Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ-ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ

Recommended Posts

καλη ιδεα εχεις! κατω κατω λεει οτι

Τα περισσεύματα μπορούν να γίνουν, ανάλογα με την ικανότητά μας, είτε πανάκια αγκαλιάς / πετσέτες φαγητού, που αντικαθιστούν τις χαρτοπετσέτες στην κουζίνα, είτε διακοσμητικές τρέσες πάνω στα είδη που κατασκευάζουμε.

οποτε υποθετω οτι ειναι οτι καλυτερο σε σχεση με χαρτινα

Ή τα πλαστικά.

Σκέψου τι ωραία σχεδια θα μπορούσαμε να κάνουμε! Πήρα και την ραπτομηχανή και ποιος με πιάνει! :D (με βλέπω να χάνομαι πάλι για λίγες μέρες)

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Να δεις πρώτα τα σεντόνια μας και μετά απόφασίζεις αν θα το πάρεις, προσωπικά δεν θα το έπαιρνα είναι πολύ πολύ λεπτό.

“The only thing we have to fear is fear itself” Franklin D. Roosevelt

Μήπως τότε θα πήγαινε για επένδυση εσωτερική (που δεν φαίνεται κι εκεί ουσιαστικά ακουμπάει το φαγητό) και εξωτερικά ένα λινό ή βαμβακερό ύφασμα?

Μπορείς να μου θυμίσεις ποια είχες πάρει εσύ από το Ετσυ?

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα! Λοιπόν εδώ και αρκετό καιρό, είμαστε στην φάση αναζήτησης ενός καλού παιδικού στρώματος, δεν μπορούμε να καταλήξουμε ακόμη με σιγουριά, οπότε χρειάζομαι και την δική σας βοήθεια, θα μπορούσατε να μου προτείνετε κάποια καλά ορθοπεδικά στρώματα, χωρίς χημικά, χωρίς επιβραδυντικά φωτιάς, και γενικά …χωρίς ... δείτε για παράδειγμα εδώ,:

Chemical Nightmare: Toxins in Crib Mattresses

Sleep Safe in a Toxic World: Your Guide to Identifying and Removing Hidden Toxins from Your Bedroom

----------------------

Πολύ όμορφα!Δεν ήξερα ότι υπάρχουν και τέτοια!!Να σε ρωτήσω...τα σακουλακια αυτά είναι απλό ύφασμα ή εχουν και επένδυση?Στο ρωτάω γιατί εχω ύφασμα και σταθερό και λεω να δω να τα φτιαξω μόνη...ή να το δωσω να μου το φτιαξουν εξω.Προφανως θα ειναι απλό ύφασμα αλλα να το σιγουρεψω!

Επίσης, ξεκινήσαμε τις στέρεες τροφές, αφού κλείσαμε για τα καλά και τον 6ο μήνα αποκλειστικού θηλασμού, το θέμα είναι πως είχα αποφασίσει να μην δώσω καμία έτοιμη και συσκευασμένη τροφή στην μικρή μου, ξεκινήσαμε λοιπόν με χορτόσουπα , τρώμε και φρουτόκρεμα, ως συμπληρωματικές τροφές έναντι του μητρικού γάλακτος ακόμη, όλα βιολογικά, είτε αγορασμένα, είτε απο φίλους και συγγενείς που έχουν τους κήπους τους και τις δικές τους καλλιέργειες.

Ο παιδίατρος και ο σύμβουλος γαλουχίας, προτείνουν ρυζάλευρο και φαρίν λακτέ, τα κοινά του εμπορίου, εγώ πάλι ούτε που θέλω να τα βλέπω, αλλά επιθυμώ να αρχίσω να εμπλουτίζω το μενού του μωρού και για να μην βαριέται, αλλά και για να παίρνει ό,τι άλλο θρεπτικό στοιχείο έχει ανάγκη ο οργανισμός της.

Βρήκα μια συνταγή για σπιτικό ρυζάλευρο, έχω καφεκόπτη επίσης, οπότε λέω να αγοράσω ένα καλό βιολογικό ρύζι και να ξεκινήσω, ποιό όμως;

Επίσης, έχω δει κάποιες παιδικές τροφές στο iherb, αλλά διστάζω, έχετε πάρει και δοκιμάσει κάποιες απο αυτές; Για πείτε!

Πόσο ασφαλείς είναι οι παιδικές τροφές;

----------------------

Πήγα σημερα στο Carrefour και βρηκα εξαιρετικης ποιότητας σεντονια και μαξιλαροθηκες "ΠΕΡΚΑΛ" από βιολογικό βαμβακι 100% και σε πολύ καλη τιμη για την ποιότητά τους.Σε μεγαλη ποικιλια χρωματων.

Ελάτε να δείτε τα σεντόνια μας, χάλια το βρίσκω το ύφασμα αυτό προσωπικά, πολύ λεπτό και τσαλακώνεται εύκολα :(

Καμία σχέση με τα σεντόνια από βιολογικό βαμβάκι που πήρα από τη Γερμανία μια φορά.

Πολύ όμορφα!Δεν ήξερα ότι υπάρχουν και τέτοια!!Να σε ρωτήσω...τα σακουλακια αυτά είναι απλό ύφασμα ή εχουν και επένδυση?Στο ρωτάω γιατί εχω ύφασμα και σταθερό και λεω να δω να τα φτιαξω μόνη...ή να το δωσω να μου το φτιαξουν εξω.Προφανως θα ειναι απλό ύφασμα αλλα να το σιγουρεψω!

Μερικά έχουνε πλαστική επένδυση μερικά όχι.

Αυτά που έχουνε επένδυση είναι πιο κατάλληλα για σάντουϊτς και φρούτα, τα άλλα για πιο στεγνές τροφές όπως πχ ξηροί καρποί.

Διαφημίσεις

Πήγα σημερα στο Carrefour και βρηκα εξαιρετικης ποιότητας σεντονια και μαξιλαροθηκες "ΠΕΡΚΑΛ" από βιολογικό βαμβακι 100% και σε πολύ καλη τιμη για την ποιότητά τους.Σε μεγαλη ποικιλια χρωματων.

Ωραία! Και προχθές ήμουνα εκεί και δεν κοίταξα... :(

Καλησπέρα! Λοιπόν εδώ και αρκετό καιρό' date=' είμαστε στην φάση αναζήτησης ενός καλού παιδικού στρώματος, δεν μπορούμε να καταλήξουμε ακόμη με σιγουριά, οπότε χρειάζομαι και την δική σας βοήθεια, θα μπορούσατε να μου προτείνετε κάποια καλά ορθοπεδικά στρώματα, χωρίς χημικά, χωρίς επιβραδυντικά φωτιάς, και γενικά …χωρίς ... δείτε για παράδειγμα εδώ,:

Chemical Nightmare: Toxins in Crib Mattresses

Sleep Safe in a Toxic World: Your Guide to Identifying and Removing Hidden Toxins from Your Bedroom

Εμείς πήραμε από εδώ, μαζί με τα έπιπλα για το δωμάτιο του μικρού:

http://www.onlygreen.gr/

Στο site έχει μόνο τα βρεφικά, αλλά εμάς μας έφερε από Γερμανία και παιδικό στρώμα και διπλό για μας, καθώς και καλύμματα από μαλλί και σεντονάκια, πολύ καλή κυρία και εξυπηρετική! :D

Φαντασου!Πηγαινω χρόνια στο Carrefour και πρωτη φορα κοιταξα τα λευκα είδη.Ενθουσιαστηκα με τα συγκεκριμενα.

Ωραία! Και προχθές ήμουνα εκεί και δεν κοίταξα... :(

Εμείς πήραμε από εδώ, μαζί με τα έπιπλα για το δωμάτιο του μικρού:

http://www.onlygreen.gr/

Στο site έχει μόνο τα βρεφικά, αλλά εμάς μας έφερε από Γερμανία και παιδικό στρώμα και διπλό για μας, καθώς και καλύμματα από μαλλί και σεντονάκια, πολύ καλή κυρία και εξυπηρετική! :D

Α!Μπράβο Rosie!:-) Και πως επικοινωνήσατε, μέσω site, τηλεφωνικά, η επισκεφθήκατε το κατάστημα;

Στο περίπου τιμές για τα Γερμανικά;

Νομίζω πως απο το onlygreen, έχουν αφαιρέσει κάποια κομμάτια από τα βρεφικά κρεβατάκια, γιατί πριν καιρό είχα σταμπάρει ένα ωραίο κρεβατάκι και δεν το βλέπω πια.:-(

----------------------

Διαφημίσεις

Τηλεφωνικώς επικοινωνούσαμε, ήμουνα και έγκυος τότε, που να τρέχω στην Κοζάνη!

Οι τιμές για τα στρώματα κτλ ήτανε αυτές του Γερμανικού site.

Ό,τι θες και δεν υπάρχει στη σελίδα τους μπορεί να στο φτιάξει custom-made, αυτό μου είχε πει θυμάμαι.

Γιατί κι εγώ θέλω ένα κρεβάτι για τη μικρή που δεν το έχουνε πια και θα της το πω.

Τηλεφωνικώς επικοινωνούσαμε, ήμουνα και έγκυος τότε, που να τρέχω στην Κοζάνη!

Οι τιμές για τα στρώματα κτλ ήτανε αυτές του Γερμανικού site.

Ό,τι θες και δεν υπάρχει στη σελίδα τους μπορεί να στο φτιάξει custom-made, αυτό μου είχε πει θυμάμαι.

Γιατί κι εγώ θέλω ένα κρεβάτι για τη μικρή που δεν το έχουνε πια και θα της το πω.

Δεν πρόλαβα να τσεκάρω τιμές, αύριο με την ησυχία μου.

Μπορεί να είδαμε και το ίδιο κρεβατάκι, θυμάμαι πως είχε όμορφες καμπύλες, και ήταν για μέχρι πέντε ετών, α και πως είχε γυναικείο ελληνικό όνομα!:-D

----------------------

Κορίτσια πείτε μου σας παρακαλώ από ποιο site ψωνίζουμε πιο οικονομικά προϊόντα weleda? επίσης, θέλω να πάρω ένα καλό μπρίκι που να μην κολλάει όμως. Θέλω να φτιάχνω κρεμούλα βρώμης ή τραχανά για το ζουζούνι μου. Ευχαριστώ!

Όπως σου είπε η Ρόζυ κάποια έχουν επένδυση νάυλον, αλλά είδα ότι μπορείς να ζητήσεις επένδυση βαμαβακερή.

Εγώ πάντως λέω να τα κάνω με επένδυση βαμβακερή γι αυτό θέλω ένα λεπτό ύφασμα από οργανικό βαμβάκι για το μέσα.

Λογικά δεν πρέπει να είναι δύσκολο να το φτιάξουμε μόνες μας (γιατί να πληρώνεις, ειδικά αν πιάνουν λίγο τα χέρια σου?)

Θυμάσαι τιμή καθόλου?

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Τη

Ρόζυ πάρε μία προσφορά και από τον άντρα μου για το κρεβατάκι, γιατί μπορεί να σου βγει πιο φθηνό.

Έκανε κάποια παιχνίδια δαπέδου για την παιδίατρο μας και το είχε ψάξει πάρα πολύ για να βρει χρώματα και βερνίκια με πιστοποίηση, όχι απλά οικολογικά, αλλά 100% ασφαλή για παιδιά. Ήταν πολύ πιο ακριβά σε σχέση με τα κλασικά που χρησιμοποιούν οι ξυλουργοί και δυσεύρετα, αλλά είναι σίγουρος για την ποιότητα τους.

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Ρόζυ πάρε μία προσφορά και από τον άντρα μου για το κρεβατάκι' date=' γιατί μπορεί να σου βγει πιο φθηνό.

[/quote']

Το σκέφτηκα αλλά επειδή μάλλον θα βάλω τη μικρή στο δωμάτιο του αδερφού της θέλω τα δύο κρεβάτια να είναι ίδια ακριβώς σχέδιο, χρώμα, ξύλο κτλ.

Προς το παρόν φυσικά κοιμούνται και τα δύο μαζί μου στο δικό μου κρεβάτι και το οικολογικό κρεβάτι του μικρού το απολαμβάνει ο άντρας μου κάθε βράδυ με τη δικαιολογία ότι πρέπει να κοιμάται νωρίς και να χορταίνει ύπνο :roll:

Η μαξιλαροθηκη η μια 50χ70cm στα 7 ευρω.Το υπερδιπλο σεντονι δεν το κοιταξα..

Όπως σου είπε η Ρόζυ κάποια έχουν επένδυση νάυλον' date=' αλλά είδα ότι μπορείς να ζητήσεις επένδυση βαμαβακερή.

Εγώ πάντως λέω να τα κάνω με επένδυση βαμβακερή γι αυτό θέλω ένα λεπτό ύφασμα από οργανικό βαμβάκι για το μέσα.

Λογικά δεν πρέπει να είναι δύσκολο να το φτιάξουμε μόνες μας (γιατί να πληρώνεις, ειδικά αν πιάνουν λίγο τα χέρια σου?)

Θυμάσαι τιμή καθόλου?[/quote']

Κορίτσια πείτε μου σας παρακαλώ από ποιο site ψωνίζουμε πιο οικονομικά προϊόντα weleda? επίσης, θέλω να πάρω ένα καλό μπρίκι που να μην κολλάει όμως. Θέλω να φτιάχνω κρεμούλα βρώμης ή τραχανά για το ζουζούνι μου. Ευχαριστώ!

Καμμία??

Το σκέφτηκα αλλά επειδή μάλλον θα βάλω τη μικρή στο δωμάτιο του αδερφού της θέλω τα δύο κρεβάτια να είναι ίδια ακριβώς σχέδιο, χρώμα, ξύλο κτλ.

Προς το παρόν φυσικά κοιμούνται και τα δύο μαζί μου στο δικό μου κρεβάτι και το οικολογικό κρεβάτι του μικρού το απολαμβάνει ο άντρας μου κάθε βράδυ με τη δικαιολογία ότι πρέπει να κοιμάται νωρίς και να χορταίνει ύπνο :roll:

Μπορεί να κάνει εντελώς πιστή αντιγραφή, αλλά καταλαβαίνω να έχεις τις αμφιβολίες σου. Εγώ έχω δει τι μπορεί να κάνει γι αυτό στο είπα :wink:

Κοίτα μία σύμπτωση και ο δικός μου το ίδιο ακριβώς έκανε μέχρι πριν 1 μήνα! Έβαλα στοχο να κοιμάται η μεγάλη στο κρεβάτι της και το κατάφερα (γιούπιιιι!) και μπορώ να πω ότι διέκρινα μία στεναχώρια στο βλέμμα του να την πω(?), απογοήτευση(?) :lol:

Η μαξιλαροθηκη η μια 50χ70cm στα 7 ευρω.Το υπερδιπλο σεντονι δεν το κοιταξα..

Οικονομικά μάλλον συμφέρει το ecofamily αλλά δεν ξέρω ποιοτικά τι διαφορά μπορεί να έχουν.

Καλά νεραϊδομαμά τώρα με τη ραπτομηχανή ετοιμάσου για παραγγελίες φουλ.... Από εμένα τουλάχιστον.....

:lol:

Για σένα μιρικάκι μου και τον ζουζούνο σου ό,τι θες, το ξέρεις!

Καμμία??

Αν εχεις φεις βρες μια κοπέλα madre terra. Από αυτήν παίρνω του πωπού 6 ευρώ. Αλλιώς από τον Μορφέα (δες σε παλιότερα ποστς την διευθυνση γιατί δεν την έχω πρόχειρη, πάντως είναι Μεταμόρφωση). Την έχει 8 ευρώ νομίζω.

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...