Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ-ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ

Recommended Posts

Πω-πω κορίτσια απο το πρωί είναι που θέλω να σας γράψω

και δεν κάθησα λεπτό στο γραφείο!!.......

Τέλοσπάντων.

Ήθελα να σας πω (στις κοπέλες για το Plantacare)

οτι δεν έχω καλά νέα!!! :(

Εχει γίνει μπλέξιμο με τις ποσότητες....

...δεν ξέρω ποιός φταίει (πάντως όχι εγώ)

και μου μιλάνε για 75 κιλά! :shock:

Θα σας εξηγήσω περισσότερα με πμ.

Αφήνω να περάσουν λίγες μέρες για να τους ξαναπάρω.

Αντε να δούμε!!!

Εχω ξενερώσει τελείως μιλάμε.

Εαν βιάζεστε και ανυπομονείτε

τα έχει διαθέσιμα ο Ορέστης.

(http://candlemaking.myshopify.com/products/plantacare-500-ml)

Απλά είναι λίγο πιο ακριβά.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δοκίμασα την ζάχαρη καρύδας σε ελληνικό καφέ.

Το αποτέλεσμα εξαιρετικό.

Το επόμενο βήμα να την βάλω σε κέηκ, αυτό που θα φτιάξω μαζί με την

μαμά μου ! :-)

και μου μιλάνε για 75 κιλά! :shock:

:shock::lol::lol:

Δοκίμασα την ζάχαρη καρύδας σε ελληνικό καφέ.

Το αποτέλεσμα εξαιρετικό.

Το επόμενο βήμα να την βάλω σε κέηκ, αυτό που θα φτιάξω μαζί με την

μαμά μου ! :-)

μπαμπουρακι δεν είχες παραγγειλει και ζάχαρη απο χουρμάδες http://www.iherb.com/Now-Foods-Real-Food-Date-Sugar-1-lb-454-g/527 ή λάθος θυμάμαι? αν ναι, τη δοκίμασες?

σήμερα παρελαβα αυτό το απορρυπαντικό http://www.iherb.com/Eco-Me-Inc-Emma-Laundry-Soap-32-fl-oz-946-ml/30012

όταν πλύνω θα σας πω εντυπώσεις

gNrhp2.png

τα 10 ευρώ για 75 μλ τα θεωρώ πολλά για κρέμα χεριών... ειδικά τώρα με την κρίση... πάντως σ' ευχαριστώ για το λινκ ;)

Μήπως γνωρίζει καμιά σας για τα γάλατα και τα γιαούρτια Σταμου? έχουμε ξεκινήσει κατσικίσια γάλατα στον μικρό και η ΕΒΟΛ που έπαιρνα δεν φέρνει πάντα... μου έφερε λοιπον ο άντρας μου απο Μενίδι γάλα του Σάμου ο οποίος λέει οτι αρμέγει το πρωι, το παστεριώνει και το φέρνει στο μαγαζί την ίδια μέρα, επίσης δεν κάνει ομοιογενοποιηση (ή κάπως έτσι...)... καλό μου φάνηκε αλλα δεν είχε γέυση έντονη όπως το περίμενα...

εμενα αυτη την κρεμα ,μου τη βαζει 1,60

http://www.pharmacyonclick.gr/krema-xeriwn-meli-hand-cream--cera-di-cupra-apalh-ufh

λαθος ειναι?:shock:

Για τον σταμου ,τον εχωδει κι εγω,απλα νομιζα πως δεν ηταν βιολογικα,ειναι?

μια που μιλαμε για κατσικισια,τα παιδια τρελλαινονται για το γιαουρτι απο το αγροκτημα λιαπη,που ειναι σε πηλινο(ξερετε αν μετα το πηλινο απο το γιαουρτιμπορουμε να το χρησιμοποιησουμε σε φουρνο?)

Διαφημίσεις

μπαμπουρακι δεν είχες παραγγειλει και ζάχαρη απο χουρμάδες http://www.iherb.com/Now-Foods-Real-Food-Date-Sugar-1-lb-454-g/527 ή λάθος θυμάμαι? αν ναι, τη δοκίμασες?

Πολύ σωστά θυμάσαι (με εντυπωσίασες!!! :-)) έχω παραγγείλει και ζάχαρη από χουρμάδες και ζάχαρη από καρύδα από το iherb.

Εκκρεμούν 5-6 παραγγελίες που ξεκίνησα να κάνω από τις 14/11 και ακόμα τίποτα..

πρώτη φορά τόση καθυστέρηση!

Ελπίζω να μην χάθηκαν με οποιονδήποτε τρόπο, :-(

Δεν άντεχα να περιμένω για τα πειράματά μου και αγόρασα από βιολογικάδικο την ζάχαρη καρύδας.

Έχω κρατήσει την απόδειξη, έχω σημειώσει διάφορες τιμές και μόλις βρω χρόνο και τα αναλύσω θα σας πω. Έχω την εντύπωση πως πέφτουν οι τιμές .. επίσης βρίσκω πράγματα που παλαιότερα δεν έβρισκα.

εμενα αυτη την κρεμα ,μου τη βαζει 1,60

http://www.pharmacyonclick.gr/krema-xeriwn-meli-hand-cream--cera-di-cupra-apalh-ufh

λαθος ειναι?:shock:

Για τον σταμου ,τον εχωδει κι εγω,απλα νομιζα πως δεν ηταν βιολογικα,ειναι?

μια που μιλαμε για κατσικισια,τα παιδια τρελλαινονται για το γιαουρτι απο το αγροκτημα λιαπη,που ειναι σε πηλινο(ξερετε αν μετα το πηλινο απο το γιαουρτιμπορουμε να το χρησιμοποιησουμε σε φουρνο?)

έχεις δίκαιο, 1,60... εγώ ειμαι η στραβή...

αλλά δε βγάζει όλα τα συστατικά.... υποθέτω πως δέν είναι μονο κερί και γλυκερίνη....

ο Στάμου δεν έχει βιολογικά αλλά αν όντως είναι ημέρας εμένα με καλύπτει... και έχει μικρή παραγωγή οπότε υποθέτω ότι θα είναι σχετικά καλης ποιότητας ωστόσο ρωτάω μήπως καμια κοπέλα απο δω ξέρει περισσότερες λεπτομέρειες...

SSvbp3.pngjuBIp2.png

συγκεκριμενα τα πηρα απο το παρακατω site

http://www.bce-europe.com/

τα μεταφορικα μεχρι μισο κιλο ειναι 6.30 αλλα αν παραγγειλεις για πρωτη φορα σου δινουν ενα κουπονι 5 ευρω οποτε στην ουσια πληρωσα για μεταφορικα 1.30..

Ευχαριστούμε!:D

697577wcowvfyq3s.gif

τα 10 ευρώ για 75 μλ τα θεωρώ πολλά για κρέμα χεριών... ειδικά τώρα με την κρίση... πάντως σ' ευχαριστώ για το λινκ ;)

Μήπως γνωρίζει καμιά σας για τα γάλατα και τα γιαούρτια Σταμου? έχουμε ξεκινήσει κατσικίσια γάλατα στον μικρό και η ΕΒΟΛ που έπαιρνα δεν φέρνει πάντα... μου έφερε λοιπον ο άντρας μου απο Μενίδι γάλα του Σάμου ο οποίος λέει οτι αρμέγει το πρωι, το παστεριώνει και το φέρνει στο μαγαζί την ίδια μέρα, επίσης δεν κάνει ομοιογενοποιηση (ή κάπως έτσι...)... καλό μου φάνηκε αλλα δεν είχε γέυση έντονη όπως το περίμενα...

:oops: :oops: :oops:

όχι 10€ !!!

1,60€ έχουν τα 75ml. φυσικά και δε θα πρότεινα τέτοια τιμή τέτοιες εποχές όσο καλή κρέμα να ήταν (εκτός φυσικά αν ήταν καμμία Clinique, Estee Lauder κλπ.)

Μάλλον δε διάβασες το λινκ: http://www.pharmacyonclick.gr/krema-xeriwn-meli-hand-cream--cera-di-cupra-apalh-ufh

Εγώ μάλιστα πήρα 5 και τις μοίρασα σε μαμά, ξαδέρφες και θεία :)

Καλό απόγευμα!

Πολύ σωστά θυμάσαι (με εντυπωσίασες!!! :-))
:cool::mrgreen:

έχω παραγγείλει και ζάχαρη από χουρμάδες και ζάχαρη από καρύδα από το iherb.

Εκκρεμούν 5-6 παραγγελίες που ξεκίνησα να κάνω από τις 14/11 και ακόμα τίποτα..

πρώτη φορά τόση καθυστέρηση!

Ελπίζω να μην χάθηκαν με οποιονδήποτε τρόπο, :-(

μπα, κι εμενα έχουν καθυστερήσει αρκετες φορες αλλά δεν εχει χαθει κανένα

όταν έρθει πες μου :)

παίρνω συχνα γάλα σταμου και γιαουρτάκια, είναι πολύ ωραία και ποιοτικά μου φαίνονται καλά

gNrhp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας! Να ʽμαι και εγώ!:D

mommu, η καθαρή αλόη (απο τα φύλλα)

διατηρείται μόνο μέσα στο ψυγείο (με λίγο λεμόνι)

και για περίπου 1 μήνα.

Θα μπορέσεις να το καταναλώσεις το αποσμητικό σου

μέσα σε 1 μήνα?.

Δεν νομίζω, έλεγα να έβαζα κάποιο έτοιμο gel αλλά είδα τα συστατικά και έφυγα μακριά, αν βάλω συσκευασμένο χυμό Αλόης; Αλήθεια πόσο κρατάει από το άνοιγμα;

Soevan τι διαδικασία χρησιμοποιείς με τα φρέσκα φύλλα Αλόης; Πως αφαιρείς την τοξικότητα της, αν δεν κάνω λάθος πρέπει να φύγει εντελώς η πικράδα της έτσι δεν είναι; Επίσης υπάρχουν γύρω στα 400 είδη Αλόης, λογικά η βρώσιμη θα έχει και την δική της ονομασία

Mommu εγω χρησιμοποιω ττο cleaning (ετσι λέγεται)αραιωμενο με νερο για απολύμανση !

Μπορω να το χρησιμοποιω ή οχι?ειμαι άσχετη!εχει πολυ έντονη μυρωδιά παντως!

Και εγώ πρώτη φορά θα χρησιμοποιήσω ΤΤΟ σαν καθαριστικό, αν γνωρίζει κάποια κοπέλα κάτι περισσότερο ας μας πει, πάντως από τα προηγούμενα άρθρα που παρέθεσα και αν τα έχεις διαβάσει, η άμεση επαφή είναι αυτή που μπορεί να δημιουργήσει το όποιο πρόβλημα (σαμπουάν, αφρόλουτρα κλπ)

Mommu μπορούσα να ακυρωσω το κουπόνι εντός 14 ημερών!ομως θα τους παρω ένα τηλ να τους πω για το πρόβλημα μου!και βλέπουμε!εγω κολλάω στο οτι ειναι τοξικο!και θα κοιμάται και το μωρο πάνω!

Τελικά τι έγινε με το στρώμα ;

Αν κάνεις μια αναζήτηση με περίπου αυτούς τους όρους memory foam mattress asthma/ toxic, θα ενημερωθείς μέσες άκρες για τον συγκεκριμένο τύπο στρώματος και τα προβλήματα υγείας που μπορεί να δημιουργήσει η να επιδεινώσει.

Λοιπόν, είναι μέχρι και 30 σταγόνες αιθερίου ελαίου για κάθε 100 ml. Το λάδι καλέντουλας είναι λάδι βάσης οπότε βάζεις όσο θέλεις.

Aνθόνερο παίρνω τη λεβάντα από bioaroma, και τώρα που είμαι έγκυος πήρα ένα μείγμα ανθόνερων εσπεριδοειδών από το iherb - πολύ ακριβό και με κοντινή ημερομηνία λήξης, κατά τη γνώμη μου πεταμένα λεφτά, παρότι βιολογικό: http://www.iherb.com/L-uvalla-Certified-Organic-Organic-Orange-Toner-Age-Defying-6-7-fl-oz/36104

Oι κρέμες του bioaroma είναι εξαιρετικά αγνές και καλές, αλλά όπως υποψιάζεσαι είναι πάρα πολύ λιπαρές γιατί είναι όντως κηραλοιφές. Είναι δηλαδή μόνο για βράδυ.

Ευχαριστώ! :)Το bioaroma θα πάρει σειρά, γιατί έχω σκοπό την επόμενη αγορά να την δώσω στην κυρία του κυρίου από την Ικαρία, μου "γυαλίσανε" πολύ τα προϊόντα τους, έχεις να προτείνεις κάποιο συγκεκριμένο προϊόν τους ;, κοιτάω για κρέμα ημέρας και ματιών, το δέρμα μου είναι μικτό και δεν σηκώνει ιδιαίτερα λιπαρά και βαριά συστατικά, επίσης δεν έχω ρυτίδες κάτω από τα μάτια, ωστόσο δεν θέλω κάποια πολύ ελαφριά κρέμα για κάτω από αυτά.

----------------------

Ayto ειχα παρει κι εγω 160 η 170 ευρω απο mothercare πριν 4 χρονια και πηγε χαμενο, δεν το ηθελε ουτε ο ενας ουτε ο αλλος. Και το ειχα ερωτευτει! Ειναι πολυ βαρυ και πιανει χωρο να ξερεις. Την ειχα πατησει απο σχολια αλλων που το καταβολευτηκαν αλλα ειναι πως θα κατσει....σε αλλους καθεται σε αλλους οχι. Εσενα μπορει να σε βολεψει.

Σκεφτομουν να παρω και την τεντα αργοτερα να το χουν για σπιτακι και πιο μεγαλα τα παιδια μου (τωρα δλδ) αλλα ηταν τοσο ογκωδες που ο συζυγος το σουταρε αμεσα στην αποθηκη. Το μονο απο τα παιδικα προικια που εκλαψα τα λεφτα μου! Θα το πουλουσα αν δεν ειχα τον αδερφο μου που θα παντρευτει σε λιγο, ευελπιστωντας να παρω πισω τουλαχιστον τα μισα λεφτα.

Vera σήμερα μόλις ήρθε με courier στο σπίτι, ήταν ακριβώς αυτό που περίμενα, λίγο το στρωματάκι κάτω μου τα χάλασε, αρκετά λεπτό (το ανάφεραν σε κάποια φόρουμ) αλλά μικρό το κακό, θα βάλω επιπλέον ένα χαλάκι, η αυτά τα ειδικά αφρώδη χαλάκια (ελπίζω να μην είναι τοξικά)

Το συναρμολογήσαμε αμέσως, έχω σχετικά μεγάλο και άνετο καθιστικό οπότε βρήκε την θέση του, και για το μέγεθος και για τα κιλά ήμουν ενήμερη, έψαξα αρκετά πριν καταλήξω σε αυτό, διάβασα διάφορα forums και κριτικές από γονείς, είναι βαρύ για να μην ανατρέπεται εύκολα, δεν έχει τοξικά χρώματα, είναι πολυμορφικό η πορτούλα βγαίνει εξολοκλήρου αν το θέλεις και αργότερα γίνεται με την σκηνή ένα ωραίο σπιτάκι.

Παρόλο που είχα παρκοκρέβατο (με δύο επίπεδα), και αρκετά καλό από τα Mothercare, δεν ήθελα να περνάει αρκετή ώρα εκεί η μικρή, πρώτον λόγω του διχτυου κάνει κακό στα μάτια να παρακολουθεί μέσα από αυτό, και δεύτερον δεν είχε από κάπου να πιαστεί έτσι ώστε σιγά σιγά να σηκώνεται και να πατάει στα ποδαράκια της.

Επίσης, επειδή είμαστε 24 ώρες το 24ωρο μαζί, και κάποιες φορές ψιλοκουράζεται να την ζουζουνίζω, να την ταχταρίζω, να την διασκεδάζω ,να την φιλάω και να την γεμίζουμε σάλια :lol:και εγώ και ο πατέρας της, παρατηρώ πως έχει ανάγκη και την δική της ώρα στην ολόδικια της γωνιά, στο παρκοκρέβατο έπαιζε όμορφα, και σήμερα στο καινούργιο πάρκο έδειξε πολύ καλή προσαρμογή , χώρια που θα μου λύσει τα χέρια όταν θα θέλω να κάνω καμιά δουλειά. Πρώτες εντυπώσεις λοιπόν πολύ καλές, το προτείνω! Α, και η ώρα η καλή στο αδελφούλη σου!:)

----------------------

Εντάξει σου ήρθαν όλα τα προϊόντα?

Εμένα ναι. 3 πακέτα σε 2 μέρες. Να λέμε και τα καλά, επαγγελματίας ο Mercola!

O μετασχηματιστής δεν έχει και καλώδιο ?? ναι αυτό εννοώ, εξάλλου δεν μπορείς να μπερδευτείς δεν ταιριάζει η πρίζα!

Εγώ ακόμα να πάρω μετασχηματιστή/καλώδιο, εσύ την χρησιμοποίησες την λάμπα? Την έβαλα επάνω στο τραπέζι και μου έσταζε….. έλιωνε.. διάβασα τις πληροφορίες και την σκέπασα!

Δεν μου έχει τύχει να μου κρατήσουν πακέτα στο τελωνείο ποτέ αλλά πάντα είμαι με τον φόβο !!

Το πακέτο που καθυστέρησε ήταν αυτό με την λάμπα και την τριπλή συσκευασία των αλατιών, ίσως να ήταν κακός συνδυασμός, γιατί αυτό το πακέτο κόλλησε τελικά στο τελωνείο. Πραγματικά οι Μερκολάδες είναι επαγγελματίες, γιατί τους έγραψα για την καθυστέρηση, και μου έδωσαν αριθμό αποστολής, έτσι μπόρεσα και έκανα track & confirm αμέσως, εχθές το παρέλαβαν τα ελληνικά ταχυδρομεία, οπότε λογικά αύριο θα λάβω και το ειδοποιητήριο.

Dear Christine ….., Thank you for writing to Mercola.com. Your case MER-269752-LTQJQX has been resolved.

In response to your inquiry regarding order 10775702, per USPS tracking number CJ239764628US, this order has actually cleared customs in Greece today, December 4th. The order should be arriving quite soon. If there continues to be a delay, we would recommend contacting the local customs office with this tracking number, as they may be holding it there. We're very sorry for any inconvenience and/or confusion this may have caused you.

Mercola.com team wishes you nothing but the best to both you and your health!

Επειδή δεν έχω ακόμη την λάμπα στα χέρια μου, δες λίγο την δικιά σου, κάπου πρέπει να αναφέρει τα Volt, αν αναγράφει μόνο το Αμερικάνικο τότε θέλεις μετασχηματιστή, αν όμως γράφει 110 Volt / 220 Volt τότε με ένα adaptor είσαι καλυμμένη. Καλορίζικη :)

----------------------

Κορίτσια ψάχνω για ξύλινα παιχνίδια με μη τοξικές βαφές, την προηγούμενη εβδομάδα είχα βρεθεί στα mothercare (πήραμε και στολή Αιβασιλίτσας, τα πρώτα μας Χριστούγεννα ντε :D), κοίταξα και στα elc, όμορφα και αρκετά εκπαιδευτικά τα παιχνίδια τους, αλλά δεν μπορούσαν να με διαβεβαιώσουν πως δεν έχουν τοξικές βαφές, όσο και να έψαξαν στην συσκευασία δεν το ανέγραφε ειδικά κάπου.

Ψάχνω επίσης και παιδικά ρουχαλάκια χωρίς την τοξική ένωση αιθοξυλιωμένη εννεϋλοφαινόλη (ΝΕΡ) και άλλων δαιμονίων!!!:evil:

----------------------

Δεν νομίζω, έλεγα να έβαζα κάποιο έτοιμο gel αλλά είδα τα συστατικά και έφυγα μακριά, αν βάλω συσκευασμένο χυμό Αλόης; Αλήθεια πόσο κρατάει από το άνοιγμα;

Soevan τι διαδικασία χρησιμοποιείς με τα φρέσκα φύλλα Αλόης; Πως αφαιρείς την τοξικότητα της, αν δεν κάνω λάθος πρέπει να φύγει εντελώς η πικράδα της έτσι δεν είναι; Επίσης υπάρχουν γύρω στα 400 είδη Αλόης, λογικά η βρώσιμη θα έχει και την δική της ονομασία

Έχω ακούσει πως είναι τοξικό μόνο

το εξωτερικό τμήμα του φύλλου (το πράσινο)

αλλά δεν μπορώ να βρω πουθενά κάποιο λινκ να το λέει.

Το έχεις βρει κάπου εσύ γραμένο?

Εγώ κόβω τα φύλλα κάθετα

και με το μαχαιράκι αφαιρώ μόνο το τζελ.

(έχω φωτογραφία στο facebook )

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=103931743107128&set=pb.100004709075182.-2207520000.1354744436&type=3&theater

Μετά τα χτυπάω στο μούλτι με λίγο λεμόνι

και τέλος.

Παράθεσέ μου σε παρακαλώ

για την τοξικότητά της.

ΥΓ: Oι περισσότερες συσκευασμένες αλόες έχουν συντηρητικά!

Μονο στο i-herb είχαμε βρει με το Μπαμπουράκι κάποιες χωρίς.

Διαφημίσεις

τελικα η μαγιερικη σοδα που βλεπω πως μπορει να χρησιμοποιηθει για αποσμητικο,περιεχει αλουμινιο?καπου το διαβασα,αλλα δεν μπορω να το διασταυρωσω στο ιντερνετ..

επισης στο etsy,βλεπω καποια βιολογικα αποσμητικα,αλλα εχω μια επιφυλαξη,βασικα σκεφτομαι,αυτα τα χειροποιητα προιοντα ελεγχονται απο καπου?η στηριζομαστε σε αυτο που δηλωνει ο καθε πωλητης?

τζιτζίκι να είσαι καλά:DΚι εγώ στο φόρουμ διάβασα ότι η μαγειρική σόδα μπορεί να έχει αλουμίνιο:shock: Λεπτομέρειες δε γνωρίζω όμως, π.χ. για ποιό λόγο συμβαίνει αυτό ή πώς ξέρουμε αν συμβαίνει με όλες. Εγώ τη χρησιμοποιώ μόνο στο καθάρισμα και στο πλυντήριο (ώσπου να βρω σόδα πλυσίματος που είναι πιο ισχυρή για να την αντικαταστήσω) αλλά αν ήθελα να φτιάξω αποσμητικό θα έπαιρνα αυτή από το iherb.

:shock: :shock: :shock:

Αυτό πρώτη φορά το ακούω!!

Αλλο και τούτο πάλι!

Η σόδα είναι το ανθρακικό νάτριο

και η μαγειρική σόδα το διττανθτακικό νάτριο.

Είναι δηλαδή "αλάτια"

Το αλουμίνιο απο που ξεφύτρωσε??

Βρε κορίτσια!!

Κανένας χημικός δεν ξέρει να μας πει?

(ο άντρας μου πάντως λέει όχι. :confused:)

ΕDIT: Μήπως εννοείται το ρόφημα της σόδας?????

Κορίτσια ψάχνω για ξύλινα παιχνίδια με μη τοξικές βαφές' date=' την προηγούμενη εβδομάδα είχα βρεθεί στα mothercare (πήραμε και στολή Αιβασιλίτσας, τα πρώτα μας Χριστούγεννα ντε :D), κοίταξα και στα elc, όμορφα και αρκετά εκπαιδευτικά τα παιχνίδια τους, αλλά δεν μπορούσαν να με διαβεβαιώσουν πως δεν έχουν τοξικές βαφές, όσο και να έψαξαν στην συσκευασία δεν το ανέγραφε ειδικά κάπου.[/url]

Από τα αγαπημένα μου!

Plan Toys

Από τη Θεσσαλονική μας έχουνε φέρει για δωράκια πολύ όμορφα ξύλινα παιγνιδάκια από την Ανέμη, έχουνε και ιστοσελίδα http://www.toys.gr/

(Καταπληκτικά αυτά της Djeko και της Haba που έχουνε!)

Έχω επίσης ψωνίσει κι από εδώ, το έχει μια ελληνίδα που μένει στη Γερμανία πολύ ευγενική και εξυπηρετική!

http://www.babynatural.gr/

“The only thing we have to fear is fear itself” Franklin D. Roosevelt

Ναι η συμβατική σόδα περιέχει αλουμίνιο γι' αυτό κι εμείς στην GAPS παίρνουμε aluminum-free soda: http://www.iherb.com/Bob-s-Red-Mill-Pure-Baking-Soda-Gluten-Free-16-oz-453-g/9852

“The only thing we have to fear is fear itself” Franklin D. Roosevelt

Κορίτσια το ξαναγράφω μήπως δεν το είδατε ..

καμία πληροφορία για τον μερκολα?

για τα δικαστήρια ?

χάνομαι στο ιντερνετ απο τις πληροφορίες

τι να πιστέψεις ?

σίγουρα του κάνουν πόλεμο γιατί είναι εναντίον πολλών συμφερόντων

υπάρχει περίπτωση όμως κάτι από αυτά που χρησιμοποιούμε από εκεί να είναι επικίνδυνα ?

:cool::mrgreen:

μπα, κι εμενα έχουν καθυστερήσει αρκετες φορες αλλά δεν εχει χαθει κανένα

όταν έρθει πες μου :)

ευχαριστώ άντε να δούμε ... :-)

θα σας πω βέβαια εντυπώσεις από όλα !!!

Ναι η συμβατική σόδα περιέχει αλουμίνιο γι' αυτό κι εμείς στην GAPS παίρνουμε aluminum-free soda: http://www.iherb.com/Bob-s-Red-Mill-Pure-Baking-Soda-Gluten-Free-16-oz-453-g/9852

και εγώ δεν το ήξερα

την έχω παραγγείλει αυτή να δω πότε θα έρθει !!!

οπότε για αυτό έχω σταματήσει το λούσιμο με σόδα και περιμένω του iherb για να συνεχίσω ! :-)

οπότε την συμβατική την βάζουμε μόνο για καθάρισμα ?

δεν πιστεύω να υπάρχει πρόβλημα εκεί, τι λέτε ?

Αν είναι να αρχίσω να ψάχνω και τη σόδα που τριβω το μπάνιο θα το γυρίσω στα συμβατικά :lol::P:lol:

Ο πλούτος που ζητάει η φύση μας είναι ορισμένος και εύκολα αποκτιέται. Ο πλούτος, αντίθετα, που ζητάει η ματαιοδοξία μας εκτείνεται στο άπειρο - Επίκουρος

p7hgp3.png3NPP.png

Αν είναι να αρχίσω να ψάχνω και τη σόδα που τριβω το μπάνιο θα το γυρίσω στα συμβατικά :lol::P:lol:

έχεις πολλά πολλά πολλά ΠΟΛΛΑ δίκια !!!!!!!

:lol: :lol:

Δεν το κατάλαβα αυτό! :confused:

Σε αυτή που λες Rosie λέει gluten-free.

Που το λέει για το αλουμίνιο??

εχεις καποιο συνδεσμο στο ιντερνετ που να το λεει αυτο?

γιατι οσο κι αν ψαχνω βρισκω πως το μπεικιν παουντερ εχει αλουμινιο,οχι η σοδα,αλλα και παλι τις αμφιβολιες μου τις εχω,γιατι τη χρησιμοποιω για αποσμητικο,και αν εχει αΛουμινιο,τοτε κακο κανω παρα καλο,οποτε θα αγορασω αυτη του ρεντ μιλλ,αλλα ακι παλι

βρηκα αυτο

http://www.crunchybetty.com/the-great-baking-soda-anti-hoax που λεει πως ΔΕΝ εχει

Baking Soda Does Not Contain Aluminum

Much like my time spent researching borax and olive oil, it really wasnʼt all that easy to get to the bottom of this baking soda anti-hoax. Everywhere you turn, there are people proudly claiming they only buy Bobʼs Red Mill Aluminum-Free Baking Soda, because, by gosh and all, if it doesnʼt say aluminum-free, then it must contain aluminum.

FYI, I buy Bobʼs Red Mill or Frontier baking soda, too, but for other reasons weʼll talk about in a minute.

First, letʼs just get one thing straight, baking soda does not contain aluminum. Regardless of whether it says aluminum-free or not on the packaging. Even good old Arm & Hammer, with their otherwise questionable products, does not contain aluminum.

Bobʼs Red Mill, for as much good as theyʼve done, havenʼt really done any of us a service by popping that aluminum-free label on their bicarbonate of soda. Itʼs only led to a whole lot of confusion. But it sure did make a genius marketing strategy, didnʼt it?

αλλα και παλι,μουχουν μπει ψυλλοι στα αυτια,βασικα θαθελα καπου εκτος μπλογκς να διαβασω οτι πραγματι δενε χει..

ΜΗΠΩς ΕΙΝΑΙ χημικος καποια κοπελα εδω μεσα?

αλλα και παλι,μουχουν μπει ψυλλοι στα αυτια,βασικα θαθελα καπου εκτος μπλογκς να διαβασω οτι πραγματι δενε χει..

ΜΗΠΩς ΕΙΝΑΙ χημικος καποια κοπελα εδω μεσα?

Ο άντρας μου που σπούδασε κάποιο κλάδο Χημείας

(δεν είναι ακριβώς "χημικός")

δεν έχει ασχοληθεί ποτέ με το αντικείμενο

και γιαυτό δεν ξέρει να μου πει περισσότερες λεπτομέρειες.

Εγώ αυτό που ξέρω είναι οτι ο σαπουνοποιός (o οποίος είναι χημικός)

μας είπε όταν πάμε να φτιάξουμε το σαπούνι

να βάζουμε τη καυστική σόδα σε ανοξείδωτο δοχείο ή πλαστικό.

Ποτέ σε αλουμίνιο!

(μάρτυρας και η fairysmom γιαυτό :mrgreen:)

Mήπως κάνουν καμιά περίεργη ένωση

μεταξύ τους και γιαυτό έχει βγει αυτός ο μύθος?

Λέω εγώ τώρα.......

Πάντως δεν έχω πεισθεί για όλα αυτά.

Το ι-herb δεν αναφέρει πουθενά για αλουμίνιο.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...