Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ-ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ

Recommended Posts

ΑΚΡΙΒΩΣ το ιδιο....ειδικα το χειμωνα εχουμε ενδοδαπεδια στεγνωνουν σε ντετε, το καλοκαιρι επίσης δεν τα βγάζω έξω.....

μονο τελευταία κατάλαβα οτι ο ηλιος βοηθάει στους λεκέδες....καθαρισε μεχρι και λεκε απο φρουτα μια μπλουζίτσα που ειχα βγάλει στο μπαλκόνι....

Εμένα κάπως μου μυριζουν τα ρουχα αν τα βγαζω εξω κιολας,....:?

Συνάδελφεεε, να μου το θυμηθείς, εμείς όταν γίνουμε οι πεθερές κάποιων, θα διεκδικούμε βραβεία, καλή ώρα αχαχαχα!!

Να σου πω, επειδή αυτό με τους λεκέδες φρούτων και λαχανικών είναι μια πονεμένη ιστορία, παίζει να έχει κιτρινίσει απο τις υπεριώδης το μπλουζάκι και έτσι να έχει σβήσει ο λεκές και να έχει εναρμονιστεί η απόχρωση, για λευκά μιλάμε φαντάζομαι ;

----------------------

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αυτό το κάνει και η δικιά μου και είναι εντελώς σιχαμερό!

Κορίτσια συνήθως σφουγγαρίζει χωρίς να σκουπίσει, το νερό της σφουγγαρίστρας γίνεται μαύρο-λάσπη! :shock:

Μαυρόλασπη χαχαχα, μ΄αρέσει , η λέξη, οχι η συνήθεια χαχα

Ποια είναι η λογική πίσω από κάτι τέτοιο;;;

εεεεε οτι βαριέται ίσως;;;

----------------------

Συνάδελφεεε' date=' να μου το θυμηθείς, εμείς όταν γίνουμε οι πεθερές κάποιων, θα διεκδικούμε βραβεία, καλή ώρα αχαχαχα!!

Να σου πω, επειδή αυτό με τους λεκέδες φρούτων και λαχανικών είναι μια πονεμένη ιστορία, παίζει να έχει κιτρινίσει απο τις υπεριώδης το μπλουζάκι και έτσι να έχει σβήσει ο λεκές και να έχει εναρμονιστεί η απόχρωση, για λευκά μιλάμε φαντάζομαι ;[/quote']

όχι, είναι κατάλευκο! δεν κιτρινισε, αλλα μμου αρεσει όπως σκέφτεσαι! χαχαχαχα:lol::lol::lol:

eNeap2.pngNziDp2.png

όσο για τις πεθερές, εντάξει για φανταστείτε ποοοοοσα χρόνια κανουν τα ίδια και τα ίδια και πόοοοοσα ακόμα τα έκαναν χωρίς ίχνος ευκολίας(πληντυρια κλπ) ε λογικαο ειναι να βαριουνται και λιγάκι, να μου πεις αυτο ισχυει και για τις σχολαστικές!

eNeap2.pngNziDp2.png

το καλοκαιρι ο ηλιος κανει θαυματα στους λεκεδες! Δε το πιστευα και εγω οταν εξαφανισε λεκεδες απο πορτοκαλαδα σε ασπρο μπλουζακι. Απο τοτε στον ηλιο ολα να λιαζονται! Στο σπιτι δεν τα απλωνω παρα μονο αν γυρισω το απογευμα και δεν εχουν στεγνωσει καλα. Στο σπιτι ευκολα μαζευεται υγρασια = μουχλα. Εγω εχω κολλημα με το σιδερωμα, τα ρουχα των παιδιων τα σιδερωνω ολα εκτος απο τις καλτσες.

(Ευχαριστω για το βραβειο, :) που να εγραφα και τα υπολοιπα που κανει, θα ειχαμε βγει τελειως οφ τοπικ. :) Ξενια δε ξερεις το κολπο ανοιγω το πλυντηριο αφότου εχει ξεκινησει; Θα σου πω αναλυτικα απο κοντα :) )

Ki eγώ κυνηγάω τον ήλιο!

Έχω βάλει και τον άντρα μου να το διαβάσει, μπας και καταλάβει αυτός αλλά δεν... θα μου πεις από κοντά. Είμαι τόσο περίεργη!

Κορίτσια συνήθως σφουγγαρίζει χωρίς να σκουπίσει, το νερό της σφουγγαρίστρας γίνεται μαύρο-λάσπη! :shock:

Της οικονομίας χρόνου? :confused: Μόνο αυτό μπορώ να σκεφτώ! Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι θα σφουγγαρίσω χωρίς να σκουπίσω! Και δεν είμαι και από τις μανιακές της καθαριότητας. Μερικές φορές μπορεί να μην έχω σκουπίσει τέλεια και το πόσο εκνευρίζομαι που βλέπω κανα σκουπιδάκι πάνω στην σφουγγαρίστρα, δεν λέγεται!

Όσο για την μαύρη σφουγγαρίστρα...τα ζω κι εγώ Ρόζυ. Και όχι μόνο... Πιάνεται η καρδιά μου κάθε φορά!

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Διαφημίσεις

όχι, είναι κατάλευκο! δεν κιτρινισε, αλλα μμου αρεσει όπως σκέφτεσαι! χαχαχαχα:lol::lol::lol:

Πφφφφφ μου το ΄χουν πει και άλλοι αχαχαχαχα!!

Οχι τώρα σοβαρά, σύγκρινε την λευκή απόχρωση με ένα ίδιο καινούργιο.....για λεγε για λέγε....:lol:

----------------------

Αντε κι ενα τελευταίο να γελάσετε και σταματαω, αχαχαχα

η πεθερα όταν ερχεται θελει να βοηθαει λιγο με τις δουλειες(εγω μπλιαχ καθολου και της λεω να ασχολείται με τα παιδια! χαχαχαχα)

-τελευταια όμως το εχει γαιδουρεψει χαχαχαχα δεν προτείνει να κάνει τίποτα, και φυσικια κι εγω ντρεπομαι να της ζητησω. Με τα πολλα επιασε να σιδερώσει.

Εκανε όοοοοοολα τα ευκολα , δηλ των παιδιών και όταν εφτασε στο ΠΡΩΤΟ πουκάμισο πετάει το θεϊκό

Αυτο έχει ρίγες, ααααα δεν μπορω να το σιδερώσω ζαλίζομαι!!!!!

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ (λες να ειχε παρει τιποτα και απο τις παραισθησεις να εβλεπε τις ριγες να κανουν ζικ ζακ?)

πολυ βολικο να σταματησεις στ πουκάμισα δαχαχαχαχα

eNeap2.pngNziDp2.png

θα το τσεκάρω και θα σου πω να σου φυγει ο καημος(αλλα σιγα αν κιτρινιζει και λιγο απο το να βλεπω το λεκε καλύτερα, αν κα όχι σου λεω ασρπ κατασπρο ηταν....) χαχαχαχαχαχαχα

eNeap2.pngNziDp2.png

Συνάδελφεεε' date=' να μου το θυμηθείς, εμείς όταν γίνουμε οι πεθερές κάποιων, θα διεκδικούμε βραβεία, καλή ώρα αχαχαχα!!

[/quote']

Το χω από τώρα! Της τρελής που όλο ανακατεύεται να μην κάνει εμβόλια το μωρό και να κάνει ομοιοπαθητική ντε και καλά!

Αν υποψιαστώ ότι θα εμβολιάσουν τα εγγόνια μου αύριο μεθαύριο και θα δώσουν χημικά φάρμακα και γενικά η χημεία πάει σύννεφο...θα πεθάνω! :mrgreen:

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Εκανε όοοοοοολα τα ευκολα , δηλ των παιδιών και όταν εφτασε στο ΠΡΩΤΟ πουκάμισο πετάει το θεϊκό

:lol::lol::lol:

Προσπαθώ να γελάσω σιγά γιατί κοιμούνται!

Δεν υπάρχει!!!

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Διαφημίσεις

θα το τσεκάρω και θα σου πω να σου φυγει ο καημος(αλλα σιγα αν κιτρινιζει και λιγο απο το να βλεπω το λεκε καλύτερα, αν κα όχι σου λεω ασρπ κατασπρο ηταν....) χαχαχαχαχαχαχα

ααααααχχχχ<-------βαθύς αναστεναγμός, πάει πακέτο με τον καημό ντε:lol::lol::lol:

Θα περιμένω!!

----------------------

Το χω από τώρα! Της τρελής που όλο ανακατεύεται να μην κάνει εμβόλια το μωρό και να κάνει ομοιοπαθητική ντε και καλά!

Αν υποψιαστώ ότι θα εμβολιάσουν τα εγγόνια μου αύριο μεθαύριο και θα δώσουν χημικά φάρμακα και γενικά η χημεία πάει σύννεφο...θα πεθάνω! :mrgreen:

Εσύ είσαι απόλυτη και αποφασισμένη, αν έχεις και σύμμαχο τον σύζυγο μεγάλη υπόθεση, εγώ δεν έχω κατασταλάξει 100% ακόμη, διχάζομαι γενικά...:|

----------------------

Ετσι όπως ήμουν κι εγώ πριν 4 χρόνια! Θα διαβάσεις και θα κατασταλάξεις. Μην ανησυχείς!

Να ΄στε καλά βρε κορίτσια, μου δίνετε κουράγιο και είστε πολύ βοηθητικές όλες σας, ευχαριστώωωωω!!:D

Καλό βράδυ και καλή συνέχεια :), οι δυνάμεις μου εξαντληθήκανε!

----------------------

κανουν μονο 'οσα βλεπει η πεθερα' :)

Διαφημίσεις

Εγώ δεν έχω κοπέλα' date=' βασικά δεν έχω καμία βοήθεια, είμαι εγώ και ο άντρας μου,οι γονείς είναι μακριά, να φανταστείτε όταν επέστρεψα απο την κλινική μετά την γέννα την τρίτη μέρα, έβαλα πλυντήρια και σφουγγάρισα, γενικά ως λεχώνα δεν έκατσα ιδιαίτερα, είχαμε και τον θηλασμό, μέσα σε δέκα μέρες έχασα όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης, και κανά δύο ακόμη, αλλά δεν παραπονιέμαι, γιατί είχα και εύκολη εγκυμοσύνη και εύκολη γέννα, ευτυχώς. Πάντως αν κάνω και δεύτερο παιδάκι, σίγουρα θα χρειαστώ εξωτερική βοήθεια ...Και μετά απο αυτή την παρένθεση να πω, πως, το σιδέρωμα το έχω καταργήσει συλλήβδην (σχεδόν):D![/quote']

Αντιστοιχα μονη χωρις εξωτερικη βοηθεια ειμαι και εγω εδω στα ξενα :-( Τη μερα που γυρισα απο το μαιευτηριο εβαλα το πρωτο πλυντηριο (καλος στον εγκεφαλο, μην το ψαχνεις). Αυτο που με εσωσε στο σιδερωμα ειναι η πρεσα. Σιδερωνω σχεδον τα παντα εκτος απο τις πανες του μωρου, τα πανακια και τα εσωρουχα. Η πρεσα εχει μειωσει το χρονο σιδερωματος τουλαχιστον κατα 50% μη σου πω και περισσοτερο.

Ο πλούτος που ζητάει η φύση μας είναι ορισμένος και εύκολα αποκτιέται. Ο πλούτος, αντίθετα, που ζητάει η ματαιοδοξία μας εκτείνεται στο άπειρο - Επίκουρος

p7hgp3.png3NPP.png

Ούτε και την έπλενε ποτέ φυσικά... αν μάθει ότι μια φορά τη βδομάδα βάζω πλυντήριο μόνο τις σφουγγαρίστρες θα πάθει το εγκεφαλικό!

Εχμ να ρωτησω κατι; Σφουγγαριζω κυριως με τον ατμοκαθαριστη αλλα οταν λερωνει ο μεγαλος μου το πατωμα με φαγητο/γαλα/χρωματα επιστρατευω τη σφουγγαριστρα. Οταν τελειωσω την ξεβγαζω και την αφηνω να στεγνωσει καλα. Χρειαζεται να τις πλενουμε στο πλυντηριο αν εχουν στεγνωσει καλα μετα απο καθε χρηση;

Ο πλούτος που ζητάει η φύση μας είναι ορισμένος και εύκολα αποκτιέται. Ο πλούτος, αντίθετα, που ζητάει η ματαιοδοξία μας εκτείνεται στο άπειρο - Επίκουρος

p7hgp3.png3NPP.png

Πφφφφφ μου το ΄χουν πει και άλλοι αχαχαχαχα!!

Οχι τώρα σοβαρά' date=' σύγκρινε την λευκή απόχρωση με ένα ίδιο καινούργιο.....για λεγε για λέγε....:lol:[/quote']

Ο ηλιος ειναι το καλυτερο λευκαντικο. Εδω που βρεχει συνεχεια τον κυνηγαω οταν βγαινει για να απλωσω τις πανες του μωρου οι οποιες σε πληροφορω οτι θα βγουν απο το πλυντηριο με λεκεδες και σε 20 λεπτα ηλιοφανειας εχουν γινει καταλευκες.

p7hgp3.png3NPP.png

... αν μάθει ότι μια φορά τη βδομάδα βάζω πλυντήριο μόνο τις σφουγγαρίστρες θα πάθει το εγκεφαλικό!

Βρε Rosie μου, μήπως δεν συμφέρει αυτό?

(τελικά όντως σκεφτόμαστε τελείως διαφορετικά! :lol:)

Μήπως σου κοστίζει πιο πολύ το πλυντήριο απο ότι να έβαζες μια καινούργια

σφουγγαρίστρα?

Ασε που μολύνεις έτσι και το πλυντήριο.....

Με την ψυχολογία και μόνο οτι στον κάδο που έβαλα τις σφουγγαρίστρες

θα βάλω τα εσώρουχα μας...με πιάνει ανατριχίλα!! :lol:

Το ίδιο ισχύει και για τα κουβερτάκια του γάτου

τα οποία είναι γεμάτα τρίχες!

(ο οποίος παρεπιμπτόντως -δυστυχώς ο δικός μας γατούλης είναι μακαρίτης :( :()

Sofia gia κάνε τα πειράματα σου και πες μας!

Eυτυχώς Ξένια μου που έχω και εσένα να με εμψυχώνεις!! :)

Μην πρωτοπορήσει κανείς εδώ μέσα....

αμέσως να τον λιθοβολήσετε!! :lol: :lol: :lol:

Αλλά ξέρω τι θα κάνω εγώ:

Θα πατεντάρω την σούπερ-ντούπερ συνταγή μου

και θα την μοσχοπουλήσω! :lol: :lol:

όταν πλένω σφουγγαρίστρες ή σπορτέξ βάζω πρόπλυση, μπόλικο tea tree oil στη θήκη της κύριας πλύσης και του μαλακτικού και ξύδι στη θήκη του μαλακτικού. Ο κάδος είναι ανοξείδωτος δεν έχει ανάγκη.

Soevan07, εγώ θα φοβόμουν μην αναπτυχθούν βακτήρια και μικρόβια. Σε γνωστό εργοστάσιο απορρυπαντικών έχουν μικροβιολογικό εργαστήριο και κάθε παρτίδα ελέγχεται πριν βγει στην αγορά, παρόλο που είναι χημικούρα. Αν έχεις κανέναν γνωστό χημικό ή μικροβιολόγο στείλε του δείγμα μετά από μερικές βδομάδες να το δει στο μικροσκόπιο και αν είναι ΟΚ τότε μπορείς να πατεντάρεις!

Βρε Rosie μου, μήπως δεν συμφέρει αυτό?

(τελικά όντως σκεφτόμαστε τελείως διαφορετικά! :lol:)

Μήπως σου κοστίζει πιο πολύ το πλυντήριο απο ότι να έβαζες μια καινούργια

σφουγγαρίστρα?

Ασε που μολύνεις έτσι και το πλυντήριο.....

εγω βαζω τις σφουγγαριστρες μια φορα το μηνα και μετα κανω την πλυση καθαρισμου του πλυντηριου με σοδα-ξυδι στους 90 (που ετσι κι αλλιως χρειαζεται)

Είναι που δεν κατάλαβες τι ακριβώς κάνει η πεθερά της Camouflage, και γιατί, γι' αυτό δίνεις το βραβείο αλλού! :lol:

Κι εμένα όπως έγραψα μου πήρε χρόνο γιατί είναι κάπως ασύλληπτο για τα δικά μας δεδομένα... σκέψου λίγο και θα καταλάβεις!

Ακόμη το σκέφτομαι και γελάω! :lol:

Μάλλον δεν έχει καταλάβει.. αλλιώς θα το έδινε δαγκωτό το βραβείο.. Είναι απίστευτο πραγματικά !!!!!!!!!!!!!!!!!!! χαχαχαχαχα

μαντέμι κι από πάνω εμαγιέ. Φαντάζομαι ότι είναι πιο εύκολα στο καθάρισμα και στη συντήρηση, εγώ έχω σκέτα μαντεμένια (που εμπλουτίζουν υποτίθεται και το φαγητό με σίδηρο) και μου βγαίνει λίγο η beastie boys κάθε φορά να τα τρίψω, αν τυχόν κολλήσει κάτι... αλλά γενικά κάνουν πολύυυ νόστιμα τα κρέατα που κυρίως μαγειρεύω σε αυτά, ειδικά η πλάκα που έχω και τη βάζω πάνω στα μάτια (ψάξτο ως griddle) κάνει κάτι μπριζόλες και μπιφτέκια τέλεια!

Ευχαριστώ, θα πάρω κάποια στιγμή, προς το παρών ψώνισα από cookshop πάνω από 300€... αν χαθώ φυλακή θα είμαι να το ξέρετε !!!!!!!! :-)

ΕΠΕΣΑ ΚΑΤΩ. ΕΚΑΝΑ ΘΟΡΥΒΟ!!!!!!!!!!

Σε ικετεύω.. πες και άλλα !!!!!!!!!!!!!!!

:lol:

:lol: :lol:

και εγώ το σκέφτομαι για το εγγόνι μου τα εμβόλια... άσε που μεγάλη τον έκανα και σιγά μην προλάβω... αλλά μόνο με την σκέψη.. ΡΕ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ !!!!!! :-)

κανουν μονο 'οσα βλεπει η πεθερα' :)

:-( για τον γατούλη....

και εγώ το είχα αυτό αλλά με λίγο γιόγκα το ξεπέρασα...

έλεγα στον εαυτό μου.. "βρε καλή μου βρε χρυσή μου δεν ακουμπάει το ένα το άλλο..

ξεκόλα..." ΚΑΙ ΜΕ ΕΠΕΙΣΑ !!!!!!!!!!!!!

Αλλά ξέρω τι θα κάνω εγώ:

Θα πατεντάρω την σούπερ-ντούπερ συνταγή μου

και θα την μοσχοπουλήσω! :lol: :lol:

ΈΧΕΙς 100000 δίκια, πέσαμε να σε φάμε....

από την ζήλια μας καταλαβαίνεις...... :-)

Καλημέρα! Κορίτσια τη βοήθειά σας παρακαλώ..Ψάχνω στρώμα για παιδικό κρεββατάκι.Δυστυχώς το onlygreen από όπου πήρα στρώμα για το λίκνο και την κούνια του γιου μου δεν έχει.Καμιά άλλη λύση?Ευχαριστώ

[U][URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lbff.lilypie.com/BI1sp2.png[/IMG][/URL][/U][COLOR=Black][I]

.. [SIZE=1][B]βλέφαρό μου, σκαλιστό, αχ τυχερό μου
μη χαράζεις, άστρο της αυγής , μη μου τρομάζεις..[/B][/SIZE][/I][/COLOR]

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...