Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ-ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ

Recommended Posts

κορίτσια έχει αγοράσει καμία απο εδώ αιθέρια έλαια

http://www.sensities.com/search.php?id=37〈=gr&ssort=product

έχει πολύ καλές τιμές αλλά δεν ξέρω κατά πόσο είναι γνήσια.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Και το επόμενο εύλογο ερώτημα (για μένα τουλάχιστον) είναι: τι είναι το πέλετ ?

quote στον εαυτό μου...

τι ανεξάρτητη που είμαι !!!

χεχεχε

έριξα μια ματιά για το πέλετ ..

έχει και αυτό τα θεματάκια επικινδυνότητας...

Και επειδή ποτέ κανείς δεν πρόκειται να μας κατηγορήσει για off topic' date=' να κάνω μια ερώτηση; Σας έχουν καθυστερήσει παραγγελίες απο iHerb (άντε πάλι με αυτό χεχε) ενώ έχουν γίνει το ίδιο ακριβώς διάστημα και η αποστολή έγινε μόνο με μερικά λεπτά διαφορά;Έκανα τρεις παραγγελίες και ήρθε μόνο η μια, οι άλλες δυο αγνοούνται ακόμη...[/quote']

ναι, ειχα παραγγείλει 3 δέματα και ήρθαν το πρώτο και το τρίτο ενώ το δεύτερο έφτασε με 2 βδομάδες διαφορα. Τους είχα στείλει e-mail και μου απάντησαν ότι δυστυχώς δεν έχουν σύστημα παρακολούθησης.

quote στον εαυτό μου...

τι ανεξάρτητη που είμαι !!!

χεχεχε

έριξα μια ματιά για το πέλετ ..

έχει και αυτό τα θεματάκια επικινδυνότητας...

Βάλε κανένα λινκ βρε Μπαμπουράκι.

Που το είδες, τι είδες, και πως το είδες;

Να ενημερωθούμε κι εμείς λιγουλάκι,

Κάνε λίγο υπομονή και μας βλέπω να γυρνάμε στους καταράκτες... οι τυχεροί.. :-(

Τα καρτέλ των απορρυπαντικών έτσι ή αλλιώς αν περίμεναν από εμάς...

χεχεχεχεχεχεχεχχε

Νομίζω από τους διαχειριστές αλλά δεν παίρνω και όρκο !!!!!!!!!!

Μην βάζεις κακό με το μυαλό σου! θα έρθουν! Πόσες μέρες καθυστέρηση έχουν ?

Μου κάνει εντύπωση, γιατί είδα της Clelia το προφίλ να λέει προσωρινά μη διαθέσιμος λογαριασμός, και θεωρώ πως όσες φορές την έχω παρακολουθήσει να γράφει και εδώ αλλά και σε άλλα θέματα, πως είναι πολύ ευγενική και προσεκτική, τι να πω...

Στους καταρράκτες του Νιαγάρα θα πετάξω τους ...καρτελίστες χαχα..!

Ζοφερό και δυσοίωνο το μέλλον μας κομματάκι, γι΄αυτό κορίτσια σηκωθείτε απο τα κρεβάτια απο τα μπαουλοντίβανα απο τις ψαροκασέλες, και...ψωνίιιιστε, γιατί μετά δεν θα υπάρχει μια, η μήπως να μην ψωνίζουμε και να κάνουμε οικονομία για να έχουμε καμιά καβάντζα ;Α δεν ξέρω, πολύ μπερδεμένα μου τα λέτε...:lol:

Αυτές τις παραγγελίες περιμένω, για υπολόγισε

Order Number:10766356 Shipped at: 09/22/2012 09:12

Tracking Number:

LJ10766356-0

Order Number:10766305 Shipped at: 09/22/2012 10:35

Tracking Number:

LJ10766305-0

----------------------

Διαφημίσεις

ναι, ειχα παραγγείλει 3 δέματα και ήρθαν το πρώτο και το τρίτο ενώ το δεύτερο έφτασε με 2 βδομάδες διαφορα. Τους είχα στείλει e-mail και μου απάντησαν ότι δυστυχώς δεν έχουν σύστημα παρακολούθησης.

Αχ Φραουλίτσα σε ευχαριστώ, μόλις πέρασε η πρώτη εβδομάδα, άρα υπάρχει ακόμη ελπίδα, αν οχι, όποιος τρώει τα Goji Berries μου στραβά να του κάτσουν...:twisted:

----------------------

Πάντως σε ό,τι αφορά στην θέρμανση, απλά μην ευελπιστείτε για οικονομία, δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσουν τίποτα αφορολόγητο, και ειδικά όταν κάτι αποτελεί μια καλή εναλλακτική και φθηνή λύση, δείτε για παράδειγμα τι έγινε με το αέριο κίνησης, εκεί που μπορούσες να έχεις μέχρι και 50% οικονομία απο ό,τι με την βενζίνη τώρα θα εξομοιώσουν την τιμή, και θα έρθει μια η άλλη… Οπότε ψάχνουμε για μια υγιεινή και αποδοτική θέρμανση, η τσέπη μας θα αδειάσει είτε με το ένα είτε με το άλλο, ότι και να επιλέξουμε...:mad:

----------------------

Πάντως σε ό' date='τι αφορά στην θέρμανση, απλά μην ευελπιστείτε για οικονομία, δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσουν τίποτα αφορολόγητο, και ειδικά όταν κάτι αποτελεί μια καλή εναλλακτική και φθηνή λύση, δείτε για παράδειγμα τι έγινε με το αέριο κίνησης, εκεί που μπορούσες να έχεις μέχρι και 50% οικονομία απο ό,τι με την βενζίνη τώρα θα εξομοιώσουν την τιμή, και θα έρθει μια η άλλη… Οπότε ψάχνουμε για μια υγιεινή και αποδοτική θέρμανση, η τσέπη μας θα αδειάσει είτε με το ένα είτε με το άλλο, ότι και να επιλέξουμε...:mad:[/quote']

Αυτο ξαναπες το! Στην ελλαδα ζουμε και τον αερα θα πληρωνουμε χρυσο. Οταν ζουσα Ιταλια το φυσικο αεριο ηταν τζαμπα, ολη μερα ειχαμε θερμανση και διναμε ελαχιστα.

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

Σχετικα με τα σωματα υπερυθρης ακτινοβολιας τι μου απαντησε καποιος απο το γκρουπ

Κατ' αρχήν πολύ αμφιβάλλω εάν η εξοικονόμηση είναι τόση όση αναφέρεται. Στη συνέχεια έχω να πω, επειδή μελέτησα το θέμα λόγω τής ενασχολησής μου με τις λάμπες "οικονομίας" και το σχετικό βιβλίο που ακόμα δεν έχω τελειώσει, ότι οι λάμπες "εξοικονόμησης" εκπέμπουν πέντε είδη ακτινοβολιών, μεταξύ αυτών και υπέρυθρες. Ψάχνοντας λοιπόν συστηματικά την επιστημονική βιβλιογραφία είδα ότι η κατάσταση είναι εντελώς διαφορετική από αυτή που παρουσιάζεται. Η συμβουλή μου: Προτιμήστε πέλετ.

Kai είχα μία ελπίδα ότι θα ζεσταθούμε φέτος :-(

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Διαφημίσεις

Σοφία αρκάδι λευκό τριμμένο πού βρήκες????

Πήγα σε μεγαλο σούπερ και βρήκα μόνο πλάκες σαπούνι. Τριμένο είχε μόνο το πράσινο αρκάδι. Οπότε πήρα πλάκα για να....τρίψω.

Θέλω να κάνω το απορρυπαντικό του Βοτανοκηπου. Εχω κυρήξει πολεμο στις εταιρίες απορρυπαντικών!

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Είδα ότι έχει και αυτό

http://www.cumaea.gr/eshop/κατηγορία/wash-machine-soaps/

Σαπούνι για πλύσιμο στο χέρι ή πλυντήριο. Περιέχει ελαιόλαδο, υδροξείδιο του Νατρίου και βρόχινο νερό ή σταχτόνερο, σόδα πλυντηρίου και αιθέρια έλαια.

Το πήρες Σοφία? Το σταχτόνερο ξέρω ότι ήταν πολύ δυνατό καθαριστικό.

Kt0tp2.png NaAfp3.png

κορίτσια έχει αγοράσει καμία απο εδώ αιθέρια έλαια

http://www.sensities.com/search.php?id=37〈=gr&ssort=product

έχει πολύ καλές τιμές αλλά δεν ξέρω κατά πόσο είναι γνήσια.

Για ποιοτικά που έρχονται σε επαφή με το δέρμα μας, έχω πάρει από εδώ ΤΤΟ και λεβάντα, που μας το είχε συστήσει παλιά η Ρόζυ.

Τώρα δεν ξέρω αν παίρνουν τα κορίτσια μόνο από το i-herb

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Διαφημίσεις

1.20 μου είπε.

Σοφία επιβεβαίωσε το please αν πάρεις κι εσύ!

Confirmed! :wink:

Μπορείς να την πάρεις και σε 25κιλο σακί, πολύ φθηνή, 0.50 το κιλό + ΦΠΑ.

Αν θέλετε να πάρουμε και να την μοιραστούμε.

“The only thing we have to fear is fear itself” Franklin D. Roosevelt

Confirmed! :wink:

Μπορείς να την πάρεις και σε 25κιλο σακί, πολύ φθηνή, 0.50 το κιλό + ΦΠΑ.

Αν θέλετε να πάρουμε και να την μοιραστούμε.

Αν παρετε το σακι βαλτε με μεσα στο μοιρασμα!

Πήγα σε μεγαλο σούπερ και βρήκα μόνο πλάκες σαπούνι. Τριμένο είχε μόνο το πράσινο αρκάδι. Οπότε πήρα πλάκα για να....τρίψω.

Θέλω να κάνω το απορρυπαντικό του Βοτανοκηπου. Εχω κυρήξει πολεμο στις εταιρίες απορρυπαντικών!

Λευκό απο τα ΑΒ είχα πήρα εγώ, όπως και πλάκα, αυτό που μου κάνει εντύπωση πάντως με το έτοιμο κονιορτοποιημένο σαπούνι είναι πως παραμένει σκόνη μετά απο τόσο πολύ διάστημα, αν τρίψουμε εμείς και το αφήσουμε κολλάει μεταξύ του και πάλι, τώρα δική μου εικασία, είτε χρησιμοποιούν κάποια μέθοδο όπου στεγνώνει από λάδι και υγρασία, είτε προσθέτουν κάτι που το διατηρεί έτσι, αν ναι τι;

Εν τω μεταξύ πως καταφέρνει και χώνεται στην μύτη μου αυτή η σκόνη, όσο προσεκτική και να είμαι , πολύ ενοχλητικό!

----------------------

Δεν βρίσκω το θέμα της galat με τα στρώματα, αλλά να προσθέσω πως όταν αγοράσαμε το στρώμα μας, πήραμε και αυτό το προστατευτικό, που οι ειδικές αντιστατικές ίνες που περιέχει, αποφορτίζει το σώμα από τον στατικό ηλεκτρισμό (και καλά)

http://www.mediastrom.gr/gr/essentials/prostateutika-ugieinis/product-page/185/Intense2in1/

----------------------

Οταν ζουσα Ιταλια

Που ζούσες στην Ιταλία;

Η μαμά μου είναι απο Ρώμη.

Σοφία βρήκε ο άντρας μου σήμερα στον Καλογερόπουλο ανθρακική σόδα, σόδα πλυσίματος δηλαδή! :D

Ωραία!

Ελπίζω να μην τους τελειώσει γρήγορα!

:lol: :lol: χα-χα-χα

Και εμένα με έχει πιάσει μια μανία αυτό το καιρό!

Ο Ορέστης έχει μια συνταγή για απορρυπαντικό την είδες;

Αρκάδι ΛΕΥΚΟ σε νιφάδες παίρνω απο Σκλαβενίτη.

Είναι σε ένα τετράγωνο κουτί.

Και της cumaea καλό μου φαίνεται

(δεν το έχω πάρει ακόμα)

Τα υπόλοιπα πάντως της cumaea

είναι σούπερ!

Rosie, ο σαπουνοποιός μας είπε για την λίγδα στις σωληνώσεις

να ρίχνουμε που και που καυστική σόδα και μπόλικο νερό.

Λιώνει λέει τα πάντα χωρίς να χαλάει τους σωλήνες.

ΥΓ: ΠΟΤΕ όμως στο πλυντήριο καυστική σόδα!!! Θα τα λιώσει όλα!!!

Soevan αυτό παίρνω εγώ, νομιζω πως δεν έχει άλλο για πλυντήριο

http://1663.gr.all.biz/goods_leyk-saponi-se-skni-ghia-to-plyntrio_4189

Σόδα πλύσης έχω χρησιμοποιήσει, και ακόμη μου περισσεύει, όταν κάνω μηνιαία συντηρηση το πλυντήριο βάζω και απο αυτή...

Λευκό ξύδι σε ποσότητα και οικονομικό, που θα βρω;

----------------------

Soevan αυτό παίρνω εγώ, νομιζω πως δεν έχει άλλο για πλυντήριο

http://1663.gr.all.biz/goods_leyk-saponi-se-skni-ghia-to-plyntrio_4189

Nαι, μπράβο, αυτό!

Λευκό ξύδι σε ποσότητα και οικονομικό, που θα βρω;

Στα LIDL.

Εχει λευκό ξύδι 1 lt

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...