Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

παλιές δημοσ/ φωτο ζουζουνιών

Recommended Posts

mama xrysa έγραψε:

Βιργινια ευχαριστώ πολύ!Όντως ταπετσαρία είναι. Απο ένα μαγαζί στην Πάτρα τις παραγγειλα και τις δύο. Δεν ξέρω απο που είσαι αλλά αν σε ενδιαφέρει σου στέλνω και το όνομα του μαγαζιού.

YIOUPI στην προηγούμενη σελίδα απάντησε ότι είναι από μαγαζί Πάτρας. Ίσως αν έστελνες pm στη mama xrysa σου έλεγε την ετιαιρεία και έψαχνες σε μαγαζί της πόλης σου που έχει την αντιπροσωπεία αυτή.

Όντως πολύ ωραία και φοβερά πρωτότυπη η ταπετσαρία σα θέμα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

jen καλησπέρα και καλή χρονιά. Οι τιμές που δείχνει το site είναι σε λίρες αγγλίας που αν τις μετατρεψεις σε ευρώ σου έρχεται μια η άλλη και μαζί με τα εξοδα αποστολής. Αν μπορείς μαθε για το μαγαζί στον κορυδαλλο. Σε ευχαριστώ πολύ.

Οταν ο ανθρωπος κάνει σχέδια η μοιρα κουνάει το κεφάλι και γελάει.........

jen καλησπέρα και καλή χρονιά. Οι τιμές που δείχνει το site είναι σε λίρες αγγλίας που αν τις μετατρεψεις σε ευρώ σου έρχεται μια η άλλη και μαζί με τα εξοδα αποστολής. Αν μπορείς μαθε για το μαγαζί στον κορυδαλλο. Σε ευχαριστώ πολύ.

To μαγαζί στο Κορυδαλλό το έμαθα...σου στέλνω pm...

ΑΛΛΑ να ξέρεις ότι η λίρα Αγγλίας έχει πλέον σχεδόν εξισωθεί με το ευρώ οπότε οι τιμές που βλέπεις είναι παρόμοιες και σε ευρώ! Οπότε να ξέρετε συμφέρει στην παρούσα φάση να αγοράζουμε από αγγλικά sites. :wink:

gwggp2.png ISWTp2.png

ΑΛΛΑ να ξέρεις ότι η λίρα Αγγλίας έχει πλέον σχεδόν εξισωθεί με το ευρώ οπότε οι τιμές που βλέπεις είναι παρόμοιες και σε ευρώ! Οπότε να ξέρετε συμφέρει στην παρούσα φάση να αγοράζουμε από αγγλικά sites. :wink:

Έτσι είναι... :D

*

Διαφημίσεις

Eχω ένα μήνα που σταμάτησα απο τη δουλειά μου, δουλεύω σε συνάλλαγμα δεν ήξερα ότι η λίρα έχει πέσει τόσο πολύ, είχε πέσει αρκετά το τελευταίο διάστημα αλλα τόσο πολύ!!! Θα το μάθω όμως και θα σας πω.

Yioupi ευχαριστώ!!

Επειδή με ρωτούσε και η Βιργινία οι ταπετσαρίες και η μπορντούρα είναι όντως απο μαγαζί της Πάτρας και είναι της εταιρείας Casadeco. Ελπίζω να μην θεωρηθεί διαφήμιση απο τους διαχειριστές.Οτι άλλο θέλετε κορίτσια, ευχαρίστως!

cceXp3.png

pcTFp3.png

mama xrysa ειναι ονειρικό τέλειο τέλειο αλήθεια έχεις κάνει πολύ καλή δουλειά όπως και όλες οι μανούλες μπράβο!

αφού τα μάθαμε όλα μπορείς να μας πεις και το κρεβατάκι σου από που το πήρες..βέβαια εμείς θα πάρουμε κάτι πιο ουδέτερο γιατί δεν γνωρίζουμε το φύλλο αλλά μπορεί από εκεί που το πηρες η εταιρεία να βγάζει ωραία κομμάτια και για μας τους δύσκολους :lol:

.png img1238z.jpg

Διαφημίσεις

Lillypro σε ευχαριστώ πάρα πολύ!!Βασικά τα έπιπλα είναι ουδέτερα λόγω χρώματος.Απλά στο κρεββάτι βρήκαμε μια εικόνα απο το ιντερνετ και μας ζωγράφισε. Το καλό όμως είναι οτι επειδή προς-πίσω η κούνια έχει ακριβώς το ίδιο σχήμα, σε περίπτωση αγοριού, την γυρνάμε ανάποδα και γίνεται αγνώριστη!!! :lol::lol:

Την πήραμε, όπως και όλα τα έπιπλα,απο το allegro, νομίζω στην Μεταμόρφωση.Δεν είναι ιδιαίτερα ακριβό μαγαζί, αλλά να σου πω την αλήθεια η μια πωλήτρια είναι αυτό που λέω εγώ "παναγιά μου φύλαγε"! :shock: Φαντάσου ρωτούσε εμάς πόσο κάνουν τα έπιπλα!πού να ξέρω καλέ εγώ; :shock::shock: Αλλά κατα τα άλλα έχει πολλά όμορφα σχεδιάκια και ουδέτερα και μη.

cceXp3.png

pcTFp3.png

Lillypro Δεν είναι ιδιαίτερα ακριβό μαγαζί, αλλά να σου πω την αλήθεια η μια πωλήτρια είναι αυτό που λέω εγώ "παναγιά μου φύλαγε"! :shock: Φαντάσου ρωτούσε εμάς πόσο κάνουν τα έπιπλα!πού να ξέρω καλέ εγώ; :shock::shock: .

:lol::lol::lol::lol::lol:

*

mama xrysa ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ..ΗΣΟΥΝ ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΤΙΚΟΤΑΤΗ!!! :lol: ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΟΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ, ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΣΧΕΤΙΚΗ ΒΟΛΤΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΟ ΛΙΓΟ ΨΕΥΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥΣ ΓΙΆΥΤΟ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΕΞ ΟΨΕΩΣ!!!

frene ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ..ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΑΚΟΜΑ... :wink:

.png img1238z.jpg

Διαφημίσεις

frene ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ..ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΑΚΟΜΑ... :wink:

Ουπς να και αλλη μια με την δικια μου τρελλα.

Και εμεις δεν ξεραμε το φυλλο του, το κρατησαμε για το τελος. :wink:

ΝΙΚΗ 78 ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΝΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΥΤΟ, ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΕΣ... :lol:

ΒΑΣΙΚΑ ΕΧΕΙ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΥΠΕΡΗΧΟ ΚΑΙ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙΠΟΤΑ,,ΕΔΩ ΤΟΝ ΕΙΔΑ 5 ΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ Κ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΟΥ..ΑΣΠΛΑΧΝΗ ΜΑΝΑ... :oops:

.png img1238z.jpg

Γεια σε όλους! Ππαρακολουθώ εδώ και καιρό διαφορες συζητήσεις στο site και επιτέλους αποφασισα και εγω να γραφτω. Έχω ηδη ενα γιο 2,5 ετων και σε 2,5 μηνες περιμενω να γεννησω και ενα κοριτσάκι. Κοιτάω τα δωματια που εχετε ετοιμασει και πραγματικά το ενα ειναι καλύτερο απο το αλλο....Μπραβο σας!!!! Περιτο φυσικά να σας πω οτι εχω μπερδευτει εντελως για το πως θα φτιάξω το δωματιο της μικρής.

Το μονο σιγουρο ειναι οτι θα κρατησω τα ιδια επιπλάκια που ειχα στον γιο μου και θα του φτιάξουμε ως μεγάλου πια ενα νεο δωματιο...

Επειδη τα επιπλάκια του ειχαν αρκετο γαλαζιο παλ λεμε να κινηθούμε στο μπλε- πορτοκαλι με εμφαση στο πορτοκαλι (το μπλε λεμε να το βάλουμε λιγο στον τοιχο για να ταιριάζουν το κρεβατι και συρταριερα)...ωραιο δεν ειναι για κορίτσι???Εχετε κανενας απο εσας αυτες τις αποχρώσεις σε δωματιο? Ευχομαι τα καλύτερα σε όλους.

rou

αν και το πορτοκαλι εμενα προσωπικα δεν μου αρεσει πολυ σαν χρωμα ειναι ωραιος συνδυασμος...

ισως μπορειτε να χρησιμοποιησετε κ κιτρινο :?:

pasxalitsa v

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

kALOp3.png

Γεια σε όλους! Ππαρακολουθώ εδώ και καιρό διαφορες συζητήσεις στο site και επιτέλους αποφασισα και εγω να γραφτω. Έχω ηδη ενα γιο 2,5 ετων και σε 2,5 μηνες περιμενω να γεννησω και ενα κοριτσάκι. Κοιτάω τα δωματια που εχετε ετοιμασει και πραγματικά το ενα ειναι καλύτερο απο το αλλο....Μπραβο σας!!!! Περιτο φυσικά να σας πω οτι εχω μπερδευτει εντελως για το πως θα φτιάξω το δωματιο της μικρής.

Το μονο σιγουρο ειναι οτι θα κρατησω τα ιδια επιπλάκια που ειχα στον γιο μου και θα του φτιάξουμε ως μεγάλου πια ενα νεο δωματιο...

Επειδη τα επιπλάκια του ειχαν αρκετο γαλαζιο παλ λεμε να κινηθούμε στο μπλε- πορτοκαλι με εμφαση στο πορτοκαλι (το μπλε λεμε να το βάλουμε λιγο στον τοιχο για να ταιριάζουν το κρεβατι και συρταριερα)...ωραιο δεν ειναι για κορίτσι???Εχετε κανενας απο εσας αυτες τις αποχρώσεις σε δωματιο? Ευχομαι τα καλύτερα σε όλους.

Rou καλημέρα. Πρώτα πρώτα να χαίρεσαι το γιο σου και με το καλό να έρθει η μικρή σου. Αν και αυτά είναι υποκειμενικά ίσως το πορτοκαλί (παρόλο που το λατρεύω ως χρώμα) να είναι πολύ έντονο χρώμα για παιδικό δωμάτιο. Βέβαια μπορεί όταν το ολοκληρώσετε το δωμάτιο να δείχνει υπέροχο και να μετανιώσω χίλιες φορές γι'αυτό που σου γράφω τώρα.

Σκέφτομαι πως το γαλάζιο των επίπλων ίσως να ταίριαζε με το λιλά. Γιατί δε βάφετε τον ένα τοίχο σα γαλάνό ουρανό και να τον χρησιμοποιήσετε ως βάση για ένα δωμάτιο με νεραϊδούλες, πεταλούδες ή κάτι τέτοιο; Και για να σπάσεις το πολύ σιελ λιλα κουρτίνες και τοίχοι. Το λιλά θα σου δώσει τη δυνατότητα να βάλεις στο δωμάτιο και άλλα κοριτσιστικα χρώματα.

Βέβαια το ξαναλέω πως όλα είναι υποκειμενικά και καθαρά θέμα γούστου. Ό,τι κι αν επιλέξεις όμως περιμένουμε φωτογραφίες. Είμαι σίγουρη πως ό,τι κάνεις με αγάπη είναι υπεροχο... :lol:

*

κοριτσια δεν μπορω να βάλω φωτο απο το δωματιό μας. Βοηθήστε με. Που πρέπει να πάω για να περαστούν. Ευχαριστώ

κοριτσια δεν μπορω να βάλω φωτο απο το δωματιό μας. Βοηθήστε με. Που πρέπει να πάω για να περαστούν. Ευχαριστώ

annina για δες το συγκεκριμένο topic

http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?t=12889&highlight=

έχει αναλυτικές οδηγίες βήμα προς βήμα για το πως να βάλεις εικόνες σε μια δημοσίευση.

Περιμένουμε φωτογραφίες. :lol:

*

anna+ σε ευχαριστώ πολύ ακόμα δεν έχουμε βάλει φωτιστικό και μας λείπουν λίγα πραματακια.

Nα είσαι καλά. Με το καλό να γεμίσει το δωμάτιακι σας με το πιο πολύτιμο από όλα όσα θα μπουν ποτέ εκεί... το θησαυρό σας!!! :lol:

*

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...