Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Παιδικός σταθμός "Η φωλιά του παιδιού" στα Χανιά. Εμπειρίες;;;

Recommended Posts

Καλησπέρα! Λοιπόν ο γιος μου είναι 17 μηνών και το Σεπτέμβριο θα πάει παιδικό σταθμό μέσω του προγράμματος επιδότησης ΕΣΠΑ. Επειδή με τον άντρα μου μάθαμε πολύ αργά για το πρόγραμμα αυτό (μόλις 2 μέρες πριν τη λήξη των αιτήσεων) δεν προλάβαμε να κάνουμε έρευνα για τους παιδικούς σταθμούς. Βάλαμε τη "Φωλιά του παιδιού" εντελώς τυχαία ως πρώτη επιλογή και τελικά μας επέλεξαν. Μήπως κάποιος από εδώ έχει εμπειρία από τον συγκεκριμένο παιδικό σταθμό; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!

Iqvfp3.png

Διαφημίσεις

εγω δεν εχω προσωπικη πειρα διοτι προς το παρον μου την κραταει η μαμα μου....

απο Σεπτεμβρη καναμε χαρτια στο δημόσιο βρεφονηπιακο και μπορει να ειμαι τυχερη!

για τον σταθμο αυτο εχω ακουσει τα καλυτερα απ ολους που εχω ρωτησει που εχουν ψαξει το θεμα σταθμος στα Χανια. νομιζω οτι εισαι πολυ τυχερη αφενως γιατι διαλεξε στην τυχη τον καλυτερο και αφετερου γιατι σε πηραν!!!!

εχει παρα πολλες δραστηριοτητες στα παιδια και εχει πολυ καλες εγκαταστασεις!!!!

να σε ρωτησω κι εγω με την σειρα μου κατι????

συτο με το ΕΣΠΑ που λες...... το βρηκες στην www.eetaa.gr ??????

ή ειναι κατι αλλο???

εγω ειμαι δημοσιος υπαλληλος και ο συζυγος ομοιως..... στο ΕΕΤΑΑ δεν μπορουσα να κανω αιτηση γιατι ετσι καταλαβα.... τα λεω σωστα????

αν μου ελεγες πως μπορω να βρισκω κι εγω αυτες τις αιτησεις θα το εκτιμουσα πολυ.... κατι μου ειπαν κι εμενα αλλα ειχε ληξει η προθεσμια και νομισα οτι ηταν αυτο με το ΕΕΤΑΑ.... καλα το καταλαβα?????

Fm6D.jpg

LdHBp3.png

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ που απάντησες. Αυτά που γράφεις είναι πολύ ενημερωτικά ακόμα κι αν δεν υπάρχει προσωπική εμπειρία. Όσον αφορά το ΕΣΠΑ ναι είναι αυτό από την ΕΕΤΑΑ. Ο σύζηγος είναι και αυτός δημόσιος υπάλληλος αλλά εγώ είμαι άνεργη εδώ και ένα χρόνο (με κάρτα ανεργίας). Για το πρόγραμμα αυτό μάθαμε εντελώς τυχαία από έναν γνωστό μας. Δυστηχώς δεν υπάρχει καθόλου ενημέρωση από πουθενά. Να φανταστείς ότι αυτός ο γνωστός μας το ανέφερε εντελώς τυχαία πάνω σε μία συζήτηση για τους παιδικούς. Και μάλιστα μας είπε ότι "δυστηχώς εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε χαρτιά γιατί είναι ο άντρας μου δημόσιος υπάλληλος". Επειδή όμως είμαστε και ο άντρας μου και εγώ ΑΜΕΑ σκεφτήκαμε μήπως υπάρχει κάποια εξαίρεση για μας γι'αυτό και το κοίταξα. Τελικά παίζει ρόλο μόνο η εργασία της μητέρας. Δηλαδή να μην είναι η μητέρα δημόσιος υπάλληλος.

Δυστηχώς δεν έχω ιδέα για το πως μπορεί κάποιος να ενημερώνεται για τέτοιου είδους προγράμματα. Και φαντάζομαι ότι θα υπάρχουν και άλλα ανάλογα.

Iqvfp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...