Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ-ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ

Recommended Posts

Όλο λέω να το γράψω και όλο το ξεχνάω.

Πήρα αυτό το σαμπουάν για την μητέρα μου, για την τριχόπτωση που είχε.

Σημειωτέον ότι είχε έντονη τριχόπτωση. Με το που το ξεκίνησε, τέρμα !!!!!!

Πολύ αποτελεσματικό, να το έχετε υπόψη σας για παρόμοια κατάσταση.

Xρονια πολλα και καλη χρονια σε όλες-ους.

Εχω παααρα πολυ καιρο να σας διαβασω και χαιρομαι που σας ξαναβρισκω

Χατζικακι για το σαμπουαν επειδη εχω κι εγω τρελη τριχοπτωση με σωζεις ελπιζω να μην το παιρνεις απο iherb γιατι ειναι γερμανικο(προσφατα μετακομισα Γερμανία) κοιταξε το κι απο γερμανικα sites , στο violey.de π.χ τα εχει φθηνοτερα(δεν ξερω ακριβως ποιο ειναι γιατι εχουν αλλες ονομασιες

αλλα θα το ψαξω);)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Θα ήθελα τη γνώμη σας σε σχέση με το πόσο ακίνδυνα είναι τα παρακάτω:

1. υδρολυμένη πρωτείνη σόγιας

2. καραγενάνη

3. φυτική γλυκερίνη

4. αλκοόλ όταν το χρησιμοποιούμε εξωτερικά

Βάλε τα συστατικά αυτά στο www.cosmeticdatabase.com

(στη μηχανή αναζήτησης συστατικών και προιοντων)

και δες τι βαθμολογία θα σου βγάλει.

Οσο μικρότερη βαθμολογία έχει

τόσο λιγότερο ακίνδυνα είναι (low hazard)

και εγώ αυτή πήρα τώρα στις γιορτές.. δυστυχώς δεν ήξερα ότι έχει και XL και πήρα τη μικρή...

H αλήθεια είναι οτι η μικρή είναι πιο εύχρηστη.

Καίει λιγότερο ρεύμα απ ό,τι καίει η μεγάλη!

Για φαντάσου για 1 μόνο τοστ

να ανάβεις την μεγάλη.

Ήθελα να ξανα-ρωτήσω για το αλάτι Ιμαλαίων

(γιατί δεν πήρα απάντηση ακόμα :()

Μιας και ο Μercola μας την "έφερε" με τα αλάτια του

απο που λέτε τώρα να πάρουμε?

Έχει και το i-herb αλλά είναι ψιλοακριβή.

Έχει και ο Κυριακίδης, αλλα αμφισβητείται η ποιότητά του.

Απο πού τότε??? :confused: :confused:

Αποθήκη του μάλλον εννοεί το κατάστημα που παρέθεσα εγώ νωρίτερα στην Μεταμόρφωση ;)

Nαι αυτό είναι.

Ισχύει αυτο που είπατε ότι μπορείς να τα παραγγειλεις απο το τηλέφωνο κ να στα έχει εκει απο την αποθήκη;; Αν ναι πόσες μέρες θέλει πριν;; Πηγαίνει ο πατεράς μου μια φορά στις δεκαπέντε εκει κ θα με βόλευε πολυ, ενώ μεταμόρφωση δεν βολεύει καθολου...

Θα σου πω αύριο που θα τους πάρω τηλ.

Πάντως μου είπε ότι για τις οικονομικές συσκευασίες, αν δεν τις έχει αυτές που θέλω, θα έρθουν τέλος του μήνα, αν θέλω να μου τα παραγγείλει.

Ήθελα να ξανα-ρωτήσω για το αλάτι Ιμαλαίων

(γιατί δεν πήρα απάντηση ακόμα :()

Μιας και ο Μercola μας την "έφερε" με τα αλάτια του

απο που λέτε τώρα να πάρουμε?

Έχει και το i-herb αλλά είναι ψιλοακριβή.

Έχει και ο Κυριακίδης, αλλα αμφισβητείται η ποιότητά του.

Απο πού τότε??? :confused: :confused:

Την ίδια απορία έχω κι εγώ βρε Σοφία :( Και τον περίμενα πώς και πώς τον Μέρκολα.

Εγώ παίρνω από το iherb ή το κλασικό αλάτι Μεσολογγιου από τα βιολογικά που έχει μεν ιώδιο, αλλά τουλάχιστον είναι κανονικό αλάτι..Και το βρίσκω και εύκαιρο αν ξεμείνω.

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Διαφημίσεις

Για ασβέστιο είχα πάρει ένα σε υγρό από το i herb που πλέον όμως δεν χρησιμοποιώ.

Κάνε πρώτα εξετάσεις και αν χρειάζεσαι τότε πάρε ένα, καλύτερα σε χάπι γιατί τα άλλα δεν πίνονται. Η σύμβουλος μου είχε πει να είναι ασβέστιο μαζί με μαγνήσιο.

Αυτή ξέρω ότι είναι καλή μάρκα

http://www.iherb.com/Carlson-Labs-Liquid-Cal-Mag-250-Soft-Gels/12985?at=0

Kt0tp2.png NaAfp3.png

H αλήθεια είναι οτι η μικρή είναι πιο εύχρηστη.

Καίει λιγότερο ρεύμα απ ό,τι καίει η μεγάλη!

Για φαντάσου για 1 μόνο τοστ

να ανάβεις την μεγάλη.

μπορεί να έχεις και δίκαιο... ;) δεν το είχα σκεφτεί έτσι...

Για ασβέστιο είχα πάρει ένα σε υγρό από το i herb που πλέον όμως δεν χρησιμοποιώ.

Κάνε πρώτα εξετάσεις και αν χρειάζεσαι τότε πάρε ένα' date=' καλύτερα σε χάπι γιατί τα άλλα δεν πίνονται. Η σύμβουλος μου είχε πει να είναι ασβέστιο μαζί με μαγνήσιο.

http://www.iherb.com/Carlson-Labs-Liquid-Cal-Mag-250-Soft-Gels/12985?at=0[/quote']

εγώ ήθελα να πάρω αυτό αλλά τελικά δε χρειάστηκα οπότε δεν ξέρω απο γεύση αλλά ο σίδηρος της ίδιας εταιρίας είναι τέλειος στη γεύση οπότε φαντάζομαι οτι κάτι αντίστοιχο θα είναι κι αυτό...

SSvbp3.pngjuBIp2.png

κοριτσια θελω ν παρω tee-tree για ν καθαρισω τ πραγματα του μπεμπη λιγο πριν ερθει,καροτσι κουνια κ γενικα ν τ χρησιμοποιω και στο σπιτι σαν καθαριστικο

ποιο μου προτεινεται ν παρω κ απο που?

ν τ παρω σαν ελαιο η σαν καθαριστικο?

κοριτσια θελω ν παρω tee-tree για ν καθαρισω τ πραγματα του μπεμπη λιγο πριν ερθει,καροτσι κουνια κ γενικα ν τ χρησιμοποιω και στο σπιτι σαν καθαριστικο

ποιο μου προτεινεται ν παρω κ απο που?

ν τ παρω σαν ελαιο η σαν καθαριστικο?

Το πήρα από το www.babykind.co.uk πριν γεννήσω και ενώ το χρησιμοποιώ αρκετά είναι ακόμη σχεδόν γεμάτο.

3ltxp3.png?NMdWW70Y

z9s1p3.png?zs5gAV1N

Διαφημίσεις

evhgiorgos και mamamia 2011

δείτε τη λίστα που έχω στην υπογραφή μου.

Κάνε πρώτα εξετάσεις και αν χρειάζεσαι τότε πάρε ένα' date=' καλύτερα σε χάπι γιατί τα άλλα δεν πίνονται. Η σύμβουλος μου είχε πει να είναι ασβέστιο μαζί με μαγνήσιο.

http://www.iherb.com/Carlson-Labs-Liquid-Cal-Mag-250-Soft-Gels/12985?at=0[/quote']

εγώ ήθελα να πάρω αυτό αλλά τελικά δε χρειάστηκα οπότε δεν ξέρω απο γεύση αλλά ο σίδηρος της ίδιας εταιρίας είναι τέλειος στη γεύση οπότε φαντάζομαι οτι κάτι αντίστοιχο θα είναι κι αυτό...

Ευχαριστώ για το ασβέστιο κορίτσια! :D

Ξένια,

βλέπω εδώ οτι έχει διάφορα χάπια.

Σκέφτομαι να πάρω μασώμενο.

Το πήρα από το www.babykind.co.uk πριν γεννήσω και ενώ το χρησιμοποιώ αρκετά είναι ακόμη σχεδόν γεμάτο.

καλημερα

ψαχνω ψαχνω πουθενα δεν βλεπω tee tree. δεν ξερω μηπως ψαχνω σε λαθος κατηγορια!!!!

soevan07 εχω βρει στο i herb αλλα εχει 15 διαφορετικα ειδη tee tree και δεν μπορω να καταλαβω την διαφορα και ποιο ειναι αυτο που χρειαζομαι εγω γ αυτο και ρωτησα :)

Πάντως τα πράγματα του μωρού δεν θα τα καθάριζα με tea tree oil, το θεωρώ πολύ βαρύ και το προτιμώ για το καθάρισμα του σπιτιού. Θα προτιμούσα νερόξυδο για το καρότσι και την κούνια

Πάντως τα πράγματα του μωρού δεν θα τα καθάριζα με tea tree oil, το θεωρώ πολύ βαρύ και το προτιμώ για το καθάρισμα του σπιτιού. Θα προτιμούσα νερόξυδο για το καρότσι και την κούνια

Συμφωνώ!

καλημερα

ψαχνω ψαχνω πουθενα δεν βλεπω tee tree. δεν ξερω μηπως ψαχνω σε λαθος κατηγορια!!!!

Για το babykind μιλάς;

Πήγαινε στο nappy acccessories

και κατέβα στην κατηγορία laundry

Εκει θα βρεις tea tree oil

http://www.babykind.co.uk/nappyessentials.htm#ttoil

Διαφημίσεις

Το tea tree oil το χρησιμοποιώ μόνο στο σφουγγάρισμα.Δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ για καθάρισμα αντικειμένων του παιδιού γιατί σκέφτομαι πως εκτός απο την πολύ έντονη μυρωδιά του θα αφήνει και ίχνη λιπαρότητας.Τα παιχνιδάκια της και όλα τα πραγματάκια της στο δωμάτιο της τα κάνω με μωρομάντηλα.Μου δώσατε καλή ιδέα βέβαια για νερόξυδο που το χρησιμοποιώ έτσι κι αλλιώς για ξεσκόνισμα σε όλο το σπίτι.

3ltxp3.png?NMdWW70Y

z9s1p3.png?zs5gAV1N

βλέπω εδώ οτι έχει διάφορα χάπια.

Σκέφτομαι να πάρω μασώμενο.

Δεν ξέρω αν σε πρόλαβα, αλλά καλύτερα να αποφύγεις τα μασώμενα. Συνήθως έχουν γλυκαντικές ουσίες για να γίνουν πιο εύγευστα. Καλύτερα να προτμήσεις χάπια αν δεν έχεις πρόβλημα κατάποσης.

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Πήρα τηλ στην αποθήκη και ρώτησα τιμές για απορρυπαντικά/ καθαριστικά. Οι μικρές συσκευασίες έχουν διαφορά γύρω στα 70-80 λεπτα και οι μεγάλες (οι 10λιτρες) στα 3-4 ευρώ. Δεν το συζυτάω ότι καρασυμφέρει γιατί πληρώνεις πολύ πολύ πολύ παραπάνω από Γερμανία με τα μεταφορικά!

Ό,τι δεν έχουν, μου είπαν ότι μπορούν να μου το παραγγείλουν. Επίσης ήταν πολύ ευγενική η κοπέλα στο τηλ (και αυτά μετράνε)

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Ξαναπήρα για να δώσω την παραγγελία μου και το δυσάρεστο είναι ότι τους έλειπαν πολλά από τα 5λιτρα και 10λιτρα. Θα μου τα παραγγείλουν αλλά μου είπαν ότι θα αργήσουν (Φεβρουάριο το υπολογίζει).

Το ευχάριστο είναι ότι άνω των 100ευρώ στα φέρνουν σπίτι δωρεάν.

Επίσης έχουν ωράριο καταστημάτων άρα είναι ανοιχτά και Σάββατο (9-4) και σήμερα και αύριο είναι ανοιχτά μέχρι τις 8

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Δεν ξέρω αν σε πρόλαβα' date=' αλλά καλύτερα να αποφύγεις τα μασώμενα. Συνήθως έχουν γλυκαντικές ουσίες για να γίνουν πιο εύγευστα. Καλύτερα να προτμήσεις χάπια αν δεν έχεις πρόβλημα κατάποσης.[/quote']

Α!! Ευχαριστώ!!

Με πρόλαβες!! ;)

Πήρα τηλ στην αποθήκη και ρώτησα τιμές για απορρυπαντικά/ καθαριστικά. Οι μικρές συσκευασίες έχουν διαφορά γύρω στα 70-80 λεπτα και οι μεγάλες (οι 10λιτρες) στα 3-4 ευρώ. Δεν το συζυτάω ότι καρασυμφέρει γιατί πληρώνεις πολύ πολύ πολύ παραπάνω από Γερμανία με τα μεταφορικά!

Ό' date='τι δεν έχουν, μου είπαν ότι μπορούν να μου το παραγγείλουν. Επίσης ήταν πολύ ευγενική η κοπέλα στο τηλ (και αυτά μετράνε)[/quote']

Επειδή έχω "ψιλοχάσει την μπάλα" :mrgreen:

για την αποθήκη του Μορφέα μιλάς;

Ξαναπήρα για να δώσω την παραγγελία μου και το δυσάρεστο είναι ότι τους έλειπαν πολλά από τα 5λιτρα και 10λιτρα. Θα μου τα παραγγείλουν αλλά μου είπαν ότι θα αργήσουν (Φεβρουάριο το υπολογίζει).

Τι καθαριστικά παίρνεις σε τόση μεγάλη ποσότητα; :?:

“The only thing we have to fear is fear itself” Franklin D. Roosevelt

Επειδή έχω "ψιλοχάσει την μπάλα" :mrgreen:

για την αποθήκη του Μορφέα μιλάς;

Nai αυτήν που είπε και ο μεσαστούρα στην Μεταμόρφωση

Τι καθαριστικά παίρνεις σε τόση μεγάλη ποσότητα; :?:

:lol: Σου ήρθε κάπως?

Ψωνίζω για ένα χρόνο και παραπάνω ακόμα.:mrgreen: Δεν μου αρέσει να τρέχω συνέχεια για τέτοιου είδους ψώνια ή κάθε τρεις και λίγο να κάνω παραγγελίες.

Και για να σου λύσω την απορία, :-) το υγρό απορρυπαντικό (χρησιμοποιώ σπάνια την σκόνη), το απολυμαντικό και το καθαριστικό γενικής χρήσης. Έλεγα να πάρω και το ελιάς, αλλά μου φάνηκε υπερβολικό και πήρα μικρή συσκευασία. Σε αυτό άλλωστε δεν κάνω συχνή χρήση..

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Και για να σου λύσω την απορία' date=' :-) το υγρό απορρυπαντικό (χρησιμοποιώ σπάνια την σκόνη), το απολυμαντικό και το καθαριστικό γενικής χρήσης. Έλεγα να πάρω και το ελιάς, αλλά μου φάνηκε υπερβολικό και πήρα μικρή συσκευασία. Σε αυτό άλλωστε δεν κάνω συχνή χρήση..[/quote']

Βρίσκεις καλύτερο το υγρό για το πλυντήριο; Γιατί τώρα τελευταία με τη σκόνη δεν είμαι και πολύ ικανοποιημένη, πολλές φορές δεν διαλύεται τελείως στους 40!

Άλλη ερώτηση, το απολυμαντικό τι το κάνεις;

Γιατί εμένα δεν μου χρειάζεται ποτέ; :confused:

Το καθαριστικό γενικής χρήσεως είναι το υγρό σαπούνι;

Αν ναι εγώ το χρησιμοποιούσα παλιά, τώρα παίρνω τα Sal Suds και το βρίσκω πιο αποτελεσματικό.

Μάλιστα το πρόσεξε και η καθαρίστρια και μου το είπε!

Ναι, αυτό της ελιάς πάει πολύ καιρό και σε μένα, δεν πλένω συχνά μάλλινα.

“The only thing we have to fear is fear itself” Franklin D. Roosevelt

Βρίσκεις καλύτερο το υγρό για το πλυντήριο; Γιατί τώρα τελευταία με τη σκόνη δεν είμαι και πολύ ικανοποιημένη, πολλές φορές δεν διαλύεται τελείως στους 40!

Ναι δεν είχα μείνει καθόλου ευχαριστημένη από την σκόνη, εκτός αν πλένω από 50 και πάνω, δλδ πολύ πιο σπάνια. Συνηθως πλένω σε 30-40. Άσε που μου μπούκωνε το πλυντήριο και τελικά σίγουρα αυτό έφταιγε. Ενώ από 50 και πάνω λειτουργεί οκ.

Άλλη ερώτηση, το απολυμαντικό τι το κάνεις;

Γιατί εμένα δεν μου χρειάζεται ποτέ; :confused:

Για το μπάνιο, τους κάδους και γενικά ό,τι θέλω να απολυμάνω καλά. Εσύ πώς κάνεις το μπάνιο

Το καθαριστικό γενικής χρήσεως είναι το υγρό σαπούνι;

Αν ναι εγώ το χρησιμοποιούσα παλιά, τώρα παίρνω τα Sal Suds και το βρίσκω πιο αποτελεσματικό.

Μάλιστα το πρόσεξε και η καθαρίστρια και μου το είπε!

Ποια είναι αυτά βρε Ρόζυ? Και πόσο κάνουν και πόσο σου κρατάνε?

Αυτό το χρησιμοποιώ για το οτιδήποτε άλλο, είτε διαλυμένο σε νερό με σταγόνες λεβάντας πχ για την κουζίνα που ψεκάζω 40 φορές μέσα στην μέρα τους πάγκους, είτε και μόνο του. Επομένως του κάνω πολύ συχνή χρήση

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...