Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΑΔΕΡΦΙΑ!

LA LATINA

Recommended Posts

κσι ειπα και καπου πιο πανω αλλα μαλλον μες το χαμο δεν το ειδατε

οτι του αντρα μου θα του εφτανε να ελεγαν μια φορα ενα μπραβο και σ αυτον που απ τα 17 εκανε 2 δουλειες και δεν εδωσαν ουτε ευρω για παρτη του....ενα μπραβο ρε γμτ

αλλα οχι,παντα ο αλλος, πρωτος ο αλλος, καλος ο αλλος, εξυπνος ο αλλος (ειδαμε την εξυπναδα του), δικαιος ο αλλος, σωστος ο αλλος, ακομα και τωρα ετσι φερονται....

να τα βρασω και τα λεφτα και ολα δεν εχω αναγκη δοξα το θεο εχω να δωσω στα παιδια μου δεν περιμενα του αντρα μου την περιουσια αλλα τον βλεπω πικραμενο και τον κοιτανε λες και ειναι ενα τιποτα και τρελλαινομαι!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δημοφιλείς ημέρες

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δημοφιλείς ημέρες

Για κοίτα και εδώ γλυκιά μου….. ;)

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=95198

το ειδα το θεμα αλλα επικεντρωθηκαν στα μικρα παιδια και το εχασα καπου

εγω μιλαω για γονεις πιο πολυ νομιζω...

Να μην προαγουμε την ζηλεια (που υπαρχει φυσιολογικα ) και να τους δωσουμε να καταλαβουν οτι το καθε πραγμα εχει την ωρα του.

Απλα παραδειγματακια...

Ερχεται η νονα της μιας και της φερνει δωρα ...δεν υπαρχει λογος να φερει και στ αλλα... και σαφως δεν υπαρχει λογος να ζηλευει (ειναι τα δικα του γενεθλια-γιορτη ) και στην δικη του γιορτη θα εχει τα δικα του δωρα ...

Ερχεται η μια και την βαζω κατω και την γαργαλαω (και λιωνει γιατι γαργαλιεται τρελα) και ερχεται μετα απο λιγο η αλλη (η ζηλιαρα μου ...αλλα το εχω καταπολεμησει και εχει καταλαβει πολλα και το εχει κοψει...και ειναι 8 χρ) και θελει το ιδιο ακριβως ..οπως εκανα στην αδερφη της ..της εχω εξηγησει οτι τις αγαπω ολες το ιδιο...και δεν γινεται να γινεται το ιδιο ακριβως... το ιδιο το εχω επαναλαβει και σε στιγμη που εχει τυχει ν αγκαλιασα παιξω μ αυτην...ενω δεν ειναι οι αδερφες της εκει (δλδ εχει παρει μονο αυτη αγκαλια )

Τυχαινει να παμε να παρουμε δωρο πχ στο βαφτιστηρι ...υπαρχει περιτπωση να μην παρουν ουτε ενα μικρο δωρακι με 5 ευρω καμια τους...γιατι εκεινη την ωρα εχουμε παει για να παρουμε αλλου δωρο (και διαλεγουμε ολες μαζι χωρις γκρινιες και μουτρα ..εννοειτε)

Εχει γενεθλια η μια ...το πιο πιθανον ειναι να παρει δωρο μονο αυτη...

Οι μικρες ειναι διδυμα...ποτε μα ποτε δεν τους πηρα τα ιδια παιχνιδια

Με την μεγαλη εχουν 2 χρονια διαφορα...ποτε μα ποτε δεν ειπα εσυ εισαι η μεγαλη ...οποτε δωσε το παιχνιδι που κρατας ή μην δινεις σημασια .

Θα σκεφτω κι αλλα και θα επανελθω

Να πω ομως οτι αυτα στο τελος θα μαθουμε αν ειναι σωστα... μονο μια μαμα που εχει παιδια 30+ χρ θα μπορουσε να μιλησιε και να πει τι εκανε.... εμεις κανουμε οτι μας λεει το ενστικτο μας και ελπιζουμε ...ευτυχως σε γενικες γραμμες σαν αδερφια δεν μαλλωνουν και ειναι πολυ καλα μεταξυ τους και εχουν πολλες φορες σκηνες τρυφεροτητας μεταξυ τους (10 χρ η μεγαλη και 8χρ τα διδυμα)

Παντως ειναι πολυ ασχημο να ξεχωριζουν τα παιδια τους τοσο εντονα καποιοι γονεις...κι εμενε αν ενιωθα αυτα που λες οτι εκαναν στον αντρα σου ..θα ενοχλιουμουν...

Και να καταλαβεις εγω ηουν αυτη που δεν σπουδασε ενω η αδερφη μου το εκανε... αλλα εγω εκανα αλλα πραγματα...η καθεμια με της επιλογη της ... σαν μετρημα..πιο πιθανον επειδη σπουδασε εξωτερικο να χαλασαν πολυ περισσοτερα....αλλα δεν εχιε σημαισα...γιατι οταν τους εχω αναγκη...ειναι εκει...το ιδιο και στην αδερφη μου :) γι αυτο λεω δεν εχει σημασια τι προσφερουν οταν προσφερουν παντα στην αναγκη (δεν χρειαζεται να ειναι υλικα πραγαμτα μονο)

Διαφημίσεις

Στο μαγαζι που ψωνιζω τα πιο πολλα ρουχαλακια των κοριτσιων μου τους εχει κανει εντυπωση που ενω ψωνιζω π.χ 10 ρουχα στην μεγαλη και 1 στα μικρα δεν τους ενδιαφερει (αφου οι μικρες εχουν υπερβολικα πολλα ρουχα..και αυτο το ενα το παιρνω πιο πολυ για να νιωσουν το καινουριο ..χωρις να το ζητησουν )

Εχουν βεβαια παντα τα παπουτσια τους και τα μπουφαν τους αλλα τα ρουχα ειδικα... δεν πολυψωνιζω (παραυτα οι μικρες χαιρονται και λενε στην μεγαλη σου πηραμε τα ρουχα σου ....χαχα... και δεν τις ενοχλει )

εμεις ειμαστε δυο αδελφια και πολυ αγαπημενα, δεν ειχαμε ποτε διακρισεις στην οικογενεια αλλα στους αλλους ισως φαινοταν οτι ο αδερφος μου ηταν ο χαιδεμενος (μου το λεει και οαντρας μου).

οι δικοι μου ομως απλα μας αγαπαγαν τον καθενα για τον χαρακτηρα του. εμενα με σπουδασαν ε του αδερφου μου του πηραν αυτοκινητο... οι υπολοιποι φιλοι και καλοθελητες θυμαμαι μου ελεγαν εσενα που σπουδασες κιολας δεν θα σου παρουν τιποτα και αλλα τετοια.

και ο αδελφος μου ειναι ο πρωτος που θα τρεξει για εμενα και εγω γι αυτον.

επισης πιστευω οτι στην οικογενεια πρεπει να υποστηριζεται αυτος που εχει καθε φορα αναγκη και επισης οτι τα λεφτα των γονιων ειναι των γονιων και οχι των παιδιων δεν τους οφειλουν να τους αφησουν τιποτα αλλα αν επιλεξουν να τους αφησουν πρεπει να γινει δικαια.

l86Tp3.png d6AUp3.png

ρε κοριτσια η αρρωστια δεν ειναι το ιδιο με τις μοιρασιες! αν καποιος στην οικογενεια αρρωστησει ας ξεπουληθει ολοκληρη η οικογενεια για να γινει καλα!!! αυτα τα αγαθα της υγειας δεν ειναι μετρησιμα!!

έχω δύο δωράκια

UDcLp3.png euQwp3.png

Παντως ειναι πολυ ασχημο να ξεχωριζουν τα παιδια τους τοσο εντονα καποιοι γονεις...κι εμενε αν ενιωθα αυτα που λες οτι εκαναν στον αντρα σου ..θα ενοχλιουμουν...

Και να καταλαβεις εγω ηουν αυτη που δεν σπουδασε ενω η αδερφη μου το εκανε... αλλα εγω εκανα αλλα πραγματα...η καθεμια με της επιλογη της ... σαν μετρημα..πιο πιθανον επειδη σπουδασε εξωτερικο να χαλασαν πολυ περισσοτερα....αλλα δεν εχιε σημαισα...γιατι οταν τους εχω αναγκη...ειναι εκει...το ιδιο και στην αδερφη μου :) γι αυτο λεω δεν εχει σημασια τι προσφερουν οταν προσφερουν παντα στην αναγκη (δεν χρειαζεται να ειναι υλικα πραγαμτα μονο)

και η διακριση δεν ειναι μονο οικονομικη

ο αντρας μου δε θελανε ουτε να παντρευτει (ηταν μικρος-30) ουτε να κανει παιδι, ηταν ανωριμος, ουτε , ουτε , ουτε.....γι αυτο λεω, ας αφησουμε το οικονομικο...

ρε κοριτσια η αρρωστια δεν ειναι το ιδιο με τις μοιρασιες! αν καποιος στην οικογενεια αρρωστησει ας ξεπουληθει ολοκληρη η οικογενεια για να γινει καλα!!! αυτα τα αγαθα της υγειας δεν ειναι μετρησιμα!!

εννοειται!!!!!!!

Διαφημίσεις

παντως θελει δυναμη κοριτσια, οταν θα σου ερθει ο ενας με αριστα και ο αλλος με κοκκινη σελιδα απ τις διορθωσεις, να μην πεις πχ

κοιτα ο αδερφος σου τι καλος μαθητης ειναι να γινεις κι εσυ....

τα λεφτα των γονιων ειναι των γονιων και οχι των παιδιων δεν τους οφειλουν να τους αφησουν τιποτα αλλα αν επιλεξουν να τους αφησουν πρεπει να γινει δικαια.

ποσο συμφωνω....

ναι παιδια το ειπαμε πιο πανω οτι δεν ειμαστε καρταλια περιμενοντας να φαμε τα λεφτα των γονιων ειπαμε αν θελουν και οτι θελουν και οποτε θελουν

απλα ειπαμε επειδη οοολα αυτα αποξενωνουν τα αδερφια καλυτερα να ειναι λυμενα απο τους γονεις!!

ναι παιδια το ειπαμε πιο πανω οτι δεν ειμαστε καρταλια περιμενοντας να φαμε τα λεφτα των γονιων ειπαμε αν θελουν και οτι θελουν και οποτε θελουν

απλα ειπαμε επειδη οοολα αυτα αποξενωνουν τα αδερφια καλυτερα να ειναι λυμενα απο τους γονεις!!

αντε βρε δεν πηγαινε για σενα...

απλα αυτα ειναι οι πιο βασικοι λογοι για να χωρισουν τα αδερφια...

να σου πω εγω μοιρασιες και καταστασεις των πεθερικων μου να με κοιτας ετσι:shock::shock::shock:

γι αυτο το εγραψα...

Διαφημίσεις

αχ ασε στελλα αμα αρχισω δεν τελειωνω ουτε την αλλη βδομαδα...

απλα αποφασισα να τους εχω στη ζωη μου με τους δικους μου ορους.... δεν τους αρεσει??? τον δρομο τον ξερουν...απο μακρια κι αγαπημενοι...

ειμασταν τρια , μετα απο πολλα χρονια γιναμε 4!

πανατ ελεγα στη μητερα μου να κανει ενα ακομα...

το οτι τσακωνονται τα αδερφια σε διαβεβαιωνω δεν σημαινει κι οτι δεν αγαπιουνται! εγω τσακωνομουνα με τον δευτερο και ο δευτερος με τον τριτο..τσακωνομασταν για παιχνιδια, για το φαγητο! ποσες πατατες εχει ο ενας και ποσες ο αλλος τα θυμαμαι και γελαω!!! μετα παλκωνομασταν στο ξυλο και μετα στο γυμνασιο λεκτικα, με βρισιες! υπηρχε ζηλια.. και γι αυτο φταινε οι γονεις...δεν μπορω να δωσω συμβουλες για το πως θα φερεστε στα παιδια σας, δεν γνωριζω κι ολας ,αλλα οταν τσακωνονται κλειστε τα αυτια σας! ποτε να μην ανακατευτητε!θα τα κανετε χειροτερα, θα παρετε το μερος καποιου και θα αυξηθει η ζηλεια μεταξυ τους, σε εσας δεν ξεσπανε, μεταξυ τους θα ξεσπασουν..

τωρα πως ειμαι με τ αδερφια μου, εδω και χροοονια απο τα 19 μου, συζηταμε, παμε βολτες, ψιλοτσακωνομαστε αλα ειναι μονο οταν δεν ξυπναμε καλα.. μενω με τα δυο αδερφια μου, ο μικρος , γαιτι ειναι πολυ μικρος μενει με τους γονεις, με στηριζουν στην επιλογη μου, να μεγαλωσω μονη μου το παιδι μου! τι αλλο να θελω???

μονο να ειμαι κι εγω διπλα τους οπως αυτοι σε μενα!να κανετε ολοι πολλα παιδακια και αν μην ανυσηχειτε καθολου...

ναι το δικο σου

κι εγω εκθεση απο μικρη εγραφα φανταστικη....αλλα δεν το ειπα για το πως το εγραψες...αλλα για το νοημα...

ξερεις ποσα βραδια εχω κλαψει γιατι δεν εχω αδερφια??? θυμαμαι ημουν δεκα χρονω και ειχε βρεθει ενα αγορακι ο Αντρεας καμενο με τσιγαρα σε σακουλα στο πομολο της πορτας του, εκλαιγα μερονυχτα γιατι νομιζα οτι αν τον ζητουσαμε θα μας τον εδιναν να τον μεγαλωσουμε σπιτι μας....οι γονεις μου με το ζορι μετα απο 10 χρονια και βαλε προσπαθειες εκαναν εμενα, για αλλο ουτε κουβεντα, η μαμα μου ηταν ηδη 44 σε μενα....

ηθελα τοσο να ειχα, βεβαια ειχα πολλες φιλες, παρα πολλες, και οι γονεις μου φροντιζαν να εχω παντα παιδια σπιτι να παιζω, τρωγαμε, μας διαβαζε ο μπαμπας μου, μας πηγαινε βολτες με τις φιλεναδες μου, πολλες κοιμοντουσαν και το βραδυ γιατι η γειτονια ηταν 3 πολυκατοικιες και γνωριζομασταν καλα...

οι αλλοι ζηλευαν εμενα που ημουν μονη και ειχα τα παντα, κι εγω πηγαινα σπιτια τους και εβλεπα τη φασαρια και το χαμο και ηθελα τοσο κι εγω! μεγαλωνοντας δε, καταλαβα οτι ειναι οτι πιο πολυτιμο στον κοσμο τα αδερφια, μακαρι να ειχα.....οι φιλες αλλαξα γειτονια και εξαφανιστηκαν μετα απο 25 χρονια, αλλες δουλευουν, αλλες δεν οδηγουν, αλλες ειναι ελευθερες, αλλες χωρισμενες, εγω μωρομανα δε μπορω να τρεχω σε σπιτια, ειναι και η υγεια μου....μονο 2-3 τηλεφωνα το χρονο και ειμαι μονη κατα τα αλλα

η μαμα μου ζωη να χει, εχει κανα δυο παραλυμενες φιλεναδες πινω καφε μ αυτες, μια γειτονισσα εχω καλη αλλα δε βγαινει απ το σπιτι, εχουμε πιει 3 καφεδες σε ενα χρονο!

Αν ειχα μια αδερφη θα ηταν αλλιως...βλεπω τις ξαδερφες μου....και ειναι ακομα κι αυτες μεγαλες για να ειναι κοντα μου, και παλι ειναι οσο μπορουν, εχουν παιδια στην ηλικια μου...

Μονη σαν το λεμονι.....

αχ βρε Στελλα...

τα χω γραψει κι αλλου... πριν κανω παιδι φοβομουν μηπως δεν ημουν καταλληλη μαμα...

πριν κανω το δευτερο φοβομουν γιατι ολααα τα παραδειγματα με απετρεπαν απ αυτη την αποφαση...

ευτυχως που ηρθε κατα τυχη...

αγχωνομαι δεν λεω... δεν θελω να επαναλαβω τα λαθη που μας πληγωσαν...

μπορει να μην ξερουμε το σωστο...αλλα τουλαχιστον εχουμε μαθει αρκετα πραγματα που πρεπει να αποφυγουμε.... κατι ειναι κι αυτο...

δικιο εχεις αλλα και τον αδερφο/η μπορει να μη το ειχες κοντα.. να ειχε μια οικογενεια η δουλεια αλλου, η να μενατε διπλα και να μη βλεποσασταν συχνα, μπορει να ηταν ελευθερος και να ειχε κοπελια και να εβγαζε την κοπελια εξω... εξαλλου ειχες φιλες περασες καλα και οπως καταλαβαινεις ισως ηταν δυσκολο να κανει τοτε κι αλλο παιδι η μητερα σου.. η μπορει να σε ηθελε μια να σε καμαρωνει...

φιλες μπορεις να κανεις κι αλλες τωρα.. παντα και σε καθε ηλικια μπορεις να κανεις νεες φιλες! κι εγω εχω χαθει με τις φιλες μου και με αυτες που μιλαω ειναι ελευθερες, πινουμε βεβαια κανενα καφε, αλαλ αλλαζουν τυα ενδιαφεροντα σου αν κανεις αλλη ζωη πως να το κανουμε?

μια φιλη εχω που εχει 6!!!!παιδια αλλα εχει τα προβληματα της κι εκεινη, εκανε και το πρωτρο της πολυ νωρις οποτε παλι δεν εχουμε ¨κοινη¨ζωη!

να κανεις λοιπον πολλα παιδκια και ευχομαι να εχουν τα ¨μαλλιτραβηγματα ¨τους αλλα να ειανι παντα ο ενας διπλα στον αλλον..

ο αντρας σου εχει αδερφια? μπορεις να θεωρεις εκεινους αδερφια σου..

αχ το δικο μου παιδακι τα ιδια θα λεει με σενα... εκτος απο αδερφια δεν εχει και μπαμπα.. τι στερω απο το παιδακι μου!

το οποιο κοιμαται 4 ωρες τωρα! εξξαντληθηκε σημερα!

σορρυ γαι τα ¨χαζοχαρουμενα¨μηνυματα παντα, αλλα εχω σκεπτει ανβλεπω τη θετικη πλευρα και τα μικρα και τα μεγαλα , να τα προσπερναω!

για τον γιο μου!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...