Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ-ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ

Recommended Posts

Εμεις τα έχουμε αγοράσει, στο εξωτερικό τα χρησιμοποιουν σε νοσοκομεια, σχολεία, είναι ασφαλής και οφέλιμες όσο και οι υπερυθρες ακτίνες του ήλιου , και φυσικά παρα πολυ οικονομικο !

Μόλις έλαβα σχετικό newsletter προσφοράς http://www.goldendeals.gr/deals/39euros-yperythri-thermansi-power-on

edit: Αλλά αγνοώ πλήρως τι ακριβώς είναι, και τι προσφέρουν.

----------------------

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Galat για εξηγήσου σε παρακαλώ...

Πήγαινες την κόρη σου πέρυσι για λίγο καιρό σε ιδιωτικό παιδικό στο μαρούσι στον πρωινό κύκλο?

Έχει καιρό που θέλω να σε ρωτήσω

Πήγαινα και γω τον γιο μου δύο χρονιές...

Σορυ για το οφ τοπικ

κορίτσια τόση εντύπωση σας κάνει????

Εγω εσας δεν μπορω να καταλαβω! δηλ ολα τα ρουχακια των παιδιων (που σιγα 2-3 αλλαξιες ειναι σε μια εβδομαδα) δεν ειναι ουτε μισός καδος. Συμπληρωνω με σεντονια και πετστες, τα οποια ομως αλλαζω το καλοκαίρο 1 φορά την εβδομάδα, και τον χειμώνα κάθε δεκαπεντε μερες, κανουμε μπανιο καθε βραδυ το θεωρω υπερβολη να αλλαχθουν νωρίτερα.

Τωρα καμια μπλουζα δικια μας κλπ αν ταιραιζουν χρωματικα και τελος

Βαζω επισης ξεχωριστο πλυντηριο με τα εσωρουχα τα δικά μας και τις καλτσες, αλλα αυτο αργει μεχρι να γεμισει η πλυση (εχουμε πολλα βρακια χαχαχαχαχα)

Μα ακόμα και καθε μερα να αλλαζα ρουχα στα παιδια, και 2 φορες τη μερα πως μαζευοντια 8-10 πλυντηρια την εβοδμαδα δνε μπορω να το καταλαβα εσείς εξηγείστε!

Δηλ εκτός των πανών, τι βαζεις καθημερινα ρε Ροζυ στο πλυντηριο?

και παρεπιπτοντω εχω κι εγω πανες υφασματινες του μικρόυ αλλα πλεον 1 την ημερα λερωνει, υπολογιστε λοιπον χαχαχαχαχα 7 πανακια τι χωρο πιανουν?

Πλυντηριο 5κιλο εχω....

Ζυμαρουλη, ημουν ναι κι εγω στον πρωινό κύκλο μαζι με τη Ροζυ.... νομίζω οτι ξερω ποια είσαι χαχαχαχαχ φιλια πολλα το μικρούλη σου!

eNeap2.pngNziDp2.png

Οφ τόπικ λόγω επαγγελματικής διαστροφής, αλλά άνοιξα το πρώτο λινκ και μου έπεσαν τα μαλλιά!

ΤΟ σίδηρο;

Η αιμογλομπίνη;;;;; (hemoglobin = αιμοσφαιρίνη)

και μετά περιμένουν να τους πάρουν στα σοβαρά;

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

είναι αυτές οι λέξεις που κανουν το ταξίδι στους στας εξωτερικάς και επαναπατρίζονται διαφορετικές απο την ξενιτιά χαχαχαχαχαχα

eNeap2.pngNziDp2.png

Διαφημίσεις

Μια φίλη που δουλεύει στην coka-cola στο τμήμα έρευνας συγκεκριμένα

μου έλεγε πως οι Έλληνες είναι απίστευτα επιπόλαιοι καταναλωτές.

Δεν μπορούν να συγκριθούν με κανέναν.

Αναψυκτικά συσκευασία των 4 στην ίδια τιμή που θα αγόραζες το ένα

μόνο στην Ελλάδα πουλιούνται. Αλλού θα τους είχαν πάρει με τις πέτρες !!!!!!!!!

:lol: :lol: :lol:

Μα ακόμα και καθε μερα να αλλαζα ρουχα στα παιδια, και 2 φορες τη μερα πως μαζευοντια 8-10 πλυντηρια την εβοδμαδα δνε μπορω να το καταλαβα εσείς εξηγείστε!

Δηλ εκτός των πανών, τι βαζεις καθημερινα ρε Ροζυ στο πλυντηριο?

3 πλυντήρια με πάνες (δεν ξέρω πως γίνεται ν' αλλάζεις μόνο μια πάνα τη μέρα, η κόρη μου κάθε λίγο και λιγάκι κατουράει και κάνει και κακά 2-3 φορές τη μέρα)

1 πλυντήριο στους 60 με τα δικά μας σεντόνια και εσώρουχα και πετσέτες μπάνιου.

1 πλυντήριο στους 60 με τα σεντόνια του γιου μου, πετσέτες μπάνιου των παιδιών (αν τύχει και είναι χρωματιστές) και τα πανάκια που χρησιμοποιούνε καθημερινά όταν τρώνε, στο σχολείο κτλ συν κανένα τραπεζομάντηλο.

2 πλυντήρια στους 40 με χρωματιστά ρούχα - τα παιδιά αλλάζουνε ρούχα καθημερινά.

1 πλυντήριο στους 60 με λευκά.

1 πλυντήριο με τις σφουγγαρίστρες και τα πανάκια καθαρισμού (κάθε βδομάδα), πατάκι της κουζίνας, συνήθως βάζω και την κουρτίνα και τα χαλάκια του μπάνιου μια φορά το μήνα όμως αυτά, ή, το χειμώνα τα μικρά χαλάκια που έχω δίπλα από τα κρεβάτια.

1 πλυντήριο κάθε 15 μέρες με τα σκεπάσματα των κρεβατιών.

1 πλυντήριο κάθε 15 μέρες με ριχτάρια, βάζω ξεχωριστά τα ριχτάρια του σαλονιού με το ριχτάρι που έχω στον καναπέ στο γραφείο.

Το χειμώνα 1 πλυντήριο κάθε 15 για τα μάλλινα.

1 πλυντήριο μια φορά το μήνα με τα "ρούχα" του γάτου, μαξιλαράκι, κουβερτούλα κτλ.

Θες κι άλλα; :lol:

“The only thing we have to fear is fear itself” Franklin D. Roosevelt

2 πλυντήρια στους 40 με χρωματιστά ρούχα - τα παιδιά αλλάζουνε ρούχα καθημερινά.

Το χειμωνα θα ειναι τα διπλασια γιατι τα χειμωνιατικα ρουχα πιανουν περισσοτερο χωρο. Βαλε και ξεχωριστο πλυντηριο μπουφαν. Εγω πλενω συχνα και τα παπουτσια...

χαχαχαχαχα εχεις ρουχα γατου, σφουγγαριστρες(που δεν πλενω τις αλλαζω απλα), και πλενεις καθε εβδομαδα σεντονια και πετσετες, κάτι που δεν κάνω εγω (απο εδω και περα δηλ καθε 10-15, το καλοκαιρι εννοειται πιο συχνα)

τα λευκα σκετα δεν καταλβα πια ειναι φανταζομαι εσωρουχα κι φανελες κλπ που εμενα δεν φοραιε φανελες ο συζυξ ....και επίσης ετσι οπως το κόβω τα βαζεις ψιλοαδεια τα πλυντηρια γιατι αποκλειεται να γεμίζει ενα πλυντηριο με 2 σεντονακις και 2 πετσετες μπανιου των παιδιων,,,,

επισης και καθημερινα να τα αλλαζα τα ρουχα (που πλεον ετσι γινεται γιατι ερχεται μαυρη απο τον παιδικο σταθμο) 7 αλλαξιες, 7 κολαν δηλ και 7 μπλυζακια παλι δνε βγαζουν πλυση!

χαχαχαχαχαχα το χειμώνα βεβαια με τις φόρμες ανετα θα βαζω παραπανω πλυντηρια....

Α και 1 πανα ειναι γιατι το βραδυ του φοράω συμβατική, μετα φοραει βρακακι ολη μερα, το μεσημερι που κοιμάται μια υφασμάτινη, μετά βρακάκι, και μετά συμβατική. Κακα κανει μερα παρα μερα χαχαχαχα και σε αυτο οικονομια και τον προλαβαίνω παντα το λεει αλλα τον βλεπω και να σφιγγεται...

Καλυματα ντεν εχω....

Ειμαι παραδειγμα προς μιμηση νομιζω απο οκολογια-οικονομια χαχαχαχα(δεν θελω σχολια, τα παιδακια μου λάμπουν! χαχαχα)

Επίσης κάτι άλλο σημαντικό, ο αντρας μου δεν εχει ντρες code στο γραφειό ροζυ , δηλ δεν φοραει πχ πουκαμισα καθημερινα, μπορει να παει κ με μακό μπλουζάκι, οποτε τα βαζω κι αυτα με των παιδιών μαζι....γενικα λευκα-λευκα δεν έχω φανελες κλπ...

μονο χρωματιστα και σκουρα(που βγαζουν δηλ χρωμα μαυρα κλπ) και πλενω μονο στους 40.

Στους 60 πλενω μονο τα προστατευτικα των στρωματων 2 φορές το μήνα.

eNeap2.pngNziDp2.png

Το χειμωνα θα ειναι τα διπλασια γιατι τα χειμωνιατικα ρουχα πιανουν περισσοτερο χωρο.

I know... :(

Και ναι, ξέχασα μπουφάν, ζακέτες κτλ.

Και παπούτσια πλένω φυσικά, και παντοφλίτσες!

Διαφημίσεις

τα λευκα σκετα δεν καταλβα πια ειναι φανταζομαι εσωρουχα κι φανελες κλπ που εμενα δεν φοραιε φανελες ο συζυξ ....και επίσης ετσι οπως το κόβω τα βαζεις ψιλοαδεια τα πλυντηρια γιατι αποκλειεται να γεμίζει ενα πλυντηριο με 2 σεντονακις και 2 πετσετες μπανιου των παιδιων,,,,

Πάντα γεμάτα τα πλυντήρια και έχω και επτάκιλο όπως είπα... συχνά παραπονιέμαι στον άντρα μου ότι κακώς που δεν πήραμε δεκάκιλο! :lol:

Για τα λευκά, τα εσώρουχα του γιου μου είναι συνήθως λευκά βρακιά-φανελίτσες, βάζω και όλες τις πετσέτες (σώματος, χεριών, προσώπου) που είναι λευκές και έχω και τραπεζομάντηλο λευκό.

Επίσης κάτι άλλο σημαντικό, ο αντρας μου δεν εχει ντρες code στο γραφειό ροζυ , δηλ δεν φοραει πχ πουκαμισα καθημερινα, μπορει να παει κ με μακό μπλουζάκι, οποτε τα βαζω κι αυτα με των παιδιών μαζι....γενικα λευκα-λευκα δεν έχω φανελες κλπ...

Εγώ να σκεφτείς ελάχιστα ρούχα βάζω γιατί δεν πάω δουλειά αυτό τον καιρό.

Τα ρούχα του άντρα μου είναι ένα θέμα, κανονικά θα έπρεπε να αλλάζει κάθε μέρα (πάει και στη δουλειά με τον ηλεκτρικό, μπλιάχ!!!) αλλά βλέπεις συνήθισε με τη μάνα του που είναι τσιγγουνέ και πλένει τα ρούχα τους στη χάση και στη φέξη (σκεφτείτε μόνο ότι τα σεντόνια και τις πετσέτες τα βάζει διπλωμένα στο πλυντήριο για να μην πιάνουνε πολύ χώρο, ξανακούσατε κάτι τέτοιο;;; :shock: ) και θεωρεί σπατάλη να πλένουμε τα ρούχα τόσο συχνά.

Έτσι κάναμε μια συμφωνία με το που έρχεται στο σπίτι να αλλάζει αμέσως τα ρούχα της δουλειάς αλίμονο του αν τολμήσει και ακουμπήσει πουθενά! :lol:

Στους 60 πλενω μονο τα προστατευτικα των στρωματων 2 φορές το μήνα.

Me too, αυτά τα ξέχασα!

πω πω πλυντήρια! :P:p:p

...

Έτσι κάναμε μια συμφωνία με το που έρχεται στο σπίτι να αλλάζει αμέσως τα ρούχα της δουλειάς αλίμονο του αν τολμήσει και ακουμπήσει πουθενά! :lol:

τι τραβάει ο καημένος ... :D:lol:

πᾶν μέτρον ἄριστον

φέξη (σκεφτείτε μόνο ότι τα σεντόνια και τις πετσέτες τα βάζει διπλωμένα στο πλυντήριο για να μην πιάνουνε πολύ χώρο, ξανακούσατε κάτι τέτοιο;;; :shock: )

Οταν τα διπλωνεις ειναι οκ, δεν εχουν προβλημα να πλυθουν νομιζω. Ισως ειναι και καλυτερα για να εχει χωρο το πλυντηριο (παντα πρεπει να χωραει ανοιχτη η παλαμη απο πανω απο τα ρουχα για να πλυθουν καλα λεει). Οχι βεβαια για να βαλεις παραπανω ρουχα. (Αυτο το 5 ή 7 κιλα που λεει κατι σημαινει ετσι; :P )Εμενα το κουφο που εκανε η πεθερα ειναι οτι αφου εβαζε νερο το πλυντηριο και βρεχοντουσαν τα ρουχα, ανοιγε το πλυντηριο και εβαζε κι αλλα. :shock: (Περιττο να πω πως εβγαιναν τα ρουχα. Ας οψεται η δυσκολη εγκυμοσυνη...)

Δεν μπορώ να φανταστώ πως μπορούνε να πλυθούνε τα σεντόνια άμα ρίξεις 8-10 εκεί μέσα διπλωμένα!

Εντωμεταξύ όταν πάμε στο εξοχικό εγώ πλένω τα σεντόνια και τις πετσέτες μας μέρα παρά μέρα, θα πρέπει να κλαίει από μέσα της η καημένη! :lol:

Βάζω και τις πάνες καθη μέρα πλύση γιατί δεν παίρνω πολλές!

Ένα παλιό πλυντήριο που είχανε τα άπειρα χρόνια εκεί τους το έβγαλα knock-out και φέτος πήρανε καινούργιο... :lol:

Το καλύτερο που έχω ακούσει από πεθερά είναι αυτή της κουμπάρας μου που φυλάει το νερό του ξεβγάλματος (πάει στην μπανιέρα, μάλλον είναι παλιά τα υδραυλικά) και πλένει τα ρούχα που έχει για πλύση στο χέρι... :shock:

Με επιφύλαξη γιατί δεν έχω δοκιμάσει ποτέ' date=' και δεν έχω μέτρο σύγκρισης, αλλά φαντάζομαι πως πρέπει να παίζει ρόλο και η ποσότητα, ίσως η προέλευση αλλά και η μάρκα.[/quote']

έτσι φαντάζομαι και εγώ... αλλά δεν πρόκειται να ξαναπάρω από τα ακριβά (αν το έχω κάνει... γιατί ούτε για αυτό δεν είμαι σίγουρη !!!!)

mommu, δεν έχουν ακτινοβολία αυτά?

(Δεν ξέρω-ρωτάω έτσι? :confused:)

Το έψαξα και λίγο παραπάνω, υποτίθεται ότι κάνουν και καλό στον οργανισμό!

Για αυτό ρώτησα και εσάς.. γιατί έχω και εγώ τις αμφιβολίες μου !

Koρίτσια προϊόντα απο "Δαύλεια" εμπιστευόμαστε?

Ψάχνω για καρότα στη βιολογική λαική

και έχουν όλο θηβα, Λειβαδιά και Μαραθώνα!

Θα έλεγα ΟΧΙ από αυτές τις περιοχές !

Οταν τα διπλωνεις ειναι οκ, δεν εχουν προβλημα να πλυθουν νομιζω. Ισως ειναι και καλυτερα για να εχει χωρο το πλυντηριο (παντα πρεπει να χωραει ανοιχτη η παλαμη απο πανω απο τα ρουχα για να πλυθουν καλα λεει). Οχι βεβαια για να βαλεις παραπανω ρουχα. (Αυτο το 5 ή 7 κιλα που λεει κατι σημαινει ετσι; :P )Εμενα το κουφο που εκανε η πεθερα ειναι οτι αφου εβαζε νερο το πλυντηριο και βρεχοντουσαν τα ρουχα, ανοιγε το πλυντηριο και εβαζε κι αλλα. :shock: (Περιττο να πω πως εβγαιναν τα ρουχα. Ας οψεται η δυσκολη εγκυμοσυνη...)

Αχ ιστορίες με πεθερούλες.. πολύ γέλιο !!!! απίστευτη σκέψη έκανε !!! :-)

Το καλύτερο που έχω ακούσει από πεθερά είναι αυτή της κουμπάρας μου που φυλάει το νερό του ξεβγάλματος (πάει στην μπανιέρα, μάλλον είναι παλιά τα υδραυλικά) και πλένει τα ρούχα που έχει για πλύση στο χέρι... :shock:

αυτό είναι οικονομία όχι μπαρμπούτσαλα !!!!!!!!

:lol:

Διαφημίσεις

http://www.iherb.com/Green-Genius-Biodegradable-Plastic-Zip-Snack-Bags-50-Bags-6-1-2-in-X-3-1-4-in-Each-Discontinued-Item/26429

Αυτές οι σακούλες δεν υπάρχουν πια. Και θα προτιμούσα χάρτινες. Έχετε καμιά ιδέα που μπορώ να βρω? Αφού πάω στον φούρνο και παρακαλάω να μου δώσουν μερικές χάρτινες...... :-)

Εμενα το κουφο που εκανε η πεθερα ειναι οτι αφου εβαζε νερο το πλυντηριο και βρεχοντουσαν τα ρουχα, ανοιγε το πλυντηριο και εβαζε κι αλλα. :shock: (Περιττο να πω πως εβγαιναν τα ρουχα. Ας οψεται η δυσκολη εγκυμοσυνη...)

Λοιπόν επειδή το μυαλό μου δεν πολυλειτουργεί αυτές μέρες διάβασα πολλές φορές το μήνυμά σου προκειμένου να καταλάβω τι ακριβώς έκανε η πεθερά σου και γιατί...

Και όταν τελικά το κατάλαβα, μόλις πριν 2 λεπτάκια, γέλασα πάρα πολύ, να σαι καλά, είχε πολύ καιρό να γελάσω τόσο! :lol: :lol: :lol:

Μπαμπουράκι τώρα ποια απ' τις τρεις πεθερές παίρνει το βραβείο τσιγγουνιάς είναι ένα σοβάρό ερώτημα! :lol:

http://www.iherb.com/Childlife-Essentials-Echinacea-Natural-Orange-Flavor-1-fl-oz-29-6-ml/14409

πήρα αυτή την εχινάκεια για τον μικρό

Εχτές του έδωσα πρώτη φορά, δεν είναι άρρωστος, προληπτικά όλα τα πιτσιρίκια στο σχολείο βήχουν εκτός από τον δικό μου.

Children 1-12 years: 10 drops, 4x daily

Shake well before use.

Store in a cool dry place.

Give directly or mix with your juice child's favorite drink.

Health Tip: When needed, use 4x daily per the recommended dosages for up to 10 consecutive days. For ongoing support & maintenance, use at recommended dosage three times per week.

δηλαδή αυτές τις 10 σταγόνες τις δίνουμε 4 φορές την ημέρα ?

αυτή την δουλειά θα κάνουμε όλη μέρα ?

και άντε να τον πείσεις..

τι άλλο μπορεί να σημαίνει το 4x daily????

Μπαμπουράκι τώρα ποια απ' τις τρεις πεθερές παίρνει το βραβείο τσιγγουνιάς είναι ένα σοβάρό ερώτημα! :lol:

Και εγώ δυσκολεύομαι να ανακηρύξω νικήτρια !!!!!!!!!!

Λοιπόν επειδή το μυαλό μου δεν πολυλειτουργεί αυτές μέρες διάβασα πολλές φορές το μήνυμά σου προκειμένου να καταλάβω τι ακριβώς έκανε η πεθερά σου και γιατί...

Και όταν τελικά το κατάλαβα, μόλις πριν 2 λεπτάκια, γέλασα πάρα πολύ, να σαι καλά, είχε πολύ καιρό να γελάσω τόσο! :lol: :lol: :lol:

α, ναι κι εμενα δε πολυλειτουργει και σημερα και ολες τις μερες, γιαυτο ετσι οπως τα γραφω που να καταλαβεις! :-P:-P

exm , εχμ με κανετε να νιωθω τσιγγουνε και ακαματρέ, αλλά ειλικρινά δεν είμαι ούτε το ένα ούτε το αλλο απλά μάλλον εχουμε λιγότερα ρούχα χαχαχα

Επισης ειμαι ιδιαιτερα προσεκτικη σε φαγητο(φοραει σαλιαρα ακομα ο μικρός και ο αντρας μου με λεει υστερικη) και μαρκαδορους, οποτε μεσα στο σπιτι δεν λερωνονται

Καλα πολυ σιχαμερό αυτο με το νερο του πλυντηριου για να πλυνει ρουχα στο χερι!:lol::lol::lol::lol::lol:

Μια θεία μου το εκανε για να πλυνει καποια χαλακια -ταπετακια που χρησιμοποιούσε όμως σε εξωτερικούς χώρους παλιά. Αυτο δεν το θεωρω σιχαμερο, εβγαιενι καυτο νερο με σαπουναδα απο το πλυντηριο καλα εκανε και το χρησιμοποιουσε για τα παλιοχαλα που ηταν μεσα στο χωμα.

Παντως κι εγώ παλια το παραγέμιζα το πληντυριο και δεν τα επλενε καλα, τωρα κανω αυτο το κολπο με το χερι τεντωμενο και μετραω τον κενό χώρο.

Εγω διπλωμενα σεντονια εχω βαλει μονο καινουργια απο τη συσκευασία τους, απλα για δοκιμή γιατί νομιζω οτι πλεονται κανονικα, απλα το συστινουν αυτο για πιο ευκολο σιδέρωμα....όντως δεν τσαλακωθηκαν πολυ, αλλα σε λερωμενα δεν θα το εκανα, δεν μου δινει την αισθηση οτι θα καθαρισουν καλα.

eNeap2.pngNziDp2.png

Να πω κι εγώ τα δικά μου;

(στον κόσμο μου εγώ :mrgreen:)

Με βάση αυτό το μήνυμα.......

.......εαν έβαζα στο ζουμι των soap nuts

λίγο αιθέριο έλαιο λεβάντας,λίγο ΤΤΟ, λίγη κανέλλα, λίγο αλάτι, λίγο βόρακα και λίγη σόδα

λογικά δεν θα διατηρηθεί για αρκετό διάστημα

εκτός ψυγείου;;;

Δεν υπάρχει κανένας χημικός εδώ μέσα να μας δώσει

τα φώτα του ;;;;;;;;

exm , εχμ με κανετε να νιωθω τσιγγουνε και ακαματρέ, αλλά ειλικρινά δεν είμαι ούτε το ένα ούτε το αλλο απλά μάλλον εχουμε λιγότερα ρούχα χαχαχα

Επισης ειμαι ιδιαιτερα προσεκτικη σε φαγητο(φοραει σαλιαρα ακομα ο μικρός και ο αντρας μου με λεει υστερικη) και μαρκαδορους, οποτε μεσα στο σπιτι δεν λερωνονται

εχμ μαλλον εχετε πολλα ρουχα και ετσι δε βρισκεσαι στην κατασταση 'δεν-υπαρχει-τιποτα-να-φορεσω' οποτε αναγκαστηκα πλενεις. Εμενα ο αντρας μου, δεν εχει το θεο του, εχει ακριβως 2 παντελονια τωρα το καλοκαιρι. :shock: Στα παιδια ποσα να παρεις που θα τους κρατησουν ενα χρονο μονο..

και εγω το αντιθετο, δε προσεχω στο φαγητο, στη μαμα μου που τους εχει μεχρι το απογευμα, δε λερωνονται τα ρουχα (που φορανε στο σπιτι), με το που τους παω στο σπιτι μας, ασε μη περιγραψω τι γινεται με φαγητο+ρουχα+σπιτι.

Nαι... τουλαχιστον απο εσωρουχα που αλλαζουεμ καθημερινα εχω φροντισει να εχουμε ααααααπειρα ακριβως επειδη βαριεμαι να πλενω συχνα χαχαχαχαχα (καταλοιπο απο φοιτητικη ζωη) το ιδιο κι αντρας μου , να σκεφτειτε ειχε 8 ! παπλωματοθηκες!

μα 8! φυσικα τις σουταρα τις περισσοτερες γιατι ηταν και ολιγον κακογουστες! χαχαχα

eNeap2.pngNziDp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...