Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ-ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ

Recommended Posts

Τι εννοείς από άσχετους προμηθευτές;

Το Thermos που έβαλες είναι από την amazon.co.uk.

Αυτό θα έπαιρνα εγώ που είναι σίγουρο, δεν εμπιστεύομαι όλες μάρκες που δεν γνωρίζω.

Κι εγώ της Thermos έχω αλλά πιο παλιό μοντέλο.

Εννοούσα ότι από amazon στέλνουν από διάφορα μέρη..

αλλά αυτό που κατάλαβα τώρα (και δεν το είχα καταλάβει όταν πρότεινες τα thermos)

είναι ότι το thermos ΕΙΝΑΙ ΜΑΡΚΑ δεν είναι απλά ότι ψάχνουμε για θερμός...

Rosie μου σ΄ευχαριστώ πολύ αυτό θα πάρω βέβαια και η τιμή του είναι μια χαρά, μην με παρεξηγείς... κάθε χρόνο και χειρότερα... πολλά εγκεφαλικά καμμένα κύταρα....

:-))))))))

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αλλά αυτό που κατάλαβα τώρα (και δεν το είχα καταλάβει όταν πρότεινες τα thermos)

είναι ότι το thermos ΕΙΝΑΙ ΜΑΡΚΑ δεν είναι απλά ότι ψάχνουμε για θερμός...

:lol:

Για τους προμηθευτές που λες, μόνο όταν ο πωλητής είναι η Amazon.co.uk μπορούνε να σου στείλουνε τα προϊόντα στην Ελλάδα.

Δεν γνωρίζω αν υπάρχουνε εξαιρέσεις, αλλά εγώ όταν θέλω κάτι από την αγγλική άμαζον επιλέγω ο πωλήτής να είναι η Amazon.co.uk.

“The only thing we have to fear is fear itself” Franklin D. Roosevelt

:lol:

Για τους προμηθευτές που λες, μόνο όταν ο πωλητής είναι η Amazon.co.uk μπορούνε να σου στείλουνε τα προϊόντα στην Ελλάδα.

Δεν γνωρίζω αν υπάρχουνε εξαιρέσεις, αλλά εγώ όταν θέλω κάτι από την αγγλική άμαζον επιλέγω ο πωλήτής να είναι η Amazon.co.uk.

ναι το ξέρω...

και με την εξυπνάδα που με δέρνει φαντάσου πόσο καιρό μου πήρε να το καταλάβω...

βρε γιατί όχι σε μένα..

κόντεψα να το πάρω προσωπικά..

χαχαχαχαχαχαχααχαχαχα

mommu αλλο το βαρος τπου προιοντος και αλλο το βαρος κατα την αποστολη.... ειναι παραπανω

Έχετε δίκιο κορίτσια το ξανατσέκαρα, μιλάμε για ένα κιλό διαφορά, και μη μου πείτε πως είναι η χάρτινη συσκευασία αποστολής, και πάλι μέχρι τα 1814 γραμμάρια, έχουμε ένα υπόλοιπο που μας...χρωστάνε :lol: γύρω στο κιλό.

Σχετικά με το amazon και εγώ επιλέγω πάντα σαν πωλητή το ίδιο, αφού οι ανεξάρτητοι πωλητές δεν σου παρέχουν δωρεάν αποστολή, και το amazon δεν μπορεί να εγγυηθεί για αυτούς.

----------------------

Πολλες φορές και άλλοθ πωλητες στεκνουν ελλαδα αλλα ειανι εξωφρενικά τα μεταφορικά. Επισης καμια φορα ειανι αλλος πωλητης αλλ ειναι fullfield απο το αμαζον και παλι δεν πληρωνεις μεταφορικα.

Μπορειτε να φιλταρετε αρχικα με free super saver delivery ετσι εχω παρει πολλες φορες απο ασχετους πωλητες αλλα με μηδεν μεταφορικα.

eNeap2.pngNziDp2.png

Διαφημίσεις

Πολλες φορές και άλλοθ πωλητες στεκνουν ελλαδα αλλα ειανι εξωφρενικά τα μεταφορικά. Επισης καμια φορα ειανι αλλος πωλητης αλλ ειναι fullfield απο το αμαζον και παλι δεν πληρωνεις μεταφορικα.

Μπορειτε να φιλταρετε αρχικα με free super saver delivery ετσι εχω παρει πολλες φορες απο ασχετους πωλητες αλλα με μηδεν μεταφορικα.

Έτσι ακριβώς

Δεν ξέρεις από πριν πως τα έχουν χωρίσει.

Εγώ μόλις αγόρασα 4 αντικείμενα μου τα χώρισε σε 2 παραγγελίες, στην μία χωρίς μεταφορικά και στην άλλη που ήταν σύνολο 17 λίρες έφτασαν τις 36!!!!

και μάλιστα έκανα λάθος και την καταχώρησα και την 2η παραγγελία αλλά ευτυχώς έχει επιλογή ακύρωσης.

Έτσι ακριβώς

Δεν ξέρεις από πριν πως τα έχουν χωρίσει.

Εγώ μόλις αγόρασα 4 αντικείμενα μου τα χώρισε σε 2 παραγγελίες, στην μία χωρίς μεταφορικά και στην άλλη που ήταν σύνολο 17 λίρες έφτασαν τις 36!!!!

και μάλιστα έκανα λάθος και την καταχώρησα και την 2η παραγγελία αλλά ευτυχώς έχει επιλογή ακύρωσης.

Στην πρώτη αγορά που είχα κάνει, έτσι κόντεψα να την πατήσω, τα μεταφορικά απο ανεξάρτητο αγγίζανε σχεδόν την τιμή του προϊόντος, εν τω μεταξύ είχα ψιλοντραπεί για την ακύρωση, αλλά στην αιτιολογία έγραψα την πάσα αλήθεια!:lol:

----------------------

Στην πρώτη αγορά που είχα κάνει' date=' έτσι κόντεψα να την πατήσω, τα μεταφορικά απο ανεξάρτητο αγγίζανε σχεδόν την τιμή του προϊόντος, εν τω μεταξύ είχα ψιλοντραπεί για την ακύρωση, αλλά στην αιτιολογία έγραψα την πάσα αλήθεια!:lol:[/quote']

ε όχι να τους ντραπούμε κιόλας !

και πολύ σωστά έκανες, δεν μπορούν να μην καταλαβαίνουν ότι υπάρχει πρόβλημα με αυτές τις παραγγελίες, ίσως είναι και ένας τρόπος να διορθώσουν το σύστημά τους και εγώ είπα την αλήθεια και αν είχα επιλογή θα έψαχνα να βρω στα αγγλικά την λέξη έλεος.... :-)

ε όχι να τους ντραπούμε κιόλας !

και πολύ σωστά έκανες, δεν μπορούν να μην καταλαβαίνουν ότι υπάρχει πρόβλημα με αυτές τις παραγγελίες, ίσως είναι και ένας τρόπος να διορθώσουν το σύστημά τους και εγώ είπα την αλήθεια και αν είχα επιλογή θα έψαχνα να βρω στα αγγλικά την λέξη έλεος.... :-)

χαχα!Λοιπόν, μέσα στα πλαίσια των προτάσεων για βελτίωση, θα αιτήσουμε να υπάρχει και η λέξη "mercy", ε μα!

----------------------

Διαφημίσεις

χαχα!Λοιπόν' date=' μέσα στα πλαίσια των προτάσεων για βελτίωση, θα αιτήσουμε να υπάρχει και η λέξη "mercy", ε μα![/quote']

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Κοντίτιονερ δεν χρησιμοποιώ. Για λιπαρά μαλλιά αν θέλεις λούσου μια φορά την εβδομάδα με πικραμύγδαλο (από Δάφνη). Από iherb παίρνω http://www.iherb.com/Avalon-Organics-Biotin-B-Complex-Therapy-Thickening-Shampoo-14-fl-oz-414-ml/3477 (ΔΕΝ έχω λιπαρά όμως)

tamar εισαι ικανοποιημενη απ αυτο το σαμπουαν?δινει ογκο στο μαλλι και μειωνει την τριχοπτωση?εχεις δει διαφορα γενικα?σκεφτομουν να το παρω γιατι εχει καλες κριτικες αλλα θα ηθελα να μου πεις κ συ την αποψη σου

Nα σας διακόψω λίγο?

Ξέρετε απο που μπορώ να βρω

Αloe vera drinking juice αλλά..... ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΑ?

Ακόμα και το iherb το έχει με συντηρητικά

http://www.iherb.com/Nature-s-Way-Aloe-Vera-Whole-Leaf-Juice-33-8-fl-oz-1-Liter/4335

.....potassium sorbate, sodium benzoate used as preservatives.

Εdit βρήκα αυτήν

http://www.iherb.com/Herbal-Answers-Inc-Herbal-Aloe-Force-Juice-4-fl-oz/37480

η οποία λέει οτι περιέχει μόνο sodium benzoate για συντηρητικό

Sodium benzoate (1/10th of 1% as a preservative)

Nα σας διακόψω λίγο?

Ξέρετε απο που μπορώ να βρω

Αloe vera drinking juice αλλά..... ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΑ?

Ακόμα και το iherb το έχει με συντηρητικά

http://www.iherb.com/Nature-s-Way-Aloe-Vera-Whole-Leaf-Juice-33-8-fl-oz-1-Liter/4335

Εdit βρήκα αυτήν

http://www.iherb.com/Herbal-Answers-Inc-Herbal-Aloe-Force-Juice-4-fl-oz/37480

η οποία λέει οτι περιέχει μόνο sodium benzoate για συντηρητικό

αυτη την ειδες?

http://www.iherb.com/Lily-of-the-Desert-Aloe-Vera-Juice-Whole-Leaf-32-fl-oz-946-ml/14519

λεει οτι ειναι χωρις συντηρητικα.κ απ οτι ειδα δεν εχει αυτα που αναφερεις πιο πανω

αυτη την ειδες?

http://www.iherb.com/Lily-of-the-Desert-Aloe-Vera-Juice-Whole-Leaf-32-fl-oz-946-ml/14519

λεει οτι ειναι χωρις συντηρητικα.κ απ οτι ειδα δεν εχει αυτα που αναφερεις πιο πανω

ΑΑΑΑ! Ευχαριστώ!! Δεν την είχα δει!!!! :D :D

Διαφημίσεις

ΑΑΑΑ! Ευχαριστώ!! Δεν την είχα δει!!!! :D :D

και εγώ ήθελα ευχαριστούμε

λέει 946ml αλλά στο τέλος αν πας να το αγοράσεις βγάζει βάρος: 2,380 kg

?????

εκεί δεν είναι το όριο 1814???????

http://www.iherb.com/Lily-of-the-Desert-Aloe-Vera-Juice-32-fl-oz-946-ml/6556

αυτό έχει Shipping Weight 1320

και συστατικά : Citric Acid (pH stabilizer), Potassium Sorbate (mold inhibitor)

Contains 99% organic ingredients.

?????

Αυτό είναι το θέμα μου και εμένα!

----------------------

Αυτό είναι το θέμα μου και εμένα!

την καταλαβαίνω την απόκλιση που λένε τα κορίτσια, αλλά τόσο πολύ ?

επίσης έχω αγοράσει κάτι σε τόσα ml χωρίς πρόβλημα

το άλλο που έβαλα που είναι παρόμοιο προιόν (πιο παρόμοιο δεν γίνεται)

με τα ίδια ml πολύ διαφορετικό το Shipping Weight

να σου πω...

ίσως εμείς οι δυό (και μόνο εμείς.. χαχαχα) να μην καταλαβαίνουμε τι μας λένε !!!!!!!!!!

:-)

?????

Αυτό πού το βλέπεις;;;

Το shipping weight του είναι 1.32 kg!

Αυτό πού το βλέπεις;;;

Το shipping weight του είναι 1.32 kg!

αυτό προτείναν τα κορίτσια και έχει 2.380

δηλαδή θα τρελαθώ.. άλλο βλέπετε εσείς και άλλο εγώ ?

Visit manufacturer's web site

Shipping Weight 5.24 lbs (2.38 kg)

Product Code: LTD-84032

UPC Code: 026395840328

Package Quantity: 32 fl oz (946 ml)

Dimensions: 3.8 x 3.8 x 8 inches, 3.4 lbs (1.54 kg)

Expiration Date: December 2014

ΟΚ, αυτό φαίνεται να είναι σε γυάλινο μπουκάλι και το άλλο σε πλαστικό, γι' αυτό υπάρχει τόση μεγάλη απόκλιση.

Το 946 ml είναι το καθαρό βάρος.

ΟΚ, αυτό φαίνεται να είναι σε γυάλινο μπουκάλι και το άλλο σε πλαστικό, γι' αυτό υπάρχει τόση μεγάλη απόκλιση.

Το 946 ml είναι το καθαρό βάρος.

έτσι μάλιστα..

να το εξηγήσουμε κάπως..... :-)

mommu ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΡΕΛΕΣ !!!

το θέμα είναι για το συγκεκριμένο προιόν ότι δεν μπορούμε να αγοράσουμε (λόγω βάρους)

αυτό που δεν έχει συντηρητικά. :-(

έτσι μάλιστα..

να το εξηγήσουμε κάπως..... :-)

mommu ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΡΕΛΕΣ !!!

το θέμα είναι για το συγκεκριμένο προιόν ότι δεν μπορούμε να αγοράσουμε (λόγω βάρους)

αυτό που δεν έχει συντηρητικά. :-(

ίσα που με πρόλαβες έτοιμη ήμουνα να ραφτώ, με λευκό, οργανικό, οικολογικό, μη τοξικό ζουρλομανδύα:lol::cool:

----------------------

ίσα που με πρόλαβες έτοιμη ήμουνα να ραφτώ' date=' με λευκό, οργανικό, οικολογικό, μη τοξικό ζουρλομανδύα:lol::cool:[/quote']

χεχεχεχεχεχεχεχεχεχε για το μη τοξικό !!!!!!!!!!!!!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...