Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

παλιές δημοσ/ φωτο ζουζουνιών

Recommended Posts

γεια σας μανουλες...

εχω ενα προβληματακι και θα ηθελα την βοηθεια σας..

αγορασα απ τα mothercare ταινια διακοσμητικη τοιχου.η οποια νομιζα οτι ηταν αυτοκολλητη...αλλα εκανα καθος τελικα..δεν ειναι..χαχαχ

πως μπορω να την κολλησω ετσι ωστε να μην ξεκολλαει;

με κολλα για ταπετσαριες ισως;

εσεις πως τις κολλησατε;

(εκτος αν η τυχη ηταν μαζι σας και ηταν αυτοκολλητες... :lol: )

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σοφούλα με κολλα ταπετσαριας θα την κολλήσεις .... και εμεις τη δικιά μας έτσι τη βάλαμε. Θελει λιγο προσοχή να μην παραπέσει κόλλα και να την κολλάτε σιγά σιγα για να μην κανει φουσκάλες και να μπει ισια ...

1aLup3.png

BtUIp3.png

Εχει δίκιο, με κόλλα ταπετσαρίας (νερόκολλα είναι). Θα σημαδέψεις πρώτα τον τοίχο ( από το πάτωμα θα μετρήσεις το κάτω μέρος της ταπετσαρίας ΄σε όποιο ύψος θέλεις και θα το σημειώσεις με μολύβι) σε δυο τρία σημεία σε κάθε πλευρά για να δεις αν την κόλλησες ίσια. Θα πρέπει να είναι δύο άτομα (τουλέχιστον εγώ που πιάνει το χέρι μου και χωρίς τον άντρα μου δεν μπορεσα να την κολλήσω). Με αυτή την κόλλα γιοα μερικά λεπτά μπορείς την διορθώσεις πάνω κάτω, αλλά προσοχή να βγάλεις τον αέρα οπωσδήποτε για να μη σου ξεκολλήσει αργότερα. Δεν ειναι δύσκολο πάντως. Καλή επιτυχία

Διαφημίσεις

Γεια σας και από μένα!!!Τα δωμάτια των μωρών σας είναι όντως υπέροχα!Μόλις μπήκα στον έκτο οπότε δεν έχω ψωνίσει ακόμη τίποτα αν και την έρευνα αγορας την έκανα.Λοιπόν η διακόσμηση του δωματίου θα είναι με τον Μικρό Πρίγκηπα-το λατρεύω αυτό το παραμύθι!Όσο για κούνια έχω βρει την εξηs :είναι της STOKKE και μετατρέπεται από λίκνο,σε κούνια, σε κρεβάτι για παιδάκι μέχρι 7 χρονών.Η τιμή είναι λίγο τσιμπημενη 759ευρώ αλλά περιλαμβάνει και δύο στρώματα,πολύ ψαγμένα,για το λίκνο και την κούνια.Κι επειδή είναι σε σχήμα οβάλ χωράει μέσα από τις πόρτες χωρίς να χρειάζεται να την λύσεις!!Σίγουρα τα βγάζει τα λεφτά της.Αν δεν έχετε αγοράσει ακόμη κούνια πάτε να την δείτε.Η ιστοσελίδα είναι http://www.stokke.com.Μόλις έχω φωτό από το δωμάτιο θα σας βάλω κι εγώ

.png

Ολα τα δωμάτια που είδα ηταν υπέροχα.Και εγω εχω αρχίσει να ψάχνω για κρεβατάκι. εχω βρεί ένα πολύ ωραίο σχέδιο για δωμάτιο απο τα Ηρα.Περιμένω αγοράκι αλλα θέλω να το κάνω με ουδέτερα χρώματα. Σκέφτομαι για λαχανί με εκρού. Οταν το φτιάξω θα σας στείλω φωτο.

Μου αρέσουν πολύ και οι ταπετσαρίες αλλα ο μπαμπάς μας δεν θέλει γιατί λέει δεν είναι υγιεινές και μαζεύουν σκόνη.

Γενικά η διαδικασία του ψάχνω φτιάχνω βάφω καθαρίζω σε αυτή τη φάση είναι πολύ ωραία και χωρίς καθόλου κούραση. Είμαι πάρα πολύ αινθουσιασμένη και ανοιπομονώ να κρατήσω το μωρό μου αγκαλιά.

Οταν ο ανθρωπος κάνει σχέδια η μοιρα κουνάει το κεφάλι και γελάει.........

:oops: ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ!ΕΠΕΙΔΗ ΧΤΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΜΟΥ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΝΘΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΓΡΑΨΕΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΠΩΣ ΤΙΣ ΠΕΡΝΑΜΕ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ?ΘΕΛΩ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΒΑΛΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΦΤΙΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΓΑΜΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ 1 ΙΟΥΝΙΟΥ!ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΓΡΑΨΤΕ ΤΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!ΒΑΛΑΜΕ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΡΩΣΟΠΑΚΙ ΤΗΣ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ?

:oops: ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ!ΕΠΕΙΔΗ ΧΤΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΜΟΥ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΝΘΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΓΡΑΨΕΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΠΩΣ ΤΙΣ ΠΕΡΝΑΜΕ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ?ΘΕΛΩ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΒΑΛΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΦΤΙΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΓΑΜΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ 1 ΙΟΥΝΙΟΥ!ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΓΡΑΨΤΕ ΤΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!ΒΑΛΑΜΕ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΡΩΣΟΠΑΚΙ ΤΗΣ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ?

αυτο το μηνυμα μου εστειλε μια κοπελα για να με βοηθησει και εμενα με τις φωτο.

λοιπόν αν θες να κατεβάσεις τις φωτογραφίες σου , κάνε τις upload σε αυτό το site

http://photobucket.com πρωτα θα γινεις μελος..ανεβαζεις ( upload) τις φωτο σου εκει... μολις το κάνεις αυτό μετά απλά κάνεις αντιγραφή επικόληση τον τελαυταίο κωδικό της φωτογραφιας που θες να κατεβάσεις, στο κειμενό σου( στη σελίδα του parents)...η φωτογραφία θα εμφανιστεί σε μεγάλο μέγεθος

να μη ξεχάσεις να κανεις το αλμπουμ σου private γιατι στη αρχη το site στο εχει public!! τωρα για να κανεις το αλμπουμ private θα πας στο αccount options (πανω δεξιά) και θα δεις ότι μπορείς να το αλλαξεις σε ιδιοτικό -private...

να την χαιρεσαι την μικρη σου, ειναι μια κουκλα :D

:lol: ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΛΕΝΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΥ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ!ΟΙ ΚΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΘΑΝΕΣ!ΘΑ ΤΑ ΔΕΙΞΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΜΟΥ!ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ!ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ!ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!ΑΝ ΞΑΝΑΡΘΕΙΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΑΚΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ ΚΑΦΕΔΑΚΙ!ΦΙΛΑΚΙΑ!

Διαφημίσεις

Φοβερο!!!!!

Εγω θα ρωτησω για τον τοιχο,ειναι κορνιζα?καδρο?τι ειναι και απο που??

Αν ειναι και αυτο του αδελφου σου μπραβο του!!!!!!!!!!!!

χρυσοχερης!!!!ειναι το επαγγελμα του?

Πολλα ρωταω ε?συγγνωμη μα ειναι πολυ ομορφα λιτα και πρωτοτυπα!!!

Να σας ζησει το μωρακι σας!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

απίθανες ιδέες έχεις και ωραία υλοποιήση από τον αδερφό! μπράβο!! :D

υπέροχο και προτότυπο δωμάτιο!

γερό να είναι το παιδάκι σου να το χαίρεται κι αυτό... κι εσύ!! :D

.....και που λες ο Πινόκιο... τάνει μαμάααααααααααααα!!!! :lol:

Peny τι όμορφο δωμάτιο!Μου αρέσει πολύ ο συνδυασμός πράσινο-μπλέ.Και το φωτιστικό όλα τα λεφτά!Αλήθεια οι τοίχοι είναι ζωγραφιστοί, ή με αυτοκόλλητα?

cceXp3.png

pcTFp3.png

Peny τι όμορφο δωμάτιο!Μου αρέσει πολύ ο συνδυασμός πράσινο-μπλέ.Και το φωτιστικό όλα τα λεφτά!
και το ρωμαν επίσης!!!!:D:D:D

.....και που λες ο Πινόκιο... τάνει μαμάααααααααααααα!!!! :lol:

Peny,πολύ ωραίο το δωματιάκι του μπέμπη σου. Εμένα μου άρεσαν πολύ οι τοίχοι και τα φωτιστικά.Επίσης μου άρεσε και το μπέμπης στην πόρτα.Κορίτσια σας παρακαλώ βάλτε και άλλες φωτογραφίες μου αρέσει να βλέπω δωμάτια παιδικά

mKndp2.png

να συμπληρώσω επίσης ότι μου άρεσε πολύ και η κουρτίνα.Είναι πραγματικά πολύ ώραίες αυτές που ανοίγουν με αυτό τον τρόπο και εσύ την συνδύασες και με τον τοίχο οπότε μια χαρά σε βρίσκω.Αν είναι πάρε και σεντόνια μπλε με πράσινο και θα είσαι όλη σετ

mKndp2.png

Peny τι όμορφο δωμάτιο!Μου αρέσει πολύ ο συνδυασμός πράσινο-μπλέ.Και το φωτιστικό όλα τα λεφτά!
και το ρωμαν επίσης!!!!:D:D:D

Και το ρώμαν πολύ ωραίο είναι απλά εστίασα στο φωτιστικό! Αλήθεια, πως το φτιάξατε?

cceXp3.png

pcTFp3.png

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια! Και εγώ με αυτά που βλέπω εδώ μέσα έχω πάθει πλάκα! Τα αυτοκόλλητα τα πήρα από το cosy corner mama xrysa. Όσον αφορά το φωτιστικό το έφτιαξε ο μπαμπάς μας! Είναι ένα συννεφάκι από κόντρα πλακέ που το χρωματίσε γαλάζιο και του ανοίξε τρύπες από τις οποίες κρέμονται οι μπάλες σε διαφορετικά ύψη. Στη λαχανί έχω βάλει πεταλουδίτσες μαγνητάκια από τα jumbo και έχω κρεμάσει κορδελάκια.Όταν είχαμε και την κουνουπιέρα που είναι λαχανί με λευκό, ριγέ ήταν πιο ωραίο αλλά την βγάλαμε γιατί έβρισκα τον Κωσταντή κάθε πρωί σαν μπομπονιέρα!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...