Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΤΙ ΕΠΑΘΕ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ???

LA LATINA

Recommended Posts

Η μαμα με την οποια μεγαλωσα ειναι υπερδραστηρια, μιλαει και δε χαριζεται, τσαουσα τη λεμε για να την πειραζουμε, ειναι 80 και δεν μοιαζει ουτε 65, κραταει γερα και για την οικογενεια της ειναι λεαινα....παντα εβαζε στη θεση τους ολους οσους επρεπε να μπουν και γενικως δεν ηταν θυμα κανενος...

Ξαφνικα ερχεται η ωρα να βαφτισω τον πρωτο μου γιο- εγω μοναχοπαιδι κι ο πατερας μου πεθαμενος, οι αλλοι εχουν κι αλλο γιο, λεω, θα βαλω το ονομα του μπαμπα μου

"μη μαλωνεις βρε πουλακι μου, θα σε εχουν στη μπουκα παντα, θα κανεις αλλο παιδακι να βαλεις το μπαμπα, βαλε τωρα τον πεθερο σου να χαρει!!!" ΟΚ το εκανα και οντως στο δευτερο εβαλα το μπαμπα μου...

"να τους λες μαμα και μπαμπα παιδι μου να χαιρονται, δεν εχουν κοριτσι, να τους δινεις χαρα, ετσι ειναι το σωστο"-- δυσκολευομαι να πω τη λεξη μπαμπα μετα απο τοσα χρονια, αλλα το κανω και αυτο...

την εχουνε γλωσσοφαει ποτε θα πεθανει, που θα τη θαψω, ποσο θα ζησει κτλ και η μαμα δε λεει ποτε λεξη

κι αν νευριασει καμια φορα και παι θα κανω και θα δειξω, οταν τους βλεπει μες το χαμογελο ειναι....

αρρωστησα το χειμωνα και της λεει η πεθερα

"το ξερατε οτι ειναι αρρωστη γιαυτο παντρευτηκε? επρεπε να σας το πει ο γιατρος!" και η μαμα μου λεει "δεν ειναι αρρωστη ουτε μας ειπαν ποτε οι γιατροι κατι τετοιο αλλιως δε θα επαιρνε κανεναν στο λαιμο της η κορη μου!!!!!!!!!!"

μου λεει εμενα η πεθερα "φερε μια φωτο του μπαμπα σου να δω αν του μοιαζεις, μηπως εισαι υιοθετημενη?" και η μαμα λεει οταν της το ειπα "τι βλακεια αλλη θα ακουσω..."

που ειναι η μαμα μου που απαντουσε??? τι εγινε?? ποσο πρεπει να την προσβαλλουν πια???

να σημειωσω εδω οτι η μαμα μου μας εδωσε το σπιτι μας με οοοοολα μεσα ετοιμα, μας βοηθαει με μαγειρεμα, πλυσιμο, σιδερωμα, ψωνιζει με δικα της λεφτα και μας δινει τα ψωνια, και γενικως ολη μερα τρεχει για μας, ενω οι αλλοι....περα βρεχει!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 59
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Η μαμά σου ξέρει πως ότι πει κι ότι κάνει θα έχει επιπτώσεις σε σένα..."καταπίνει" τα άσχημα και δίνει τόπο στην οργή γιατί είναι σοφή....και δε θέλει να σου δημιουργήσει παραπάνω προβλήματα με την "προβληματική" πεθερά σου.....δεν έπαθε τίποτα...απλά σε αγαπάει πολύ.....

H mama σου εχειπολυ καλοσυνη μεσα της και δεν ασχολειται μεασημαντα πραγματα!!!!εχει στο μυαλο της ν ακανει εσενα δυνατη γιατι θα ακουσει ςπολλες βλακειες απο την πεθερα σου...νομιζω οτι απλως δε θελει να σ ε τσιτωσεικαι να σε φερει σε αντιπαραθεση μαζι της. να χαιρεσαι με τετοια μανουλα κι αν νιωθεις οτι αδικειται μιλα εσυ για χαρη της!

26/10/10 Ήρθε η kisha junior και είναι όντως γκαυ.....τσα!

Ο μικρός μου είναι κέβλαρρ  ! 20/02/12

Η μαμά σου ξέρει πως ότι πει κι ότι κάνει θα έχει επιπτώσεις σε σένα..."καταπίνει" τα άσχημα και δίνει τόπο στην οργή γιατί είναι σοφή....και δε θέλει να σου δημιουργήσει παραπάνω προβλήματα με την "προβληματική" πεθερά σου.....δεν έπαθε τίποτα...απλά σε αγαπάει πολύ.....

κι εγω το ιδιο νομιζω... απο την αγαπη της σε εσενα δε λεει τιποτα για να μην "τα ακουσεις" εσυ μετα. αλλα ρε γμτ πολυ κριμα που μιλανε ετσι:-( γιατι τοση κακια? τι ανθρωποι ειναι αυτοι???:-(:-(:-(

μωρε μιλαω αλλα δεν την αναγνωριζω

εμενα αμα γινει τιποτα πως με ξεχε---- δηλαδη???

κι εκει τιποτα? χαμογελο και καλως τη συμπεθερα......

μου λεει συχνα

"εγω παιδι μου δε θα γινω πλατανος, μετρημενα ειναι τα κουκια μου απο δω και περα, μ αυτους τους ανθρωπους θα ζησεις ολα τα υπολοιπα χρονια σου, καλυτερα να ειστε αγαπημενοι"

Διαφημίσεις

κι εγω το ιδιο νομιζω... απο την αγαπη της σε εσενα δε λεει τιποτα για να μην "τα ακουσεις" εσυ μετα. αλλα ρε γμτ πολυ κριμα που μιλανε ετσι:-( γιατι τοση κακια? τι ανθρωποι ειναι αυτοι???:-(:-(:-(

δες στο επικινδυνες πραγματικα γιαγιαδες

στο πλησιαζει καλοκαιρι

και στο εισαγωγη στο νοσοκομειο λογω μυοσιτιδας

τι ανθρωποι ειναι αυτοι....

στα λογιαμας ερχεσαι....θελει να σε αφησει σε μια οικογενεια και να φυγει ησυχη για αυτο τολογο..............

26/10/10 Ήρθε η kisha junior και είναι όντως γκαυ.....τσα!

Ο μικρός μου είναι κέβλαρρ  ! 20/02/12

Συμφωνώ με τα κοριτσια....

Η μανούλα σου ειναι γλυκιτατη και καλοσυνατη μα πάνω απόλα εξυπνη !!!!

Μαγκιά δεν ειναι να βγαλεις γλώσσα και χολή και να ξεκατινιαστείς με την κάθε κυρούλα...μαγιά ειναι να σταθείς ΚΥΡΙΑ να εισαι πολιτισμένή και γεματι αγαπη για τα παιδια σου και ετσι να τα κρατας ενωμενα και μονιασμένα.

Μακαρι να γινω και εγω τετοια μανα-πεθερα για τα παιδια μου !!!!

Να την χαιρεσε και να μαθαίνεις απο αυτήν.

Γιαννής 1/7/2006 + Νικόλας 20/10/2009

ο αντρας μου τη λατρευει περιττο να σας πω

τη δικια του μανα λεει "πεθερα" και τη δικια μου "μαμα¨

παιδια μενει απο κατω....φερνει το φαγητο και εξαφανιζεται

οταν ο αντρας μου παει στη δουλεια της λεω ελα για καφε μου λεει

"αμα θες καφε ξερεις που ειναι το σπιτι μου"

δεν ανεβαινει, δε ρωταει ποτε που παμε, αν θα αργησουμε, μονο μας σταυρωνει απο μακρια...

οταν ημουν χαλια ερχοταν πιο πολυ αλλα δε γινοταν αλλιως...ημουν ακινητη!

τη θαυμαζω τοσο πολυ, κι οτι γινει υποστηριζει τον αντρα μου ολο εγω φταιω!!!

δεν ειπε ποτε κακια κουβεντα ουτε στα παιδια ουτε σε κανεναν γειτονα παρ ολο που ξερω οτι σε καποια θεματα διαφωνει κι αμα τη ρωτησεις τη γνωμη της λεει "εσεις ειστε γονεις, εσεις εχετε την ευθυνη!"

αλλα με ποναει ενα τετοιο ατομο που δινει και το αιμα της ψυχης του και να το πω και ωμα, τα εγγονια σου και το γιο σου ταιζει και πλενει και περιποιειται να παρει!!! να καθεσαι και να λες ποσο θα ζησει και που θα τη θαψω και ειναι γρια και να κοροιδευεις!

και δεν εχει τιποτα απο γρια εν τω μεταξυ....παρακαλαει τον ξαδερφο μου να βαλει σκουλαρικι και να μακρυνει τα μαλλια του και μου φερνει κατι ρουχα που με τιποτα να βαλω τοσο μοντερνα!!

ο αντρας μου τη λατρευει περιττο να σας πω

τη δικια του μανα λεει "πεθερα" και τη δικια μου "μαμα¨

παιδια μενει απο κατω....φερνει το φαγητο και εξαφανιζεται

οταν ο αντρας μου παει στη δουλεια της λεω ελα για καφε μου λεει

"αμα θες καφε ξερεις που ειναι το σπιτι μου"

δεν ανεβαινει, δε ρωταει ποτε που παμε, αν θα αργησουμε, μονο μας σταυρωνει απο μακρια...

οταν ημουν χαλια ερχοταν πιο πολυ αλλα δε γινοταν αλλιως...ημουν ακινητη!

τη θαυμαζω τοσο πολυ, κι οτι γινει υποστηριζει τον αντρα μου ολο εγω φταιω!!!

δεν ειπε ποτε κακια κουβεντα ουτε στα παιδια ουτε σε κανεναν γειτονα παρ ολο που ξερω οτι σε καποια θεματα διαφωνει κι αμα τη ρωτησεις τη γνωμη της λεει "εσεις ειστε γονεις, εσεις εχετε την ευθυνη!"

αλλα με ποναει ενα τετοιο ατομο που δινει και το αιμα της ψυχης του και να το πω και ωμα, τα εγγονια σου και το γιο σου ταιζει και πλενει και περιποιειται να παρει!!! να καθεσαι και να λες ποσο θα ζησει και που θα τη θαψω και ειναι γρια και να κοροιδευεις!

και δεν εχει τιποτα απο γρια εν τω μεταξυ....παρακαλαει τον ξαδερφο μου να βαλει σκουλαρικι και να μακρυνει τα μαλλια του και μου φερνει κατι ρουχα που με τιποτα να βαλω τοσο μοντερνα!!

η μαμά σου όπως φαίνεται είναι εξαιρετικό άτομο......άξια μάνα και πεθερά..... φυσικό είναι λοιπόν να την ζηλεύει....δηλαδή ποιά άλλη συμπεριφορά περίμενες από την πεθερούλα σου με τον χαρακτήρα που έχει....;;;;;

σιγά μην της το αναγνωρίσει ώστε να της δώσει αξία.....βρήκε εκεί την ηλικία της, και επειδή θέλει στην ουσία να σε εκφοβίσει ότι θα πέσεις στην ανάγκη της για να τους ανεχτείς, το κοπανάει.... και από ότι βλέπω ...πιάνει....

ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΝΕΝΟΣ (και πρέπει πρώτα εσύ να το πιστέψεις....)ειδικά δε όταν η βοήθειά τους συνεπάγεται απαξίωση του ρόλου σου ως μητέρα και σύζυγος..... γιατί η πεθερούλα σου με σκοπό να σε "βοηθήσει" σε κρίνει σε υποβιβάζει και σε καταρρακώνει γιατί σου κρατάει κακία που αρρώστησες.... γιαυτό και το λεει συνέχεια ....

μπορεί να είναι άθελά της:rolleyes: αλλά αυτό κάνει κακό στον γάμο σου.

όσο έχει λόγο στην ζωή σας και ξέρει...τόσο θα σας φθείρει και την υγεία και την σχέση......

Υ.Γ. ξέρω 60 ρες που κοκορεύονταν ότι είναι νέες και θα πέσουν οι νύφες στην ανάγκη τους αλλά τελικά έφυγαν (κρίμα βέβαια) πρώτες....κανέις δεν ξέρει πόσο ...λαδάκι έχει το καντήλι του...ας είμαστε πιο μαζεμένοι.... ο Θέος βλέπει....

για πες της το την άλλη φορά να σηκωθεί και λίγο η ...τρίχα της!!!!!:twisted:

Διαφημίσεις

ας την να λέει και κάθε φορά δίνε της την ίδια απάντηση..... ας το παίζει ανετούλα.....θα την τρώει...... όπως σε έχει κάνει και εσένα να φοβάσαι ότι θα πάθει η μαμά σου και θα την έχεις ανάγκη....... από την συνεχή πλύση το πιστεύεις στο τέλος...και γίνεται....(αυτοεκπληρούμενη προφητεία...)

ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ μπάζουν από παντού τι άλλο πρέπει να κάνουν για να τους απομακρύνεις;;;;;; από πάνω σου.....δεν είμαι και στο σπίτι σου αλλά στοιχηματίζω ότι έχουν βάλει το....χεράκι τους που αρρώστησες....με τέτοια ψυχολογία.....πόσα ποστ και θέματα πρέπει να γράψεις για να απενοχοποιηθείς και να απομακρυνθείς, ΔΕΝ ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ ΠΟΥ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΣΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΑΧΑΡΙΣΤΗ ΟΥΤΕ ........ (οτιδήποτε σε κάνει να αισθάνεσαι ενοχές....) μόνοι τους σκάβουν τον λάκκο ΣΟΥ ....

Εγώ πιστεύω ότι είναι καθαρά θέμα ζήλειας και η μαμά σου το έχει καταλάβει. Γι' αυτό δεν θέλει να ασχολείται με τα πικρόχολα σχόλια της πεθεράς. Αποκλείεται να μην έχει καταλάβει η πεθερά την αδυναμία του άντρα σου για την μαμά σου.Λίγο το' χεις αυτό ? Γι' αυτό έχει σκάσει από τη ζήλεια της και πετάει διάφορα για να πληγώσει.

Εγώ πιστεύω ότι καλά κάνει η μαμά σου και συμπεριφέρεται άψογα στην πεθερά. Της σπάει περισσότερο τα νεύρα έτσι. Άλλωστε η ίδια είναι η κερδισμένη. Σας έχει κοντά της όλους, την αγαπάτε και σας αγαπάει, βλέπει συνέχεια τα εγγόνια της, έχει την υποστήριξη και την αγάπη του γαμπρού της, τι άλλο θέλει ?

Γιατί να κάθεται να χαλάει τη ζαχαρένια της με τις κακιούλες που πετάει κάθε φορά η άλλη ? Αφήστε την να βράζει στο ζουμί της και συνεχίστε τη ζωούλα σας.

Στέλλα μου συμφωνώ με τα κορίτσια παραπάνω αλλά έχω και κάτι ακόμα να σου πω...

στην πρόταση που έχεις γράψει:

"που ειναι η μαμα μου που απαντουσε??? τι εγινε?? ποσο πρεπει να την προσβαλλουν πια???"

αντί για τη λέξη μαμά, βάλε τη λέξη Στέλλα....

ακριβως αυτό κάνεις....ή τουλάχιστον έκανες μέχρι τωρα...

Δε μιλούσες και άφηνες τα πεθερικά σου να αλωνίζουν στη ζωη σας....

Ίσως η μαμά σου βλέποντας εσένα να φέρεσαι έτσι και δεδομένου οτι όπως τα είπες είναι διακριτικός άνθρωπος, ίσως να σκέφτηκε οτι αφού κάνει η κόρη μου πάσο σε όλα, το ίδιο θα πρέπει να κάνω κι εγω για να μην της δημιουργησω προβληματα....

Διαφημίσεις

πωπω τι εκανες τωρα.....

σας ειχα πει οτι οταν τη βλεπω την πεθερα μπλοκαρω.....

αυτα ακριβως μου τα ειπε η μαμα μου πριν 10 μερες...

"μιλουσες με την πεθερα σου στο δρομο, το παιδι αφησε το χερι του παππου και πεταχτηκε στο δρομο, ο αντρας σου και ο παππους κουβαλουσαν τις βαλιτσες, ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΡΕΣ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΦΥΓΕ απ το να την κοιτας σα χαμενη μη χασεις κανενα φωνηεν....ΠΟΥ ΠΗΓΕ Η ΣΤΕΛΛΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΠΙΡΤΟ ΤΙ ΠΑΘΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ???"

με τσακισες τωρα μιλαμε!

:(:(:(

δεν είχα σκοπό να σε τσακίσω....αλλά να σε αφυπνίσω και να αντιληφθείς κάτι....

έχεις στη ζωή σου 2 άτομα που ήξεραν πάντα να βάζουν τον άλλο στη θέση του...και η τρίτη που ΗΤΑΝ έτσι, είσαι εσύ....

αλλά επειδή εσύ κομπλάρεις με τα πεθερικά και σαν άνθρωπος θέλεις να τα έχεις με όλους καλά, τους άφησες να σας κάνουν κουμάντο, να μπαινοβγαίνουν στη ζωη σας με το έτσι θέλω και κατέληξες να είσαι θεατης της ζωη σου με πρωταγωνιστές εκείνους...

Και με όλη αυτη την ηττοπάθεια απέναντι τους, κατάφερες να κάνεις και τον άντρα σου και τη μαμά σου να αποκτήσουν την ίδια ηττοπάθεια....

Άλλαξε γραμμη πλέυσης το συντομότερο....και φρόντισε αυτη τη γραμμή αν την "περάσεις" και στη μαμά και τον άντρα σου....

άλλαξε όσο είναι ακόμα καιρός Στελλίτσα....

Στέλλα μου συμφωνώ με τα κορίτσια παραπάνω αλλά έχω και κάτι ακόμα να σου πω...

στην πρόταση που έχεις γράψει:

"που ειναι η μαμα μου που απαντουσε??? τι εγινε?? ποσο πρεπει να την προσβαλλουν πια???"

αντί για τη λέξη μαμά, βάλε τη λέξη Στέλλα....

ακριβως αυτό κάνεις....ή τουλάχιστον έκανες μέχρι τωρα...

Δε μιλούσες και άφηνες τα πεθερικά σου να αλωνίζουν στη ζωη σας....

Ίσως η μαμά σου βλέποντας εσένα να φέρεσαι έτσι και δεδομένου οτι όπως τα είπες είναι διακριτικός άνθρωπος, ίσως να σκέφτηκε οτι αφού κάνει η κόρη μου πάσο σε όλα, το ίδιο θα πρέπει να κάνω κι εγω για να μην της δημιουργησω προβληματα....

αυτο ετοιμαζομουν να γραψω ακριβως...

αν το συνδυασεις Στελλα μου και με το θεμα του αντρουλη σου θα συνειδητοποιησεις πως δεν αλλαξαν η μαμα και ο αντρας σου αλλα εσυ...

ξαναβρες τον εαυτο σου κοπελα μου και στειλ τους εκει που τους αξιζει...

μονο εσυ μπορεις να το κανεις:wink:

εντιτ: εισαι και γρηγορη βρε fairytale δεν σε προλαβαινω χαχα

Συμφωνω με τα κοριτσια.Τι να κανει η μαμα σου οταν εσυ κανεις την παπια?Γιατι δεν μιλας?Μπαινουν μεσα στο ιδιο σου το σπιτι πετανε τις κακιες τους και τις προσβολες τους και εσυ περιμενεις απο την μαμα σου να τους βαλει στην θεση τους?Παρε την κατασταση στα χερια σου.Δεν θα σε εκτιμησουν περισσοτερο αν κανεις την κουφη ή την μουγκη.Ουτε σου ειναι χρησιμοι αντιθετως απο οτι εχω καταλαβει μονο μπελαδες σου δημιουργουν.Μην παρεξηγησεις τον τονο μου αλλα επειδη ειμαι παθουσα τα λεω αυτα.Μην κρατας τιποτα μεσα σου γιατι η ζωη ειναι μικρη και εχουμε και παιδια κοριτσι μου να μεγαλωσουμε.

nSRtp3.png

στελλα μου στην περίπτωση των πεθερικών σου δεν αρκούν τα λόγια....

απαιτούνται πράξεις και μάλιστα απότομες και ίσως και σκληρές...

όταν ακούγονται αυτές οι φράσεις:

-"το ξερατε οτι ειναι αρρωστη γιαυτο παντρευτηκε? επρεπε να σας το πει ο γιατρος!"

- "φερε μια φωτο του μπαμπα σου να δω αν του μοιαζεις, μηπως εισαι υιοθετημενη?"

δεν κάθεσαι να απαντήσεις....πετάς τον άλλο έξω απο το σπίτι σου που τόλμησε να σε προσβάλλει έτσι και σταματάς να του μιλάς μέχρι να σκέφτει τι μπουρδα πέταξε, να ζητήσει συγνώμη και να μην ξαναπεί κάτι τέτοιο....γιατί αν ξαναπεί,σημαίνει οτι η συγνώμη δεν ήταν ειλικρινης, οπότε τους ξεκόβεις τελείως....μα να σε ρωτάνε πόσο θα ζησει η μαμά σου και που θα τη θάψεις και εσύ να συνεχίζεις να τους μιλάς και να τους κάνεις χατηρια???????

μακριά μέχρι να καταλάβουν οτι με τις βλακείες τους αυτοί θα βγουν χαμένοι και να διορθωθούν....

αν πάλι μείνουν ίδιοι, καλύτερα να ξεκόψεις τελείως....τέτοιοι άνθρωποι δε σου χρειάζονται στη ζωη και την οικογένεια σου....όχι μόνο δεν προσφέρουν τίποτα αλλά σε καταρρακώνουν ψυχολογικά....:evil::evil::evil::evil::evil:

βρε συ αμα ειναι τετοιοι τυποι ετσι που τους μιλας εσυ με το σεις και με το σας που να χαμπαριασουν....

ο καθενας μας εχει το κουμπι του... αυτο πρεπει να βρεις...

αν και κατα τη γνωμη μου θελουν το μπινελικι τους για να στρωσουν....

στην αρχη θα ειναι σε κατασταση σοκ 00020070.gif

μετα το πολυ πολυ να θυμωσουν (εχε ετοιμο το ξυδι)

και μετα ή που θα στρωσουν 0002017E.gif

ή που θα εξαφανιστουν....οπως και να χει θα γλιτωσεις....

sig.asp?img=ad1

μιλαω ρε παιδια ποιος ειπε οτι δε μιλαω???

την αλλη μερα, την αλλη βδομαδα

παλι τα ιδια!!!!!!!!!!!!!!

Το θεμα ειναι Στελλα μου τι τους λες και σε τι τονο τα λες.Η παραπανω αποψη μου βασιζοταν σε αυτα που εχω κατα καιρους διαβασει στα θεματα σου.Τωρα αν κανω λαθος τι να πω ζητω συγνωμη και μαλλον δεν θα επρεπε να γραψω την γνωμη μου.

nSRtp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...