Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΣΥΓΧΩΡΑΜΕ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΧΑΝΩ ΤΗ ΠΙΣΤΗ ΜΟΥ.....

uayma

Recommended Posts

Εχω κατασυγκινηθει με τις ιστοριες που εχετε γραψει..τι μας κανει το αγχος τελικα..ξανα-αγχωθηκα ομως που αγχωνομαι τωρα πως θα το αποβαλω??

Τι σε χαλαρώνει; Τι σου αρέσει να κάνεις; Μια βόλτα στη θάλασσα ή το βουνό;;; Ή μήπως ένας καφές με φίλες; Μην αφήσεις να τρυπώσει το σκουλικάκι που λέγεται άγχος. Βαθιά αναπνοή και θυμίσου ότι στο τέλος όλα πάνε καλά!

Διαφημίσεις

Σε καταλαβαίνω απόλυτα. Μετά από 13 χρόνια ατεκνίας πέρασα κι εγώ από τέτοια στάδια. Κατάλαβα όμως ότι για το Θεό δεν μετράει ο χρόνος και το δώρο του το δίνει όταν πρέπει κι όχι όταν εμείς θέλουμε. Το παιδί είναι άνθρωπος με αιώνια ψυχή, δεν ανήκει σε μας, εμείς μόνο θα του δώσουμε την αγάπη μας και θα ακολουθήσει το δρόμο του. Γι΄αυτό άσε τον εαυτό σου απαλά στην αγάπη του Θεού και δες πόσα θαύματα γίνονται γύρω σου καθημερινά.

Όσο για τις γυναίκες που δεν θέλουν τα μωρά τους, να ξέρεις ότι περνάνε κόλαση φοβερή. Στην αρχή κι εγώ τις μισούσα και τις κατέκρινα, αλλά όταν γνώρισα κάποιες κοπέλες από κοντά, ένιωσα τον πόνο και την θλίψη τους. Να ξέρεις ότι καμμιά γυναίκα δεν θέλει να σκοτώσει το σπλάχνο της. Άλλοι την αναγκάζουν και φοβάται, δεν έχει ισχυρή πίστη στο Θεό και έτσι υποχωρεί. Η ψυχή της όμως σημαδεύεται ανεπανόρθωτα και μέχρι να πεθάνει υποφέρει.

Εχασα πριν απο εναμιση χρόνο ενα αγοράκι στην 18η εβδομάδα, το 'σκότωσα" θα μπορούσε να πει κανέις.Οι εξετάσεις έδειχναν ότι θα γεννιόταν τετραπληγικό με σοβαρη νοητική υστέρηση.Σχεδόν δεν είχε καθόλου εγκέφαλο.Πόνεσα παρα πολύ και ήλπιζα μεχρι τελευταί στιγμή σ ενα θαύμα.Δυστυχώς και η τελευταία εξέταση εδειχνε τα χειρότερα.Πέρασα 5 μηνές στην κόλαση, στον φόβο, στην θλίψη, στην αγωνία αλλα τελικά το θαύμα έγινε.Εμεινα εγκυος στην κορούλα μου ακια μαλιστα 3 μερες πριν κανω το τεστ εισα στο ονειρο μου μαι εικονα μ ενα μωρακι-κοριτσάκι κι απο πάνω να γραφει ΜΥΡΤΩ.Ηξερα οτι η Παναγία απλωσε και πάλι το χέρι της αλλα αυτή την φορά θα μου το άφηνε στην κοιλίτσα γερό.Σημερα η Μυρτούλα μας είανι 6 μηνών και καθε μας μερα την στολίζει με απειρα χαμόγελα.Στους μηνε ςπου μεσολάβησαν μεχρι να ξαναμείνω έγκυος έχασα κάποιες φορές την πίστη μου αλλα προσπαθούσα να την κρατήσω ζωντανή για να μην χαθώ.Ολα στην ζωή γίνονται για κάποιον λόγο.Μεσα απο τον πονο μας, δεθήκαμε περισσότερο με τον άντρα μου, γίναμε πιο δυνατοι και καταλάβαμε ότι τίποτε δεν έιναι αυτονόητο και κεκτημένο.Επίσης νιώσαμε μέχρι το βάθος της καρδι΄'ας μας την σημασία τιης λέξης γονιός και την μεγάλη ευθύνη που έχουμε απέναντι σ αυητά τα πλασματάκια που περιμένουν τα πάντα απο εμας.Μην απελπίζεσαι απο ΄τωρα, να σκέφτεσαι μόνο θετικά κι οχι μονο την εγκυμοσύνη....Οσο για τις γυναίκες που γεννούν παιδιά ακι αδιαφορούν γι αυτά, δεν είμαστε ικανές να τις κρίνουμε, ισως να είναι και καλύτερες απο εμας.Κανείς δεν ξέρει τι οδήγησε κάποιον σε μια πράξη....Απόλαυσε τις τελευταίες μέρες του καλοκαιριού..

Εχω παρατηρήσει ότι όταν δεν θέλουμε κάτι, τότε μας τυχαίνει. Η συμβουλή μου, για αυτόν τον μήνα, όχι μόνο να το βγάλεις από το μυαλό σου αλλά πες ότι αυτόν τον μήνα δεν θέλω να μείνω έγκυος, για να ξεκινήσω κάτι άλλο (γυμναστική, γιόγκα, να φτιάξω το σπίτι, ότι θα ήθελες άλλο να κάνεις) και ίσως τότε να χαλαρώσεις, να αισθανθείς διαφορετικά. Εμένα τουλάχιστον αυτό μου συμβαίνει πολλές φορές, όταν κάτι δεν θέλω, τότε έρχεται. Ξέχασέ το!

s-age.pngs-age.png

• 2 months later...

Γειά σας

αγαπητά μέλη έτσι ώστε να έχετε το χώρο να επικοινωνήσετε για το θέμα της θρησκείας κ πίστης ειδικά σε σχέση με την σύλληψη παρακαλούμε επισκεφτείτε το συγκεκριμένο καφέ που ανοίξαμε, στο φόρουμ του parentscafe.gr με τιτλο Σύλληψη: Θρησκεία κ Ελπίδα !

όπου μπορείτε να καταθέσετε τις ιστορίες σας καθώς και τις ιστορίες ή εμπειρίες άλλων ειδικά για αυτό το θέμα.

Σας περιμένουμε στο τόπικ

Σύλληψη: Θρησκεία κ Ελπίδα !

που βρίσκεται στην ενότητα

clear.gifΔιάφορα Ενημερωτικά Social Groups

Οδηγίες εγγραφής:http://parentscafe.gr/showthread.php?t=234

Οδηγίες ανάκτησης κωδικού: http://parents.org.gr/forum/showthre...32#post1397532

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόησή σας

Βοηθήστε στη διατήρηση της λειτουργικότητας του forum κάνοντας χρήση της αναζήτησης & αναφοράς.  Αν παρατηρήσετε κάποια δημοσίευση που θεωρείτε περίεργη επιθετική ή ενάντια στους κανόνες κάντε αναφορά δημοσίευσης  Οδηγίες για το πως γίνεται η αναφορά δείτε εδώ   Ευχαριστούμε

Ακολουθήστε μας και στο Instagram:

follow_insta.png.f136a60ab3d6a108659752cf6fcc0a5a.pngfollow_cafe.jpg.0bc77dbbb8cab70c6c8919c95cac08b8.jpg

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...