Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ-ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ

Recommended Posts

Εγώ το αραιώνω εκείνη την στιγμή. Σε ένα σφηνοπότηρο βάζω λίγες (περίπου 10-15 σταγόνες) και όταν θέλω να ξαναχρησιμοποιήσω το ξαναφτιάχνω. Πάντως στο εκχύλισμα γκρειπφρουτ νομίζω ότι η αναλογία είναι 30μλ νερό με 20 σταγονες' date=' οπότε φανταζομαι ότι κάπου εκεί είναι και με το TTO.

Όσο για τον άντρα:lol::lol: ...είδες κι εμείς που τους έχουμε πολλά θρίλερ τα έχουμε ζήσει μόνες μας!.:lol:[/quote']

ευχαριστώ

μα αλήθεια, κράτησα μόνη μου ένα παιδί ...

αλλά με την κατσαρίδα τον σκέφτηκα...

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Συμφωνώ κι εγώ για το αντηλιακό του αγαπητού μέρκολα απλά χάλια είναι

Προχθές έπεσε ο μικρός με το ποδήλατο και έκανε μία άσχημη γρατζουνιά και του έβαλα tea tree oil αδιάλυτο επάνω στην πληγή...έκανα βλακεία ρε κορίτσια? το εβαλα σε βαμβάκι και το πίεσα επάνω στην πληγη για λίγα δευτερόλεπτα ούτε σταγόνες μέτρηση ούτε τίποτα πίεσα το βαμβάκι στο άνοιγμα του μπουκαλιού και το έβαλα μετά απευθείας στην πληγή

Είχα πάρει από το iherb της Now foods και για κάποιο λόγο δεν έχει σταγομετρητή αλλα μονο το τεράστιο άνοιγμα του μπουκαλιού

Έχει κάτω από το καπάκι ένα πλαστικό δοσομετρητή υποτίθεται, αλλά δεν προσαρμόζει σωστά, το έχει πάθει αυτό καμία κοπέλα?

FXWyp3.png

Ζυμαρούλη νομίζω το είδα αυτό που λες σε κάποιο review. Πήγαινε και αγόρασε εσύ ένα τετοιο μπουκαλάκι (με σταγονόμετρο) και απλά άλλαξε δοχείο. Εγώ πήρα ένα από τον φαρμακοποιό μου.

Όσο για το ΤΤΟ απευθειας πάνω μπορεί να προκαλέσει έγκαυμα γιατί είναι πολύ δυνατό. Πρέπει να το βάζεις πάντα αριαωμένο ή εστω σε βρεγμένο βαμβάκι.

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Είπα στο παιδί με τα βιολογικά της γειτονιάς μου για το i herb και μου είπε ότι θα το ψάξει αν μπορεί να παίρνει από εκεί χονδρική.

Bρε κοριτσάκια μου θα σας μαλώσω τώρα!

Μην τα λέτε αυτά τα πράγματα, το έχουνε ήδη πάρει χαμπάρι οι πωλητές βιολογικών προϊόντων αυτό με το iherb και δυσανασχετούνε, αν συνεχίσει μπορεί και να οργανωθούνε και να κρούσουνε τον κώδωνα του κινδύνου στους τελωνειακούς!

Παράνομα τα παίρνουμε εμείς έτσι κι αλλιώς, κανονικά θα έπρεπε να πληρώνουμε φόρο αλλά ευτυχώς που βαριούνται να ελέγξουνε όλα τα πακέτα από εκτός ΕΕ!

Από το iherb δεν μπορούνε να τα πάρουνε χονδρική, το ξέρω στα σίγουρα αυτό.

Κακώς τα λέτε, προσωπικά δεν μου περισσεύουνε χρήματα για να τα σκάω στους Έλληνες χονδρέμπορους που θέλουνε να αισχροκερδούνε!

Για να πάρετε μια ιδέα για πόσο κέρδος μιλάμε σκεφτήτε ότι το γάλα καρύδας (της Rapunzel συγκεκριμένα) πάει σε χονδρική τιμή 2.50 Ευρώ και πουλιέται σε λιανική τιμή για 3.50 Ευρώ!

Σκεφθήτε δηλαδή πόσα βγάζει και ο εισαγωγέας του, μπορεί και να το παίρνει και για 1 Ευρώ το τενεκεδάκι! :mad:

Έχω πολλά τέτοια παραδείγματα, άμα θέλετε να σας γράψω κι άλλα!

“The only thing we have to fear is fear itself” Franklin D. Roosevelt

Ροσυ καλά τα λες, κορίτσια φυλαχτείτε:-D

Πάντως εδώ στο Βέλγιο κάποια βιολογικά προιόντα είναι στις ίδιες τιμές με την Ελλάδα ενώ άλλα ελαφρώς πιο οικονομικά

Εχω βρει όμως μία γερμανική αλυσίδα σουπερ μάρκετ που έχει την δική της μάρκα βιολογικών και είναι πολύ φθηνά σε σχέση με την Ελλάδα βέβαια δεν ξέρω αν είναι ποιοτικά. Τώρα πρέπει να οργανωθώ από την αρχή εδώ και να κάνω έρευνα αγοράς. Που να δείτε εδώ τι τρώνε θα σας σηκωθεί η τρίχα:shock:

Μόλις γυρίσω από Ελλάδα θα δω τι γίνεται με τα μεταφορικά για Βέλγιο από iherb και θα ξεκινήσω τις παραγγελίες μου

Ροσυ τα fish oil της Nordic naturals είναι καλά να τα προτιμήσω για τον μικρό θέλω να ξεκινήσω άμεσα. Είδα κάτι δισκία που τα μασάς και σιρόπι τι είναι καλύτερο άραγε? Βέβαια υπάρχει και το krill του μέρκολα σε κάψουλες αλλά δεν μπορούσε να τις καταπιεί και τους τις έβαζα μέσα στο φαγητό

FXWyp3.png

Διαφημίσεις

Και τελος να κάνω και μία πρόταση. Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί ξανά (δεν το θυμάμαι) αλλά δοκίμασα κριθαράκι από ζέα του Αντωνόπουλου. Είναι πεντανόστιμο και αν το βρέιτε παρτε το όπωσδήποτε! Και είναι απίστευτα εύπεπτα! Καμία σχέση με τα κλασικά ζυμαρικά που πλέον δεν μπορώ να τα φάω. Αισθάνομαι σα πέφτει στο στομάχι μου πέτρα. Ενώ αυτά είναι και πολύ νόστιμα και πολύ ελαφριά.

τα ζυμαρικά του αντωνόπουλου δεν τα αλλάζω με τίποτα!! είναι τέλεια!

gNrhp2.png

Bρε κοριτσάκια μου θα σας μαλώσω τώρα!

Μην τα λέτε αυτά τα πράγματα, το έχουνε ήδη πάρει χαμπάρι οι πωλητές βιολογικών προϊόντων αυτό με το iherb και δυσανασχετούνε, αν συνεχίσει μπορεί και να οργανωθούνε και να κρούσουνε τον κώδωνα του κινδύνου στους τελωνειακούς!

Παράνομα τα παίρνουμε εμείς έτσι κι αλλιώς, κανονικά θα έπρεπε να πληρώνουμε φόρο αλλά ευτυχώς που βαριούνται να ελέγξουνε όλα τα πακέτα από εκτός ΕΕ!

Από το iherb δεν μπορούνε να τα πάρουνε χονδρική, το ξέρω στα σίγουρα αυτό.

Κακώς τα λέτε, προσωπικά δεν μου περισσεύουνε χρήματα για να τα σκάω στους Έλληνες χονδρέμπορους που θέλουνε να αισχροκερδούνε!

Για να πάρετε μια ιδέα για πόσο κέρδος μιλάμε σκεφτήτε ότι το γάλα καρύδας (της Rapunzel συγκεκριμένα) πάει σε χονδρική τιμή 2.50 Ευρώ και πουλιέται σε λιανική τιμή για 3.50 Ευρώ!

Σκεφθήτε δηλαδή πόσα βγάζει και ο εισαγωγέας του, μπορεί και να το παίρνει και για 1 Ευρώ το τενεκεδάκι! :mad:

Έχω πολλά τέτοια παραδείγματα, άμα θέλετε να σας γράψω κι άλλα!

Ούτε καν το σκέφτηκα έτσι!

Μιλάγαμε για την γκαπς και έδειξαν πραγματικό ενδιαφέρον και από ό,τι κατάλαβα ήθελε και για προσωπική χρήση. Να καταλάβεις ότι με τον συνεργάτη του βρισκόμαστε και στις κούνιες και τα λέμε και εκεί. Το είδα εντελώς φιλική ενημέρωση, καταλαβες?

Του σύστησα και το keimling για να καταλάβεις.

Πάντως δεν ξαναμιλάω σε επαγγελματίες. Τώρα για τους τρελωνειακούς που λες, λες να αποφασίσουν ξαφνικά να δουλέψουν? Εύχομαι όχι!

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Κορίτσια της ομοιοπαθητικής, λέω να πάρω αυτό για το μωρό, το οποίο υποφέρει με τα δοντάκια του, δεν θέλει μασητικά ούτε πιπίλα και μου έχει ταράξει τις θηλές. Πώς σας φαίνεται;

Ο πλούτος που ζητάει η φύση μας είναι ορισμένος και εύκολα αποκτιέται. Ο πλούτος, αντίθετα, που ζητάει η ματαιοδοξία μας εκτείνεται στο άπειρο - Επίκουρος

p7hgp3.png3NPP.png

Και μόνο που έχει λακτόζη με χαλάει. Και δεν βρίσκω τα συστατικά του αναλυτικά να σου πω. Γιατί δεν δίνεις λίγη chamomila (μάλλον 30ch για κανά 2-3 μέρες)? Έχεις ομοιοπαθητικό γιατρό?

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Και μόνο που έχει λακτόζη με χαλάει. Και δεν βρίσκω τα συστατικά του αναλυτικά να σου πω. Γιατί δεν δίνεις λίγη chamomila (μάλλον 30ch για κανά 2-3 μέρες)? Έχεις ομοιοπαθητικό γιατρό?

Δεν έχω αξιωθεί εδώ που είμαστε. Το βασικό συστατικό του είναι η chamomila. Έχεις δίκιο. Αντί να δώσω αυτό το σκεύασμα που περιέχει λακτόζη θα δοκιμάσω chamomila σκέτη. Το έχεις κάνει για πόνους από δοντάκια; Ανακουφίζει;

Ο πλούτος που ζητάει η φύση μας είναι ορισμένος και εύκολα αποκτιέται. Ο πλούτος, αντίθετα, που ζητάει η ματαιοδοξία μας εκτείνεται στο άπειρο - Επίκουρος

p7hgp3.png3NPP.png

Διαφημίσεις

Μέχρι στιγμής δεν έχει χρειαστεί. Δεν τις εχω δει ποτέ να πονάνε πολύ. Ειδικά την μεγάλη μου ούτε που την καταλαβαίναμε αν βγάζει δόντια. Αλλά όλοι λένε ότι η chamomila είναι ιδιαιτερα αποτελεσματική.

Ελπίζω να ηρεμήσετε γρήγορα! :-)

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Μα και οι ομοιοπαθητικές καψουλίτσες λακτόζη δεν έχουνε;

Πριν από λίγο καιρό τα λεγαμε στο άλλο το τόπικ...

Ροσυ τα fish oil της Nordic naturals είναι καλά να τα προτιμήσω για τον μικρό θέλω να ξεκινήσω άμεσα. Είδα κάτι δισκία που τα μασάς και σιρόπι τι είναι καλύτερο άραγε? Βέβαια υπάρχει και το krill του μέρκολα σε κάψουλες αλλά δεν μπορούσε να τις καταπιεί και τους τις έβαζα μέσα στο φαγητό

Δεν τα δοκίμασα αυτά, εγώ τώρα του παίρνω σε υγρό το Fermented Cod Liver Oil της Green Pastures και το δέχεται μια χαρά.

Aπό εδώ το παίρνω:

http://www.funkyraw.com/shop/index.php?main_page=index&cPath=33&zenid=27728b6044373fe998259bc02de83e5a

Δεν έχει νόημα να συγκρίνεις απλά τιμές στην Ελλάδα μ' άλλες χώρες, θα πρέπει να συγκρίνεις και τους μισθούς.

Είμαι σίγουρη ότι είναι πολύ πιο ψηλοί στο Βέλγιο και οι μισθοί της Ελλάδας πρέπει να είναι οι κατώτατοι στην Ευρώποι, οπότε πανάκριβα τα πληρώνουμε τα βιολογικά εδώ πέρα! :?

Μα και οι ομοιοπαθητικές καψουλίτσες λακτόζη δεν έχουνε;

Πριν από λίγο καιρό τα λεγαμε στο άλλο το τόπικ...

Κάπου το έχασα γιατί εγώ θυμάμαι ότι λέγαμε για ίχνη ζάχαρης, όχι για λακτόζη :confused:

Edit: Τώρα το βρήκα! Καλά εγώ είχα μείνει στη ζάχαρη... Και πάλι όμως είμαι σίγουρη ότι η ποσότητα του ενός με του άλλου ούτε καν συγκρίνονται..

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Ροζυ μου έφερε το γάλα καρύδας της Ραπουνζελ. Μαντέψτε πόσο το πλήρωσα....4 ? !!!

Και όσο θυμόμουν την τιμή χονδρικής που μας είπες Ρόζυ.... Και του είπα, κάνε μου καλή τιμή γιατί θα σου κάνω κατανάλωση. Προφανώς θεωρεί καλή τιμή τα 4 ευρώ!

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Διαφημίσεις

Ροζυ μου έφερε το γάλα καρύδας της Ραπουνζελ. Μαντέψτε πόσο το πλήρωσα....4 ? !!!

Και όσο θυμόμουν την τιμή χονδρικής που μας είπες Ρόζυ.... Και του είπα' date=' κάνε μου καλή τιμή γιατί θα σου κάνω κατανάλωση. Προφανώς θεωρεί καλή τιμή τα 4 ευρώ![/quote']

:shock:

Είδες που είναι εντελώς απαράδεκτοι κάποιοι; Αυτός το πλήρωσε 2.50 Ευρώ και σου το πουλάει 4 Ευρώ!

Έλεος, πόση αισχροκέρδια πια σ' ένα τενεκεδάκι με γάλα καρύδας;;;

Χίλες φορές αυτό που παίρνουμε από το iherb που δεν έχει έχει και το χημικό ΒΡΑ στο τενεκεδάκι του και πολύ καλύτερη γεύση.

Και του είπα ότι θα του κάνω κατάνωλωση.

Αφού αναρωτήθηκα μήπως το παίρνει πιο ακριβά από 2,50 ευρώ βρε Ρόζυ.

Ειλικρινά αν μου το έδινε μέχρι 3,70 θα έπαιρνα από αυτόν γιατί προτιμώ να στηρίζω την ελληνική αγορά. Καταλαβαίνω ότι έχουν περισσότερα έξοδα από ένα e shop και μάλιστα από ένα αμερικάνικο που αγοράζουμε με άλλη ισοτιμία. Αλλά 4 ευρώ τα θεωρώ πολλά. Και της Biona 3,50, αλλά καμία σχέση η ποιότητα του... Μετά εγώ γιατί να μην προτιμήσω το BPA free και το πιο νόστιμο που λες κι εσύ?

Στεναχωρέθηκα γιατί τον συμπαθώ αλλά αισθάνομαι και σαν κορόιδο. Άσε που τώρα πρέπει να πάρω και τα άλλα 2 που έχει φέρει, γιατί τα έφερε για μένα και ντρέπομαι.

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Μιλωντας για τιμες τι κανουμε τωρα με τα sonnet που η φυσιοθεραπευτικη αυξησε τις τιμες πηγε στη λ. ηρακλειου σε κανονικο σουπερ μαρκετ). Θελω σονετ για το πλυντηριο πιατων και το εχει 51ε το δεκακιλο.

Για δες εδώ

http://www.violey.com/manufacturer_sonett.php

Εχουν μεταφορικά αναλογα με το βάρος, αλλά και πάλι πρέπει να συμφέρει. Και σου έρχονται και στην πόρτα σου με κούριερ.

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Ειλικρινά αν μου το έδινε μέχρι 3' date='70 θα έπαιρνα από αυτόν γιατί προτιμώ να στηρίζω την ελληνική αγορά. Καταλαβαίνω ότι έχουν περισσότερα έξοδα από ένα e shop και μάλιστα από ένα αμερικάνικο που αγοράζουμε με άλλη ισοτιμία. Αλλά 4 ευρώ τα θεωρώ πολλά. Και της Biona 3,50, αλλά καμία σχέση η ποιότητα του... Μετά εγώ γιατί να μην προτιμήσω το BPA free και το πιο νόστιμο που λες κι εσύ?[/quote']

Εγώ το παίρνω 3,15 από το Bio-Art αν σε ενδιαφέρει. Το έχει 3,50 και μου κάνει και 10% έκπτωση γιατί είμαι καλή πελάτισσα (σ' όλα τα προϊόντα του, ακόμη και στο γάλα Λιβαδερού!).

Παλαιότερα μου το έδινε και σε χονδρική τιμή όπως σου είχα πει, αλλά δυστυχώς άλλαξε το σύστημα και δεν μπορεί πια να το κάνει αυτό.

Ενδεχομένως αν του ζητήσουμε ποσότητα να μπορεί να μας κάνει και καλύτερη τιμή.

Η αλήθεια είναι όμως ότι διστάζω να το χρησιμοποιώ συστηματικά λόγω του χημικού ΒΡΑ που είναι και καρκινογόνο.

Καλό είναι να υποστηρίζουμε και την ελληνική αγορά αλλά όχι και εις βάρος της υγείας των παιδιών μας, ειδικά εμείς που χρησιμοποιούμε συχνά γάλα καρύδας λόγω GAPS.

Μιλωντας για τιμες τι κανουμε τωρα με τα sonnet που η φυσιοθεραπευτικη αυξησε τις τιμες πηγε στη λ. ηρακλειου σε κανονικο σουπερ μαρκετ). Θελω σονετ για το πλυντηριο πιατων και το εχει 51ε το δεκακιλο.

Όπως έγραψα και πιο πάνω στη fairy's mom έχω 10% έκπτωση εκεί.

Αν σε ενδιαφέρει να στο πάρω εγώ.

Εγώ το κατάργησα αν και έχω αρκετή σκόνη ακόμη στο σπίτι μου.

Δεν μου γυάλιζε και τόσο καλά τα πιάτα/ποτήρια και τώρα παίρνω ένα από το iherb, δεν ξέρω όμως αν συμφέρει από άποψη τιμής:

http://www.iherb.com/Bio-Vert-Automatic-Dishwasher-Tabs-Water-Soluble-Pouch-Fragrance-Free-30-Tabs-21-2-oz-600-g/39362

Ωραία Ρόζυ σε ευχαριστώ! Θα σου πω αν είναι.

Πάντως μπράβο τους που επιβραβεύουν με εκπτώσεις τους καλούς πελάτες. Εγώ λόγω γιαουρτιού και κεφίρ έχει τύχει να πάρω και 8 γάλατα σε μία βδομάδα. Do the math...

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Kαλησπέρα και καλές διακοπές.

Επειδή ο καιρός περνάει και θα έρθει και ο χειμώνας και μαζί με το χειμώνα και ιώσεις έψαχνα να βρω σε σιρόπι για το γιο μου για κρυολογήματα, μύτη, καταρροή και βήχα, έχετε κάτι να προτείνετε; είδα διάφορα στο iherb και μπερδεύτηκα, rosie στην μικρή που είναι 14 μηνών μπορώ να δώσω cor liver oil αυτό που πρότεινες; Επίσης αποσυμφορητικό για βουλωμένη μύτη εκτός οτριβιν, τι θα μπορούσα να βάλω.

Επίσης για πόνο στο αυτί είπα να πάρω αυτό εδώ http://www.iherb.com/Gaia-Herbs-Kids-Ear-Drops-Alcohol-Free-Formula-1-fl-oz-30-ml/11365 είναι λαδάκι verbauscum και είχα διαβάσει ότι κάνει καλό για πόνο και γενικά ωτίτιδες.

Οποιαδήποτε άλλη συμβουλή με μεγάλη μου χαρά να την ακούσω.

dBPlp3.png MDOFp3.png

Ωραία Ρόζυ σε ευχαριστώ! Θα σου πω αν είναι.

Μίλησε ο άντρας μου με τον ιδιοκτήτη και του είπε ότι μπορεί να μας φέρει όσα θέλουμε για 2.70 το ένα.

Πήρε ήδη μια εξάδα για μας, αν θες να σου δώσω μερικά.

Σκέφτηκα ότι μπορώ να τα χρησιμοποιώ στα δικά μας γλυκά και να βάζω απ' αυτό του iherb σ' αυτά των παιδιών που δεν έχει χημικό.

Πολύ καλή τιμή πάντως σε σχέση με τα 4 Ευρώ, ε; ;)

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...