Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

παλιές δημοσ/ φωτο ζουζουνιών

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια.Είστε πολύ τυχερές που έχετε παιδικό δωμάτιο και έχει χώρο.Το σπίτι που νοικιάζω έχει μικρά δωμάτια με αποτέλεσμα η ντουλάπα της κρεβατοκάμαρας να είναι μέσα στο παιδικό.Οπότε στο χώρο που μένει έχω βάλει ένα κρεββάτι και ένα γραφείο και φυσικά τα πολλά παιχνίδια του γιου μου.Πώς να το διακοσμίσω?Είχα βάλει ζωάκια στον τοίχο αλλά ξεκόλλησαν μόνο τ'αυτοκόλλητα με τον bob το μάστορα δεν έχουν πάθει τίποτα.Τι άλλο να βάλω?please HELP ME.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γειά σας κορίτσια!!! Σας ευχαριστώ πολλλλύ για τα καλά σας λόγια... :D:D

Η ριγέ ταπετσαρία είναι όντως καταπληκτική και μας παίδεψε λιγότερο από την άλλη..το πάτωμα είναι του σπιτιού που νοικιάζουμε και όντως είναι καλό γιατί δεν φαίνεται ΠΟΤΕ βρόμικο :lol::lol:

Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρουμε το φύλο του μωρού γι'αυτό βάλαμε και όλα τα χρώματα..οι ταπετσαρία με τα zoo από την decofun είχε αυτούς τους συνδυασμούς δηλ. αυτή με τα ζωάκια την μπορτνούρα και την ριγέ οπότε και το κάναμε έτσι...εύχομαι να αντέξει 1-2 γιατί έχει τρομερή υγρασία στ νησί..

.png img1238z.jpg

μπραβο LILLYPRO, πολύ ωραίο το δωματιάκι σας. ίδιο γούστο έχουμε έτσι???

Το ξέρω ντε δεν θυμάσαι που σου είχα πει ότι θα 'μασταν αδελφές ψυχές στην προηγούμενη ζωή...! :lol::lol:

πριν εννοούσα κανα δυο χρόνια, όχι μήνες ελπίζω....

.png img1238z.jpg

Lillypro τι υπέροχο δωμάτιο!!! Φωτεινό, γεμάτο χρώματα και φιλόξενο. Μου άρεσε πάρα πολύ. Με το καλό να το γεμίσετε με το τελευταίο και σημαντικότερο... παιδικά γελάκια και φωνούλες!!!

*

Lillypro, τελειο το δωματιο σας! Συγχαρητηρια και σε σενα για το γουστο και στον αντρα σου για την τεχνη!!! :!: !!!

Για κουρτινα θα συμφωνησω κατι σε μονοχρωμο, ή το κιτρινακι σαν της ταπετσαριας διπλα στον τοιχο ή κατι σε λαχανι. Για χαλι επισης ενα απο τα δυο χρωματα, σαν της κουρτινας. Και για φωτιστικο κατι ουδετερο, ισως λευκο ή ακομα και λαχανι σαν τα μικρα φωτιστικουλια του τοιχου.

Παντως κανατε πολυ καλη δουλεια :!: Μπραβο σας!

Αλιμονο σε μας που την τελευταια βδομαδα, απο την Δευτερα, μαλλωνω καθε μερα με τον αντρα μου για να αρχισουμε να το βαφουμε!!!!! και οχι τιποτα αλλο, αλλα πηρε και αδεια για αυτο το λογο και δεν καναμε τιποτα και αυριο δουλευει!!!!!! Μου υποσχεθηκε οτι πριν την δουλεια, αυριο το πρωι δηλαδη, θα το εχει βαψει!! Αντε να δουμε!!!

Μπραβο και παλι!!

Διαφημίσεις

A Dali μου κάνει τρομερή εντύπωση που καταλαβες τι αναλογεί και σε ποιόν..(γούστο-τέχνη) ...!!!'Οισο για το θέμα "άντε καλό μου έλα να το κάνουμε...έλα να το φτιάξουμε κ.τ.λ." σε καθυσηχάζω ότι δεν είσαι η μόνη.... :twisted::lol:

Όσο αφορά τη κουρτίνα κορίτσια όντως έτσι και έκανα πήγα και παράγγειλα μια λαχανί μονόχρωμη και λίγο διάφανη γιατί το δωμάτιο δεν έχει πολύ φως από κει..βρήκα και λαχανί χαλάκι ..από τη μια σκέφτομαι να το πάρω να τελειώνω και από την άλλη λέω ότι θα μου χρειαστεί τον Οκτώμβριο μήπωωωως κάνω περιττές για την ώρα αγορές..θα δείξει μωρέ..

Σας ευχαριστώ πολύ πάντως για τα καλά σας λόγια!!!

.png img1238z.jpg

LILYPRO πρεπει να δω και το παιδι σου αν ειναι ιδιο με το δικο μου γιατι το δωματιο ειναι σαν να μπαινεις στο δικο μας. ΟΥΑΟΥ! Επαθα πλακα μεχρι και στην κουρτινα που ειναι στενη εχω βαλει προσθετη λαχανι σαν και εσενα.Απιστετο

iz6mqfx4psjhl3bk.png

cf7d8aac48.png

LILYPRO πρεπει να δω και το παιδι σου αν ειναι ιδιο με το δικο μου γιατι το δωματιο ειναι σαν να μπαινεις στο δικο μας. ΟΥΑΟΥ! Επαθα πλακα μεχρι και στην κουρτινα που ειναι στενη εχω βαλει προσθετη λαχανι σαν και εσενα.Απιστετο

Αλήθεια? Βάλε καμμιά φώτο να δω καλέ.. όχι τίποτα άλλο μαζευτήκαμε καμμια 3-4 μ'αυτό το θέμα αλλά δεν μπορείς να πεις ότι είναι ίδιο ίδιο :lol:

Εσείς τι έχετε αγοράκι ή κοριτσάκι???

.png img1238z.jpg

Διαφημίσεις

Αλήθεια? Βάλε καμμιά φώτο να δω καλέ.. όχι τίποτα άλλο μαζευτήκαμε καμμια 3-4 μ'αυτό το θέμα αλλά δεν μπορείς να πεις ότι είναι ίδιο ίδιο :lol:

Εσείς τι έχετε αγοράκι ή κοριτσάκι???

Αγορακι εχω.Λοιπον το δωματιο μας ειναι βαμμενο λαχανι εχουμε την ιδια προικα με λαχανι λεπτη κουρτινα πισω απο του γουινι γιατι ειναι μονο 1,50 μετρο.Το φωτιστικο μας ειναι με τον γουινι και το χαλι μας σε διαφορους τονους του λαχανι και οχι με τον γουινι για να μην γινει τσιρκο.Δεν ειναι ακριβως ιδια αλλα σχεδον.

iz6mqfx4psjhl3bk.png

cf7d8aac48.png

Τωρα που το ξαναβλεπω εχω και την παρεα του γουινι και τα κουτια που εχεις διπλα στην συρταριερα (μονο που τα δικα μου ειναι χαρτινα και τα εφαγε ο μικρος). Αυτο που ειναι διαφορετικο ειναι η μπουρντουρα.

iz6mqfx4psjhl3bk.png

cf7d8aac48.png

Cjohnson ειναι φανταστικο το διδυμοδωματιακι σας!! Ειναι παρα πολυ ωραιο και απολυτα λειτουργικο και οργανωμενο και τελεια διακοσμημενο για τα δυο σας ζουζουνακια! Μου αρεσαν παρα πολυ τα αρκουδακια που εβαλες στην κουρτινα, εχω κι εγω στο νου μου να το κανω και δεν ηξερα πως θα δειχνει, τωρα που το ειδα δεν εχω καμια αμφιβολια, θα το κανω! Να σας ζησουν!!

αχ τι ωραία που είναι τα δωματιάκια των μωρών σας!!!είστε πολυ τυχερές που έχετε ΙΚΕΑ κοντά...εμείς λέγαμε να πάρουμε ντουλάπα και συρταριέρα αλλά πολύ τράβαλο να το μεταφέρουμε μέχρι εδώ...εγώ περιμένω πως και πως να φτιάξουμε το δικό μας δωματιάκι...θέμα θα έχει τα στρουμφάκια..ήδη έχω ζωγραφιές και πήρα και φωτεινά αστέρια από το cosycorner με τη γη...κουρτίνα λαχανί κι εγώ με τον tweety...όταν είναι έτοιμο θα δείξω κι εγώ photo.. Lillypro η μονόχρωμη κουρτίνα ήταν ότι έπρεπε...όσο για το χαλάκι δεν πειράζει..αν μπορείς πάρτο ..μετά θα έχεις άλλα έξοδα..εγώ σιγά σιγά πήρα πολλά και πράγματα και έτσι δεν θα ζοριστούμε πολύ!!![/b]

g598zf3jh69s483c.png

Διαφημίσεις

Τωρα που το ξαναβλεπω εχω και την παρεα του γουινι και τα κουτια που εχεις διπλα στην συρταριερα (μονο που τα δικα μου ειναι χαρτινα και τα εφαγε ο μικρος). Αυτο που ειναι διαφορετικο ειναι η μπουρντουρα.

ΑΘΗΝΑ ΜΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΛΑ...ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΘΕΜΑ ΤΟΝ WINNIE ΑΛΛΑ ΤΟ JUNGLE ΑΠΟ ΤΗΝ DECOFUN...ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΙΔΙΑ...ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΛΑ Η ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΕΣ ???

staxioforina έχεις δίκιο με το χαλάκι, το αμελώ από μέρα σε μέρα αλλά θα το πάρω να είμαι σίγουρη :lol::lol:

Το καλύτερο?Πήγα σήμερα στα μαγαζιά και ένα που είχες εκπτώσεις τα χειμωνιάτικα φορμάκια απο 30 και 40€ εγώ τα χτύπησα με 5€...υπολόγισα πόσο θα είναι το μωρό περίπου το χειμώνα και τα πήρα...χιχι

.png img1238z.jpg

Αν καταφερω θα σας βαλω κ εγω νεες φωτο απο το δωματιο μας...! :)

Απο οτι ειδα οι πρωτες που εβαλα εξαφανιστηκαν, αλλωστε θελω να δειτε τις αλλαγες που καναμε τωρα που μεγαλωσαμε κ να δειτε κ τις φωτο που δημιουργησα με scrapbooking.

Συγχαρητηρια σε ολες τις μανουλες, φοβερα δωματιακια ολες δημιουργησαμε για τα παιδια μας :D

Mα τί γλυκό δωμάτιο;

αλλά ξέρεις ποιά κλέβει την παράσταση ε; :D

είπαμε... το δωμάτιο σούπερ...

αλλά η πριγπίπισσα όλα τα λεφτά!!

Μπράβο Χριστινάκι!

.....και που λες ο Πινόκιο... τάνει μαμάααααααααααααα!!!! :lol:

Καλημέρα κορίτσια....

Είμαι μέλλουσα μανούλα και δε μπορώ να σας περιγράψω τη χαρά μου!!!

Από τώρα έχω αρχίσει να ψάχνω και να κοιτάω για τη διακόσμηση του παιδικού δωματίου...Και να σκεφτείτε ότι ακόμα δεν ξέρω αν το μπεμπουλίνι θα είναι κοριτσάκι ή αγοράκι!!!

:oops:

353a4d5f55.png

eNortjKzUjIyNDG2sFCyBlwwFYkC1w,,49.png

Καλημέρα κορίτσια....

Είμαι μέλλουσα μανούλα και δε μπορώ να σας περιγράψω τη χαρά μου!!!

Από τώρα έχω αρχίσει να ψάχνω και να κοιτάω για τη διακόσμηση του παιδικού δωματίου...Και να σκεφτείτε ότι ακόμα δεν ξέρω αν το μπεμπουλίνι θα είναι κοριτσάκι ή αγοράκι!!! :oops:

353a4d5f55.png

eNortjKzUjIyNDG2sFCyBlwwFYkC1w,,49.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...