Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ-ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Και εμεις αυτο εχουμε. Ειναι πολυ καλο και για γρανιτες. Δοκιμασε να βαλεις ορισμενα κομματια φραουλας η μπανανας στην καταψυξη, μετα αλεσε τα στο μπλεντερ και βαλτα στο διχτακι. Βοηθαει και στα πονακια απο τα δοντια :)

Ο πλούτος που ζητάει η φύση μας είναι ορισμένος και εύκολα αποκτιέται. Ο πλούτος, αντίθετα, που ζητάει η ματαιοδοξία μας εκτείνεται στο άπειρο - Επίκουρος

p7hgp3.png3NPP.png

Απο τα πιο έξυπνα βρεφικά εξαρτήματα!

Στην μεγάλη μου κόρη δεν το είχα.

Μια φορά μου είχε φάει μισή μπανάνα έτσι

στο πι και φί!

Και εαν δεν της έδινα φρουτόκρεμα θα έτρωγε και άλλη! :D

(είναι που μου έχει βγει φαγανή η μικρή

σε αντίθεση με την μεγάλη)

Ποια μάρκα έχετε εσείς peecaboo?

Έχεις βρει μήπως κάποιο πιο ποιοτικό?

Έχω άλλη μια ερώτηση

(που με προβλημάτισαν σε ένα άλλο τόπικ)

Η κόρη μου κατά καιρούς

όταν τυχαίνει να πηγαίνουμε όλοι μαζί στο σούπερ μάρκετ

μας ζητάει να της παίρνουμε χυμούς έτοιμους, τύπου amita.

Όχι τόσο για τον χυμό

αλλά πιο πολύ για την φιγούρα που έχουν οι συσκευασίες.

(barbie,dora κλπ)

Κι εγώ για να μην της χαλάσω το χατήρι

της παίρνω ένα,

το χύνω

(εννοείται)

και της βάζω δικούς μου χυμούς

στημένους απο εμένα.

Το κουτάκι μετά το πλένω καλά

και το φυλάω για να το χρησιμοποιήσω

για 1-2 φορές ακόμα (όποτε μου το ζητάει)

Το κουτάκι αυτό είναι το χάρτινο το tetrapack.

Τις εμπιστευόμαστε αυτές τις συσκευασίες?

Πειράζει λέτε που τα χρησιμοποιώ και αργότερα?

Ο άντρας μου (ως τεχνολόγος τροφίμων)

μου λέει οτι είναι ασφαλή.

Αλλά εκείνος τα βλέπει τα πράγματα απο άλλη οπτική γωνία....

Θέλω να το ψάξω λίγο το θέμα....

Rosie, ξέρεις τίποτα εσύ για τα tetrapack?

Είναι ασφαλή σαν ποιότητα?

Απο τα πιο έξυπνα βρεφικά εξαρτήματα!

Στην μεγάλη μου κόρη δεν το είχα.

Μια φορά μου είχε φάει μισή μπανάνα έτσι

στο πι και φί!

Και εαν δεν της έδινα φρουτόκρεμα θα έτρωγε και άλλη! :D

(είναι που μου έχει βγει φαγανή η μικρή

σε αντίθεση με την μεγάλη)

Ποια μάρκα έχετε εσείς peecaboo?

Έχεις βρει μήπως κάποιο πιο ποιοτικό?

To nuby εχω και εγω απο τον μεγαλο μου γιο και το πηρα και για τον μικρο που ξεκιναμε αυτη την εβδομαδα baby led weaning. Το μονο αλλο που ειχα βρει ηταν αυτο αλλα το απεφυγα γιατι δεν προσδιοριζει αν ειναι BPA free.

Ο πλούτος που ζητάει η φύση μας είναι ορισμένος και εύκολα αποκτιέται. Ο πλούτος, αντίθετα, που ζητάει η ματαιοδοξία μας εκτείνεται στο άπειρο - Επίκουρος

p7hgp3.png3NPP.png

Διαφημίσεις

Τι να σου πω, στο μονο που εμεινα ειναι οτι δεν εχει bpa. Ο μεγαλος μου αργησε να βγαλει δοντια (εβγαλε 2 μαζι οταν ηταν 12 μηνων) και απο τα ουλα του δεν ειχε φθορα το διχτακι. Στο amazon παντως αν χρειαστεις εχει και ανταλλακτικα.

p7hgp3.png3NPP.png

χάζευα όλο το site ψάχνοντας και άλλα που ίσως μου άρεσαν για το αγοράκι μου...

αλλά..

όλα ροζ...

όλο πεταλούδες..

"μα τι στο καλό" σκέφτηκα...

μετά πρόσεξα ότι είναι αποκλειστικά για κορίτσια !!!!!!!! :-) :-)

χαχα!!:lol::lol::lol:

2xgIp3.png1RTwp3.png

Εμένα βρε παιδιά το διχτάκι ήταν άδικη αγορά...Όπως λέει και η Σοφία η δεύτερη ήταν (και είναι) πιο εύκολη στο φαγητό, από τον πρώτο (μια μιζέρια!) και όποτε της έδινα κάτι στο διχτάκι, μάλλον θεωρούσε ότι την κορόιδευα, γιατί γκρίνιαζε μέχρι να της το βγάλω και να της το δώσω σκέτο...Βέβαια της μικρής δεν της άρεσαν και ποτέ ιδιαίτερα τα αλεσμένα, τα έφαγε πολύ λίγο.

Όσο για την αμίτα, εγώ του έπαιρνα που και που καμιά, αλλά τώρα τις έχω κόψει πια, αφενός λόγω των τελευταίων νέων με τη μόσιον, αφετέρου λόγω πολυεθνικής, που έχουν αρχίσει να μου τη δίνουν πια...Προσπαθώ όμως να τον βάζω σε μια γενικότερη ψυχολογία αναζήτησης της ποιότητας. Του εξηγώ δηλαδή ότι καταλαβαίνω γιατί θέλει αυτούς τους χυμούς πχ, μιας και έχουν όμορφες εικόνες, αλλά ότι αυτό γίνεται επειδή δεν έχουν κάτι άλλο καλό. Οπότε για να μας κάνουν να θέλουμε να τους αγοράζουμε βάζουν κάτι όμορφο απέξω και από μέσα σκουπίδι. Ε, πιάνει φίλτατοι, και έχει εφαρμογές παντού, σε παιχνίδια, ρούχα, φαγητά, καρτούν στην τηλεόραση! Αφού τώρα κι ο ίδιος πια ανοίγει συζητήσεις σχετικά με την ποιότητα των πραγμάτων κτλ κτλ.

Είμαι σίγουρη οτι εαν της έδινα σκέτο το φρούτο θα το προτιμούσε.:D

Αλλα με αυτό είμαι ήσυχη οτι το τρώει λίγο-λίγο

και οτι ετσι δεν υπάρχει κίνδυνος να πνιγεί.

(της έχω δώσει και μήλο)

Οσο για την amita έχεις απόλυτο δίκιο.

Της το έχω περάσει κι εγώ αυτό οτι υπάρχουν ποιοτικά και μη.

Αλλα επειδή της λέω όλο "όχι αυτό" και "όχι το άλλο"

σκέφτηκα να της κάνω το χατήρι βρίσκοντας αυτή τη μέση λύση.

Για τις συσκευασίες προβληματίζομαι....:?

Διαφημίσεις

Τhanks. Εγώ είχα την εντυπωση ότι την εχινάκια την δίνουμε προληπτικά....

Κορίτσια στην μπέμπα όταν γκρινιάζει της δίνω

με τον "ασφαλή τροφοδότη"

http://www.letoshop.gr/default.asp?itmSKU=265346&itm=1367346&ct=1090109&pid=40#

ένα κομμάτι ολόκληρο φρούτο για να μασουλάει και....

....ησυχάζουμε όλοι! :D

Τί είναι αυτό;

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Καλά έχω φάει τρελό κόλλημα με το iherb, έχω κάνει αρκετές αγορές, και …συνεχίζω! Θα σας γράψω όταν βρω χρόνο και reviews.

Για εξηγήστε μου όμως κάτι γιατί δεν μπορώ να παραγγείλω ορισμένες φορές κάποιο συνδυασμό προϊόντων, αφού και σε τιμή και σε βάρος είμαι εντός ορίων, για παράδειγμα αυτός ο συνδυασμός

http://www.iherb.com/Purity-Farms-Organic-Ghee-Clarified-Butter-13-oz-368-g/26860

http://www.iherb.com/Artisana-100-Organic-Raw-Almond-Butter-16-oz-454-g/27140

αθροιστικά είμαστε στα 822 γραμμάρια

υπάρχει το παράδοξο στον υπολογισμό σε pounds η είναι η ιδέα μου;

----------------------

mommu ως βάρος λογαριάζεται τo shipping weight

Μεγάλη η διαφορά όμως βρε Julianna, και δεν το βγάζει σε άλλους συνδυασμούς, έχω μπερδευτεί με αυτό το θέμα, ειλικρινά.:?

----------------------

Α να μην ξεχάσω, με την πρώτη παραγγελία κατάλαβα τι σημαίνει και ο κωδικός μας, ορίστε!:)

Use the code QIZ244 and get $5 off your first order. and $10 off of order of 40

----------------------

Διαφημίσεις

Μεγάλη η διαφορά όμως βρε Julianna, και δεν το βγάζει σε άλλους συνδυασμούς, έχω μπερδευτεί με αυτό το θέμα, ειλικρινά.:?

Συμφωνώ, αλλά τι εννοείς δεν το βγάζει σε άλλους συνδυασμούς; Δηλ. σε κάποια το shipping weight είναι ίδιο με το πραγματικό;:confused:

697577wcowvfyq3s.gif

Συμφωνώ, αλλά τι εννοείς δεν το βγάζει σε άλλους συνδυασμούς; Δηλ. σε κάποια το shipping weight είναι ίδιο με το πραγματικό;:confused:

Οχι, όχι το ίδιο, αύριο αν βρω χρόνο θα σου δώσω ένα παράδειγμα, καλό βράδυ!:-)

----------------------

Καλημέρα!

Υπάρχει κάποια που να έχει δοκιμάσει και τα δύο αυτά σαμπουάν για να μου πει ποιο είναι καλύτερο για τα σχετικά λιπαρά μαλλιά μου;

http://www.iherb.com/product-reviews/Giovanni-Smooth-As-Silk-Deep-Moisture-Shampoo-8-5-fl-oz-250-ml/6419/?p=5&sr=3

http://www.iherb.com/Aubrey-Organics-Clarifying-Shampoo-Green-Tea-Oily-11-fl-oz-325-ml/7548

ή κάποιο άλλο βέβαια-αλλά από αναζήτηση που έκανα στο θέμα σε αυτά τα 2 κατέληξα.

Επίσης το condiotioner του Giovanni μπορώ να το χρησιμοποιώ άφοβα και στην 4χρονη κόρη μου;

Μήπως ξέρετε κάνενα φυτικό προιόν για προστασία από ψαλίδα για τη μικρή; Δυστυχώς έχει πολύ ψιλή τρίχα όπως εγώ και κάνει εύκολα ψαλίδα. Ο κομμωτής μου είπε για ένα προιόν της schwarzkopf αλλά το φοβήθηκα να το πάρω. Καμιά ιδέα;

Καλημέρα!

Υπάρχει κάποια που να έχει δοκιμάσει και τα δύο αυτά σαμπουάν για να μου πει ποιο είναι καλύτερο για τα σχετικά λιπαρά μαλλιά μου;

http://www.iherb.com/product-reviews/Giovanni-Smooth-As-Silk-Deep-Moisture-Shampoo-8-5-fl-oz-250-ml/6419/?p=5&sr=3

http://www.iherb.com/Aubrey-Organics-Clarifying-Shampoo-Green-Tea-Oily-11-fl-oz-325-ml/7548

ή κάποιο άλλο βέβαια-αλλά από αναζήτηση που έκανα στο θέμα σε αυτά τα 2 κατέληξα.

Επίσης το condiotioner του Giovanni μπορώ να το χρησιμοποιώ άφοβα και στην 4χρονη κόρη μου;

Μήπως ξέρετε κάνενα φυτικό προιόν για προστασία από ψαλίδα για τη μικρή; Δυστυχώς έχει πολύ ψιλή τρίχα όπως εγώ και κάνει εύκολα ψαλίδα. Ο κομμωτής μου είπε για ένα προιόν της schwarzkopf αλλά το φοβήθηκα να το πάρω. Καμιά ιδέα;

Το πρωτο μου τα λάδωνε. Αν έχεις και λιπαρά κλάψτα Χαράλαμπε!

Όσο για την ψαλίδα όταν τα μαλλάκια της είναι νωπά βάζε λίγο ελαιόλαδο στις άκρες. Ελάχιστο!

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Αλήθεια λες; Δοκίμασες και το κοντίτιονέρ του και δεν είναι καλό; Δεν είναι πολύ λιπαρά τα μαλλιά μου, δηλαδή θέλουν κάθε 3 μέρες λούσιμο...εσύ ποιο χρησιμοποιείς;

Μάλλον για το 2ο έλεγα και εγώ γιατί είδα το σύστησε μια κοπέλα για λιπαρά μαλλιά.

Λαδάκι ε;

Αλήθεια λες; Δοκίμασες και το κοντίτιονέρ του και δεν είναι καλό; Δεν είναι πολύ λιπαρά τα μαλλιά μου, δηλαδή θέλουν κάθε 3 μέρες λούσιμο...εσύ ποιο χρησιμοποιείς;

Μάλλον για το 2ο έλεγα και εγώ γιατί είδα το σύστησε μια κοπέλα για λιπαρά μαλλιά.

Λαδάκι ε;

Κοντίτιονερ δεν χρησιμοποιώ. Για λιπαρά μαλλιά αν θέλεις λούσου μια φορά την εβδομάδα με πικραμύγδαλο (από Δάφνη). Από iherb παίρνω http://www.iherb.com/Avalon-Organics-Biotin-B-Complex-Therapy-Thickening-Shampoo-14-fl-oz-414-ml/3477 (ΔΕΝ έχω λιπαρά όμως)

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

http://www.amazon.co.uk/Esbit-Stainless-Steel-Food-Jug/dp/B003MT4QQU/ref=sr_1_21?ie=UTF8&qid=1348473350&sr=8-21

http://www.amazon.co.uk/Thermos-Stainless-Steel-Food-290ml/dp/B004DGJLWU/ref=pd_sim_sbs_sg_1

Ψάχνω στο amazon για θερμός φαγητού (όπως όλες ξέρερε γιατί σας έχω ζαλίσει)

βρήκα αυτά..

από άσχετους προμηθευτές ούτε ξέρω από που λέει Stainless Steel Food Jar το εμπιστεύομαι αυτό ?

να κοιτάξω και κάτι άλλο?

από τα site που γνωρίζω έχω άλλον "αέρα" .... :-)

Τι εννοείς από άσχετους προμηθευτές;

Το Thermos που έβαλες είναι από την amazon.co.uk.

Αυτό θα έπαιρνα εγώ που είναι σίγουρο, δεν εμπιστεύομαι όλες μάρκες που δεν γνωρίζω.

Κι εγώ της Thermos έχω αλλά πιο παλιό μοντέλο.

“The only thing we have to fear is fear itself” Franklin D. Roosevelt

Αυτά που θες εσύ είναι σε glass jars οπότε υπάρχει μεγάλη απόκλιση μεταξύ του καθαρού βάρους και του βάρους αποστολής.

Εγώ πάντως κορίτσια τα φρούτα τα έδινα ολόκληρα χωρίς πλαστικά δικτάκια κτλ.

Και η κόρη μου δεν έφαγε ποτέ πολτοποιημένα, όταν ήτανε κάτω τους έτους της τα έκοβα σε πολύ λεπτά κομματάκια.

Μετά το χρόνο άνετα μπορούνε να φάνε ένα ολόκληρο μήλο, γιατί να τους δώσετε κάτι σε πλαστικό;

“The only thing we have to fear is fear itself” Franklin D. Roosevelt

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...