Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Δεν αντέχω...

dinoula

Recommended Posts

Γεία σας κορίτσια, γράφω γιατί άλλο δεν αντέχω.

Είμαι πολύ κακή νοικοκυρά, με τα λεγόμενα του αντρά μου. Το θέμα είναι πως έχω ένα ζουζούνι 21 μηνών και είμαι έγκυος στο δεύτερο.Προσπαθώ να τα κάνω όλα μόνη μου και τα κάνω γιατί δεν έχω βοήθεια(η μαμά μου προσφέρεται αλλά ο κύριος δεν θέλει). Και το καλύτερο? με συγκρίνει με την μάνα του και την αδερφή του που είναι οι τέλειες νοικοκυρές (φίδια). Δεν ξέρω τι να κάνω...Κλαίω από τα νεύρα μου...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 89
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

υπομονη καλη μου,μολις ηρεμησεις (πρεπει στην κατασταση σου να σαι ηρεμη κ χαρουμενη δεν το ξερει αυτο ο συζυγος?)δωσε στον αντρα σου να καταλαβει οτι δεν ειναι ολοι οι ανθρωποι γεννημενοι για τα ιδια πραγματα ,να μην σε συγκρινει καθολου κ με κανεναν,να βλεπει μονο τα θετικα σου που φανταζομαι εχεις πολλα κ να σε στηριξει σ αυτην την εγκυμοσυνη γιατι ετσι πρεπει!ελεος πες του ,που σ αυτην την κατασταση σου κανει κουβεντα για νοικοκυριο.αυτος πρεπει να σε βοηθαει σ αυτα,πες του οτι αλλοι συζυγοι δεν αφηνουν τις εγκυες ουτε πιατο να πλενουν (δεν ανηκω σ αυτες αν σε παρηγορει) και επιτελους αν ηθελε φιλιππινεζα ας το ελεγε απ την αρχη να σου εκοβε κ μισθο!

Είμαι πολύ κακή νοικοκυρά, με τα λεγόμενα του αντρά μου. Το θέμα είναι πως έχω ένα ζουζούνι 21 μηνών και είμαι έγκυος στο δεύτερο.Προσπαθώ να τα κάνω όλα μόνη μου και τα κάνω γιατί δεν έχω βοήθεια(η μαμά μου προσφέρεται αλλά ο κύριος δεν θέλει). Και το καλύτερο? με συγκρίνει με την μάνα του και την αδερφή του που είναι οι τέλειες νοικοκυρές (φίδια). Δεν ξέρω τι να κάνω...Κλαίω από τα νεύρα μου...

Να πεις του άντρα σου να αφήσει τις εξυπνάδες και να πιάσει κάνα σφουγγαρόπανο.

Αν δεν του αρέσουν οι δουλειες που κάνεις, μπορεί άνετα να τις κάνει αυτός.

Αλλιώς ας πάει να μείνει με την μαμά του που τις κάνει καλύτερα.

Την επόμενη φορά που θα σου πει κάτι τέτοιο, ετοίμασε του τη βαλίτσα να πάει εκεί. Και άμα πάει να με πάρεις τηλέφωνο.

Ελεος δηλαδη.:evil:

Είναι αφελής όποιος πιστεύει ότι θα πάει στον παράδεισο μιας θρησκείας και δεν θα διακινδυνεύσει να καταλήξει στην κόλαση μιας άλλης.

TbSdp2.png

Την επόμενη φορά που θα σου πει κάτι τέτοιο, ετοίμασε του τη βαλίτσα να πάει εκεί. Και άμα πάει να με πάρεις τηλέφωνο.

σωστήηηηηη

Διαφημίσεις

καλα παει καλα ο αντρας σου??? η πεθερα και η κουνιαδα σου εχουν ενα μωρο να τριγυρναει και ενα στην κοιλια???

εγω οταν παντρευτηκα εκανα ολο το σπιτι λαμπικο, 3 φορες σφουγγαριζα την ημερα και εβαζα και ολα τα προιοντα στα ραφια σε πληρη στοιχιση.........μεχρι και τη δευτερη γεννα καναπεδες σηκωνα δεν ειχα αναγκη

τωρα με το αυτοανοσο και με βοηθαει, και γυναικα παιρνω, και χαλια ειμαι παντα με 2 μωρα

τι πρεπει να γινει δηλαδη???

δεν εισαι κακη νοικοκυρα επειδη δε μπορεις οπως πριν....εισαι εγκυος πεσ του χαιρετισματα και θα επρεπε να ντρεπεται....μηπως του βαζουν λογια????

τι να πω αντρες και αντρες....

Εγώ έχω ένα ζουζούνι 8,5μηνών και είμαι έγκυος στο δεύτερο.

Εργάζομαι και δεν θα αναφερθώ για τον χρόνο που είμαι στη δουλειά.

1. Το μωρό θέλει άνθρωπο από επάνω του.

2. Για το καθάρισμα 1φορά/15ημέρες έρχεται γυναίκα.

1 φορά την εβδομάδα η γυναίκα που κρατάει το μωρό μου σφουγκαρίζει.

Η ίδια σιδερώνει τα ρούχα της μικρής

3. τα ρούχα των ενηλίκων τα σιδερώνω εγώ με πρέσσα.

1 φορά την εβδομάδα (επιπλέον) σφουγκαρίζω και τη σκούπα που πρηγείται την κάνει ο σύζυγος

4. Μαγείρεμα κάνω μέρα παρά μέρα. Πολλές φορές μαγειρεύει ο σύζυξ.

5. Βεράντες άλλοτε πλένω εγώ άλλοτε ο σύζυξ

6. Ψώνια πάμε οικογενειακώς.

7. Εννοείται όταν κάνω εγώ δουλειές ο άντρας μου κρατάει το μωρό.

8. Οι γονείς του δεν ζουν οι γονείς μου είναι υπερήλικες.

Λοιπόν βάλε στο παιχνίδι τη μανούλα σου και άσε τον σύζυγο να λέει. Αλλιώς να σε βοηθήσει αυτός και να σου φέρει και γυναίκα για τα γενικά 1/15 ημέρες.

Το Ήλεκτράκι μου και ο Οδυσσέας μου, οι ηλιαχτίδες μου!

..................................................................................

Ο Θεός πέθανε...

Ο Μαρξ πέθανε...

κι Εγώ τώρα τελευταία δε νοιώθω πολυ καλά...

Συμφωνώ 1.000%

..................................................................................

Ο Θεός πέθανε...

Ο Μαρξ πέθανε...

Άσε που με την εγκυμοσύνη νιώθω ρετάλι γενικώς...

Άρε Dinoula έιμαστε και συνονόματες... (Ρέα είναι το καλλιτεχνικό μου)

Ο Θεός πέθανε...

Ο Μαρξ πέθανε...

Να κάνεις στον άντρα σου την εξής ερώτηση: σε παντρεύτηκε γιατί σε αγαπάει και ήθελε να κάνετε οικογένεια ή γιατί έψαχνε για υπηρέτρια?

......βαρέθηκα πια με τους μαμάκηδες:evil::evil::evil:

...μια απ' τα ίδια και ο δικός μου...η μαμά και η κουνιάδα τέλειες σε όλα...στο νοικοκυριό, στην μαγειρική, στην οργάνωση....αμάν πια:evil:

Διαφημίσεις

Ρε ντινούλα και εσύ θα λες για τον μπαμπά σου (που κάνει αυτό και εκείνο για τη μάνα σου για το σπίτι τους κοκ) και για τον κουνιάδο του άντρα σου (αν υπάρχει διαθέσιμος). Εναλλακτικά εξάδερφος, θείος, κλπ

Ο Θεός πέθανε...

Ο Μαρξ πέθανε...

Ντινουλα εμενα ο αντρας μου πετουσε καμια μπηχτη που και που αλλα τελικα τον εστρωσα και οταν ημουν εγκυος στο δευτερο τα εκανε σχεδον ολα αυτος..Συζητηση θελει και υπομονη γιατι οι αντρες ειναι λιγο (ειναι τα ζα μου αργα)και αναλογως οπως σου απαντησει πραττεις..δεν κανει στην κατασταση σου να συγχιζεσε,κοιτα τον εαυτο σου και το μωρο που κουβαλας και το παιδακι σου και ασε τις δουλειες και το σπιτι για αλλη φορα!!!!Ολα με μετρο

συμφωνω απολυτα...

Και αφου ειναι τοσο προκομενες γιατι δεν κανουν αυτες τις δουλειες και αφηνουν την εγκυο με το μωρο να τις κανει και πιπιλιζουν και τον αντρα σου για την δικη σου ελλειψη προκοπης;

γιατι η γκρινια ξεκιναει απο εκει, οχι απο τον αντρα σου. Απο τον αντρα σου απλα μεταφερεται σε σενα.

συμφωνω απολυτα...

Και αφου ειναι τοσο προκομενες γιατι δεν κανουν αυτες τις δουλειες και αφηνουν την εγκυο με το μωρο να τις κανει και πιπιλιζουν και τον αντρα σου για την δικη σου ελλειψη προκοπης;

γιατι η γκρινια ξεκιναει απο εκει, οχι απο τον αντρα σου. Απο τον αντρα σου απλα μεταφερεται σε σενα.

επίσης πολύ σωστη

Διαφημίσεις

Συμφωνώ με τις προλαλήσαντες, σαν πολύ αέρα έχει πάρει ο άντρας σου. Εγώ είμαι τώρα στην 10η εβδομάδα και ο δικός μου ο άντρας από την αρχή της εγκυμοσύνης μου τα έχει αναλάβει τα περισσότερα εκείνος λόγω προηγούμενης αποβολής μου. Το μόνο που κάνω είναι να μαγειρεύω. Και ειδικά εσύ που έχεις και ένα παιδάκι ήδη και το άλλο στην κοιλίτσα σου... Τι να πώ!

υποθετω οτι αυτη την συμπεριφορα την ειχε και πριν τα παιδια. προσπαθησε λοιπον να του κοψεις εστω και τωρα τα κακα χουγια. αποκτησε υφακι καρδιναλιου και θα του λες σε ολους τους τονους οτι σου ειπαν και τα αλλα κοριτσια. στην αρχη θα θυμωσει αλλα δωστου να πιει ξυδι. ασε που δεν προκειται να παει πουθενα. χαζος ειναι; ή μηπως η μανα του και η αδελφη του θα τον ανεχθουν για πολυ καιρο; μην μπλεξεις την μανα σου σε αυτο. δεν ειναι παραδουλευτρα και εξαλλου παλι θα λεει ο κυριος κακιουλες. αν θελει το σπιτι στην εντελεια εχει 2 επιλογες: γυναικα ή παιρνει τα χερακια του και κανει και καμια δουλεια. Α! και προπαντων του τονιζεις οτι αφου δεν μπορει να βοηθησει ας μην σχολιαζει. βλαπτονται τα νευρα σου και εισαι αρκετα φορτισμενη.

lRR9p3.png

Κορίτσια ευχαριστώ για τισ απαντήσεις σας. Την άλλη φορά που θα πεί κάτι θα τον στείλω πακετάκι,αλλά το ξέρω θα ζητάει γονατιστός να τον δεχτώ πίσω....Στην αρχή δεν ήταν έτσι, τώρα μπήκαν τα λόγια. Να μην δούν ζευγάρι ευτυχισμένο οι δυο τους αρχίζουν:evil:. Οχι τιποτα άλλο αλλά και στην πρώτη εγκυμοσύνη πάλιι είχαμε παρατράγουδα. Τέσπα...Φιλάκια :-D

Πες του τα εξης:

"Eχεις δίκιο αγάπη μου: η αδελφή σου και η μαμά σου είναι πολύ καλύτερες νοικοκυρές από εμένα. Και δεν θέλω να σου στερήσω την αίσθηση καθαριότητας που απολάμβανες όταν ζούσες μαζί τους. Γι αυτό θα έρχονται εναλλάξ μία ημέρα η μία και μία η άλλη, για να μας καθαρίζουν, διότι δεν θα ήθελα να ρισκάρω την εγκυμοσύνη μου προσπαθώντας μάταια να τους μοιάσω...

Άλλωστε θησαυρέ μου άλλα είναι τα προσόντα που εγώ είχα και με αγάπησες. Και αυτά δεν είχαν να κάνουν ..... με το σφουγγάρισμα και σίγουρα δεν είναι καλύτερες σε αυτό τον τομέα (αν θυμάσαι τζουτζούκο μου) η μάνα και η αδελφή σου...."

.pngy3DLp3.png

Αχ σε καταλαβαινω εμενα η μητερα μου ειναι μεγαλη και δεν τρελλαινεται κιολας να με βοηθησει .Εχω διδυμα αγορακια πεντε μηνων παρα πολυ ζωηρα! τελευταια εχουν ηρεμησει λιγο και μπορω κι εγω να κανω καμμια δουλεια! Η πεθερα μου ειχε προθυμοποιηθει να με βοηθαει αλλα λογω αρρωστιας της αδερφης της δεν μπορει. Επισης θελει υπο ορους: να τα παμε σε αλλη πολη 60 χλμ δρομος στην κουνιαδα μου για να τα κρατησουν μαζι γιατι μονη της δεν μπορει με δυο παιδια. Ομως εκει δεν εχουν κουνιες! Που θα κοιμηθουν τα παιδακια μου? στο κρεββατι? ενα βραδυ τα αφησα και το σκυλομετανοιωσα! Οποτε καλυτερα μονη κι αν εχω καποια υποχρεωση ,γαμο κλπ οποιος θελει να με βοηθησει ας ερχεται σπιτι μας στο οικειο περιβαλλον τους αλλιως θα βρω μια γυναικα να μου τα κραταει μια στο τοσο! ελεος! Διακοπες φετος δεν παμε λεγαμε να παμε ενα τριημερο και να ερθει η πεθερα μου σπιτι μας να μας τα κρατησει αλλα αρρωστησε η αδερφη της οπως ειπα και παει κι αυτο! Η αδερφη μου η γαιδουρα το παιζει αλεκος! Κανω κι εγω οτι μπορω ,μαγειρευω ευκολα φαγητα και απο δουλειες οτι μπορω ,απλα φροντιζω να σκουπιζω και να σφουγγαριζω μερα παραμερα ,να σιδερωνω και να πλενω και τα υπολοιπα, λεπτομερειες κλπ οσο μπορω και οσο προλαβαινω γιατι αλλιως θα καταρευσω! Πρεπει να ξεκουραζομαι και λιγακι! Να φανταστεις τα φρυδια μου σε λιγο θα γινουν σαν του καραμανλη!!!!

Σκεψου οτι αυτες τωρα χαιρονται και εσυ σκας ! Και δεν αξιζουν ! Στο λεω καθως ειμαι παθουσα , και δεν εχω μια να αντιμετωπισω αλλα δυο αδελφες , μια πεθερα και εναν πεθερο σαββατογεννημενο ! αυτο σου λεω μονο! Οταν τους γραψεις κανονικοτατα θα τα σκεφτεσαι και θα γελας ! Σκεψου ομως πως πρεπει να βαλεις στεγανα και να προφυλλαξεις το σπιτι σου απο αυτο . Γιατι αν μπορουν να εχουν λογο και αποψη σε κατι τοσο απλο , τι θα γινει αργοτερα ?Θα αλλωνιζουν στην ζωη σου και την οικογενεια σου οποτε οι ορμονες και η ζηλια τους φτανει στο ζενιθ? Αυτα οσο πιο νωρις κοβονται τοσο λιγοτερες πληγες αφηνουν πισω τους . Εγω αργησα πολυ να τα κοψω και περασα μια εγκυμοσυνη κολαση . Εσταζαν δηλητηριο ολοι τους και φυσικα αλλο μπροστα στον ανδρα μου και με το που εστριβε το κεφαλι του μεταμορφωνονταν οπως και τωρα . Απλα τωρα δεν αφηνω τιποτα να περνα απο μεσα μου ,περνανε ολα απο διπλα μου..

age.png

Ρε παιδιά τί άντρες είναι αυτοί? Συγγνώμη κιόλας, αλλά εκνευρίζομαι! Δηλαδή δεν υπάρχει καμία συνεννόηση, καμία υποχώρηση και σύμπνοια μεταξύ του ζευγαριού? Ποιά μάνα, ποιά αδερφή και ποιά κουνιάδα? Δηλαδή ο άντρας δεν θα στηρίξει την γυναίκα του στην εγκυμοσύνη?

Εγώ πιστεύω ότι αυτά είναι προβλήματα που υπάρχουν στο παρασκήνιο, δεν μπορεί να είναι όλα τέλεια και στην εγκυμοσύνη ο σύζυγος να φέρεται έτσι.

δεν ξερω αν θα το αντεχες ή αν θα επιανε και τι επιπτωσεις θα ειχε, αλλα και εγω θα σου προτεινα τη λυση που σου προτεινει και η 40+μαμα.

δηλαδη, μια μερα μετα πο γκρινια, κανε εσυ τα πιο πολλα για να μην εχουν να λενε στο σπιτι και φερτες για γενικη. Μιλαμε ολα, απο πιατα μεχρι κουρτινες και τριψιμο τα πλακακια του μπανιου. εσυ να καθεσαι στον καναπε και να διαταζεις και να λες "αχ ζαλιστηκα, μπορεις να μου κανιες μια πορτοκαλαδα; αχ ο αντρας δεν πηγε να παρει πορτοκαλια και εγω δεν μπορω να κουβαλησω, πεταξου μωρε μεχρι το μαναβη, 2 στενα πιο κατω εινια", θα ξαμολας και τη μικρη να μην τις αφηνει να κανουν τιποτα. Θα εχεις ψωνισει πολλα πολλα κρεατα και θα πεις "αχ να τα μαγειρεψουμε κι αυτα μη χαλασουν. θα τα βαλουμε ετοιμα μαγειρεμενα στην καταψυξη για να εχουμε ολη την εβδομαδα φαγητο", "αχ, βρε μαμα την κουρτινα δεν την ειδες πριν την κρεμασεις; εχει ακομα εδω ενα λελεδακο. αντε παλι κατεβασμα και πλυσιμο". Πολυ σκυλισιο, δεν λεω, αλλα θα γινεις η καλυτερη νοικοκυρα. βεβαια ελλοχευει ο κινδυνος να σε κατηγορησουν στον αντρα σου και να τα κανουν με ουρες και με καφαλια. αλλα το πιθανοτερο ειναι οτι θα το ξανασκεφτουν να σε κατηγορησουν ξανα. Γιατι εννοειται οτι στο τελος θα πεις "καλα εισαστε φοβερες νοικοκυρες. για να μην γκρινιαζει και ο (γιαννης/ ονομα συζυγου) 2 φορες την εβδομαδα να ερχεστε για δουλειες. και εγω τωρα στην κατασταση μου δεν μπορω, τι να κανω;".

Παρότι θα είχε πλάκα να εφάρμοζε κάτι τέτοιο, εγώ δεν είμαι έτσι. Νοικοκυρά στο σπίτι μου είμαι εγώ και κανείς άλλος.

Αν ο σύζυγος αρνείτε να κουνήσει το δάχτυλό του και μου την έλεγε κιόλας, πακέτο θα τον έστελνα. Για να δει και τη γλύκα..

Είναι αφελής όποιος πιστεύει ότι θα πάει στον παράδεισο μιας θρησκείας και δεν θα διακινδυνεύσει να καταλήξει στην κόλαση μιας άλλης.

TbSdp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...