Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ-ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τον κουβά του Μερκολα πώς τον ανοίξατε;! Μετά το διατηρείτε εκεί ή το μεταφέρετε αλλού το λάδι;

Σήμερα το παρέλαβα και εγώ, και δεν το άνοιξα ακόμη, το έκρυψα μάλιστα για να μη μου βάλει "χέρι" ο συζυξ για όλες αυτές τις αγορές έξω από τα …συνηθισμένα, επίσης, σκέφτομαι να το ντύσω με ύφασμα και να το κάνω σκαμπό!:-P

Και εμένα δεν μ΄ αρέσει να το αφήσω εκεί μέσα στην πλαστικαδούρα, λέει κάπου πως είναι BPA free; , δεν πρόλαβα να δω. Εν τω μεταξύ έχω μια γυάλινη συσκευασία αντίστοιχου coconut oil του Mercola και μια της Garden of life μάλλον με αυτό τον τρόπο θα τα αναγομώνω όταν αδειάζουν.

Και όση ποσότητα έχει έρθει σε άμεση επαφή με την πλαστική συσκευασία απλά δεν θα την χρησιμοποιήσω στο μαγείρεμα.

Σήμερα είχαμε ψάρια και θαλασσινά, Soevan σε θυμήθηκα με το bounty, έφτιαξα ρύζι basmati με γαρίδες, τις γαρίδες τις σοτάρισα με coconut oil έριξα αλάτι Ιμαλαΐων και τις έσβησα με τσίπουρο, το batida de coco σας λέει κάτι; Όχι αλήθεια τώρα, έγιναν πάρα πολύ νόστιμες, εύκολο και γρήγορο πιάτο, το συνιστώ!

Βρε Julianna Σαλονικιά είσαι; Και δεν μιλάς; αχ βρε καρντασίνα, τώρα το παρατήρησα, :) αλήθεια πως τα καταφέρνουν αυτές οι Αθηναίες και τους φέρνουν μέχρι και τα ΕΛΤΑ τα δέματα στο σπίτι; Σε εμάς και το ειδοποιητήριο που έρχεται, το θεωρώ θαύμα!

Τελικά και εγώ ένα δέμα ημι-χαμένο μετράω απο iHerb,για να δούμε!

----------------------

Σήμερα το παρέλαβα και εγώ' date=' και δεν το άνοιξα ακόμη, το έκρυψα μάλιστα για να μην μου βάλει "χέρι" ο συζυξ για όλες αυτές τις αγορές έξω από τα …συνηθισμένα, επίσης, σκέφτομαι να το ντύσω με ύφασμα και να το κάνω σκαμπό!:-P

[/quote']

:lol:

Βρε Julianna Σαλονικιά είσαι; Και δεν μιλάς; αχ βρε καρντασίνα' date=' τώρα το παρατήρησα, :) αλήθεια πως τα καταφέρνουν αυτές οι Αθηναίες και τους φέρνουν μέχρι και τα ΕΛΤΑ τα δέματα στο σπίτι; Σε εμάς και το ειδοποιητήριο που έρχεται, το θεωρώ θαύμα!

[/quote']

:) Θαύμα δε λες τίποτα!;)

697577wcowvfyq3s.gif

Τελικά ξύλινα παιγνίδια πήραμε απο την "Ανέμη", τα HABA, πολύ πολύ όμορφα, και έχουν όλες τις πιστοποιήσεις ασφαλείας!:)

Επίσης σε βιολογικάδικο που πήγα την Παρασκευή είδα τέτοια λάμπα και ήμουν με έναν φίλο που μου είπε ότι είναι γνωστές αυτές οι λάμπες χρόνια, ο ίδιος έχει κάνει μερικές φορές δώρο τέτοια λάμπα..

Η τιμή σαν του μερκολα.. και εγώ νόμιζα ότι είχα ανακαλύψει.. οκ όχι την Αμερική αλλά κάτι τέλος πάντων !!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Αχ και θέλω μια ακόμη, αλλά πριν κάτι χρόνια που τις βρήκα σε κατάστημα εδώ στην Θεσσαλονίκη ήταν πανάκριβες, να φανταστείς μια μικρή, την είχανε, με την έκπτωση κιόλας, στα 60 ευρώ.. :shock:

καλά εγώ έπαθα πλάκα με ένα βιολογικό μαγαζί στον Βόλο, ήμασταν εκεί την προπροηγούμενη εβδομάδα, και κάναμε τις αγορές μας. Σχεδόν, για ότι προϊόν έχουμε συζητήσει εδώ πέρα, το είχε. Να σας αναφέρω αυτά που θυμάμαι, ζυμαρικά Ζεας Αντωνόπουλου, ζάχαρη demerara, απορρυπαντικά sonnet, soap nuts, AURO οικολογικές βαφές, coconut oil, coconut flour, almond milk & flour, δημητριακά rapunzel & Holle, kombucha, goji berry, ουφ και ένα σωρό άλλα, εντάξει τώρα από τιμές ξέρετε τα γνωστά, ωστόσο πραγματικά θαύμασα το πόσο ενημερωμένο ήταν!

Να ρωτήσω... έχετε πάρει ποτέ απο μερκολα ή iherb βοηθητικά σκευάσματα (αυτά είναι τα προβιοτικά? ούτε που ξέρω) για όταν πέρνετε αντιβίωση ? όχι ότι προλαβαίνω γιατί θα πάρω λίγες μέρες από την Πέμπτη αλλά να ξέρω για την επόμενη φορά. Για εμάς τις γυναίκες που προστατεύουν γυναικολογικά και για τους υπόλοιπους που προστατεύουν το έντερο αν δεν κάνω λάθος..

κάτι να προστατεύει τέλος πάντων ενήλικες και παιδιά από την αντιβίωση ! :-)

Δεν έχω πάρει , ωστόσο το σκέφτομαι σοβαρά, νομίζω πως τα κορίτσια παίρνουν της biokult, και για τα παιδικά δες εδώ

http://www.specialhealthstore.co.uk/

επίσης, αν και αντιβίωση έχω πολύ καιρό να πάρω, μπορείς να τρως τροφές που περιέχουν προβιοτικά, όπως γιαούρτια και κεφίρ!

----------------------

Sofia είναι πανέμορφα! Με τι συστατικά είναι? Ελαιολαδο? Γεια στα χέρια σου!

Ελαιόλαδο, λάδι καρύδας, αμυγδαλέλαιο, εκχύλισμα δάφνης,δεντρολίβανου

αιθέριο έλαιο λεβάντας και περγαμόντο. Εριξα επίσης και αποξηραμένη καλέντουλα.

ΥΓ: Ξένια, σήμερα έκανα το υγρό σαπούνι με βάση το ελαιόλαδο!

Δεν χρειάζεται συντηρητικά καθόλου, γιατί έχει την ποτάσα που έχει υψηλό PH.

Σε συμπυκνωμένη μορφή κρατάει για 1 χρόνο.

Οταν είναι να το χρησιμοποιήσουμε, το αραιώνουμε με νερό

εμποτισμένο με δικά μας εκχυλίσματα, αιθέρια έλαια, κλπ

και αυτό κρατάει 3-4 μήνες.

Διαφημίσεις

Δεν έχω τέτοιο φάκελο.

Από το ταχυδρομείο μου ζήτησαν συγκεκριμένο κωδικό που δεν έχει το iherb.

οτι έχεις έχεις, απλά μπορεί να έχει ονομασία spam mail, η ανεπιθύμητα καμιά φορά όντως καταλήγουν και χρήσιμες ενημερώσεις εκεί..

Εμ γιαυτό τα παίρνουμε από τη Σοφία ή την Ξένια..... Κορίτσια τα ποσοστά μου αργότερα lol

Εγώ έχω καταλάβει οτι το etsy είναι κάτι σαν το ricardo.gr.

όχι όμως με μεταχειρισμένα

αλλά με προιόντα χειροποίητα.

Χειρότερα συστατικά

απο αυτά που έχουν τα κοινά-συμβατικά προιόντα

-τα οποία είναι και.... ελεγμένα (πανάθεμά τους!)

Οπότε δεν βρίσκω το λόγο

γιατί να μην τα προτιμήσω!

Συμφωνώ και επαυξάνω για τα δικά μας κορίτσια( πολύ όμορφα και τα Χριστουγεννιάτικα soevan ;)), αλλά δεν γνωρίζουμε το ποιόν του καθενός στο internet , αυτό είναι αδύνατο.

Αν και εγώ ρωτάω κάτι πιο γενικό.

Θα σας εξιστορήσω κάτι που έγινε στο παρελθόν, πριν ακόμη κάνω εγγραφή εδώ , είχαμε μια συζήτηση με φίλες, μια από αυτές είχε τελειώσει φαρμακευτική, πάντα ψαχνότανε με τα φυσικά προϊόντα, και έφτιαχνε δικά της καλλυντικά για προσωπική χρήση, δουλειά δεν είχε εκείνο το διάστημα και μεταξύ αστείου και σοβαρού, έπεσε σαν ιδέα να δημιουργεί καλλυντικά και να τα πουλάει στο internet, (τότε καμιά μας δεν είχε ακούσει για το etsy η κάτι ανάλογο) η ίδια ήταν κατηγορηματική πως αυτό είναι αδύνατο, γιατί χρειάζονται εγκρίσεις και πιστοποιήσεις (για τυχόν αλλεργιογόνα για παράδειγμα) και πως δεν υπάρχει περίπτωση να το αφήσουν έτσι οι μεγάλες εταιρίες, (πχ Κορρες) από την στιγμή που θα πηγαίνει καλά, λόγω ανταγωνισμού. Δεν ξέρω πόσο βάση έχουν αυτά, αφού όπως έχω ήδη αναφέρει, έχω διαπιστώσει πως υπάρχει υπερ-πληθώρα από τέτοιου είδους πωλήσεις. Εσείς τι λέτε; Σοβαρά με ενδιαφέρει να ακούσω.

----------------------

κοριτσια εχει βαλει το παρακατω προιον σε προσφορα το iherb

http://www.iherb.com/p/34211?utm_source=dsp&utm_medium=dsp

θα ηθελα να ρωτησω η λοσιον ειναι σαν κρεμα προσωπου?ή ειναι λοσιον που καθαριζουμε το προσωπο?μπορει καποια να με διαφωτισει??σκεφτομουν να την επαιρνα για τη μητερα μου αν ειναι κρεμα.λογικα κανει για ωριμες επιδερμιδες

κοριτσια εχει βαλει το παρακατω προιον σε προσφορα το iherb

http://www.iherb.com/p/34211?utm_source=dsp&utm_medium=dsp

θα ηθελα να ρωτησω η λοσιον ειναι σαν κρεμα προσωπου?ή ειναι λοσιον που καθαριζουμε το προσωπο?μπορει καποια να με διαφωτισει??σκεφτομουν να την επαιρνα για τη μητερα μου αν ειναι κρεμα.λογικα κανει για ωριμες επιδερμιδες

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν κρέμα ημέρας, απλά οι λοσιόν, θεωρητικά, είναι πάντα πιο λεπτόρρευστες. Συνήθως, πριν απο αυτή, μπορεί να χρειαστεί και κάποιο serum, για πιο καλά αποτελέσματα. Προσωπικά δεν την έχω χρησιμοποιήσει, αλλά πραγματικά την έχουν σε πολύ καλή τιμή.

Τσέκαρε και τα συστατικά για καλού και κακού .:)

----------------------

Μπαμπουράκι, Soevan και όποια άλλη κοπέλα γνωρίζει, ποια είναι η Αλόη απο iHerb που δεν έχει συντηρητικά ; , επίσης, ποιο αλεύρι αμυγδάλου χρησιμοποιείτε;

----------------------

mommu στο i-herb είχαμε βρει αυτή την αλόη βέρα χωρίς συντηρητικά

http://www.iherb.com/Lily-of-the-Desert-Aloe-Vera-Juice-32-fl-oz-946-ml/6556

και αυτήν

http://www.iherb.com/Lily-of-the-Desert-Aloe-Vera-Juice-Whole-Leaf-32-fl-oz-946-ml/14519

Την πιο βαριά νομίζω απο αυτές τις δύο

δεν μπορούσαν να την στείλουν στην Ελλάδα λόγω βάρους.

Δεν θυμάμαι....

για δες το και πες μας.

Διαφημίσεις

Τον κουβά του Μερκολα πώς τον ανοίξατε;! Μετά το διατηρείτε εκεί ή το μεταφέρετε αλλού το λάδι;

αυτή την ερώτηση ήθελα να κάνω και εγώ... τελικά δεν την έκανα και τώρα ως παλιά απαντώ: χεχεχε δύναμη θέλει, βάλε αρσενικό, δεν είναι βιδωτό!! και να το ξανακλείσεις πάλι δύναμη, αυτό το κατάφερα καθώς γυμνασμένη :-)

Αχ και θέλω μια ακόμη, αλλά πριν κάτι χρόνια που τις βρήκα σε κατάστημα εδώ στην Θεσσαλονίκη ήταν πανάκριβες, να φανταστείς μια μικρή, την είχανε, με την έκπτωση κιόλας, στα 60 ευρώ.. :shock:

Δεν έχω πάρει , ωστόσο το σκέφτομαι σοβαρά, νομίζω πως τα κορίτσια παίρνουν της biokult, και για τα παιδικά δες εδώ

http://www.specialhealthstore.co.uk/

επίσης, αν και αντιβίωση έχω πολύ καιρό να πάρω, μπορείς να τρως τροφές που περιέχουν προβιοτικά, όπως γιαούρτια και κεφίρ!

Εγώ βρήκα την λάμπα σε συνοικιακό βιολογικό μαγαζί στην Κυψέλη στην ίδια τιμή με του μερκόλα !!!!!!

Τι να σου πω.. να έρχεσαι Αθήνα για ψώνια, θα πηγαίνουμε και για καφέ !!

ευχαριστώ, θα το ψάξω για την άλλη φορά για την αντιβίωση.

γιαούρτια τρώω, κεφίρ το έχω βάλει στο πρόγραμμα να φτιάξω..με υπολογίζω το 2015 με τους ρυθμούς που προχωρώ στα πειράματά μου. Έχω καημό να καταφέρω πρώτα το τουρσί! :-)

Μπαμπουράκι, Soevan και όποια άλλη κοπέλα γνωρίζει, ποια είναι η Αλόη απο iHerb που δεν έχει συντηρητικά ; , επίσης, ποιο αλεύρι αμυγδάλου χρησιμοποιείτε;

για την αλόη σου απάντησε για το αλεύρι αμυγδάλου πήρα ένα από iherb θα στο βάλω την Δευτέρα που θα είμαι δουλειά γιατί εδώ δεν το βρίσκω. Δεν το έχω χρησιμοποιήσει ακόμα, οι κοπέλες από την gaps φτιάχνουν δικό τους αλλά για εμένα αυτό είναι άθλος που δεν νομίζω να προσπαθήσω να τον κατακτήσω ποτέ !!!

αυτή την ερώτηση ήθελα να κάνω και εγώ... τελικά δεν την έκανα και τώρα ως παλιά απαντώ: χεχεχε δύναμη θέλει, βάλε αρσενικό, δεν είναι βιδωτό!! και να το ξανακλείσεις πάλι δύναμη, αυτό το κατάφερα καθώς γυμνασμένη :-)

Ευχαριστώ Μπαμπουράκι!:D Μη σπάσει φοβάμαι και δεν ξανακλείνει (δε λέω μη χυθούν λάδια για να μη με βρει το εγκεφαλικό μόνο με τη σκέψη:rolleyes::lol:)

697577wcowvfyq3s.gif

Μη σπάσει φοβάμαι και δεν ξανακλείνει (δε λέω μη χυθούν λάδια για να μη με βρει το εγκεφαλικό μόνο με τη σκέψη:rolleyes::lol:)

Μην φοβάσαι,

τώρα το χειμώνα είναι πηχτό σαν βούτυρο.

Το καλοκαίρι γίνεται λάδι.

Κορίτσια συγνώμη που παρεμβαίνω, μήπως έχετε υπόψη σας γι' αυτά τα redwell υπέρυθρη θέρμανση, έχει πολλές πιστοποιήσεις απ' ότι είδα στην σελίδα τους, μήπως τα έχει καμιά σας; Μήπως έχει βρει κάτι που να διασφαλίζει αυτά που λένε, και γενικα είναι υγεινά.

dBPlp3.png MDOFp3.png

οτι έχεις έχεις' date=' απλά μπορεί να έχει ονομασία spam mail, η ανεπιθύμητα καμιά φορά όντως καταλήγουν και χρήσιμες ενημερώσεις εκεί..

[b']

Συμφωνώ και επαυξάνω για τα δικά μας κορίτσια( πολύ όμορφα και τα Χριστουγεννιάτικα soevan ;)), αλλά δεν γνωρίζουμε το ποιόν του καθενός στο internet , αυτό είναι αδύνατο.[/b]

Αν και εγώ ρωτάω κάτι πιο γενικό.

Θα σας εξιστορήσω κάτι που έγινε στο παρελθόν, πριν ακόμη κάνω εγγραφή εδώ , είχαμε μια συζήτηση με φίλες, μια από αυτές είχε τελειώσει φαρμακευτική, πάντα ψαχνότανε με τα φυσικά προϊόντα, και έφτιαχνε δικά της καλλυντικά για προσωπική χρήση, δουλειά δεν είχε εκείνο το διάστημα και μεταξύ αστείου και σοβαρού, έπεσε σαν ιδέα να δημιουργεί καλλυντικά και να τα πουλάει στο internet, (τότε καμιά μας δεν είχε ακούσει για το etsy η κάτι ανάλογο) η ίδια ήταν κατηγορηματική πως αυτό είναι αδύνατο, γιατί χρειάζονται εγκρίσεις και πιστοποιήσεις (για τυχόν αλλεργιογόνα για παράδειγμα) και πως δεν υπάρχει περίπτωση να το αφήσουν έτσι οι μεγάλες εταιρίες, (πχ Κορρες) από την στιγμή που θα πηγαίνει καλά, λόγω ανταγωνισμού. Δεν ξέρω πόσο βάση έχουν αυτά, αφού όπως έχω ήδη αναφέρει, έχω διαπιστώσει πως υπάρχει υπερ-πληθώρα από τέτοιου είδους πωλήσεις. Εσείς τι λέτε; Σοβαρά με ενδιαφέρει να ακούσω.

συμφωνω απολυτα με το παραπανω.ο,τιδηποτε ειναι φαγωσιμο η να το βαλω επανω μου,δε θα τολμουσα να το χρησιμοποιησω,γιααυτον τον λογο..παρολα αυτα κατι χειροποιητο που ηθελα σε κατασκευη,τολμησα κ το παρηγγειλα(τελος νοεμβριου,και δεν εχει ερθει ακομα,μα καλα τοσο πολυ αργουνε?πληρωσα μεσω paypal..)

το iherb δενε χει paypal?εκανα τις 2 πρωτες μου παραγγελιες,αρχη δεκεμβριου,αλλα με προβληματισατε με αυτα που λετε πως καποια δεματα δεν φτανουν,ποσος καιρος πρεπει να περασει για να θεωρησω πως ειναι χαμενο?επιστροφη χρηματων γινεται?και αν ναι,σεποιες περιπτωσεις?

να πω κι εγω την ταπεινη μου αποψη περι λαδι καρυδας..για μαγειρικη το παλεψα ,αλλα ΔΕΝ..σαν το λαδακι μας τιποτα,αλλα τοχω βαλει σαν κρεμα σωματος,σαν κρεμα προσωπου το βραδυ-και εχει γινει φραπα,φοβερο,μονο βραδυ γιατι γυαλιζει πολυ ε?-στα χερια μου σαν ενυδατικη,στις ακρες των μαλλιων μου-πριν το λουσιμο,σε στεγνα μαλλια,κ μετα λουζομαι,πολυ καλο..

και λεω να δοκιμασω και μηλοξυδο για τονωτικη λοσιον προσωπου,κυκλοφορει καποιο οργανικο μηλοξυδο εδω καλο?

Διαφημίσεις

Κορίτσια συγνώμη που παρεμβαίνω, μήπως έχετε υπόψη σας γι' αυτά τα redwell υπέρυθρη θέρμανση, έχει πολλές πιστοποιήσεις απ' ότι είδα στην σελίδα τους, μήπως τα έχει καμιά σας; Μήπως έχει βρει κάτι που να διασφαλίζει αυτά που λένε, και γενικα είναι υγεινά.

Εγώ που ενδιαφερόμουν για αυτά τα "κάδρα" με τις υπέρυθρες μας είπε μια κοπελιά από εδώ ότι δεν έχουν μόνο υπέρυθρες αλλά και την βλαβερή ακτινοβολία, συγκεκριμένα 5 ειδών ακτινοβολίες. Δεν το έψαξα παραπάνω αποφάσισα να μην τα πάρω.

συμφωνω απολυτα με το παραπανω.ο,τιδηποτε ειναι φαγωσιμο η να το βαλω επανω μου,δε θα τολμουσα να το χρησιμοποιησω,γιααυτον τον λογο..παρολα αυτα κατι χειροποιητο που ηθελα σε κατασκευη,τολμησα κ το παρηγγειλα(τελος νοεμβριου,και δεν εχει ερθει ακομα,μα καλα τοσο πολυ αργουνε?πληρωσα μεσω paypal..)

το iherb δενε χει paypal?εκανα τις 2 πρωτες μου παραγγελιες,αρχη δεκεμβριου,αλλα με προβληματισατε με αυτα που λετε πως καποια δεματα δεν φτανουν,ποσος καιρος πρεπει να περασει για να θεωρησω πως ειναι χαμενο?επιστροφη χρηματων γινεται?και αν ναι,σεποιες περιπτωσεις?

να πω κι εγω την ταπεινη μου αποψη περι λαδι καρυδας..για μαγειρικη το παλεψα ,αλλα ΔΕΝ..σαν το λαδακι μας τιποτα,αλλα τοχω βαλει σαν κρεμα σωματος,σαν κρεμα προσωπου το βραδυ-και εχει γινει φραπα,φοβερο,μονο βραδυ γιατι γυαλιζει πολυ ε?-στα χερια μου σαν ενυδατικη,στις ακρες των μαλλιων μου-πριν το λουσιμο,σε στεγνα μαλλια,κ μετα λουζομαι,πολυ καλο..

και λεω να δοκιμασω και μηλοξυδο για τονωτικη λοσιον προσωπου,κυκλοφορει καποιο οργανικο μηλοξυδο εδω καλο?

Βρε τζιτζίκι,

άλλαξε και καμιά παράγραφο!! :lol: :lol: :lol:

Ανάσα δεν μπόρεσα να πάρω!!!! :lol: :lol:

Στο i-herb εμένα μου έχει κάνει

και 60 ημέρες να μου έρθει παραγγελία.

Δεν φταίνε όμως αυτοί....

Τα ΕΛΤΑ μας φταίνε.

Και τώρα με τις γιορτές και τις περικοπές προσωπικού.....

μην περιμένουμε και πολλά!!! :roll:

μήπως έχει καμιά σας πρόχειρη τη συνταγή για την κηραλοιφή... με την αναζήτηση δε μου τη βγάζει ... καθώς και απο που μπορούμε να πάρουμε βαλσαμέλαιο?

Ποια κηραλοιφή εννοείς?

Εγώ ξέρω αυτή με το νισεστέ.

Ποια κηραλοιφή εννοείς?

νομίζω οτι μας είχα δώσει η Ροσιε μια συνταγη με κερί και λάδι? ... δεν θυμάμαι καλά και δυστυχώς δεν τη κράτησα...

αν την έχει κάποια κοπέλα θα την ήθελα παρακαλώ...

SSvbp3.pngjuBIp2.png

Καταπληκτική νοστιμιά το ghee, έφτιαξε η μαμά μου παστίτσιο και γλείψαμε και το πιάτο !

Υπάρχει άραγε στην Ελλάδα γιατί αν περιμένεις από το iherb μέσα στις γιορτές σώθηκες! (απίστευτες Σοφία οι 60 ημέρες για παραγγελία)

Αποσύρομαι και τυπικά από την προσπάθεια για κέικ, έφτιαξα ένα με βιολογικό αγελαδινό βούτυρο και άσπρη ζάχαρη (γιατί σκέφτηκα πόσες φορές να απογοητεύσω πια το παιδί μου) και πάλι δεν τα κατάφερα :-(.. έχει κάτι.. κάτι.. πως να το περιγράψω ....μια εσωτερική ανοστιμιά άνευ προηγουμένου...

Απλά.. τουλάχιστον... να καταφέρω ένα.. μόνο ένα.. έδεσμα να μάθω να φτιάχνω κάτι εξαιρετικό, πρωτότυπο, υγιεινό που να το καταφέρνω μόνο εγώ να με ρωτάνε οι μαμάδες, να μην τα καταφέρνουν και να καταλήξω να το πουλάω.. να μαθευτεί σε όλη την οικουμένη και να δέχομαι παραγγελίες από παντού με ευχαριστήριες κάρτες που τους μύησα σε αυτή την γαστρονομική απόλαυση... και μετά...

το παράχ.....Ε ?

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

νομίζω οτι μας είχα δώσει η Ροσιε μια συνταγη με κερί και λάδι? ... δεν θυμάμαι καλά και δυστυχώς δεν τη κράτησα...

αν την έχει κάποια κοπέλα θα την ήθελα παρακαλώ...

Ζεσταίνεις ελαιόλαδο σε ένα μπρίκι κ μέσα εκεί λιώνεις το κερί μέλισσας ανακατεύοντας. Εγώ για 50 γρ κερί βάζω 250 γρ λαδι. Εξαρτάται όμως από το κερι. Αν σου βγει πολυ σκληρό ή πολύ νερουλο μπορεις να το ξαναζεστάνεις κ να προσθέσεις λάδι ή κερί αντίστοιχα. Μπορείς να βάλεις κ μερικες σταγόνες αιθεραιο ελαιο χαμομηλιού ή καλέντουλα. οταν λιωσει το κερι το βάζεις σε γυάλινα βαζάκια κ όταν κρυώσει είνια έτοιμο

iTLNp3.pnguQzNp3.png

If my heart can become pure and simple, like that of a child, I think there probably can be no greater happiness than this. -- Kitaro Nishida

Καταπληκτική νοστιμιά το ghee, έφτιαξε η μαμά μου παστίτσιο και γλείψαμε και το πιάτο !

Υπάρχει άραγε στην Ελλάδα γιατί αν περιμένεις από το iherb μέσα στις γιορτές σώθηκες! (απίστευτες Σοφία οι 60 ημέρες για παραγγελία)

Αποσύρομαι και τυπικά από την προσπάθεια για κέικ, έφτιαξα ένα με βιολογικό αγελαδινό βούτυρο και άσπρη ζάχαρη (γιατί σκέφτηκα πόσες φορές να απογοητεύσω πια το παιδί μου) και πάλι δεν τα κατάφερα :-(.. έχει κάτι.. κάτι.. πως να το περιγράψω ....μια εσωτερική ανοστιμιά άνευ προηγουμένου...

Απλά.. τουλάχιστον... να καταφέρω ένα.. μόνο ένα.. έδεσμα να μάθω να φτιάχνω κάτι εξαιρετικό, πρωτότυπο, υγιεινό που να το καταφέρνω μόνο εγώ να με ρωτάνε οι μαμάδες, να μην τα καταφέρνουν και να καταλήξω να το πουλάω.. να μαθευτεί σε όλη την οικουμένη και να δέχομαι παραγγελίες από παντού με ευχαριστήριες κάρτες που τους μύησα σε αυτή την γαστρονομική απόλαυση... και μετά...

το παράχ.....Ε ?

Θα το διαδωσω και εγώ στους άσχετους γαστρονομικα Εγγλέζους και θα φτάσει μέχρι τα αυτιά του Jamie Oliver που θα συμπεριλάβει τη συνταγή σου στο επόμενο βιβλίο του με ιδιαίτερη αφιέρωση :lol:

Ο πλούτος που ζητάει η φύση μας είναι ορισμένος και εύκολα αποκτιέται. Ο πλούτος, αντίθετα, που ζητάει η ματαιοδοξία μας εκτείνεται στο άπειρο - Επίκουρος

p7hgp3.png3NPP.png

το παράχ.....Ε ?

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

gNrhp2.png

Βρε τζιτζίκι,

άλλαξε και καμιά παράγραφο!! :lol: :lol: :lol:

Ανάσα δεν μπόρεσα να πάρω!!!! :lol: :lol:

Στο i-herb εμένα μου έχει κάνει

και 60 ημέρες να μου έρθει παραγγελία.

Δεν φταίνε όμως αυτοί....

Τα ΕΛΤΑ μας φταίνε.

Και τώρα με τις γιορτές και τις περικοπές προσωπικού.....

μην περιμένουμε και πολλά!!! :roll:

Ποια κηραλοιφή εννοείς?

:oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops:

χιλια συγγνωμη:oops:

δηλαδη ερχονται παντα?απλα καθυστερουν?πχ απο αμαζον ποτε δε μουχει χαθει δεμα,για αυτο απορω .

και να ξερουμε επισης πως να κινηθουμε αν χανονται επισταμενα δεματα.

Ζεσταίνεις ελαιόλαδο σε ένα μπρίκι κ μέσα εκεί λιώνεις το κερί μέλισσας ανακατεύοντας. Εγώ για 50 γρ κερί βάζω 250 γρ λαδι. Εξαρτάται όμως από το κερι. Αν σου βγει πολυ σκληρό ή πολύ νερουλο μπορεις να το ξαναζεστάνεις κ να προσθέσεις λάδι ή κερί αντίστοιχα. Μπορείς να βάλεις κ μερικες σταγόνες αιθεραιο ελαιο χαμομηλιού ή καλέντουλα. οταν λιωσει το κερι το βάζεις σε γυάλινα βαζάκια κ όταν κρυώσει είνια έτοιμο

Αυτή η κηραλοιφή είναι και για συγκαμένους πωπούς?

Για προληπτικά θέλω για το μωρό.

Τώρα βάζω της weleda.

:oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops:

χιλια συγγνωμη:oops:

δηλαδη ερχονται παντα?απλα καθυστερουν?πχ απο αμαζον ποτε δε μουχει χαθει δεμα,για αυτο απορω .

και να ξερουμε επισης πως να κινηθουμε αν χανονται επισταμενα δεματα.

Περιμενε λίγο ακόμα.

Εγώ προσωπικά δεν έχω χάσει ποτέ δέμα απο i-herb.

Να μου έρθει σπασπένο κάτι , ναι

αλλά όχι να το χάσω.

(ελπίζω να μην υπάρχει για όλα "η πρώτη φορά"!)

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...