Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

παιδοτοποι ανοιχτοι τον αυγουστο

Recommended Posts

θα με βοηθουσατε ιδιεταιρα αν μου προτεινατε παιδοτοπους στην αθηνα που να ειναι ανοιχτοι την περιοδο του αυγουστου.ευχαριστω πολυ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2.11.06 ΒΕΝΕΤΙΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ 18.12.07 ΕΦΡΑΙΜ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 11.04.09

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3.09.10 Κ ΘΗΛΑΖΕΙ......

Διαφημίσεις

εγω ξερω σιγουρα για το μαγεμενο καστρο στο κορωπι που εχει καταπληκτικη αυλη με φουσκωτα για τα παιδια και μπιρονια με ποικιλιες για τους μεγαλους!!!!

και αποθηλασε επιτελους!

εγω ξερω σιγουρα για το μαγεμενο καστρο στο κορωπι που εχει καταπληκτικη αυλη με φουσκωτα για τα παιδια και μπιρονια με ποικιλιες για τους μεγαλους!!!!

εκει θα παμε σημερα..αλλα ψαχνω κ για κατι πιο κοντα,για καθημερινες.

(θελω κι εγω να θηλαζω τετοια εποχη του χρονου ακομα)

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2.11.06 ΒΕΝΕΤΙΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ 18.12.07 ΕΦΡΑΙΜ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 11.04.09

Λιάκι,

υπάρχει ένας καλοκαιρινός παιδότοπος στην Μαρίνα Φλοίσβου

(έτσι λέγεται η στάση του τραμ μετα το SEA PARK στον Φλοίσβο)

Ο παιδότοπος αυτός λέγεται volta fun park

Επίσης ένας άλλος που υπάρχει

είναι στο Village Park στο Ρέντη.

Αλλά εκεί θέλει αυτοκίνητο για να πας εσύ που μένεις Ν.Κόσμο.

που ειναι αυτος ο παιδοτοπος?

Διαφημίσεις

που ειναι αυτος ο παιδοτοπος?

στο κορωπι καλε το γραφω..αν θες διευθυνση και τηλεφωνο στειλε πμ

δεν ειναι δικος μου μην παρεξηγηθουμε ε????????

και αποθηλασε επιτελους!

στο κορωπι καλε το γραφω..αν θες διευθυνση και τηλεφωνο στειλε πμ

δεν ειναι δικος μου μην παρεξηγηθουμε ε????????

ναι το ειδα οτι ειναι κορωπι. εννουσα πιο συγκεκριμενα. ειναι ενας διπλα σε ενα φουρνο? στον κεντρικο?

επαναφερω το θεμα.ψαχνω για κλειστο παιδοτοπο που να λειτουργει τον αυγουστο.

Ένας πολύ ωραίος παιδότοπος είναι to paramythi, ανοίγει όμως 22 Αυγούστου από οτι γράφει στο σαιτ του. Είχαμε πάει και κάναμε τα πρώτα γενέθλια του μικρού, στο συνιστώ ανεπιφύλακτα.

http://www.paramythi.info/view_cat.php?cat_id=46

Επίσης, έχουμε πάει και στον παιδότοπο balloons στο Χαλάνδρι, αλλά δεν γνωρίζω αν είναι κλειστός τώρα ή ανοιχτός. Το καλό είναι ότι υπάρχει σε πολλές περιοχές.

http://www.balloons.com.gr/Main_Gr.html

s-age.pngs-age.png

Ένας πολύ ωραίος παιδότοπος είναι to paramythi, ανοίγει όμως 22 Αυγούστου από οτι γράφει στο σαιτ του. Είχαμε πάει και κάναμε τα πρώτα γενέθλια του μικρού, στο συνιστώ ανεπιφύλακτα.

http://www.paramythi.info/view_cat.php?cat_id=46

Επίσης, έχουμε πάει και στον παιδότοπο balloons στο Χαλάνδρι, αλλά δεν γνωρίζω αν είναι κλειστός τώρα ή ανοιχτός. Το καλό είναι ότι υπάρχει σε πολλές περιοχές.

http://www.balloons.com.gr/Main_Gr.html

ευχαριστω πολυ,δεν τον ειχα υποψη αυτο τον παιδοτοπο,ποαρολο που πηγαινουμε πολυ συχνα στη ν ιωνια.το αλλο στο χαλανδρι ηταν κλειστο την προηγουμενη εβδομαδα.

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...