Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ-ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ

Recommended Posts

εγω βαζω τις σφουγγαριστρες μια φορα το μηνα και μετα κανω την πλυση καθαρισμου του πλυντηριου με σοδα-ξυδι στους 90 (που ετσι κι αλλιως χρειαζεται)

Για πες περισσότερες λεπτομέρεις εγώ μόνο με σόδα το ξέρω, πόσο σόδα πόσο ξύδι θα βάλω?

Λύσσαξατε με τα πλυντήρια:D

Καλά η πεθερά σου αξίζει μακράν το βραβείο

FXWyp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Βρε Rosie μου, μήπως δεν συμφέρει αυτό?

(τελικά όντως σκεφτόμαστε τελείως διαφορετικά! :lol:)

Μήπως σου κοστίζει πιο πολύ το πλυντήριο απο ότι να έβαζες μια καινούργια

σφουγγαρίστρα?

Ασε που μολύνεις έτσι και το πλυντήριο.....

Κατ' αρχήν σχεδόν ποτέ δεν βάζω μόνες τους τις σφουγγαρίστρες. Σήμερα για παράδειγμα θα τις βάλω με τα χαλάκια των μπάνιων (αφού βέβαια κάνω πρόπλυση με μπόλικο ΤΤΟ τις σφουγγαρίστρες).

Και κατά δεύτερο οι σφουγγαρίστρες μου είναι πεντακάθαρες γιατί 1. Σφουγγαρίζουμε αφού πρώτα κάνουμε καλά σκούπα (με την Dyson παρακαλώ! :lol:), 2. Δεν πατάμε ποτέ με τα παπούτσια στο σπίτι οπότε ό,τι έχει το πάτωμα δεν είναι και τίποτα το βρώμικο, άλλωστε τα παιδιά όλη μέρα στο πάτωμα κυλιούνται!

Τώρα και ο καημένος ο γατούλης μας καθαρός είναι, δεν βγαίνει ποτέ στον κήπο (φοβάται) και έτσι κι αλλιώς όλη μέρα κοιμάται πάνω στα κρεβάτια μας, στους καναπέδες κτλ.

Στο πλυντήριο θα τον σιχαθούμε; Έχουμε πάθει ανοσία και μικρόβια να κουβαλάει! :lol:

Με την ψυχολογία και μόνο οτι στον κάδο που έβαλα τις σφουγγαρίστρες

θα βάλω τα εσώρουχα μας...με πιάνει ανατριχίλα!! :lol:

Με μπόλικο ΤΤΟ/ βόρακα όλα τα βάζω χωρίς δεύτερη σκέψη!

Σιγά μην τα πλένω στο χέρι... :lol:

Μάλλον δεν έχει καταλάβει.. αλλιώς θα το έδινε δαγκωτό το βραβείο.. Είναι απίστευτο πραγματικά !!!!!!!!!!!!!!!!!!! χαχαχαχαχα

Εγώ ακόμη το σκέφτομαι και γελάω, παμπόνηρη η πεθερά! :lol:

Καλά αν ανοίξουμε τόπικ για τις πεθερές θα πέσει πολύ γέλιο!

Fairy's mom τι άγχος έχεις εσύ που μόνο κόρες έχεις;

Εγώ από τη μεριά της κόρης μου δεν ανησυχώ καθόλου, κι εγώ κι αυτή θα τον στρώσουμε τον γαμπρό... αλλά ανησυχώ πολύ από τώρα για τη νύφη!

Είναι και καλοσυνάτο και ήρεμο το αγοράκι μου, από τώρα πέφτει θύμα της αδερφής του, αλίμονό μας από τη νύφη :lol:

“The only thing we have to fear is fear itself” Franklin D. Roosevelt

Soevan07, εγώ θα φοβόμουν μην αναπτυχθούν βακτήρια και μικρόβια. Σε γνωστό εργοστάσιο απορρυπαντικών έχουν μικροβιολογικό εργαστήριο και κάθε παρτίδα ελέγχεται πριν βγει στην αγορά, παρόλο που είναι χημικούρα. Αν έχεις κανέναν γνωστό χημικό ή μικροβιολόγο στείλε του δείγμα μετά από μερικές βδομάδες να το δει στο μικροσκόπιο και αν είναι ΟΚ τότε μπορείς να πατεντάρεις!

Γιαυτό το σκέφτομαι και το ψάχνω....

Στον βοτανόκηπο έχουν μια παρόμοια συνταγή

και χρησιμοποιύν μόνο τον βόρακα ως συντηρητικό.

Και λέω εγώ,

εαν βάλω και άλλα φυσικά συντηρητικά

γιατί να υπάρχει πρόβλημα;

Σαμπως θα το φάμε κιόλας;;

Θα πειραματιστώ!!!!

Θα το βρω!!

Δεν μπορεί!!

Μου χει κάτσει !!!!

ΈΧΕΙς 100000 δίκια, πέσαμε να σε φάμε....

από την ζήλια μας καταλαβαίνεις...... :-)

:wink: :wink:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ΖΗΛΙΑ - ΨΩΡΑ!!!...........

Εγώ από τη μεριά της κόρης μου δεν ανησυχώ καθόλου, κι εγώ κι αυτή θα τον στρώσουμε τον γαμπρό... αλλά ανησυχώ πολύ από τώρα για τη νύφη!

Είναι και καλοσυνάτο και ήρεμο το αγοράκι μου, από τώρα πέφτει θύμα της αδερφής του, αλίμονό μας από τη νύφη :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Για πες περισσότερες λεπτομέρεις εγώ μόνο με σόδα το ξέρω, πόσο σόδα πόσο ξύδι θα βάλω?

Λύσσαξατε με τα πλυντήρια:D

Καλά η πεθερά σου αξίζει μακράν το βραβείο

Στην τυχη τα βαζω..Κανα δυο κουταλιες της σουπας σοδα και μισο ποτηρι ξυδι περιπου..Και ΤΤΟ βεβαια αρκετες σταγονες. Τη σοδα και το ΤΤΟ στη θεση για το απορρυπαντικο,το ξυδι στη θεση για το μαλακτικο.

Διαφημίσεις

Fairy's mom τι άγχος έχεις εσύ που μόνο κόρες έχεις;

Καλα λεει, τι να πω κι εγω με δυο αγορια; Τωρα γελαω αλλα αργοτερα με βλεπω να βαδιζω στα χναρια της πεθερας μου.

Ροζυ με αυτο που εγραψες φαινεται απο τωρα τι πεθερα θα γινεις ;):)

Αν έχεις κανέναν γνωστό χημικό ή μικροβιολόγο στείλε του δείγμα μετά από μερικές βδομάδες να το δει στο μικροσκόπιο και αν είναι ΟΚ τότε μπορείς να πατεντάρεις!

Έχω τον άντρα μου που δουλεύει μέσα σε χημεία

και σε μικροβιολογικά εργαστήρια....

αλλά δεν ασχολείται περαιτέρω.

Κάνει μόνο τη δουλειά του,

τους ελέγχους στα γαλακτοκομικά του και..."γειά σας"!

Δωσ΄του αθλητικά και πάρ΄του τη ζωή!

ας δώσει το δείγμα σε κάποιον συνεργάτη του!

Εχει έναν συνάδερφο πολύ καλό παιδί.

Θα τον πιάσω στο μπούρου-μπούρου μπας και βγάλω άκρη! :mrgreen:

Κορίτσια ξέρετε τι διαφορά έχει το "αιθέριο έλαιο"

απο το "εκχύλισμα";

Εδώ βρήκα εκχύλισμα λεβάντας

http://www.cumaea.gr/product/herb-extracts/%CE%B5%CE%BA%CF%87%CF%8D%CE%BB%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%B1-%CE%BB%CE%B5%CE%B2%CE%AC%CE%BD%CF%84%CE%B1/

Με μπόλικο ΤΤΟ/ βόρακα όλα τα βάζω χωρίς δεύτερη σκέψη!

Σιγά μην τα πλένω στο χέρι... :lol:

εγω βαζω τις σφουγγαριστρες μια φορα το μηνα και μετα κανω την πλυση καθαρισμου του πλυντηριου με σοδα-ξυδι στους 90 (που ετσι κι αλλιως χρειαζεται)

όταν πλένω σφουγγαρίστρες ή σπορτέξ βάζω πρόπλυση, μπόλικο tea tree oil στη θήκη της κύριας πλύσης και του μαλακτικού και ξύδι στη θήκη του μαλακτικού. Ο κάδος είναι ανοξείδωτος δεν έχει ανάγκη!

Εαν αφήσουμε το υποχονδριακό μου -που κατά τα λεγόμενα του Μπαμπουρακίου

χρειάζομαι yoga για να το ξεπεράσω.... :lol: :lol: :lol:

σκεφτείτε πόσο σας κοστίζει μια πλύση στο πλυντήριο!

(ρεύμα,νερό,ΤΤΟ κλπ)

Μια καινούργια σφουγγαρίστρα θα σας έρθει λιγότερο.

Αυτό εννοώ. :?

ΥΓ-1: Πατάκια δεν έχω καθόλου- τα σιχαίνομαι γιαυτό ακριβώς το λόγο

για να μην αναγκάζομαι να τα πλένω! :mrgreen:

Οχι απο βαρεμάρα, αλλα απο σιχαμάρα.....

.....το χρειάζομαι το yoga ε;;;;

ΥΓ-2: Εμείς τον γατούλη τον είχαμε κάτω στην αυλή- -γιαυτό μας ψόφισε-

κόλλησε μια αρρώστεια απο άλλες γάτες. :( :( :( :( :(

Διαφημίσεις

Τις σφουγγαρίστρες δεν τις πλένω μόνες τους αλλά μαζί με τα χαλάκια μπάνιου και κουζίνας και τα με πανάκια με μικροΐνες που χρησιμοποιώ για το μπάνιο, 1 φορά την εβδομάδα. Ο χρόνος είναι χρήμα, δεν γίνεται να τα πλένω όλα αυτά στο χέρι ΚΑΘΕ εβδομάδα, ούτε να τα αντικαθιστώ κάθε βδομάδα. Μετά το σφουγγάρισμά σκουπίζω τις παντόφλες του σπιτιού πάνω στη σφουγγαρίστρα και γίνεται μαύρη (μάλλον από το μπαλκονι βρωμίζουν τόσο οι παντόφλες). Βάζω skip συμπυκνωμένο στους 30 βαθμούς. Ούτε γίνεται να αγοράζω καινούργια σπορτέξ κάθε φορά που τα λερώνω!

Εγώ ακόμη το σκέφτομαι και γελάω, παμπόνηρη η πεθερά! :lol:

Δεν είμαι σίγουρη ότι κατάλαβα......Μην μου πείτε για να χωρέσουν περισσότερα ρούχα:shock:

Επειδή χρησιμοποιώ και τα ειδικά προγράμματα του πλυντηρίου (πχ το πρόγραμμα για τα πουκάμισα παίρνει μόνο 2 κιλά) τους πρώτους μήνες τα ζύγιζα πάντα για να μην υπερβώ το όριο

yoga να προτείνουμε και στις πεθερές...

όλο και κάτι καλό θα προκύψει !!!!!!!!!! :-)

Εγώ χαλάκια έχω, σφουγγαρίστρα όχι.

Μετά το σκούπισμα, όλο το σπίτι στα 4 με σφουγγαρόπανο!

και να φανταστείς αλλού είμαι πολύ προοδευτική!!!!!!

:lol::lol::lol::lol:

Δεν πάω καλά το ξέρω...

προς υπεράσπισή μου είναι 65τμ.....

Δεν είμαι σίγουρη ότι κατάλαβα......Μην μου πείτε για να χωρέσουν περισσότερα ρούχα:shock:

Επειδή χρησιμοποιώ και τα ειδικά προγράμματα του πλυντηρίου (πχ το πρόγραμμα για τα πουκάμισα παίρνει μόνο 2 κιλά) τους πρώτους μήνες τα ζύγιζα πάντα για να μην υπερβώ το όριο

Ω ΝΑΙ !!

αν έχω καταλάβει και εγώ καλά !!!!!!!!!!!!!!!!!

Εχει έναν συνάδερφο πολύ καλό παιδί.

Θα τον πιάσω στο μπούρου-μπούρου μπας και βγάλω άκρη! :mrgreen:

αμάρτησα για το παιδί μου έχω ακούσει....

αμάρτησα για την αγάπη μου έχω ακούσει...

αμάρτησα για το μείγμα-σπιτικό-σαπούνι ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ !!!!!!

Διαφημίσεις

αμάρτησα για το παιδί μου έχω ακούσει....

αμάρτησα για την αγάπη μου έχω ακούσει...

αμάρτησα για το μείγμα-σπιτικό-σαπούνι ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ !!!!!!

χα-χα-χα-χα :lol: :lol: :lol:

ΕΠΕΣΑ, ακούστηκα και ΧΤΥΠΗΣΑ!!!!!!!

Καλέ παντρεμένος είναι ο άνθρωπος με μωρό-παιδί!!!!!!

χα-χα-χα-χα!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Ακου που πήγε το πονηρό σου το μυαλό!!!!!!!

τσ-τσ-τσ-τσ!!! :lol: :lol:

σκεφτείτε πόσο σας κοστίζει μια πλύση στο πλυντήριο!

(ρεύμα,νερό,ΤΤΟ κλπ)

Μια καινούργια σφουγγαρίστρα θα σας έρθει λιγότερο.

Αυτό εννοώ. :?

Εγώ τουλάχιστον αγοράζω ακριβές σφουγγαρίστρες από μικροίνες για να καθαρίζει/γυαλίζει καλά το πάτωμα.

Και άλλωστε όπως είπαμε δεν τις πλένουμε μόνες τους, πολύ σπάνια αν γίνει αυτό, αν δεν έχω κάτι άλλο να πλύνω με τις σφουγγαρίστρες απλά τις βάζω στον κύκλο του ξεβγάλματος με μπόλικο ΤΤΟ.

Γιατί σιχαίνεσαι τα πατάκια, δεν το κατάλαβα αυτό...

Εγώ τα πλένω τόσο συχνά που είναι πάντα πεντακάθαρα, άλλωστε πατάμε πάνω ή ξυπόλιτοι ή με καθαρή παντόφλα (πλένω και τις παντόφλες μια φορά τη βδομάδα αλλά όχι στον πλυντήριο γιατί είναι Birkenstock και δεν μπαίνουνε).

Χαλάκια του μπάνιου δεν έχεις δηλαδή;;; Πού πατάτε όταν βγαίνετε από το μπάνιο;

Εγώ χαλάκια έχω, σφουγγαρίστρα όχι.

Μετά το σκούπισμα, όλο το σπίτι στα 4 με σφουγγαρόπανο!

και να φανταστείς αλλού είμαι πολύ προοδευτική!!!!!!

Εξήγησέ μου σε παρακαλώ τη λογική αυτού του μαζοχισμού!

Θυμάμαι στην Αγγλία που έβλεπα το How Clean Is Your House λέγανε εκείνες οι κυριούλες ότι πρέπει να έχουμε δύο κουβάδες όταν σφουγγαρίζουμε, ένα με καθαρό νερό και ένα για το στίψιμο της σφουγγαρίστρας.

This makes sense, αλλά μεγάλος μπελάς οι δύο κουβάδες!

Είδα στο Telemarketing store ένα κουβά με δύο δοχεία αλλά ήτανε πολύ ακριβός, γύρω στα 35 Ευρώ αν θυμάμαι καλά!

Εγω περναω το πατωμα με τον ατμοκαθαριστη με πανακια απο μικροινες. Οταν λερωνεται αυτο που χρησιμοποιω απλα το αλλαζω :-)

Πλενω ολα τα πανακια και τα πατακια μαζι με τις πανες στους 60 βαθμους με soap nuts, σοδα, ξυδι και ΤΤΟ (δυστυχως βορακα δεν εχω βρει εδωπερα).

Στους 40 βαθμους γενικα πλενω με το απορρυπαντικο της ecover και σοδα αλλα αν ξεμεινω και χρησιμοποιησω soap nuts τα βραζω 4-5 λεπτα, βαζω το υγρο κατευθειαν στη θηκη για το απορρυπαντικο μαζι με τη σοδα. Βαριεμαι να περιμενω να κρυωσει για να το βαλω στη ρολετα.

Ο πλούτος που ζητάει η φύση μας είναι ορισμένος και εύκολα αποκτιέται. Ο πλούτος, αντίθετα, που ζητάει η ματαιοδοξία μας εκτείνεται στο άπειρο - Επίκουρος

p7hgp3.png3NPP.png

χα-χα-χα-χα :lol: :lol: :lol:

ΕΠΕΣΑ, ακούστηκα και ΧΤΥΠΗΣΑ!!!!!!!

Καλέ παντρεμένος είναι ο άνθρωπος με μωρό-παιδί!!!!!!

χα-χα-χα-χα!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Ακου που πήγε το πονηρό σου το μυαλό!!!!!!!

τσ-τσ-τσ-τσ!!! :lol: :lol:

άσε και σε πήραμε χαμπάρι, θα έκανες τα πάντα για την συνταγή!!!!!!!!

:lol: :lol: :lol: :lol:

Εξήγησέ μου σε παρακαλώ τη λογική αυτού του μαζοχισμού!

Θυμάμαι στην Αγγλία που έβλεπα το How Clean Is Your House λέγανε εκείνες οι κυριούλες ότι πρέπει να έχουμε δύο κουβάδες όταν σφουγγαρίζουμε, ένα με καθαρό νερό και ένα για το στίψιμο της σφουγγαρίστρας.

This makes sense, αλλά μεγάλος μπελάς οι δύο κουβάδες!

Είδα στο Telemarketing store ένα κουβά με δύο δοχεία αλλά ήτανε πολύ ακριβός, γύρω στα 35 Ευρώ αν θυμάμαι καλά!

Δεν έχει λογική, είμαι τρελή.

Το σπίτι είναι μικρό έχει διάφορα από εδώ και απο εκεί και σφουγγαρίζοντας έτσι με πανάκια με μικροίνες το νιώθω πραγματικά καθαρό, από ακρούλα σε ακρούλα.... σηκώνω κάτι καθαρίζω απο κάτω και μετά στην θέση του....

Κάποτε σφουγγάριζα και εγώ με σφουγγαρίστρα... :-)

αλλά μην με παρεξηγήσετε ότι είμαι τρελή με την καθαριότητα...

και σκόνη πιάνει το σπίτι μου και το αμελώ..

μην μου βγει και το όνομα... :lol:

Εμείς δεν πατάμε με παπούτσια μέσα στο σπίτι αφού βάλω τα χαλιά, δηλαδή τον χειμώνα.

Το καλοκαίρι πατάμε κανονικά.

Εσύ που το κρατάς όλο τον χρόνο για πες μου τι κάνεις με τους επισκέπτες ?

Εγώ σε άλλους έχω το θάρρος και αν είναι τακτικοί (όπως οι νονές του γιου μου) τους

έχω και δικές τους παντόφλες και σε άλλους δεν λέω τίποτα ......

και τρίβω μετά..

Το σπίτι είναι μικρό έχει διάφορα από εδώ και απο εκεί και σφουγγαρίζοντας έτσι με πανάκια με μικροίνες το νιώθω πραγματικά καθαρό, από ακρούλα σε ακρούλα.... σηκώνω κάτι καθαρίζω απο κάτω και μετά στην θέση του....

Εμείς δεν πατάμε με παπούτσια μέσα στο σπίτι αφού βάλω τα χαλιά, δηλαδή τον χειμώνα.

Εγώ σε άλλους έχω το θάρρος και αν είναι τακτικοί (όπως οι νονές του γιου μου) τους

και τρίβω μετά..[/QU

Άμα ο επισκέπτης είναι στραβόξυλο θα παρεξηγηθεί είτε του πεις να βγάλει τα παπούτσια χειμώνα επειδή έχεις χαλιά είτε καλοκαίρι

Εγώ έρχομαι σε δύσκολη θέση σε κάποια γιορτή, σε ένα ρεβεγιόν πρωτοχρονιάς για παράδειγμα όπου ο άλλος έχει στολιστεί έχει ντυθεί και γω τον αναγκάζω να βγάζει τα παπούτσια και να γυρνάει με την παντούφλα. Επίσης πιστεύω ότι κάποιοι άνθρωποι όχι πολλοί φίλοι όμως αποφεύγουν να έρχονται σπίτι μας για αυτό το λόγο:oops:

Εγώ έχω επίσης τις εξής παραξενιές, στο μπαλκόνι έχουμε άλλες παντόφλες από αυτές του σπιτιού εμείς της οικογένειας όμως γιατί αν έλεγα στους καλεσμένους άλλες παντόφλες να έχουν μέσα στο σπίτι και άλλες στο μπαλκόνι πιστεύω ότι θα με έπαιρναν με τις ντομάτες. Επίσης τώρα που μετακομισαμε στο βέλγιο και θα έχω συχνά επισκέψες από ελλάδα σιχαίνομαι τις βαλίτσες να ακουμπάνε το πάτωμα για αυτό στρώνω κάτι από κάτω:mrgreen:

Έχω και διάφορες άλλες μην νομίζετε ότι είναι μονο αυτές:lol:

ήρωας είναι ο αντρούλης μου

Πάντως στο καινούριο μας σπίτι στο βέλγιο οι συγγενείς που έχω εδώ δείχνουν να μην τους αρέσει καθόλου η παπουτσοαπαγόρευση στο σπίτι μας, καλά μην μιλήσω για τις άλλες μου απόψεις περί οικολογίας και διατροφής η ξαδέρφη μου ακόμα ταίζει τον πεντάχρονο ανιψιό ΝΟΥΝΟΥ φαρίν λακτέ κρέμα 4 με 5 πιάτα την ημέρα, οπότε καταλαβαίνετε πως της ακούγονται αυτά που συζητάμε...

FXWyp3.png

και τρίβω μετά..

Τελικά θα σε κλείσουν στο τρελάδικο ή στην φυλακή για χρέη:lol::lol::lol::lol::lol: αποφάσισε επιτέλους

FXWyp3.png

Καλά έχετε πολλά κέφια, μ΄αρέσει!!:D

Αντιστοιχα μονη χωρις εξωτερικη βοηθεια ειμαι και εγω εδω στα ξενα :(Τη μερα που γυρισα απο το μαιευτηριο εβαλα το πρωτο πλυντηριο (καλος στον εγκεφαλο, μην το ψαχνεις). Αυτο που με εσωσε στο σιδερωμα ειναι η πρεσα. Σιδερωνω σχεδον τα παντα εκτος απο τις πανες του μωρου, τα πανακια και τα εσωρουχα. Η πρεσα εχει μειωσει το χρονο σιδερωματος τουλαχιστον κατα 50% μη σου πω και περισσοτερο.

Δεν έχω ούτε πρέσα καρδιά μου, αλλά όσους γνωρίζω γι΄αυτό λένε, την ευκολία που παρέχει, ίσως στο εγγύς μέλλον πάρω και εγώ μια.

Α καλά μην την ψάχνεις, μερικές μέρες πριν γεννήσω με έπιασε έντονο το σύνδρομο της φωλιάς, και αν δεν καθάριζα το πάνω μέρος από τα ντουλάπια της κουζίνας και των ντουλαπών μας γενικότερα , θα έσκαγα, από κάτω κρατούσε ο άντρας μου την σκάλα και εγώ χόρευα πάνω σε αυτήν, τι να κάνει και αυτός ο καημένος για να πείσει εμένα μα και τις ορμόνες μου μαζί; χαχα

Μη στεναχωριέσαι Peekaboo που είσαι έξω, σίγουρα υπάρχουν πολλά άλλα πράγματα που σίγουρα κάπως θα αντισταθμίζουν τον καημό σου.

Ο ηλιος ειναι το καλυτερο λευκαντικο. Εδω που βρεχει συνεχεια τον κυνηγαω οταν βγαινει για να απλωσω τις πανες του μωρου οι οποιες σε πληροφορω οτι θα βγουν απο το πλυντηριο με λεκεδες και σε 20 λεπτα ηλιοφανειας εχουν γινει καταλευκες.

Ο ήλιος είναι χρησιμότατος και ευλογημένος, απλά θέτει και αυτός τα όρια του.

Γεννήθηκα και μεγάλωσα σε μονοκατοικία με αυλή, τα ρούχα μας απλωμένα σε σχοινί έξω, κλασικά, το θέμα είναι πως δεν μπορώ να συγκρίνω τις τότε συνθήκες με τις τωρινές, και επειδή δεν μένω κάπου εδώ, Country

λέω να συνεχίσω με τον… εγκλεισμό των ιματίων μας χαχαχα!

Λοιπόν το πρωί λίγο πριν σηκωθώ από το κρεβάτι θυμήθηκα και κάποια πράγματα που μου έλεγε η μητέρα μου, πως ο ήλιος ξεθωριάζει τα ρούχα, ειδικά τα χρωματιστά, πως μπορεί να κιτρινίσουν οι λευκές κουρτίνες ακόμη και πίσω από τα παράθυρα όταν ο ήλιος κατά τις μεσημεριανές ώρες χτυπάει απευθείας, αλλά θυμάμαι επίσης πως , στα λευκά που μπορεί να είχαν κάποιο λεκέ, έβαζε λεμόνι και το άφηνε στον ήλιο για να καθαρίσει, οπότε έχετε δίκιο κορίτσια για τους λεκέδες!

Rosie, τον θέλω αυτόν τον Dyson ball… με πάθος, τον βλεφάρισα στον Κωτσόβολο, όταν πήγαμε να πάρουμε ακουστικά για το mp3 του συζύγου, ευτυχώς δεν με πήρε χαμπάρι (ο σύζυγος ντε), γιατί ήταν τσουχτερός ο άτιμος .

Από την άλλη σφουγγαρίζω τόσο συχνά, που δεν υπάρχει λόγος τις περισσότερες φορές να βάζω σκούπα γιατί δεν προλαβαίνει να δημιουργηθεί σκόνη, στην κουζίνα τα ψίχουλα τα μαζεύω με το σκουπάκι, έπειτα έχω δύο τουλάχιστον σφουγγαρίστρες μια για το μπαλκόνι και μια για μέσα. Ποια είναι αυτή η σφουγγαρίστρα με μικροϊνες με ενδιαφέρει, μάρκα παρακαλώ, τα αντίστοιχα πανάκια τα χρησιμοποιώ χρόνια τώρα, από τότε που πρωτοβγήκαν στην αγορά, αλλά για σφουγγαρίστρα ανάλογη δεν έψαξα.

edit: Zimaroulis, αυτό με τις παντόφλες του συζύγου το έχω και εγώ, επειδή βγαίνει για τσιγάρο στο μπαλκόνι (πονεμένο θέμα, ευτυχώς δεν κάνει παρα πολλά) το δέχτηκε εύκολα, αλλά με τους ξένους δεν ξέρω τι θα κάνω, όταν αρχίσει να μπουσουλάει η μικρή θα είναι θέμα, πάντως η κολλητή μου τα βγάζει απο τον δρόμο ακόμη χαχα!!

----------------------

Καλά έχετε πολλά κέφια' date=' μ΄αρέσει!!:D

Δεν έχω ούτε πρέσα καρδιά μου, αλλά όσους γνωρίζω γι΄αυτό λένε, την ευκολία που παρέχει, ίσως στο εγγύς μέλλον πάρω και εγώ μια.

Α καλά μην την ψάχνεις, μερικές μέρες πριν γεννήσω με έπιασε έντομο το σύνδρομο της φωλιάς, και αν δεν καθάριζα το πάνω μέρος από τα ντουλάπια της κουζίνας και των ντουλαπών μας γενικότερα , θα έσκαγα, από κάτω κρατούσε ο άντρας μου την σκάλα και εγώ χόρευα πάνω σε αυτήν, τι να κάνει και αυτός ο καημένος για να πείσει εμένα μα και τις ορμόνες μου μαζί; χαχα

Μη στεναχωριέσαι Peekaboo που είσαι έξω, σίγουρα υπάρχουν πολλά άλλα πράγματα που κάπως θα αντισταθμίζουν τον καημό σου.

Ο ήλιος είναι χρησιμότατος και ευλογημένος, απλά θέτει και αυτός τα όρια του.

Γεννήθηκα και μεγάλωσα σε μονοκατοικία με αυλή, τα ρούχα μας απλωμένα σε σχοινί έξω, κλασικά, το θέμα είναι πως δεν μπορώ να συγκρίνω τις τότε συνθήκες με τις τωρινές, και επειδή δεν μένω κάπου εδώ, Country

λέω να συνεχίσω με τον… εγκλεισμό των ιματίων μας χαχαχα!

Λοιπόν το πρωί λίγο πριν σηκωθώ από το κρεβάτι θυμήθηκα και κάποια πράγματα που μου έλεγε η μητέρα μου, πως ο ήλιος ξεθωριάζει τα ρούχα, ειδικά τα χρωματιστά, πως μπορεί να κιτρινίσουν οι λευκές κουρτίνες ακόμη και πίσω από τα παράθυρα όταν ο ήλιος κατά τις μεσημεριανές ώρες χτυπάει απευθείας, αλλά θυμάμαι επίσης πως , στα λευκά που μπορεί να είχαν κάποιο λεκέ, έβαζε λεμόνι και το άφηνε στον ήλιο για να καθαρίσει, οπότε έχετε δίκιο κορίτσια για τους λεκέδες!

Rosie, τον θέλω αυτόν τον Dyson ball… με πάθος, τον βλεφάρισα στον Κωτσόβολο, όταν πήγαμε να πάρουμε ακουστικά για το mp3 του συζύγου, ευτυχώς δεν με πήρε χαμπάρι (ο σύζυγος ντε), γιατί ήταν τσουχτερός ο άτιμος .

Από την άλλη σφουγγαρίζω τόσο συχνά, που δεν υπάρχει λόγος τις περισσότερες φορές να βάζω σκούπα γιατί δεν προλαβαίνει να δημιουργηθεί σκόνη, στην κουζίνα τα ψίχουλα τα μαζεύω με το σκουπάκι, έπειτα έχω δύο τουλάχιστον σφουγγαρίστρες μια για το μπαλκόνι και μια για μέσα. Ποια είναι αυτή η σφουγγαρίστρα με μικροϊνες με ενδιαφέρει, μάρκα παρακαλώ, τα αντίστοιχα πανάκια τα χρησιμοποιώ χρόνια τώρα, από τότε που πρωτοβγήκαν στην αγορά, αλλά για σφουγγαρίστρα ανάλογη δεν έψαξα.

edit: Zimaroulis, αυτό με τις παντόφλες του συζύγου το έχω και εγώ, επειδή βγαίνει για τσιγάρο στο μπαλκόνι (πονεμένο θέμα, ευτυχώς δεν κάνει παρα πολλά) το δέχτηκε εύκολα, αλλά με τους ξένους δεν ξέρω τι θα κάνω, όταν αρχίσει να μπουσουλάει η μικρή θα είναι θέμα, πάντως η κολλητή μου τα βγάζει απο τον δρόμο ακόμη χαχα!!

Αχ κι εγώ είμαι καπνίστρια και αλλάζω παντόφλες, ούτε εγώ κάνω πολλά

Πάντως για το μπαλκόνι και το μπουσούλισμα δεν νομίζω ότι πρέπει να αγχώνεσαι, εφόσον μέσα στο σπίτι δεν κυκλοφορεί κανείς με παπούτσια από το μπαλκόνι απλά σκόνη θα σου φέρουν...εγώ έτσι το έχω σκεφτεί

Εγώ εδώ στο βέλγιο δεν τα βρίσκω αυτά τα πανάκια και θέλω να τα παραγγείλω από κάποιο eshop

Επίσης όταν θα ξεκινήσει να μπουσουλάει η κόρη σου έχεις το καλύτερο επιχείρημα για να τους ζητάς να βγάζουν παπούτσια, δεν νομίζω κανείς να έχει πρόβλημα την στιγμή που ξέρουν ότι ένα μωρό μπουσουλάει μέσα στο σπίτι. Μετά που θα περπατάει θα σε στραβοκοιτάνε:-D

FXWyp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...