Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Πιτσιρικούπολη στη Νίκαια εχει πάει καμμια μανούλα?

Recommended Posts

Καλημέρα!

Εχει πάει καμμια μανούλα να δει την πιτσιρικούπολη στη Νίκαια?? Ποια η γνώμη σας??? Εχει μπει η μικρή μου μέσω εεταα αλλά είναι κλειστά για τον Αυγουστο οπότε δεν μπορώ να πάω ακόμα να δω τι γίνεται....

sjCrp3.png

• 2 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

ειχα παει πριν 2,5χρονια και ειχα δει το συγκεκριμενο σταθμο οταν εψαχνα για το μικρο,

εχει ωραιες εγκαταστασεις ανετες,φωτεινες και γενικα πληρουν τις προδιαγραφες για ενα σταθμο,καθαρες τουλαχιστον την ωρα που πηγα ηταν οκ.

εμενα δε με κερδισε ο ιδιοκτητης δεν ειναι στο στυλ μου το υφακι που ειχε μου την εδωσε λιγο και το απολυτο γενικα δε το μπορω οταν προκυτε να μου προσεξουν το παιδι μου.απολυτη εγω μπορω να ειμαι για το παιδι μου οχι εκεινος.

μετα πηγα περυσι που με καλεσε μεσω της εεταα σαν επιλαχουσα αλλα δεν εκατσε παλι να συνεργαστουμε γιατι δεν ηθλε να μου προσφερει το σχολικο ενω δεν επιτρεπεται κατι τετοιο εγινε λοιπον ενα θεματακι το ειχα γραψει και περυσι καπου στη εεταα νομιζω και ετσι παλι δε συνεργαστηκαμε.

οποτε καταλαβα οτι ο συγκεκριμενος σταθμος δε ειναι η μοιρα μας και ετσι φετος δεν τον εβαλα καν στις επιλογες.

εσυ μπορει να τα βρεις μαζι του ,εγω απο τις συζητησεις που εκανα δεν συνεργαστηκα τελικα.

Ευχαριστώ για την απάντηση σου Τιγρακι...η αλήθεια είναι ότι πριν καμμιά βδομάδα με πήρε μια κοπέλα τηλ για να μου πει κάποια διαδικάστικά κ την ρώτησα για το σχολικό κ μου είπε υπάρχουν θέσεις για νε εξυπηρετηθούν όλα τα παιδιά...τώρα αν μου τα αλάξουν όταν ανοιξει ο σταθμός δεν θα μπορέσω κ να θέλω να το πάω εκεί το παιδί γιατί δεν εχουμε δυνατότητα μετακίνησης....

Πως είναι οι κοπέλες με τα παιδιά είχες δει??? ;)

sjCrp3.png

Ευχαριστώ για την απάντηση σου Τιγρακι...η αλήθεια είναι ότι πριν καμμιά βδομάδα με πήρε μια κοπέλα τηλ για να μου πει κάποια διαδικάστικά κ την ρώτησα για το σχολικό κ μου είπε υπάρχουν θέσεις για νε εξυπηρετηθούν όλα τα παιδιά...τώρα αν μου τα αλάξουν όταν ανοιξει ο σταθμός δεν θα μπορέσω κ να θέλω να το πάω εκεί το παιδί γιατί δεν εχουμε δυνατότητα μετακίνησης....

Πως είναι οι κοπέλες με τα παιδιά είχες δει??? ;)

οχι στη πρωτη μου επισκεψη ειχα δει τις κοπελες στο βρεφικο αλλα δε θυμαμαι και πολλα.μπορει να εχουν αλλαξει μετα απο τοσο καιρο.

ευχομαι παντως να ειναι ολα οπως τα θελεις και να εχετε μια καλη σχολικη χρονια και με το καλο το νεο μωρο:wink:

Διαφημίσεις

• 2 χρόνια μετά...
  • 6 months later...

Μόλις είδα το μήνυμά σου Lia.Αν και καθυστερημενα θα σου απαντησω οτι εγω τελικα την πηγα στην πιτσιρικούπολη τη μικρη μου πριν 3 χρονια.Εμεινα πολυ ευχαριστημενη απο τους ανθρωπους που δουλευουν εκει καθως κι απο τις υπηρεσιες που προσφερουν.Αν συνεχιζα στην ιδια δουλειά στη Νικαια θα την πηγαινα και την επομενη χρονια..Λογω μεγαλης αποστασης λοιπον αλλαξαμε σχολειο..Την πηγα σε καποιο αλλο στον Πειραια και απογοητευτηκα τοσο που στα μεσα της χρονιας τη σταματησα!!!Την τρίτη χρονιά επισης πηγε σε καποιον άλλον που δε μπορω να πω οτι με απογοητευσε αλλα δεν ανθουσιαστηκα κιολας..Του χρονου που θα πρεπει να παω καπου το μωρο το σκεφτομαι πολυ σοβαρα να τον γραψω στην πιτσιρικούπολη και να μοιραζουμε την αποσταση με το σχολικο.Διάβασα απο άλλες μαμαδες οτι δεν συμπαθησανε τον ιδιοκτητη.Δεν καταλαβα τον λογο αλλα εμενα με εξυπηρετησε πολλες φορες και ηταν παντα ευγενικος και προθυμος.."Ανθρωπια" ειναι ο χαρακτηρισμος που δινω σ αυτον τον σταθμο.Μακαρι μετα απο τρια χρονια που εχω να παω,να ειναι οπως τοτε οι συνθηκες..

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...