Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ-ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ

Recommended Posts

καλημερα!!!

εχω φαει το ιντερνετ σημερα ψαχνοντας,θελω να βρω δαφνελαιο για τα μαλλια...στο iherb δεν βρισκω τιποτα σχετικο,μονο σε ελληνικα καταστηματα,μηπως εχετε κατι υπ'οψιν σας;;

Εγω δαφνελαιο ειχα παρει απο rosmarino http://rosmarino.gr/par_epagg.htm

Για το αυτακι και εγω ελαιολαδο της εβαζα οταν ειχαμε ''υπερπαραγωγη" . Οξυζενε λετε το φαρμακευτικο αυτο που βαζουν στις πληγες ετσι?Γιατι το αλλο για τις βαφες μου φαινεται πολυ καυστικο (λεω τωρα εγω η φυσικη ξανθια)

2xgIp3.png1RTwp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια καλημέρα

Να ρωτήσω έχει πάρει καμία refund από iherb, παραγγελία από 01/11 ακόμα δεν έχει έρθει και έχω τσεκάρει πολλές φορές με το ταχυδρομείο εδώ στην περιοχή μας

δεν θελω να σε παρω στον λαιμο μου αλλα απ οτι ξερω δεν κανει refund αν χαθει κατι...

Refunds are not available if you choose International Airmail shipping methods and your order is lost.

δες εδω,κατω κατω στην σελιδα

http://www.iherb.com/info/shipping/International

pasxalitsa v

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

kALOp3.png

Κοριτσια μηπως ξερετε κανενα μαγαζι με βιολογικα στη δυτικη Θεσσαλονικη που να πουλαει και φρουτα;Ξεκινησαμε φρουτα αλλα δεν προλαβαινω τις λαικες...

xceZp3.png

καλημερα!!!

εχω φαει το ιντερνετ σημερα ψαχνοντας,θελω να βρω δαφνελαιο για τα μαλλια...στο iherb δεν βρισκω τιποτα σχετικο,μονο σε ελληνικα καταστηματα,μηπως εχετε κατι υπ'οψιν σας;;

στο bioaroma.gr θα βρεις.

it's never too late to start all over again

Διαφημίσεις

Για όσους ενδιαφέρεστε για αλάτι Ιμαλαϊων:

ο Κυριακίδης έχει Κρυσταλλικό (χοντρό) για μύλο

τα 500gr 3,25 ευρώ

(το ψιλό το έχει πολύ πιο ακριβά :()

Ο Μercola τα 500 gr (το ψιλό) τα έχει 7 $

ο Κυριακίδης έχει Κρυσταλλικό (χοντρό) για μύλο

τα 500gr 3,25 ευρώ

(το ψιλό το έχει πολύ πιο ακριβά :()

Ο Μercola τα 500 gr (το ψιλό) τα έχει 7 $

O Mercola έχει πιστοποίηση ποιότητος, αυτός έχει;

Δυστυχώς παίζει μεγάλη βρωμιά όσον αφορά την ποιότητα του αλατιού αυτού :-(

“The only thing we have to fear is fear itself” Franklin D. Roosevelt

O Mercola έχει πιστοποίηση ποιότητος, αυτός έχει;

Δυστυχώς παίζει μεγάλη βρωμιά όσον αφορά την ποιότητα του αλατιού αυτού :-(

H μάρκα αυτού του αλατιού είναι bioking

(Συγκεκριμένα αυτό)

Την ξέρεις? Είναι απο Αυστρία.

Εσύ απο που θα το πάρεις μιας και δεν είχε ο Μερκολα

στο free-shipping?

Διαφημίσεις

Το έχω εγώ, μ' αρέσει αλλά μην περιμένεις την αποτελεσματικότητα των χημικών αποσμητικών.

Ετσι κι αλλιώς. Rosie μου κ τώρα σπάνια φοραω μόνο όταν νιώθω οτι το έχω ανάγκη...ποτε δεν μου άρεσαν τα αποσμητικα κ στο LLL μας ειχαν πει οτι ενοχλει κ τα βρέφακια οπότε απο τοτε το χρησιμοποιω ακομα πιο σπάνια!!

Ευχαριστω:D

Yugup3.png

Διαφημίσεις

Ok τα βρήκα στο feelunique... Αφήνουν σημαδια στα ρούχα??

Από όσο έχω παρατηρήσει όχι.Απορροφάται σχετικά γρήγορα.Αν και φροντίζω να μην το βάζω τελευταία στιγμή που πρόκειται να ντυθώ!:wink:

3ltxp3.png?NMdWW70Y

z9s1p3.png?zs5gAV1N

Ήθελα να σας ρωτήσω κάτι σχετικά με την υψηλή χοληστερόλη που έχω.Γνωρίζετε κάποιο φυτικό σκεύασμα γιατί δεν θέλω να καταφύγω σε στατίνες που επιβαρύνουν το συκώτι.Να σημειώσω πως η διατροφή μου είναι ιδιαίτερα χαμηλή σε λιπαρά και στο παρελθόν έκανα και σχετική διατροφή με υπόδειξη του καρδιολόγου μου για να δούμε αν θα κάνει διαφορά και δεν έκανε απολύτως τίποτα γιατί είναι κληρονομική από ό,τι μου είπε και ο ίδιος (όλοι στην οικογένεια έχουν αν και είμαστε όλοι εξαιρετικά αδύνατοι και μη λάτρεις των λιπαρών).

3ltxp3.png?NMdWW70Y

z9s1p3.png?zs5gAV1N

Ήθελα να σας ρωτήσω κάτι σχετικά με την υψηλή χοληστερόλη που έχω.Γνωρίζετε κάποιο φυτικό σκεύασμα γιατί δεν θέλω να καταφύγω σε στατίνες που επιβαρύνουν το συκώτι.Να σημειώσω πως η διατροφή μου είναι ιδιαίτερα χαμηλή σε λιπαρά και στο παρελθόν έκανα και σχετική διατροφή με υπόδειξη του καρδιολόγου μου για να δούμε αν θα κάνει διαφορά και δεν έκανε απολύτως τίποτα γιατί είναι κληρονομική από ό,τι μου είπε και ο ίδιος (όλοι στην οικογένεια έχουν αν και είμαστε όλοι εξαιρετικά αδύνατοι και μη λάτρεις των λιπαρών).

Επειδή έχω και γω πρόβλημα με την χοληστερίνη αυτό στο οποίο κατέληξα είναι ότι τα καλά λιπαρά δεν έχουν σχέση με την αυξημένη χοληστερίνη. Είναι μύθος αυτό. Κάνε μία έρευνα στο ιντερνετ και θα βρεις πολλά ενδιαφέροντα άρθρα. Επίσης να ξέρεις ότι η χαμηλή χοληστερίνη είναι πολύ επιβαρυντική για την καρδιά. Το ψάχνω πολύ και εγώ, αν βρεις σε φυτικό που λες πόστερέ το εδώ για να το έχω υπόψιν μου.

Επίσης θέλω να ρωτήσω κάτι για την βιταμίνη d, όταν βγάζουμε τα παιδιά έξω 11-16 χωρίς αντηλιακό και για τουλάχιστον μία ωρα δίνουμε την βιταμίνη ή όχι?

FXWyp3.png

Rosie, αν θυμάμαι καλά είχες πει οτι έδινες κρόκο ωμό στο μικρό σου από 6 μηνων και ότι τα αυγά τα αγοράζεις από τη βιολογική λαική... θα ήθελα να μου πεις ποιά αυγά παίρνεις (από ποιόν παραγωγό) γιατί τα φοβάμαι λίγο και δεν ξέρω τι τρόπος υπάρχει να "ελέγξω" αν είναι όντως βιολογικά...

SSvbp3.pngjuBIp2.png

Σακελλαρίου ονομάζεται ο παραγωγός, παίρνουμε αυγά απ' αυτούς χρόνια τώρα και είμαστε ευχαριστημένοι.

Ιδανικά θα ήθελα όμως να ζούμε σε χωριό και να έχουμε τις δικές μας κοτούλες!

“The only thing we have to fear is fear itself” Franklin D. Roosevelt

Σακελλαρίου ονομάζεται ο παραγωγός, παίρνουμε αυγά απ' αυτούς χρόνια τώρα και είμαστε ευχαριστημένοι.

Ιδανικά θα ήθελα όμως να ζούμε σε χωριό και να έχουμε τις δικές μας κοτούλες!

ιδανικά και εγώ αυτό θα ήθελα... αν κάποια στιγμή μετακομίσω (όνειρο ζωής) θα σου στέλνω δικά μας αυγουλάκια;)

SSvbp3.pngjuBIp2.png

rosie,επειδη ξερω οτι εχεις μαντεμενια κατσαρολα ηθελα να σε ρωτησω.εχω την chasseur kaι χτες καταλαθος αναψα το ματι με την κατσαρολα πανω,αδεια.μολις το καταλαβα την εβγαλα απο το ματι,κρυωσε και την επλυνα αλλα ειδα μικρα μικρα σημαδακια σαν επιφανειακες ρωγμουλες μεσα στην κατσαρολα,σαν να εχει φυγει το χρωμα.κανει να τη χρησιμοποιησω ή δεν ειναι ασφαλησ?

Χρόνια πολλά παιδιά. Ερώτηση. Έχει ψωνίσει καμία από Alteya Organics (βουλγάρικο αιθέριο έλαιο τριαντάφυλλο και λεβάντα και προϊόντα με αυτά τα έλαια), εδώ

http://www.alteyaorganics.com/index.html

ή εδώ

http://www.bulgarianroseotto.com/

??

Θέλω κριτικές/εντυπώσεις!

it's never too late to start all over again

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...