Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ξενοδοχείο πάνω στη θάλασσα κοντά στην Αθήνα π.χ Τολό, Ναύπλιο. Έχετε να προτείνετε;

little

Recommended Posts

Θελουμε να πάμε με το 7 μηνών μπεμπάκι μας διακοπές για λίγες μερούλες. Αλλα θέλουμε ένα ξενοδοχείο πάνω στην θάλασσα. Θέλουμε να μένουμε όλη μέρα εκεί και να κάνουμε μπάνιο στη Παραλία εκει απο κάτω. Που υπάρχει τέτοιο ξενοδοχείο; Ναύπλιο; Τολό;έυβοια; Επίσης θελουμε οργανωμένη παραλία για να μην κουβαλάμε ομπρέλες. Θέλω ένα μέρος που να έχει πάει κάποιος και να ξέρω ότι θα είναι έτσι. Επίσης δεν θέλω να είναι πανάκριβο. Ως 70 το πολυ την ημέρα. 4 μέρες θα πάμε και το φαντάζομαι ένα μεσημέρι να κρατάω εγω το μωρο και να κάνει μεσημέρι μπάνιο ο άντρας μου και ένα το αντίθετο. Και το απόγευμα μαζί με το μπεμπάκι. Ακούω προτάσεις.

Διαφημίσεις

little καλησπέρα! :-D

Λίγες ημέρες πριν ήμουν για ένα πενθήμερο στο Τολό, δοκίμασε στα:

Mari, Remetzo, Nelly's....είναι κυριολεκτικά πάνω στην άμμο!

Καλή επιτυχία!!!!:wink:

ναι αυτα ειναι ομορφα που προτεινεις. απ εξω τα εχω δει φυσικα. πριν μερικες εβδομαδες πηγαμε στο onira boutique hotel πολυ ομορφο κ καθαρο. τιμη για ιουλιο 55 με πλουσιο πρωινο(μπουφε). απλα περνας τον δρομο κη θαλασσα απεναντι. επισης δεσ το Σωκρατης. παλιο ξενοδοχειο αλλα ευρυχωρο καθαρο κ καλες τιμες. το προτειναμε περσυ στην παιδιατρο του μικρου κ εμεινε πολυ ευχαριστημενη.πανω στο κυμα ειναι αυτο. παντως το Τολο ειναι σουπερ επιλογη για μωρα -παιδια. εχει απλα να κανεις καροτσαδες κ ειναι ολα στα ποδια σου.

age.png

το παιδι σου δεν ειναι η συνεχεια της ζωης σου,

ειναι η αφετηρια της δικης του ζωης!

Διαφημίσεις

Εχει καμμια να προτεινει κατι πιο ησυχο στην περιοχη? δεν μας πειραζει αν δεν ειναι ακριβως διπλα απο την παραλια, αυτο που δεν αντεχουμε ειναι να προσπαθουμε να κοιμηθουμε το βραδυ και να ακουμε αυτοκινητα, μωρα, μηχανακια και μουσικες απο εστιατορια/μπαρ.

Θα σου πρότεινα ανεπιφύλακτα το Nelly's στο Τολό. Εχω μείνει τρείς φορές εκεί τα καλοκαίρια και είναι ότι καλύτερο γενικά για ξεκούραση και ειδικά για παιδιά. Είναι ακριβώς πάνω στο κύμα, βγαίνεις από το δωμάτιό σου με το μαγιό και πάς στην παραλία όπου υπάρχουν ξαπλώστρες και ομπρέλες του ξενοδοχείου. Και δίπλα έχει μια φοβερή ταβέρνα - μεζεδοπωλείο να γλύφεις τα δάχτυλά σου! Να φανταστείς το αυτοκίνητο δεν το μετακινήσαμε καθόλου όλες τις μέρες που μείναμε. Και πάνω από όλα ξεκούραση. Καλές διακοπές!!!

Εχει καμμια να προτεινει κατι πιο ησυχο στην περιοχη? δεν μας πειραζει αν δεν ειναι ακριβως διπλα απο την παραλια, αυτο που δεν αντεχουμε ειναι να προσπαθουμε να κοιμηθουμε το βραδυ και να ακουμε αυτοκινητα, μωρα, μηχανακια και μουσικες απο εστιατορια/μπαρ.

Μάλλον δεν έχεις πάει στην περιοχή ποτέ!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Και να θες να ξενυχτήσεις στο Τολό δεν μπορείς..είναι ο ορισμός του "ήσυχες διακοπές"!!! :cool::cool::cool:

Έχω μείνει και στα 3 δωμάτια που έχω αναφέρει πιο πάνω και δεν με έχει ενοχλήσει κανένας και τίποτα!

7fde2accce.png

Εγω θα σου πρότεινα το Απολλων την Παλαιά Επίδαυρο (http://www.apollon-epidavros.gr/)

Θα σου πρότεινα ανεπιφύλακτα το Nelly's στο Τολό. Εχω μείνει τρείς φορές εκεί τα καλοκαίρια και είναι ότι καλύτερο γενικά για ξεκούραση και ειδικά για παιδιά. Είναι ακριβώς πάνω στο κύμα, βγαίνεις από το δωμάτιό σου με το μαγιό και πάς στην παραλία όπου υπάρχουν ξαπλώστρες και ομπρέλες του ξενοδοχείου. Και δίπλα έχει μια φοβερή ταβέρνα - μεζεδοπωλείο να γλύφεις τα δάχτυλά σου! Να φανταστείς το αυτοκίνητο δεν το μετακινήσαμε καθόλου όλες τις μέρες που μείναμε. Και πάνω από όλα ξεκούραση. Καλές διακοπές!!!

Συμφωνώ και επαυξάνω ster! Δεν σκόπευα να αναφέρω τα ταβερνάκια της περιοχής για να μην φανεί πόσο κοιλιόδουλη είμαι! :lol::oops::lol::oops:

7fde2accce.png

Διαφημίσεις

Αχ έκλεισα στο mari's. ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ!!!! Η θάλασσα πως είναι; Έχει άμμο η χαλίκι; Είναι καθαρή;

Η θάλασσα είναι πεντακάθαρη και η παραλία έχει μόνο άμμο!!! :cool::cool::cool:

Εκτός από ομπρέλες-ξαπλώστρες, έχει και νερό για να ξεπλένεσαι! :wink:

Αξίζει να δοκιμάστε ένα βραδινό γεύμα στο Remetzo, 30 μέτρα από το Mari,ακριβώς πάνω στην αμμουδιά!

Να περάσετε τέλεια!

7fde2accce.png

Αχ έκλεισα στο mari's. ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ!!!! Η θάλασσα πως είναι; Έχει άμμο η χαλίκι; Είναι καθαρή;

αχου!!!!!!!!!!!!!:-P:razz: ζηλευωωωω!!!!!!!!!!!!!!;);););););)

age.png

το παιδι σου δεν ειναι η συνεχεια της ζωης σου,

ειναι η αφετηρια της δικης του ζωης!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...