Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ-ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

http://www.iherb.com/Lily-of-the-Desert-Aloe-Vera-Juice-32-fl-oz-946-ml/6556

αυτό έχει Shipping Weight 1320

και συστατικά : Citric Acid (pH stabilizer), Potassium Sorbate (mold inhibitor)

Contains 99% organic ingredients.

αυτά είναι τα συστατικά του

στο πρώτο που μας πρότειναν έγραφε συγκεκριμένα χωρίς συντηρητικά...

Εχθές στο σούπερ, στην είσοδο ήταν μια κοπελίτσα που μοίραζε κάτι δειγματάκια, μου το πρόσφερε και δεν έδωσα και πολύ σημασία, γιατί ήμουν και βιαστική, κάποια στιγμή εκεί στο φρουτάδικο (στα βιολογικά φυσικά χαχα) έριξα μια ματιά στο προϊόν, ήταν παιδικό σαμπουάν, και τα συστατικά…σοκ, το σκάναρα και το ανεβάζω να το θαυμάσετε και εσείς , το περιεχόμενο πετάχθηκε, δεν είμαι σίγουρη ακόμη αν πρέπει να βάλω και τα στοιχεία της εταιρίας, η οποία τονίζει πως είναι ελληνική και φυσικά θα την... "προτιμήσουμε" .

opqlI.jpg

Στην έξοδο πήρε το μάτι μου έναν πατέρα, που έφυγε με δέκα τέτοια, έχοντας και την πεποίθηση πως είναι και πολύ μάγκας που κατάφερε την κοπελίτσα να του δώσει περισσότερα:rolleyes:

και άντε αυτός αγνοεί, η φαρμακευτική τι δικαιολογία έχει;

----------------------

Μοmmu πρέπει να δεις αφρόλουτρο

γνωστού πολυκαταστήματος παιχνιδιών

το τι περιέχει μέσα:

Σκέτο Δηλητήριο!

Και να φανταστείς τα είδε η κόρη μου και μου τα ζήτησε

γιατί της άρεσε η συσκευασία :roll: (κλασσικά)

Oύτε να τα πιάσω στα χέρια μου ήθελα!

Και κόστιζε 1 ευρώ.

Ο,τι πληρώνεις

παίρνεις!

Διαφημίσεις

Μοmmu πρέπει να δεις αφρόλουτρο

γνωστού πολυκαταστήματος παιχνιδιών

το τι περιέχει μέσα:

Σκέτο Δηλητήριο!

Και να φανταστείς τα είδε η κόρη μου και μου τα ζήτησε

γιατί της άρεσε η συσκευασία :roll: (κλασσικά)

Oύτε να τα πιάσω στα χέρια μου ήθελα!

Και κόστιζε 1 ευρώ.

Πόσα τέτοια κυκλοφορούν Soevan7, και τα προωθούν ενώ γνωρίζουν το πόσο επικίνδυνα είναι, εξοργιστικό.

----------------------

Soevan αλόη έχει και μια κυρία στην βιολογική λαική. Εχω δει σε υγρό σε γυάλινο μπουκάλι σίγουρα και κάποιες φορες φέρνει ακόμα και τον κάκτο. Σε ενδιαφέρει να ρωτήσω πού αλλού πάει ακτός από Γέρακα?

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Soevan αλόη έχει και μια κυρία στην βιολογική λαική. Εχω δει σε υγρό σε γυάλινο μπουκάλι σίγουρα και κάποιες φορες φέρνει ακόμα και τον κάκτο. Σε ενδιαφέρει να ρωτήσω πού αλλού πάει ακτός από Γέρακα?

Ναι! Για ρώτησε. Έρχεται στην λαική του Παλαιού Φαλήρου;

Αλλά πρέπει να σιγουρευτούμε οτι δεν βάζει συντηρητικά.

Πήρα τηλ. και στον Μορφέα που έχει μια αλόη

και τους έβαλα να μου διαβάσουν τα συστατικά :mrgreen:

και δυστυχώς έχει και αυτή συντηρητικά.

Πόσα τέτοια κυκλοφορούν Soevan7, και τα προωθούν ενώ γνωρίζουν το πόσο επικίνδυνα είναι, εξοργιστικό.

Mπρος στο βωμό του κέρδους,

όλα γίνονται!

Εμείς φταίμε που τα αγοράζουμε!

Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με το κάπνισμα:

ενώ ξέρουμε οτι προκαλεί καρκίνο,

κάποιοι συνεχίζουν να καπνίζουν.

Κορίτσια τα ml είναι μονάδα όγκου, άρα δεν τα κοιτάμε! Αυτό που κοιτάμε είναι το αποκαλούμενο "βάρος" (weight) - το οποίο στην πραγματικότητα αναφέρεται στη μάζα τους και κακώς έχει επικρατήσει να λέγεται βάρος - και εκφράζεται σε κιλά, γραμμάρια κ.τ.ό. Εκτός κι αν περιορίζει και τον όγκο το iherb και δεν το έχω καταλάβει τόσο καιρό!;)

697577wcowvfyq3s.gif

Διαφημίσεις

Ρώτα καμιά γιαγιά, κάτι έκαναν οι παλιές αλλά δεν είμαι σίγουρη..

κινίνο? και πως δεν ξέρω..

επίσης το καλύτερο είναι η ψυχολογία..

να βρεις έναν τρόπο που θα την πείσει !!!!! :-)

που φαντάζομαι έχεις προσπαθήσει βέβαια...

είναι τα άτιμα πεισματάρικα !!!!!!!!

Καλή επιτυχία !

λίγο καθυστερημένη η απάντησή μου αλλά γράφετε πολύ και πολλά και δε σας προλαβαίνω...

εγώ δυστυχώς ακόμα τα τρώω (30+ η ηλικία μου) και όσο περισσότερο προσπαθούσαν να μου κόψουν αυτή τη συνήθεια τόσο περισσότερο κολλούσα... Δε θέλεις να σου πω τι μου έκαναν.... κινέζικα βασανιστήρια .. ο πατέρας μου μέχρι και στη λεκάνη της τουαλέτας μου είχε βουτήξει μια φορά τα χέρια.... ίσως η καλύτερη λύση είναι να μη δίνεις σημασία αλλά ταυτόχρονα να βρεις ποιος παράγοντας δημιουργεί αυτή την ανάγκη (στρες και άγχος κατά κύριο λόγο). Πρέπει να βρεις την αιτία και όχι να πολεμάς το σύμπτωμα... αν μάλιστα το παιδί είναι και αντιδραστικό τότε μόνο κακό θα κάνεις αν επιμένεις να της το κόψεις. Το καλό είναι οτι είναι σχετικά πρόσφατη συνήθεια... Όσον αφορά το μανό για μένα είναι αρκετά ελκυστικό να το ξεφλουδίζω με τα δόντια οπότε δεν το θεωρώ καλή ιδέα... ελπίζω να βοήθησα ;)

SSvbp3.pngjuBIp2.png

Mπρος στο βωμό του κέρδους,

όλα γίνονται!

Εμείς φταίμε που τα αγοράζουμε!

Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με το κάπνισμα:

ενώ ξέρουμε οτι προκαλεί καρκίνο,

κάποιοι συνεχίζουν να καπνίζουν.

Χωρίς να θέλω να δικαιολογηθώ (που θέλω.. :-) ) καμία σχέση το παράδειγμα.

Το κάπνισμα είναι εθισμός, είναι αρρώστεια δεν μπορείς να το συγκρίνεις με τα άθλια

αφρόλουτρα που αποκλείεται βλέποντάς τα να λες... "αχ δεν αντέχω.. θα σπάσουν τα νεύρα μου αν δεν το αποκτήσω!!!!! "

Βρήκα αυτή την aloe vera

χωρίς συντηρητικά

http://www.iherb.com/Country-Life-Gluten-Free-Realfood-Organics-Liquid-Cran-Aloe-32-fl-oz-945-6-ml/43611

Σε ενδιαφέρει για εσένα ή για τα παιδιά ?

Εδώ αναφέρει μόνο ενήλικους, στα άλλα δύο από όσο κοίταξα δεν αναφέρει επίσης τίποτα για παιδιά.

λίγο καθυστερημένη η απάντησή μου αλλά γράφετε πολύ και πολλά και δε σας προλαβαίνω...

εγώ δυστυχώς ακόμα τα τρώω (30+ η ηλικία μου) και όσο περισσότερο προσπαθούσαν να μου κόψουν αυτή τη συνήθεια τόσο περισσότερο κολλούσα... Δε θέλεις να σου πω τι μου έκαναν.... κινέζικα βασανιστήρια .. ο πατέρας μου μέχρι και στη λεκάνη της τουαλέτας μου είχε βουτήξει μια φορά τα χέρια.... ίσως η καλύτερη λύση είναι να μη δίνεις σημασία αλλά ταυτόχρονα να βρεις ποιος παράγοντας δημιουργεί αυτή την ανάγκη (στρες και άγχος κατά κύριο λόγο). Πρέπει να βρεις την αιτία και όχι να πολεμάς το σύμπτωμα... αν μάλιστα το παιδί είναι και αντιδραστικό τότε μόνο κακό θα κάνεις αν επιμένεις να της το κόψεις. Το καλό είναι οτι είναι σχετικά πρόσφατη συνήθεια... Όσον αφορά το μανό για μένα είναι αρκετά ελκυστικό να το ξεφλουδίζω με τα δόντια οπότε δεν το θεωρώ καλή ιδέα... ελπίζω να βοήθησα ;)

Σ ευχαριστώ για την απάντηση.

Μάλλον με άγχωσες τώρα....:|

Θα δω τι μπορώ να κάνω.

Χωρίς να θέλω να δικαιολογηθώ (που θέλω.. :-) ) καμία σχέση το παράδειγμα.

Το κάπνισμα είναι εθισμός, είναι αρρώστεια δεν μπορείς να το συγκρίνεις με τα άθλια

αφρόλουτρα που αποκλείεται βλέποντάς τα να λες... "αχ δεν αντέχω.. θα σπάσουν τα νεύρα μου αν δεν το αποκτήσω!!!!! "

:lol: :lol: χα-χα

Να υποθέσω οτι είσαι καπνίστρια ;

Αντιθέτως με εμένα που είμαι φαν αντι-καπνίστρια

και δεν μπορώ με τίποτα να τον καταλάβω αυτόν τον εθισμό!

Απο το παλιο-τσιγάρο χάσαμε την πεθερά μου

που της είχαν πει να μην καπνίζει ούτε ένα

(λόγω ενός προβλήματος υγείας που είχε)

και κάπνιζε 2 πακέτα την ημέρα! :shock:

Σε ενδιαφέρει για εσένα ή για τα παιδιά ?

Εδώ αναφέρει μόνο ενήλικους, στα άλλα δύο από όσο κοίταξα δεν αναφέρει επίσης τίποτα για παιδιά.

Για εμένα την θέλω την aloe.

Για τα παιδιά θα πάρω εχινάκεια.

Δίνουν και στα παιδά αλόη;

Εαν δίνουν, φαντάζομαι οτι θα είναι η μισή ποσότητα.

Πάντως, μου κάνει εντύπωση που ο Μέρκολας

δεν έχει καθόλου aloe vera σε χυμό :confused:

soevan07 φάνηκε ότι είμαι καπνίστρια ε ??????

καρφώθηκα !!!!!! χαχαχαχαχαχα

Σαφώς και δεν μπορεί να καταλάβει κάποιος που δεν καπνίζει.

Και βεβαίως έχεις δίκιο....... :-(

Είχα δει χυμό aloe vera για παιδιά αλλά δεν τον εμπιστεύτηκα αλλά και σε αυτούς αφού δεν αναφέρει καν τα παιδιά δεν νομίζω ότι θα του δώσω..

Εχινάκεια πήρα για τον μικρό άντε και καλό χειμώνα !!!!!!!

Διαφημίσεις

Έτσι είναι Julianna, βρήκα τον χρόνο (και την όρεξη) και το κοίταξα λίγο καλύτερα, λοιπόν, ας γυρίσουμε πάλι πίσω στα θρανία χαχα, τα ml είναι όντως, η υποδιαίρεση της μονάδας μέτρησης όγκου του λίτρου.

Μας αρέσει δεν μας αρέσει, πρέπει να κοιτάμε το shipping weight και σε αυτό το iHerb, είναι σαφές,

Shipping Weight

In addition to packaging, the shipping weight also includes the dimensional weight of each product: Products such as bags of chips that have a light weight relative to their size, have a higher shipping weight. This is due to the fact that shipping companies, when using air services, pay transportation fees mostly based on the space they rent. Please note that products in glass containers will also have a higher shipping weight. Domestic orders shipped using Expedited 1-3 Day and FedEx SmartPost 2-8 Day are not affected by shipping weight, as they are priced at either a flat rate or are free of charge.

παρόλο που ήταν από τα πρώτα πράγματα που είχα διαβάσει κατά την εγγραφή μου, ο εγκέφαλος το παραγκώνισε εντελώς! (παρόλα αυτά, ακόμη ελπίζω :-P)

Μπαμπουράκι αυτό το ήξερες;

http://www.gophoto.it/view.php?i=http://i.imgur.com/C09IU.jpg#.UGL1CJHfLhc

----------------------

Για τον χυμό aloe vera, γιατί δεν παίρνετε γλαστρούλες και να το φτιάχνετε μόνες σας, δεν το έχω δοκιμάσει, αλλά έτσι δεν γλιτώνετε απο τα συντηρητικά;

----------------------

παρόλο που ήταν από τα πρώτα πράγματα που είχα διαβάσει κατά την εγγραφή μου' date=' ο εγκέφαλος το παραγκώνισε εντελώς! (παρόλα αυτά, ακόμη ελπίζω :-P)[/quote']

Και καλά κάνεις!:P Με τόσες δουλειές τι να πρωτοθυμηθείς... (Και) γι' αυτό δεν είμαστε εδώ άλλωστε;:D

697577wcowvfyq3s.gif

soevan07 φάνηκε ότι είμαι καπνίστρια ε ??????

καρφώθηκα !!!!!! χαχαχαχαχαχα

Σαφώς και δεν μπορεί να καταλάβει κάποιος που δεν καπνίζει.

Και βεβαίως έχεις δίκιο....... :-(

Καλά εντάξει δεν είναι και τόσο τρομερό... ο Mercola λέει ότι μια πατάτα τηγανιτή (απ' έξω) είναι πιο επιζήμια για τον οργανισμό μας απ' ό,τι ένα τσιγάρο!

Και τις πατάτες του McDonald'sκαι της ταβέρνας τις δίνουνε χωρίς δεύτερη σκέψη στα παιδάκια οι περισσότεροι :-(

“The only thing we have to fear is fear itself” Franklin D. Roosevelt

Soevan λεω να κανω το απορρυπαντικο πλυντηρίου.

Να ρωτησω για να ειμαι σιγουρη. Αυτή η σόδα που εχουμε ειναι η ισχυρή' date=' έτσι?[/quote']

Ναι, κι εγώ το έφτιαξα αυτό

http://botanokipos.blogspot.gr/search/label/%CE%A6%CE%A5%CE%A3%CE%99%CE%9A%CE%91%20%CE%9A%CE%91%CE%98%CE%91%CE%A1%CE%99%CE%A3%CE%A4%CE%99%CE%9A%CE%91

Δεν έχω χρόνο κορίτσια να φτιάχνω soap nuts :oops:

όλα τα κάνω τρέχοντας!!! :roll: Θέλω κάτι έτοιμο!!!!

Τα soapnuts κατευθείαν στον κάδο δεν μου καθάριζαν καλά.

Έπρεπε να τα βράζω για να χρησιμοποιώ το ζουμί τους.

Σε αυτή τη φάση όμως που είμαι, δεν μπορώ!

Πήρα λοιπόν αρκάδι λευκό και έφτιαξα 2 μπιτόνια απορρυπαντικό.

Ξένια, εαν δεν έχεις σόδα πλυσίματος

βάλε διπλή δόση απο την μαγειρική.

(Το αναφέρει κάπου)

Αυτή που έχουμε απο τον Καλογερόπουλο

είναι η διττανθρακική (η μαγειρική)

Καλά εντάξει δεν είναι και τόσο τρομερό... ο Mercola λέει ότι μια πατάτα τηγανιτή (απ' έξω) είναι πιο επιζήμια για τον οργανισμό μας απ' ό,τι ένα τσιγάρο!

Και τις πατάτες του McDonald'sκαι της ταβέρνας τις δίνουνε χωρίς δεύτερη σκέψη στα παιδάκια οι περισσότεροι :-(

Για ρώτα τους καπνιστές:

ένα τσιγάρο κάνουν μόνο;; :wink:

Ο Καλογερόπουλος ένα φεγγάρι έφερνε και σόδα πλυσίματος, ήτανε πολύ αποτελεσματική για τα λευκά.

Ο άντρας μου λέει δεν ξαναβρήκε σόδα πλυσίματος (ανθρακική σόδα) και μου έφερε την κλασική, δεν κάνει απολύτως τίποτα για τα λευκά :(

Άμα σε βολέψει να περάσεις Σοφία για ρώτα τι γίνεται με τη σόδα αυτή γιατί δεν πολυεμπιστεύομαι τον άντρα μου πάνω σ' αυτά...

Αρκάδι διστάζω πια να βάλω στο πλυντήριο, διάβασα διάφορα αρνητικά για τη χρήση του στο πλυντήριο.

Πήρα υγρό για χρωματιστά της Sonnet.

“The only thing we have to fear is fear itself” Franklin D. Roosevelt

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...