεις που σε περιορίζει πολύ να εκφέρεις άποψη το αν σου άφησε κάποιο "κουσούρι" ιατρικό μια έκτρωση...

Δε νομίζω πως θα μπορούσε ανάλογη εμπειρία κάποιας κοπέλας να ανατρέψει την απόφαση κάποιας άλλης στο να προχωρήσει σε έκτρωση....

οι παράγοντες που οδηγούν σε μια τέτοια απόφαση είναι αυτοί που πρέπει να εξετάζονται κάθε φορά... και πάλι με πολλή προσοχή και διαλλακτικότητα...

Διαφημίσεις

Αυτη ειναι η κοινωνια μας, κυριες και κυριοι.

Απο τη μια δε δεχεται μια ανυπαντρη μητερα, μια εφηβη μητερα, μια μητερα με 15 παιδια (κοινωνικα και πολιτικοοικονομικα) και την κατακρινει, απο την αλλη κατακρινει και τη γυναικα που εκανε αμβλωση με ακομα χειροτερο μενος.

Αυτοι ειμαστε...

Τωρα, οσο αφορα τις εμπειριες :rolleyes:και το ποσο αποτρεπτικα μπορουν να δρασουν, οποια κοπελα διαβαζε το thread ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ θα επρεπε να μη μεινει ποτε εγκυος....:rolleyes:Εκει να δεις πονος....

Θα συμφωνησω με ellempriem....ΟΛΟ ΛΑΘΟΣ. Κινηση εντυπωσιασμου:rolleyes: και ουτε καν!

το εχω πει ενα εκατομμυριο φορες, δεν θα κουραστω να το λεω...

κανεις δεν ειναι ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΚΤΡΩΣΕΩΝ..... κανεις μας δεν ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΙΣ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ... ουτε οποιος εκανε, ουτε οποιος δεν εκανε....

το θεμα ειναι, ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ στην εκτρωση... Η ΕΠΙΛΟΓΗ....

η διακοπη κυησης νωρις, στο πρωτο τριμηνο, εκει γυρω στην 8η εβδομαδα, ειναι ΜΙΚΡΟΕΠΕΜΒΑΣΗ...

κραταει ελαχιστα, γινεται με ολικη ναρκωση, ΔΕΝ ΜΕΝΕΙΣ ΜΕΣΑ, και δεν δημιουργει γυναικολογικα προβληματα οταν δεν γινεται καθ εξιν

δεν ειναι μεσο αντισυλληψης, ειναι ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ, παιρνεις ναρκωση, δεν ειναι παιχνιδι αυτο..

η περιοδος σου ερχεται μετα απο καμια 40αρια μερες περιπου, στο μεταξυ εχεις παρει αιμοστατικα και αντιβιωση για λιγες μερες, και ολα οκ..

καθε γυναικα αντιμετωπιζε διαφορετικα το συναισθηματικο φορτιο της..

για καμια δεν ειναι ευκολο νομιζω, απο κει και περα, αν ησουν σιγουρη για την αποφαση σου, δεν σε ριχνει κατω....

οποια γυναικα δεν ειναι σιγουρη, δεν πρεπει να το κανει..... κανεις δεν μετανιωσε που εκανε παιδι, παρα πολλες μετανιωσαν που εκαναν εκτρωση..

αλλα δεν μετανιωσαν ολες... οχι αυτες που ηταν σιγουρες για την αποφαση τους....

οποτε,

η ουσια ειναι η εξης...

εγκυμοσυνη+ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΣΙΓΟΥΡΑ= διακοπη κυησης χωρις παρενεργειες

εγκυμοσυνη+ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ=ΚΑΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΑΚΟΠΗς ΚΥΗΣΗΣ, ΚΛΑΜΜΑΤΑ, ΤΥΨΕΙΣ, ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΑΝΑΡΡΩΣΗς, ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ και ΣΩΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ κλπ..

αυτα

το θεμα ειναι, ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ στην εκτρωση... Η ΕΠΙΛΟΓΗ....

δεν ειναι μεσο αντισυλληψης, ειναι ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ, παιρνεις ναρκωση, δεν ειναι παιχνιδι αυτο..

αυτα

Συμφωνω απολυτα. Παροτι ειμαι κατα της εκτρωσης, θελω να υπαρχει το δικαιωμα της επιλογης!!!

Και να διευκρινησω κατι, το οτι ειμαι κατα δεν σημαινει οτι κρινω οποιον το εχει κανει ή εχω το δικαιωμα να τις κρινω.

Ο μόνος λόγος που άνοιξα το θέμα είναι αυτός που είπα , ΝΑ ΓΡΑΦΤΟΥΝ ΟΙ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ. Δεν έκρινα κανέναν, δεν σχολίασα τίποτα παρα αναφέρθηκα σε τυχόν κακές εμπειρίες. Ούτε και με ενδιαφέρει να συζητήσω το γιατί καποιος θέλει ή όχι να το κάνει.

Το θεμα το άνοιξα γιατί το βρήκα ενδιαφέρον να μάθουμε αν υπάρχει και η μαύρη πλευρά των εκτρώσεων. Αν δεν υπάρχει θα χαρώ πολύ αλλα για να το μαθω πρέπει να ρωτήσω.

Δεν ήταν κακοπροαίρετο το θέμα και δεν θεωρώ οτι προκάλεσα. Οσοι δεν έχουν κακές συνέπειες της εκτρώσεως ας το αναφέρουν απλά ή ας μη πουν τίποτα. Ποιο είναι το πρόβλημα δεν κατάλαβα. Και όχι εγώ είμαι κατά της έκτρωσης αλλα είμαι ταυτόχρονα και υπέρ πολλών που δεν συμβαίνουν όπως η ενημέρωση περί προφύλαξης στα σχολεία και πολλά ΄πολλά άλλα. Βάση της πίστης μου έχω επιπλέον λόγους να μην είμαι υπέρ αλλα φαντάζομαι αυτό δεν αφορά κανέναν και ο καθένας έχει τις απόψεις τους. Εύχομαι εκτός από τους κακοπροαίρετους που είδαν με κακό μάτι το θέμα αυτό να υπάρχουν και οι καλοπροαίρετοι που θα κατάλαβαν τους πραγματικούς λόγους του.

gth0p3.png

Εννοείται πως δεν θα ήθελα ποτέ να μου τύχει. Αλλά από την άλλη ποτέ δεν πρέπει να κρίνουμε αρνητικά όποια καταφεύγει σε τέτοια λύση.

ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις τι γίνεται σε ένα σπίτι ή τι έχει η καθεμιά στο μυαλό και στην καρδιά της. Το σπουδαίο άλλωστε είναι το να προσπαθήσεις να μπεις στην ψυχολογία του άλλου και να του συμπαρασταθείς με όποιον τρόπο εκείνος χρειάζεται, άσχετα με τα δικά σου πιστεύω.

Και όχι εγώ είμαι κατά της έκτρωσης αλλα είμαι ταυτόχρονα και υπέρ πολλών που δεν συμβαίνουν όπως η ενημέρωση περί προφύλαξης στα σχολεία και πολλά ΄πολλά άλλα.

Τι καλά που είναι να μεταθέτουμε πάντα τις ευθύνες στους άλλους! Βέβαια, το κράτος πρέπει να μας τα μάθει όλα, μέχρι και πώς να προφυλασσόμαστε στο σεξ, γιατί εκεί έξω δεν υπάρχουν εκατομμύυυυρια πηγές. Αλλά ας βγάλει άλλος το φίδι από την τρύπα, ως συνήθως...

βέβαια, την υποκρισία του να είμαστε υπέρ της ενημέρωσης, αλλά να μην ανοίγουμε ας πούμε θέμα στο καφέ των εφήβων για τα καλά της πρόληψης, παρά να ανοίγουμε θέμα για τα κακά της έκτρωσης, αδιαφορώντας για την ψυχολογία των γυναικών που την έχουν κάνει (και δεν ήταν πάντα η εύκολη επιλογή τους, γιατί μπορεί το παιδί να το ήθελαν), δεν είμαστε ικανοί να τη δούμε. Πέρα από την καμπούρα μας δεν βλέπουμε ποτέ, αλλά να κρίνουμε τις αποφάσεις και τις πράξεις των άλλων μας είναι πάντα πολύ εύκολο...

Time flies like the wind; fruit flies like bananas

Τι καλά που είναι να μεταθέτουμε πάντα τις ευθύνες στους άλλους! Βέβαια, το κράτος πρέπει να μας τα μάθει όλα, μέχρι και πώς να προφυλασσόμαστε στο σεξ, γιατί εκεί έξω δεν υπάρχουν εκατομμύυυυρια πηγές. Αλλά ας βγάλει άλλος το φίδι από την τρύπα, ως συνήθως...

βέβαια, την υποκρισία του να είμαστε υπέρ της ενημέρωσης, αλλά να μην ανοίγουμε ας πούμε θέμα στο καφέ των εφήβων για τα καλά της πρόληψης, παρά να ανοίγουμε θέμα για τα κακά της έκτρωσης, αδιαφορώντας για την ψυχολογία των γυναικών που την έχουν κάνει (και δεν ήταν πάντα η εύκολη επιλογή τους, γιατί μπορεί το παιδί να το ήθελαν), δεν είμαστε ικανοί να τη δούμε. Πέρα από την καμπούρα μας δεν βλέπουμε ποτέ, αλλά να κρίνουμε τις αποφάσεις και τις πράξεις των άλλων μας είναι πάντα πολύ εύκολο...

UP......SYNEXEIA.......

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

καλησπερα χρονια πολλα σε οσους οσες γιορταζουν.εγω εκανα αποξεση το γεναρη (δεν ξερω αν σας ενδιαφερει κατι τετοιο η ειναι μονο εκτρωσεις αλλα η ιδια διαδικασια.ημουν 13 εβδομαδων και εσπασε ο σακος απο ενα μικροβιο που δεν ειχα κανει ακομα εξεταση για να το βρω.μου ειπαν στο 6μηνο να προσπαθησω.ξαναεμεινα εγκυος πριν 2,5 μηνες και ηταν εξωμητριο 5 βδομαδων.δεν εκανα χειρουργειο (ΕΥΤΥΧΩΣ ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΛΠΙΓΓΑ)το αντιμετωπισαμε με αγωγη.λενε οτι μπορει να οφειλετε σε προηγουμενα χειρουργεια.σιγουρη δεν ειμαι για τιποτα.θα ξαναπροσπαθησω σε κανα χρονο και βλεπουμε.

ggHRp3.png fkuPp3.png

εγω εκανα αποξεση το γεναρη (δεν ξερω αν σας ενδιαφερει κατι τετοιο η ειναι μονο εκτρωσεις αλλα η ιδια διαδικασια..

οντως ειναι η ιδια διαδικασια...

αλλα προφανως, σ αυτο το τοπικ ενδιαφερει μονο, τι κακο μπορει να προκαλεσει η αποξεση ΜΟΝΟ οταν γινεται απο επιλογη της ιδιας της γυναικας... δεν τιθεται γενικα η ερωτηση 'τι κακο παθατε μετα απο αποξεση εξ αιτιας παλλινδρομησης ή εξωμητριου ή προβληματικου εμβρυου'

ΧΑΡΟΥΛΑ, εχεις κανει επεμβαση χολης ή σκωλικοιδιτιδας?

οταν επαθα σκωλ/δα, μου ειχαν πει τοτε, οτι υπαρχει μικρος κινδυνος να δημιουργηθουν συμφυσεις που ισως οδηγησουν σε προβληματα αργοτερα, αλλα ευτυχως δεν μου συνεβει... μηπως αυτο εννοουσαν οταν σου ειπαν οτι μπορει να φταινε τα χειρουργια για τα δικα σου προβληματα.. ευχομαι να σου πανε ολα καλα :P

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...