Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΑΤΑΚΕΣ των παιδιών που μας τρελαίνουν....

Recommended Posts

θα πω κι εγώ τα καινούρια μας....

1ο - Ξαπλώνει στο κρεββάτι και ρωτάει"τι θα δούμε?" και απαντάει μόνη της"Ευαγγελάκο...."

2ο - τσιμπάει το μπαμπά της και φωνάζει μόνη της "αουτς"

3ο - παίζουμε και της λέω"είσαι σκουλήκι",μου απαντάει"εσύ είσαι",της λέω κι εγώ" εσύ είσαι"και αφού το λέμε 3-4 φορές ακόμα βάζει τα χέρια στη μέση,με στραβοκοιτάζει και λέει με ύφος"κλείσε το στόμα σου..."

πλέον είμαστε στη φάση που μιλάμε πολύ οπότε θα επανέλθω γρήγορα με καινούρια...

as1cxEz0g410010MjkyZHwwNjIwZHxNeSBsaXR0bGUgTmljb2wgaXM.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 501
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Παίζει ο γιος μου στην παραλία με ένα 15 μηνών κοριτσάκι και η αδελφή της μικρής (γύρω στα 4) απλά τους παρακολουθεί χωρίς να συμμετέχει στο παιχνίδι (ήταν αρκετά μεγάλοι για να παίξει με τα «μικρά» :D )

Μετά από αρκετή ώρα παιχνίδι (οπού ο δικός μου μιμούταν την μικρούλα πχ κουνούσε τα χέρια η μικρή για να κρατήσει ισορροπία και μην πέσει κουνούσε και ο δικός μου τα δικά του χέρια ολόκληρο γαϊδούρι :lol: 2,5 χρονών ) κάποια στιγμή η αδελφή της μικρής λέει κάτι στον μπαμπά της. Τότε ο δικός μου γυρίζει σε μένα ξαφνιασμένος :shock: και μου λέει «μαμααααα αυτή μιλάει» :shock:

:lol:

Rikiki & Καραμελίτσα

Την βλέπω χτες το πρωί με τη σαγιονάρα μου στο χέρι να κοιτάει το ταβάνι και να λέει: "Υπάρχει καμιά μύγα να σκοτώσω?.."

Επίσης, σε μια φάση ενώ την έντυνα μου δηλώνει σοβαρά:"Όλοι οι παλιατζήδες έχουν Toyota! (ντόινγκ!)

Ο Βασίλης μου αποφάσισε ότι θέλει να παντρευτεί την αγαπημένη του Πέρσα!

- Μαμά θα παπεφτώ τη Πέσα!

-Ναι αντράκι μου? Είναι όμορφη?

- Ναι! εε όχι μαμά δεν είναι όμοφη εγώ είμαι όμοφη!

-Αγάπη μου όμορφος είσαι όχι όμορφη!

-Όμοφος μαμά και η Ντίμπιτα είναι όμοφη και εσύ είσαι όμοφη...

Είμαστε ομορφόσογο! :lol:

Το Σάββατο σχεδόν όλο το πρωί ήθελε αγκαλιά και επειδή δεν άντεχα άλλο της είπα ότι αν θέλει αγκαλιά να την πάρω στον καναπέ γιατί πονάει η μέση μου, είναι μεγάλο κορίτσι τώρα, δεν έχω άλλο κουράγιο....

Το βραδάκι πήγαμε βόλτα με το καρότσι και λίγο πριν φτάσουμε σπίτι γυρνάει και λέει:

- Αγκαγιά (αγκαλιά).

- Φτάνουμε σπίτι αγάπη μου, θα σε πάρω όταν φτάσουμε.

- Δε μποώ (δεν μπορώ). Η μέσχη (η μέση μου). Ο κααπέ (στον καναπέ).....

Έχει μια μανία να λέει "η μπαμπάς" .... 'Ο μπαμπάς" τη διορθώνω εγώ.

"Η μπαμπάς" επιμένει αυτή. Κι αναρωτιέμαι. Δυσκολεύεται να καταλάβει τη διαφορά ή της το έχει μάθει έτσι η γιαγιά που τα μιλάει τα Πηλιορείτικα....!!!!! :roll::roll:

sL7ap2.png

Διαφημίσεις

Εμεις παλι εχουμε ενα προβληματακι... Εμενα με φωναζει μαμα αλλα οταν κανει καμια ζημια με φωναζει "οουλα" δηλ "μανουλα. Ζηλεψε ο αντρας μου λοιπον και ξαφνικα δεν του αρεσε το "μπαμπα" και θελησε να της διδαξει το "μπαμπακα" Μια δυο η μικρη το ειπε....Ε, οχι ακριβως...τον φωναζει "μακακα" :lol::lol::lol: Παντου, στο δρομο, σε παρεα, σε γνωστους και αγνωστους μπροστα τον φωναζει μακάκα!! Γελιο!!!!!!!! Καζουρα!!!! Καλα να παθει!! :lol::lol: Μια μερα τον εψαχνε σε σπτι γνωστων και δεν τον εβρισκε, Ειχε παει τουαλετα. Αλλα το παιδι κοιτουσε σε ολα τα δωματια κι οταν ξαφνικα ο αντρας μου μπαινει στο σαλονι η μικρη περιχαρης του σκαει ενα τεραστιο χαμογελο, τον δειχνει και λεει: Α...το μακάκα!!!!!! Πεσαν ολοι στα πατωματα απ' τα γελια... Α ρε Λαζοπουλε τι μας κανεις!!!

Εμεις παλι εχουμε ενα προβληματακι... Εμενα με φωναζει μαμα αλλα οταν κανει καμια ζημια με φωναζει "οουλα" δηλ "μανουλα. Ζηλεψε ο αντρας μου λοιπον και ξαφνικα δεν του αρεσε το "μπαμπα" και θελησε να της διδαξει το "μπαμπακα" Μια δυο η μικρη το ειπε....Ε, οχι ακριβως...τον φωναζει "μακακα" :lol::lol::lol: Παντου, στο δρομο, σε παρεα, σε γνωστους και αγνωστους μπροστα τον φωναζει μακάκα!! Γελιο!!!!!!!! Καζουρα!!!! Καλα να παθει!! :lol::lol: Μια μερα τον εψαχνε σε σπτι γνωστων και δεν τον εβρισκε, Ειχε παει τουαλετα. Αλλα το παιδι κοιτουσε σε ολα τα δωματια κι οταν ξαφνικα ο αντρας μου μπαινει στο σαλονι η μικρη περιχαρης του σκαει ενα τεραστιο χαμογελο, τον δειχνει και λεει: Α...το μακάκα!!!!!! Πεσαν ολοι στα πατωματα απ' τα γελια... Α ρε Λαζοπουλε τι μας κανεις!!!

:lol::lol::lol::lol:

Η Μαρία έχει γίνει μια απίστευη μαλαγάνα......

Κατά καιρούς μας λέει: Μανιούλα (μανούλα), μαμά μου, μπαμπάκα, αγάμη που (αγάπη μου), μωό μου (μωρό μου)..... ή αν κάνει καμιά ζημιά απαντάει μόνη της.... "ααα, Μαάκι (α, Μαράκι)..... :lol::lol::lol:

sL7ap2.png

Τα θυμάμαι λίγα λίγα....

Αναγραμματίζει κάποιες λέξεις: καπλάκια = πλακάκια, καμαλάκι = καλαμάκι.

Χθες κάνοντας ζάπινγκ πέτυχα το Μαμαλάκη... "Α, ο Μαμαλάκης" κάνω μια. Γυρνάει η Μαρία προς τον καφέ με το καλαμάκι "α, καμαλάκι".....

sL7ap2.png

Διαφημίσεις

Λοιπόν η μικρή μου κόρη λέει πολλές ατάκες.Τόσες πολλές που πρέπει να έχεις κασσετόφωνο για να τη μαγνητοφωνείς γιατί τις ξεχνάς.

Είμαστε στη θάλασσα και την έχω αγκαλιά(η μόνη φορά που μπήκε),της βρέχω το σωματάκι και σιγά-σιγά πάω όλο και πιο βαθιά.Έχουμε ένα σωσίβιο που μοιάζει με βαρκούλα και την ρωτάω αν θέλει να κάτσει μέσα.

Και τι μου απαντάει;

Όχι, θα μπούνε τα πόδια μου στο νερό.

Της λέω ότι αυτό είναι το νόημα,να μπει μέσα στο νερό και συγχρόνως μπαίνω πιο βαθιά έτσι ώστε τα πόδια της να έχουν μπει μέσα στο νερό.

Της λέω ότι τα πόδια της είναι στο νερό και αυτή γυρίζει με μια έκπληξη και μου λέει: Ναι, είναι φέρε τον ιπποπόταμο(σωσίβιο) μπαμπά!!!!

Ο μέγάλος μας γιος, 3 ετών και κάτι πήγε προχτές στην παραλία με τον πατέρα του για μπάνιο. Δίπλα ήταν μια όμορφη κοπελίτσα και την κοίταζε ο μικρός συνέχεια...(ελπίζω μόνο ο υιός και όχι και ο πατέρας... :twisted: ) Κάποια στιγμή κολυμπούσε η κοπέλα και ξάπλωσε στην θάλασσα ανάσκελα (έκανε τον γνωστό "πεθαμένο") και πετάγεται δυνατά ο Γιάννης και της λέει:" Η θάλασσα δεν είναι κρεβάτι!!!!! :shock: "

Τι να πεις! Τα βλέπουν όλα με ένα δικό τους υπέροχο τρόπο!!!

5Aqjp3.png

Εγώ τώρα μίλησα με τη Νεφέλη μου(είναι στη γιαγιά της και μου λείπει)και μου λέει "Μαμά πότε θα έρθεις;".

Της λέω "Σε τρεις βδομάδες μωρό μου"

"Η Χλόη(φίλη της) θα έρθει την Παρασκευή"μου λέει

"Α τι ωραία" της λέω "η Ηλιάννα(άλλη φίλη) έχει έρθει;"

"Όχι" μου λέει "αλλά έχω βρει μια άλλη φίλη,την Αγγελική"

"Δεν την ξέρω την Αγγελική,καινούργια είναι;"της λέω

"Όχι" μου λέει "είναι φίλη από παλιά"

Και λέω και εγώ από μέσα μου "πότε πρόλαβε να μεγαλώσει και να έχει και φίλους από παλιά τρομάρα της". :lol::lol::lol::lol::lol:

Την βλέπω χτες το πρωί με τη σαγιονάρα μου στο χέρι να κοιτάει το ταβάνι και να λέει: "Υπάρχει καμιά μύγα να σκοτώσω?.."

Επίσης, σε μια φάση ενώ την έντυνα μου δηλώνει σοβαρά:"Όλοι οι παλιατζήδες έχουν Toyota! (ντόινγκ!)

Μάλλον γράφαμε μαζί Αντιγόνη και δεν το είχα δει.

:lol::lol:

Κι άλλο φρέσκο. Είμαστε σε φάση που εκπαιδευόμαστε για τουαλέτα. Οπότε όταν τα καταφέρνει εγώ την παινεύω.

Προχτές το απόγευμα λοιπόν, ενώ έκανα πιπί μου στην τουαλέτα, μπαίνει μέσα φουριόζα και μου λέει: μπράβο μαμά που κάνεις τσίσα στην τουαλέτα!!

Διαφημίσεις

μπράβο μαμά που κάνεις τσίσα στην τουαλέτα!!

Μπράβο βρε Αντιγόνη! Αχ και γω πως θα τον μάθω το δικό μου, μου φαίνεται ακατόρθωτο, δεν μπορώ να τον αφήσω ελευθερο γιατί φοβάμαι μην τα αφήσει πουθενά και πάει η Δήμητρα για να τα απολαύσει!

Προχθες ήρθε ένα ζευγάρι σπίτι μας και τους έλεγα για το ξύλο που τρώει η Δήμητρα από τον Βασίλη! Του λεει τότε ο φίλος μας "Βασίλη γιατί βαράς την αδελφούλα σου?" και απαντάει ο Βασίλης "δε τη δένω" "τότε ποιός τη δέρνει" και απαντάει φυσικοτατα ο Βασιλάκης "ο φούφουτος"

Είμαι έτοιμη το πρωί να φύγω για δουλεία και βλέπω με κοιτάει καλά καλά ο μικρός το τι φοράω. Του ρωτάω αν του αρέσει η φούστα μου και μου λέει «μαμααα η φούστα σου είναι μικρή» Την βρήκε κοντή :lol::lol:

Rikiki & Καραμελίτσα

Χθές το απόγευμα που γυρνούσαμε από την καθιερωμένη μας βόλτα μπήκαμε στο ασανσερ και γυρίζει η μικρή και μου λέει:

(Φόραγε ένα φουστανάκι)

"Κοίτα μαμά έχω τσέπα"

"Τι έχεις αγάπη μου;"της λέω

"Τσέπα σου λέω μαμά,τσέπα"(τσέπη) :lol::lol::lol::lol:

είμαι στο μπαλκόνι και καπνίζω , βγαίνει ο μεγάλος ( και έχοντας δει μια διαφήμιση στην τηλεόραση με ένα τσιγάρο που μιλάει ) μου λέει με σοβαρό ύφος :<Είμαι το τσιγάρο ,διάλεξα να κάνω κακό στον ευατό μου .Εσύ γιατί το κάνεις?>

Ντράπηκα πολύ αλλά μου ερχόταν και να τον πιάσω και να τον ζουλήξω.....

ενα βραδυ που ειχε πανσεληνο καθομουν με την -2μιση ετων τοτε -κορη μου στο μπαλκονι.....κοιταζει το φεγγαρι , γουρλωνει τα ματια και μου λεει.....ααααααααα μαμα , κοιτα ενα κρεμμυδι στον ουρανο!

την πρωτη φορα που ειδε στρωμενο χιονι μου λεει " μαμα γιατι ολα τα αυτοκινητα εχουν σαπουναδες?" sunglasses2.gif

Όταν ήταν μικρός ο γιός μου (θα'ταναι δε θα'ταναι 2) προσπαθούσα να τον μάθω να φάει ψάρι. Του έλεγα λοιπόν "φάε το ψαράκι που έχει βιταμίνες, ζει στη θάλασσα, κλπ.. Κάποια μέρα λοιπόν που είχαμε μπριτζόλα, του λέω "φάε αγάπη μου τη μπριτζολίτσα σου" και με ρωτάει "μαμά η μπλιτζόλα που ζεί;;;"

Όταν ήταν μικρός ο γιός μου (θα'ταναι δε θα'ταναι 2) προσπαθούσα να τον μάθω να φάει ψάρι. Του έλεγα λοιπόν "φάε το ψαράκι που έχει βιταμίνες, ζει στη θάλασσα, κλπ.. Κάποια μέρα λοιπόν που είχαμε μπριτζόλα, του λέω "φάε αγάπη μου τη μπριτζολίτσα σου" και με ρωτάει "μαμά η μπλιτζόλα που ζεί;;;"

:lol::lol::lol::lol::lol:

Εμένα χτες μου είπε η μικρή ότι το μήλο το βρίσκουμε στο μηλοστήριο!!!!

Δυο γλυκά χαμόγελα...η ζωή μου όλη...

Ανά καιρούς λέω στον γιο μου πως είναι σωστό να τον χαϊδεύει μόνο η μαμά ο μπαμπάς και η γιαγιά έτσι για να του δημιουργώ μια βάση για το μέλλον (έχει φοβηθεί το μάτι μου με όλα αυτά που ακούμε) Χτες λοιπόν καθώς έκανε μπάνιο του το ξανά είπα (προσπαθώ να είμαι και διακριτικοί , δεν θέλω ούτε να τρομάξει ούτε και να αποφεύγει τον κόσμο). Με του που τελείωσα την πρόταση μου με ρωτάει "τα κοριτσάκια στην παιδική χαρά μπορούν ????" :D

Rikiki & Καραμελίτσα

Ανά καιρούς λέω στον γιο μου πως είναι σωστό να τον χαϊδεύει μόνο η μαμά ο μπαμπάς και η γιαγιά έτσι για να του δημιουργώ μια βάση για το μέλλον (έχει φοβηθεί το μάτι μου με όλα αυτά που ακούμε) Χτες λοιπόν καθώς έκανε μπάνιο του το ξανά είπα (προσπαθώ να είμαι και διακριτικοί , δεν θέλω ούτε να τρομάξει ούτε και να αποφεύγει τον κόσμο). Με του που τελείωσα την πρόταση μου με ρωτάει "τα κοριτσάκια στην παιδική χαρά μπορούν ????" :D

:lol::lol::lol::lol:

G9FN.jpg.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...