Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΑΤΑΚΕΣ των παιδιών που μας τρελαίνουν....

Recommended Posts

Εγώ μια μέρα και αφού η μικρή δεν είχε ξεκολλησει απο πανω μου της λέω κάποια στιγμή: Aμάν βρε παίδι μου, απο το Σεπτέμβρη που η μαμά θα παει στη δουλίτσα τι θα κανεις?και τι μου απανταει το τερατακι μου? : ''Σα κλαίω, μανούλα''.

Της λεω και εγω δεν κανει καλη μου να κλαις,θα παιζεις με τα αλλα παιδακια και θα κανεις τοσα πραγματα και αλλωστε και να κλαις η μανουλα δεν θα σε ακουει θα ειναι στη δουλιτσα και τι μου λεει?

Θα σε παιρνω στο τηλεφωνο μανουλα,στο κινητο!!!

Κοκκαλο εγω!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 501
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χαχαχα!!! Δεν υπάρχουν οι ατάκες αυτές!!!

Λοιπόν, ακούστε & τις ατάκες του Νικολή μας (27 μηνών):

ήταν με τον μπαμπά του στο μπαλουξάκι -για όσους έχουν πάει- στον περιφραγμένο χώρο με τα παιχνίδια για τα μικρά. Είχε σκαρφαλώσει σε κάτι & δάγκωνε το "κάγκελο" της περίφραξης. Τον βλέπει ο άντρας μου & του λέει "παιδί μου τί κάνεις εκεί?" "τρώω το μπάλουξ μπαμπά...

Θυμήθηκα και άλλη ατάκα της μικρης.Όταν άρχισε να καταλαβαίνει κάθε φορά που αερίζονταν(πρίτσι- πρίτσι),εμείς κοροϊδευτικά της λέγαμε: ''πράβο Μαρία γειά μας''.

Μια φορά και ενω ειμαστε διακοπες στο χωριο μου παμε επισκεψη στην γιαγια και τον παππου μου.Ξαφνικα εκει που καθομασταν του παππου του ξεφυγε μια.Και ενω ολοι καναμε πως δεν ακουσαμε γυριζει η μικρη,κοιταει τον παππου και του λεει: '' παππου,γεια μας,εκανες πριτσι οπως κανει και η Μαρία???''.

Περιττο να σας πω πως πεσαμε ολοι κατω απο τα γελια.

Λοιπον ατακα της κορης μου :(περιοδος που μολις εχουμε κοψει την πανα)

Μιλαει ακαταπαυστα και γυριζει ο μπαμπας της και της λεει "αμαν γλωσσοκοπανα" και απαντα εκεινη "δεν φοραω πανα!" ντοινγκ

ατακα του γιου μου Νο1 :"μπαμπα ειδα σημερα στο σταθμο μια πολυ ομορφη και ψηλη γυναικα ,οταν μεγαλωσει η μαμα ετσι θελω να γινει" (αντε να φτιαχτω λιγο να ομορφυνω το υψος πως θα το πετυχω για να ανταπεξελθω στις προσδοκιες του παιδιου μου?)

ατακα του γιου μου Νο3 :βλεπουμε πετρουλα

μαμα αυτη ειναι η πετρουλα

ναι παιδι μου

γιατι δεν τα βγαζει;;;

μα τα εβγαλε παιδι μου!

μαμα δεν τα εβγαλε ολα!

Χ 6/9/2004 Μ 18/7/2006

Διαφημίσεις

Εδώ και μερικές μέρες κάνω στον γιό μου μάσκα με Aerolin γιατί έχει έντονο βήχα. Γίνεται ολόκληρη μάχη για να μείνει ακίνητος και κλαίει υστερικά.

Κάθε φορά, μόλις τελειώνει η διαδικασία του λέω "είδες που δεν ήταν τίποτα; γιατί κλαίς; αφού η μάσκα δε μπορεί να σου κάνει βαβά!"

Κάθε φορά το ίδιο σκηνικό.

Χθες όμως γυρνάει και μου απαντά "θα μου κάνει βαβά η μάκα (=μάσκα)!"

"Πώς θα σου κάνει βαβά η μάσκα, αφού δεν σε πονάει!"

"Πονάει, πονάει! έχει μαμούνι μέσα και με ογκώνει (=δαγκώνει)...!" :shock::shock:

Με τα παιδιά μου, ξαναγεννιέμαι...

bUwEp2.png

καλά τι να πρωτοθυμιθούμε.....

Ως συνήθως κάνει διάφερες γαλιφιές και απίστευτες φάτσες άμα κάνει καμιά ζημιά, γυρνάω και του λέω " αχ τι μαλαγάνας είσαι ??" και η απάντηση " μαμα μη τη πεις αυτή τη λέξη άλλη φορά " καταλάβατε τι άκουσε:)

μιλάω με το σύζηγο τι θα μαγειρέψεις λέω κολοκυθάκια γεμιστά για πότε εμφανίστηκε..." μαμά γιατί είπες κακιά λέξη? " "τι είπα παιδί μου " " κολοκυθάκια μαμά, ΚΟΛΟ":shock:

rQGhp3.png

Χτυπάει το κουδούνι. Απαντώ στο θυροτηλέφωνο, μου λένε ότι θέλουν να μοιράσουν διαφημιστικά, τους απαντώ "δε θέλουμε". Η κόρη μου ακούει όλη τη συζήτηση. Σε λίγο μιλάω με τη διευθύντριά μου στο τηλέφωνο. Μόλις το έκλεισα μου λέει η κόρη μου: "Μαμά μου ποιος ήταν;" Ήταν από τη δουλειά καρδούλα μου. "Κι εσύ τους είπες δε θέλουμε, ε;"

660759jzef7rhw6w.gif

• 2 εβδομάδες μετά...

Χτες το πρωι.Ενω ειμαστε με τον ανηρ ξαπλωμενοι στο κρεβατι,εχουμε τη μικρη αναμεσα μας στο κρεβατι.Καποια στιγμη κλαιει ο μικρος μας.

Διαλογος εμου και του συζυγου.

Συζυγος προς εμενα: Αντε σηκω να παρεις το γιοκα σου,φωναζει μαμα.

εγω προς ανηρ:Mπα,μπαμπα φωναζει το παιδι,σηκω εσυ.

Οποτε πεταγεται και η πορδιτσα η κορη μου,που ακουγε το διαλογο μας και λεει την εξης ατακα :΄΄Παω εγω μαμα και μπαμπα΄΄.

Μειναμε παγωτο!!!Μας εβαλε τα γυαλια το κοριτσακι μας.

στη μεγαλη μου κορη εχω παρει αυτοκολητα με την dora και της δινω καθε φορα που παει στο γιογιο σαν επιβραυευση.παω και εγω τουαλετα και μολις τελειωνω ανοιγω την πορτα και την βλεπω που με περιμενε απ΄εξω.

-μαμα πηγες τουαλετα;

-ναι αγαπη μου ηθελες τιποτα;

-να σου δωσω μια dora

ειχε βρει τα αυτοκολητα και μοιραζε σε οποιον χρησιμοποιουσε την τουαλετα:lol::lol::lol:

Πολλά παιδιά, πολλές σκοτούρες. Κανένα παιδί, καμιά χαρά.

Κικέρων

Γεωργια 03/10/06 Στελλα 04/03/08

Διαφημίσεις

στη μεγαλη μου κορη εχω παρει αυτοκολητα με την dora και της δινω καθε φορα που παει στο γιογιο σαν επιβραυευση.παω και εγω τουαλετα και μολις τελειωνω ανοιγω την πορτα και την βλεπω που με περιμενε απ΄εξω.

-μαμα πηγες τουαλετα;

-ναι αγαπη μου ηθελες τιποτα;

-να σου δωσω μια dora

ειχε βρει τα αυτοκολητα και μοιραζε σε οποιον χρησιμοποιουσε την τουαλετα:lol::lol::lol:

χαχχαχαχ πολυ καλο!!!

κι η δικη μου κατι παρομοιο:

-μαμα,αν κανεις τσισακια και κ.....α, να δεις θα σε δωσω ενα ωραιο δωρο!!:lol::lol:

(πριν μαθει εξολοκληρου την διαδικασια της τουαλετας)σαν την δικη σου:-D

• 2 εβδομάδες μετά...

Ο μεγάλος μου γιος βλέπει στο αεροπλάνο το σηματάκι με το τσιγάρο, με ρωτάει τι σημαίνει και του εξηγώ ότι απαγορεύεται το κάπνισμα. Μετά από λίγο πιάνει κουβέντα με το διπλανό επιβάτη και του λέει "εδώ μέσα απαγορεύεται το τσιγάρισμα, όσοι θέλουν να τσιγαρίσουν έξω".

6WqHp3.pngUVK9p3.png

• 2 εβδομάδες μετά...

Έχει κουκουλωθεί με ένα σεντόνι και παριστάνει το φάντασμα για να με τρομάξει (κάνει μποοοου και τέτοια).

Περιμένω να βγει από το σεντόνι για να τον τρομάξω εγώ (πονηρή μαμά:wink:).

Μόλις βγαίνει ανοίγω τα χέρια και του λέω (με όσο πιο βαριά φωνή μπορώ) "Και εγώ είμαι γίγανταααας".

Με κοιτάει υποτιμιτικά και μου λέει "με τίποτα".

:eek::shock::eek::shock:

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

DEMS χα χα χα χα χα

θα σας πω για τον ανιψιό μου το'χω πιο πρόσφατο...ήμαστε στο εξοχικό και έχουν έρθει και η πεθερα μου, μεσημέρι έχουμε πιάσει από ενα καναπέ όλοι και ξαπλάρουμε, εκεί που ξάπλωνε αυτός σηκώνεται και λέει με δέος όμως" θεια θεία η γιαγιά η σοφούλα ( πεθερά μου ) έχει μεγάλο γκώλο, πολύ μεγάλο όμως "

rQGhp3.png

Ο αντρας μου εμαθε πριν καμιά 10αρια μερες στην Φέλια να με φωνάζει "μαμάκα" ........... τρελαινομαι κάθε φορά που το ακούω ........ τρελάθηκα και εχθες στο σουπερ μαρκετ όμως που με φωναξε μπροστά σε όλο τον κόσμο "μακάκα" ............

Διαφημίσεις

τρελένομαι να ακούω τον μικρό να φωνάζει

στη βεράντα άνιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι... ακίνοοοοοοοοοο!!!

(άκρη! αυτοκίνητο!!!)

όταν παίζει με το αυτοκινητοποδηλατάκι του!!!!!!

.....και που λες ο Πινόκιο... τάνει μαμάααααααααααααα!!!! :lol:

Λοιπόν ο γιος μου 2,5 χρονών διάβαζε με τη γιαγιά του τον Πινόκιο και ήταν στο σημείο που λέει ψέμματα και μεγαλώνει η μύτη του

- Γιαγια: Νικόλα μου εσύ λες ψέμματα?

-Νικόλας: Οσι γιαγιά ζε λέω.

Μετά απο λίγο τη διακόπτει απο το παραμύθι και της λέε:

Γιαγιά το πουλί μου λέει ψέμματα μεγάλωσε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Περιττό να σας πω οτι έπεσε κάτω απο το κρεββάτι η μάνα μου απο τα γέλια !!!!!!!!!!!!!!!!

οταν ο γιος μου ηταν 2,5 ετων ηταν ολο αγκαλιτσες και φιλακια με 'μενα συνεχεια .Καποια στιγμη μεσα στις σφιχτες αγκαλιες μου λεει:"αχ!αχ! μαμουλα μου μουνικη!!!(μανουλα μου μοναδικη)"εβαλα κατι γελια αλλα εκεινος μετα συνεχιζε και το ελεγε και μπροστα σε κοσμο,εκει να δειτε πως αισθανομουνα μεχρι να το εξηγησω!!!

Ο Ευριπίδης τραγουδάει "στου γιαλού τα βοτσαλάκια..."

Ευριπίδης: ...η μαμά τους η κυρία καβουρίνα πάει τσάρκα...(κόλλησε) ...πάει τσάρκα (ξανακόλλησε, προσπαθεί να θυμηθεί) ...πάει τσάρκα με το σπάρο (θυμήθηκε αλλά μέχρι εκεί) ...πάει τσάρκα με το σπάρο ...(ρωτάει) που πάει τσάρκα;

Εγώ: στη Ραφήνα.

Ευριπίδης: ...πάει τσάρκα με το σπάρο στη Ραφήνα...(μετανοιώνει) όχι στη Ραφήνα... που πήγε να δεις:?:

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

• 2 εβδομάδες μετά...

ημουνα εγκυος στο τριτο μωρο μου μετα απο δυο γιους. Ο μεγαλος μου γιος ηθελε απεγνωσμενα να ειναι το μωρο κοριτσακι. Οταν μαθαμε το φυλο -αγορι και το τριτο- στεναχωρεθηκε. Ερχεται μια μερα λοιπον και μου λεει:μαμακα πως μπηκε το μωρακι στην κοιλιτσα σου? του λεω εγω:ο μπαμπας μου εβαλε ενα σπορακι στην κοιλιτσα και μεγαλωσε και εγινε μωρακι (τι να ελεγα με επιασε στον υπνο ο μικρος) . σκεφτεται λιγο και μου λεει: καλυτερα να σου εβαζε ο Θεουλης το σπορακι στην κοιλιτσα σου. Γιατι αγορι μου λεω εγω? Και μου απανταει το θεικο:γιατι ο Θεουλης μπορει να εβαζε και κανενα σπορακι για κοριτσια, ο μπαμπας ολο σπορους για αγορια βαζει.... επεσα κατω απο τα γελια...............

ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΑΜΑ!!!

ΓΙΩΡΓΟΣ 6/8/04 ΝΙΚΟΛΑΣ 23/9/05

ΕΚΤΟΡΑΣ 2/2/09

ο αντρας μου εχει δυο ανηψια 9 κ 6 χρονων.

πριν ενα μηνα τους ειχαν κοψει το νερο στο εξοχικο τους κ οταν ρωτησε ο μικρος ποιος το εκοψε του ειπαν ο δημος.

πριν τρεις μερες ειχαν ερθει στο σπιτι μας κ ηταν κ ενας φιλος του αντρα μου απο την δουλεια.

ρωταει ο μικρος.-εσας πώς σας λενε?

-Δημο,λεει ο φιλος μας(συμπτωση,ε!)

κ λεει ο μικρος-Α!ωστε εσυ μας εκοψες το νερο!!!

Καλό!!!!!!!!!!!!!!!!!, καλό επίσης και το sweet waters!!!!!!!!!!!!!

Προχτές μου λέει ο γιός μου: μαμά σε τι γιατρό πήγες;

Στον ορθοπαιδικό αγάπη μου.

Σκεφτεται λιγο και μου λέει: Μα γιατί πήγες σ΄αυτόν, αυτός είναι για παιδάκια.

Δεν κατάλαβα τι εννοούσε και μου εξηγεί:

Ορθο ΠΑΙΔΙΚΟΣ μαμά!

Ο δικος μου ειναι μικρος δανειζομαι ατακα του ανηψιου μου.

Τον πηγαινει βολτα ο πατερας του στο κεντρο την ημερα που γινεται η κηδεια του Αρχιεπισκοπου Χριστοδουλου, τους λεει ενας τροχονομος δεν μπορειτε να περασετε απο εκεινο τον δρομο ειναι κλεισμενος. Ρωταει ο Παναγιωτης γιατι δεν μπορουμε να περασουμε Μπαμπα και του απανταει ο αδερφος του αντρα μου γιατι πεθανε ενας παπουλης και τον κηδευουνε σημερα. Προχωρανε προς στο σπιτι τους και στην εισοδο της πολυκατοικιας συναντανε εναν παπα γειτονα που λεει τι ωραιο αγορακι πως σε λενε??? Και φυσικα του απανταει ο Παναγιωτης < εμενα Παναγιωτη με λενε αλλα εσυ γιατι δεν πεθανες>???????.

ο,τι ακούει από το παιδικό σταθμό αναπαράγει! πολλά δεν είναι για την ηλικία του! είναι όμως πολύ αστεία και χαριτωμένα όταν βγαίνουν απ το στόμα του! και είναι μόλις 2,5 ετών και ξεκίνησε να λέει συλλαβές πριν 6 μήνες!

"Μαμά θα πάω διακοπές στη Μύκονο!

θα πάω στη Μύκονο γιατί είμαι τρελό κορμί!

Μαμά θα πάω στη Μύκονο με το Θ.... αλλά δε θα πάρουμε γυναίκες μαζί μας!"

22-12-06

20-08-09

I0Uqp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...