Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΑΤΑΚΕΣ των παιδιών που μας τρελαίνουν....

Recommended Posts

Μου λέει πρόσφατα :

-Mαμά θέλω ένα μπέμπη !

- Μπέμπη ή μπέμπα ?

- Και μπέμπη και μπέμπα !

- Καλά αγόρι μου θα το κανονίσουμε !

Περνάει λίγη ώρα :

- Θέλω και μπέμπη και μπέμπα , να ρωτήσεις την κοπέλα !! :shock:

- Ποιά κοπέλα αγάπη μου ?

- Την κοπέλα , που ήταν στο γιατρό που κάναμε ενέσεις ....

Στην τελευταία επίσκεψη στην παιδίατρο ήταν ένα ζευγάρι με διδυμάκια ...

- Την κοπέλα με τα μωράκια εννοείς που είδαμε στο γιατρό ?

- Ναι την κοπέλα να ρωτήσεις να πάρουμε και μεις .... :D:D

Μήπως θέλει αδερφάκι ???? :D

laughing020.gif laughing020.gif laughing020.gif

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 501
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Χθες το βράδυ λέω στην Μαρία (επειδή με ξυπνάει κανα δυο φορές τα βράδια):

- Σήμερα να κοιμηθείς καλά και να μην με ξυπνήσεις γιατί όταν με ξυπνάς "τα παίρνω" λίγο....

Μαρία- Τα παίρνεις στο θρανίο μαμά;;;;;

:roll:

Τί να κάνουμε ;; έτσι το άκουσε το παιδί!!

Όσο ζω... μαθαίνω

--------------------------

Μαρία (γέννηση 5/6/2004)

Σωτήρης (γέννηση 30/7/2007)

- Σήμερα να κοιμηθείς καλά και να μην με ξυπνήσεις γιατί όταν με ξυπνάς "τα παίρνω" λίγο....

:lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

Εχθές το απόγευμα μου έφερε ο Βασίλης έναν Αγιο Βασίλη από αυτούς που τραγουδάνε και κουνιούνται με κατεβασμένο το παντελόνι του.

Τον ρώτησα γιατί μου τον έφερε και γιατί του κατέβασε το παντελόνι και μου είπε έτσι ψευδά "έκανε κακά μαμάκα "

Δεν μου φτάνουν τα 2 τώρα θα αλλάζω και τον Αγιο Βασίλη!

Εχθές το απόγευμα μου έφερε ο Βασίλης έναν Αγιο Βασίλη από αυτούς που τραγουδάνε και κουνιούνται με κατεβασμένο το παντελόνι του.

Τον ρώτησα γιατί μου τον έφερε και γιατί του κατέβασε το παντελόνι και μου είπε έτσι ψευδά "έκανε κακά μαμάκα "

:lol::lol::lol:

ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ!!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

5Aqjp3.png

Πριν κανά μήνα ξεκινήσαμε το γιογιο με τον μικρό. Μία μέρα λοιπόν που κατάφερε να κάνει κακά στο γιογιο σηκώνεται,...τα κοιτάει...και μου λέει με ένα παραπονιάρικο ύφος...

"Δεν τα φάω μαμά...Δε μ'αρέσουν...!!!"

:lol::lol::lol::lol:

Πως του ήρθε ότι έπρεπε να τα φάει... και το χειρότερο...που ξέρει ότι δεν του αρέσουν.......................................... :shock:

5Aqjp3.png

Διαφημίσεις

Απιστευτο! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Rosalita ωραίο αυτό με τα κακάκια ξεκαρδίστηκα.

Το ωραίο είναι ότι από προχθές γυρίζει ο Βασιλάκης ο οποίος μιλάει μωρουδιακά ακόμα και τραγουδάει τριζονα κάλαντα .....πακιου και το έλατο (αυτό το λέει καθαρά)

Διαφημίσεις

:D:D:D:D:D:D:D καλο!!!!!!!!!!!!!!!

Το άλλο καλό...Προσπαθώ να του εξήγησω ότι είμαι έγκυος. Του λέω λοιπόν,ότι η μαμά έχει στη κοιλίτσα ένα μωράκι και του δείχνω την κοιλιά μου γυμνή! Και εκεί που δείχνει να 'χει καταλάβει τι του λέω τον ξαναρωτάω.."Τι έχει η μαμά στη κοιλιά της?" "Μωλάκι" μου απαντάει.Μετά στο άσχετο ξαναδείχνει κάτι ελίτσες που έχω στη κοιλιά και μου λέει "Μωλάκι, κι άλλο μωλάκι, κι άλλο μωλάκι" ...μέχρι που μου έδειξε όλες τις ελιές μου και τις δικές του παρακαλώ!!! Όπως καταλαβαίνεται όλοι στο σπίτι έχουμε "μωλάκι " στη κοιλιά!!! :lol::!:

...Τι να πω! Μάλλον είχαμε μια μικρή παρεξήγηση...!!! :lol::lol::lol:

5Aqjp3.png

Καλησπέρα! Εϊμαι καινούρια και μόλις διάβασα όλες τις απίστευτες ατάκες και έχω γελάσει πάρα πολύ! Από τα δικά μου αυτά που μπορώ να θυμηθηώ τώρα είναι-Ποιος μου κόλλησε τα μαλλιά στο κεφάλι μου?

-Τι επίθετο έχουν τα στρουμφάκια?και

- (στη γιορτή) - Κα :) ι τι είναι να κεράσω τους φίλους μου? Να τους δώσω κεράσια?

Δυο γλυκά χαμόγελα...η ζωή μου όλη...

Η δικιά μου η κακομοίρα έχει ψιλομπερδευτεί με τόσα Χριστουγεννιάτικα τραγουδάκια και με ρωτάει εχθές "μαμά ποιός είναι ο μικρός καμπαναριός...?" :shock::lol:

Η δικιά μου η κακομοίρα έχει ψιλομπερδευτεί με τόσα Χριστουγεννιάτικα τραγουδάκια και με ρωτάει εχθές "μαμά ποιός είναι ο μικρός καμπαναριός...?" :shock::lol:

:lol::lol::lol: Τέλειο !!!

Δεν τα προλαβαίνεις τα άτιμα ....

Καλή σας ημέρα.Τα παιδιά είναι απίστευτα.Ο γιός μου 2 ετών και 5 μηνών βίδωνε κάποια στιγμή με τα εργαλεία του και τον άκουγα που φ΄θσαγε και ξεφύσαγε,οπότε και τον ρωτάω : '' Νικολάκη,τι έχεις αγάπη μου;'' και μου απαντάει :'' Ασε με μαμά.Κούραση ,βάσανα τυρανία''.Ειναι λόγια της γιαγιάς βέβαια αλλα γέλασα πάρα πολύ που τον άκουσα να τα επαναλαμβάνει.Εύχομαι σε όλες σας καλές γιορτές,να χαίρεστε τα παιδάκια σας και σε όσες προσπαθούν για μωράκι το νέο έτος να σας το πρεοσφέρει απλόχερα.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...