Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

H IΔΙΑ ΜΟΥ Η ΑΔΕΡΦΗ !!!!!!!

november rain

Recommended Posts

Χρόνια πολλά για τη γιορτή σου, κοπέλα μου! Να είσαι καλά, να χαίρεσαι τον άντρα σου και το παιδάκι σου και με το καλό να έρθει και το δεύτερο μωρό! Εγώ αν ήμουν στη θέση σου δεν θα έπαιρνα τηλέφωνο. Μπορεί να ακούγομαι σκληρή, αλλά η στάση της αδερφής σου είναι απαράδεκτη. Πιστεύω ότι θα τα βρείτε κάποια στιγμή, αλλά επειδή θα υποχωρήσει εκείνη, σε καταλαβαίνω που δεν θέλεις να υποχωρήσεις εσύ.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 84
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καταρχάς Χρόνια σου Πολλά να ρωτήσω κάτι άλλο η μαμά σου τι λέει για όλο αυτό?Τι θέση παίρνει τι συμβουλεύει την κάθεμία χωριστά πως χειριζετε το θέμα???

Προσπάθησε να είσαι ήρεμη η περίοδος αυτή είναι πολύ δύσκολη ειδικά στο ψυχολογικό μέρος βρες συμπαράσταση σε άτομα που σε κάνουν καλό και δεν σε γεμίζουν προβλήματα όχι μόνο για σένα αλλά και για το μωρό.

Σίγουρα στην αρχή θα ζοριστείς με 2 μωρά αλλά στην πορεία θα ευχαριστηθείς-ικανοποιηθείς και εσύ με την επιλογή που έκανες αλλά και τα πιτσιρίκια σου.Στο γράφει μία μαμά με διαφορά παιδιών 17 μηνών.Μη μασάς....

ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΔΕΝΟΜΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ,ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΤΕΙ ΤΟ ΟΙΔΙΠΟΔΕΙΟ ???????????????

1ος Αγγελος :31/10/08 ;)

2ος Αγγελος :01/04/10.:P

Από αυτά που γράφεις υποψιάζομαι ότι η αδερφή σου δεν τα έχει βρεί με τον εαυτό της, με τον άντρα της, με την ζωή της γενικότερα οπότε υποχώρησε για να τα βρεί τουλάχιστον μαζί σου. Είμαι σίγουρη ότι σε έχει ανάγκη για ψυχολογική υποστήριξη περρισότερο από ότι την έχεις εσύ. Και αν σου λέει και καμιά κουβέντα που δεν πρέπει απλά μην δίνεις σημασία, σαν να μην άκουσες. Σε χρειάζεται και ας μην το παραδέχεται...

"Ο φανατισμός είναι η μόνη μορφή θέλησης που μπορεί να διαπνέει τους αδύναμους"

Οπως μας είπες είχες μια πολύ δύσκολη εγκυμοσύνη και γέννησες και πρώορα και μετά από 6 μήνες μένεις έγκυος και (αν είχα αδερφή υποθέτω θα νοιαζόμουν γι' αυτήν) απλά όντως σε νοιάζεται και πιστεύει αυτά που λέει χωρις σκοπιμότητες, ζήλιες και άσχημες σκέψεις γενικά πιστεύω.. Το λάθος της είναι που στα είπε αφού είσαι ήδη έγκυος, αφου δεν μπορείς πλέον να το ξανασκεφτείς. αυτά για το πρώτο κομμάτι.

Τώρα σχετικά με το τηλεφώνημα και το γεγονός πως μεσολάβησε και η γιορτή σου, αυτο είναι ανάλογα με το χαρακτήρα του καθενος και το πως το σκέφτεται.

Είναι φανερό πως νιώθει ότι την πρόσβαλες ή πως πιστεύει πως ήσουν άδική μαζί της και γιαυτό δεν σε πέρνει τηλέφωνο και περιμένει απο σένα να το κάνεις. Δεν σου ευχήθηκε γτ δεν έψαχνε αφορμή να σε πάρει τηλ.

Γνώμη μου είναι να την πάρεις γτ αυτή η κατάσταση σε αγχώνει και μόνο που το σκέφτεσαι πληγώνεσαι όλο και περισσότερο. Κάνοντας σενάρια στο μυαλό σου δεν λύνετε η κατάσταση και αφού σε πειράζει τόσο ξεκαθάρισε το να ηρεμίσεις.

(τώρα ποια από τις δύο σας έχει δίκαιο δεν έχει τόση σημμασια να ρίξεις τον εγωισμό σου αν είναι να τελείωσει η παρεξήγηση και να είσαστε και οι 2 καλα!) ;)

You can buy your children everything in the world, but nothing will compare to the memories you make with them...

G0Xpp3.pngj0Hcp3.png

καλησπερα κ απο μεσνα..

οοοολα αυτα μου ακουγοντε πολυ περιεργα!!!

θα σου πω το πρωτο πραγμα που μου ερχεται στο μυαλο κ συγνωμη

κιολας...

Μηπως παιζετε τιποτα με την αδερφη σου κ τον αντρα σου??κ ενω αυτη πιστευε

οτι θα σε παραταγε η εκανε μονη της ονειρα (χωρις τον συζηγο σου) να ειναι μαζι του

της τα χαλασες λεγοντας οτι ξαναεμεινες εγκυος???/για τσεκαρησε το λιγο...

η σιγουρια που σου λεει οτι σε 5 χρονια θα το μετανιωσεις μηπως εννοει κατι αλλο???

Καλυτερα μην επικοινωνησεις μαζι της μεσω τηλεφωνου απλα πηγαινε απο εκει κ ξεκαθαριστε τα

Συγνωμη αλλα δεν μου ερχεται κατι αλλο με ολα αυτα που εγραψες.....

Διαφημίσεις

Καταρχάς Χρόνια σου Πολλά να ρωτήσω κάτι άλλο η μαμά σου τι λέει για όλο αυτό?Τι θέση παίρνει τι συμβουλεύει την κάθεμία χωριστά πως χειριζετε το θέμα???

Προσπάθησε να είσαι ήρεμη η περίοδος αυτή είναι πολύ δύσκολη ειδικά στο ψυχολογικό μέρος βρες συμπαράσταση σε άτομα που σε κάνουν καλό και δεν σε γεμίζουν προβλήματα όχι μόνο για σένα αλλά και για το μωρό.

Σίγουρα στην αρχή θα ζοριστείς με 2 μωρά αλλά στην πορεία θα ευχαριστηθείς-ικανοποιηθείς και εσύ με την επιλογή που έκανες αλλά και τα πιτσιρίκια σου.Στο γράφει μία μαμά με διαφορά παιδιών 17 μηνών.Μη μασάς....

H μανα μου προφανως βλεπει οτι υπαρχει ενταση και απο τις 2 πλευρες και μας λεει να ηρεμησουμε και οταν γινει αυτο τοτε θα ξαναμιλησουμε.Ειναι ουδετερη,ουτε με τη μια ουτε με την αλλη.Δεν θελει να μπει στη μεση αποτι εχω καταλαβει για να μη φανει οτι περνει το μερος καποιας.

Εγω εχω τον αντρα μου που ειμαστε μια χαρα μαζι,βεβαια δεν γνωριζει τιποτα ακομα,δεν του εχω πει γιατι ντρεπομαι για τα καραγκιοζιλικια που συμβαινουν στην οικογενεια μου,αλλα δεν ξερω μεχρι ποτε θα κρατηθω.Προς το παρον δεν του εχω πει τιποτα.Εννοειτε οτι θα ευχαριστηθω με το αποτελεσμα,οσο ζορι και να φαω,ειναι επιλογη μας με τον αντρα μου και ειμαστε πολυ ευτυχισμενοι!

καλησπερα κ απο μεσνα..

κιολας...

οτι θα σε παραταγε η εκανε μονη της ονειρα (χωρις τον συζηγο σου) να ειναι μαζι του

η σιγουρια που σου λεει οτι σε 5 χρονια θα το μετανιωσεις μηπως εννοει κατι αλλο???

Καλυτερα μην επικοινωνησεις μαζι της μεσω τηλεφωνου απλα πηγαινε απο εκει κ ξεκαθαριστε τα

Δεν παιζει τιποτα μεταξυ τους γιατι εμεις μενουμε Εβρο και η αδερφη μου Αθηνα!!!Τωρα να εχουν κατι εξ'αποστασεως και εγω να κοιμαμαι τοσο βαρια?

καλησπερα κ απο μεσνα..

κιολας...

:shock::shock::shock: νομιζω οτι αυτο ειναι πολυ τραβηγμενο.μονο για ταινια κανει.ομολογω πως ουτε που μου περασε απο το μυαλο για την αδερφη της κοπελας.

θεωρω πως το σεναριο ειναι παρα πολυ τραβηγμενο...

npbIp1.png

jqdhp1.png

Αφου κοπελα μου δεν παιζει κανα τετοιο σεναριο τοτε παρε την ενα τηλεφωνο

κ μιλησε της ξεκαθαρα....μπορει να εχει γινει κ καμια παρεξηγηση κ να πρεπει να

λυθει!!!!!εισαι κ σε μια ευαισθητη περιοδο...ολα καλα να σου π[ανε!

οι ταινιες ομως μεσα απο την ζωη βγαινουν!!!

Eννοειτε οτι την αγαπαω αλλα αυτο που ζω δεν εχει να κανει με τα αισθηματα μου γιαυτην.Τι εννοω? Δεν μπορω συνεχεια να παραβλεπω συμπεριφορες και να κλεινω τα ματια επικαλλουμενη οτι ειναι αιμα μου και οτι την αγαπαω.Καποια στιγμη εχω και γω τα ορια μου και τα ξεπερναει.Ουτε μπορω να ειμαι συνεχεια η μικρη αδερφη και πρεπει συνεχεια να κανω εγω πισω.Νιωθω πολυ αδικημενη και πραγματικα εχω τσαντιστει γιατι πρεπει να κανω εγω το πρωτο βημα?Πως θα της δωσω να καταλαβει οτι με εχει ενοχλησει η σταση της και οτι ειναι λαθος κατεμε?

ειναι τοσο ισχυρογνωμων που πιστεψεμε με το να την παρω εγω τηλ και να της πω τι με εχει ενοχλησει θα βρει να μου πει χιλιες δυο ιστοριες για να αποδειξει οτι εχει δικιο και οχι να παραδεχτει οτι μπορει να εκανε καποιο λαθος χειρισμο.Την ξερω 33 χρονια πως συμπεριφερετε,αλλα ειμαι σε μια φαση τωρα που δεν αντεχω να δικαιολογω αλλο τετοιες συμπεριφορες.Εχω τα δικα μου και η περιοδος της εγκυμοσυνης για μενα ειναι πολυ σοβαρη για να μπαινω σε τετοιες περιπετειες.Εγω ειμαι η εγκυος,οχι εκεινη.Και ξαναλεω οτι οταν αυτη ηταν στη θεση μου ολοι ειμαστσαν σουζα.για να ειναι καλη η ψυχολογια της.Τωρα η δικη μου ας παει στο δ@#λο ε?

Στο κατω κατω της γραφης την οικογενεια μου φτιαχνω,πρεπει να λογοδοτησω? ο καθενας δεν κανει τις επιλογες του?αν δεν μπορει να τις στηριξει ας μη με πληγωνει ετσι.

οχι κοπελα μου να μην λογοδοτησεις σε κανεναν,,επισης συμφωνω οτι ειναι κατι βαθυτερο,,,,εχεις δικαιωμα να μην αντεχεις αλλο να την δικαιολογεις,,,εσυ πρεπει να εισαι παρεξηγημενη και να περιμενεις να δικαιολογηθει,,,αν ειναι ισχυρογνωμων και μεχρι στιγμης δεν εχει παραδεχτει λαθος της αστο,,,εσυ μην προκαλεσεις καμια συζητηση,,,,ασε να περασει ο καιρος κι οταν θα ξαναβρεθειτε και ξαναμιλησετε πες αλλο η ζωη μου αλλο η δικη σου κι αν δεν μπορεις να χαρεις με τη χαρα μου μεινε μακρια μου

μην της επιτρεπεις να σε πληγωνει

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...