Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ-ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ

Recommended Posts

Επίσης προχθές παρήγγειλα και πάρκο για την μικρή, κατέληξα στο baby dan απο e-bay τελικά,το οποίο δεν έχει τοξικά χρώματα και είναι καινούργιο . Κανονική τιμή 127 Ευρώ, με μεταφορικά ισοτιμίες κλπ κλπ 170 κάτι, τι να κάνω που είναι άμεση ανάγκη και δεν είχα περισσότερο χρόνο για ψάξιμο.

Αυτό είναι

http://viewitem.eim.ebay.gr/BABYDAN-BABYDEN-WHITE-PLAYPENBABY-SAFETY-GATE-BNIB/270889441722/item

Bye! See ya later:D

Ayto ειχα παρει κι εγω 160 η 170 ευρω απο mothercare πριν 4 χρονια και πηγε χαμενο, δεν το ηθελε ουτε ο ενας ουτε ο αλλος. Και το ειχα ερωτευτει! Ειναι πολυ βαρυ και πιανει χωρο να ξερεις. Την ειχα πατησει απο σχολια αλλων που το καταβολευτηκαν αλλα ειναι πως θα κατσει....σε αλλους καθεται σε αλλους οχι. Εσενα μπορει να σε βολεψει.

Σκεφτομουν να παρω και την τεντα αργοτερα να το χουν για σπιτακι και πιο μεγαλα τα παιδια μου (τωρα δλδ) αλλα ηταν τοσο ογκωδες που ο συζυγος το σουταρε αμεσα στην αποθηκη. Το μονο απο τα παιδικα προικια που εκλαψα τα λεφτα μου! Θα το πουλουσα αν δεν ειχα τον αδερφο μου που θα παντρευτει σε λιγο, ευελπιστωντας να παρω πισω τουλαχιστον τα μισα λεφτα.

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

soevan στη λιστα που εβαλες,βλεπω ηλεκτρονικο καταστημα για αοσμα μανο,αυτα ειναι φυτικα?γενικα φυτικα μανο που βρισκω?του κορρε ειναι φυτικα η μουφα?

εγω πηρα μανο της εταιριας benecos...νομιζω οτι ειναι πιστοποιημενα κιολας και απο το συγκεκριμενο site πολυ οικονομικα.μια φορα τα εχω βαψει μεχρι στιγμης και η διαρκεια του ηταν αρκετα ικανοποιητικη,σαν τα συμβατικα.

http://www.ecco-verde.com/benecos/nail-polish

γενικα αυτη η εταιρια εχει αρκετα οικονομικα καλλυντικα παρ ολο που ειναι πιστοποιημενα.και ενα μολυβι ματιων που πηρα καλο ειναι

Ευχαριστώ κοριτσάρες!!

Δεν ξέρετε πόσο χαρά μου δίνετε!!!! Αλήθεια!!!!

Και νιώθω πάρα πολύ ωραία με όλο αυτό το σκηνικό

που με έχει πιάσει το δημιουργικό μου!!

Δεν μπορώ να σας το περιγράψω!!!...

Την έχω κατα-βρεί σας λέω!!!!

Και ξέρετε απο πότε με έχει πιάσει όλο αυτό??.......

....Δεν θα με πιστέψετε:

απο τότε που άρχισα να πίνω την αλόη!!

Ναι, βρε κορίτσια!!!

Αλήθεια σας λέω!!

Το πιστεύω!!

Αφού το βλέπω!!!

Απο τότε, έχω γίνει άλλος άνθρωπος!

Ενεργητική, δημιουργική, ζωτική......μπλα-μπλα-μπλα!!!!! :lol:

Ελπίζω να μην "συνηθίσω" την αλόη....

και μετά να επανέλθω στην προηγουμενη υποτονικότητά μου!!! :rolleyes:

Μπορεί η αφορμή να ήταν εκείνα τα συστατικά των αφρόλουτρων

αλλά το αίμα μέσα μου έβραζεεεε!!!!!!! :lol:

soevan07 να σε ρωτησω επι του θεματος μιας και φαινεται να ξερεις αρκετα:P..εχω 3 γλαστρες με αλοη..μπορω να κοβω τα φυλλα και να πινω τον χυμο?ειναι ακινδυνο ή χρειαζεται καποια επεξεργασια πριν?καπου ειχα διαβασει οτι για να πιεις τον χυμο θα πρεπει το φυτο να ειναι συγκεκριμενης ηλικιας...νομιζω 2-4 ετων..ισχυει κατι τετοιο?

soevan07 να σε ρωτησω επι του θεματος μιας και φαινεται να ξερεις αρκετα:P..εχω 3 γλαστρες με αλοη..μπορω να κοβω τα φυλλα και να πινω τον χυμο?ειναι ακινδυνο ή χρειαζεται καποια επεξεργασια πριν?καπου ειχα διαβασει οτι για να πιεις τον χυμο θα πρεπει το φυτο να ειναι συγκεκριμενης ηλικιας...νομιζω 2-4 ετων..ισχυει κατι τετοιο?

Kι εγώ το έχω διαβάσει οτι πρέπει να περάσουν τουλάχιστον 2-3 χρόνια...

...δεν νομίζω λόγω επικινδυνότητας

αλλά γιατί δεν θα έχει κάτι το ουσιώδες μέσα το φύλλο του.

Ειναι αρκετά μεγάλα τα φύλλα της?

Εγώ αυτά που παίρνω απο την λαική είναι πολύ μεγάλα!

Με 2 φύλλα βγάζω 1 κιλό ζελέ!! :shock:

Κι εμείς που φυτέψαμε στην αυλή μας

δεν είναι ακόμα για κόψιμο. Φαίνεται άλλωστε.

Εδώ έχει περισσότερες πληροφορίες για την αλόη

Μου έστειλαν αυτό το e-mail για έκπτωση

για οποια ενδιαφέρεται:

The Organic BodyCare Shop

http://www.theorganicbodycareshop.com/

Natural & organic body care from head to toe - for every body

Over 2500 high quality natural and organic body care, skin care, hair care and beauty products

Last Ordering Dates for Christmas Delivery

A CHRISTMAS THANK YOU

to all our regular customers

To let you know how much we appreciate your custom throughout the year we'd like you to have,

with our compliments, this discount code.

MERRYXMAS2012

Just key in the code at the checkout and 10% will be deducted from your order.

You can use it as often as you like between

now and the end of December 9th.

Διαφημίσεις

εγω πηρα μανο της εταιριας benecos...νομιζω οτι ειναι πιστοποιημενα κιολας και απο το συγκεκριμενο site πολυ οικονομικα.μια φορα τα εχω βαψει μεχρι στιγμης και η διαρκεια του ηταν αρκετα ικανοποιητικη,σαν τα συμβατικα.

γενικα αυτη η εταιρια εχει αρκετα οικονομικα καλλυντικα παρ ολο που ειναι πιστοποιημενα.και ενα μολυβι ματιων που πηρα καλο ειναι

α πολυ ωραια,μπορειτε να με βοηθησετε,?

αυτο το αχρωμο

μπορει να χρησιμοποιηθει και σαν βαση?(συγνωμη τα αγγλικα μου δεν ειναι πολυ καλα),και δεν μπορω να καταλαβω αν ειναι βαση η γυαλιστικο:oops:

τα βρηκα επισης και σε αυτο το σαιτ

http://WWW.organicland.gr

και βρηκα και ανθονερα βιολογικα

http://www.organicland.gr/index.php?target=categories&category_id=185

η τιμη ειναι καλη?για τα ανθονερα ?τα μανο μπενεκος τα εχει πιο ακριβα αν και δεν ξερω αν συμφερει τελικα με τα μεταφορικα απο που ειναι καλυτερα,γενικα δυσκολευομαι με τις αγορες στο ιντερνετ)

εχω μια απορια(πολλες δηλαδη),αλλα τωρα σχετικα παλι με τα dr.bronners, χαζευω τησελιδα τους,και απο ο,τι καταλαβα ολα τα προιοντα ειναι βιολογικα,και για καθε χρηση?γιατι πονοκεφαλιασα με τις λιστες,συν το οτι χαθηκα εντελως,ειμαι ετοιμη να παραγγειλω

http://www.drbronner.com/DBMS/OLBA02/BabyMildLiquidSoap.htm

kai επισης βλεπω πως εχει και λιπ μπαλμς,βιολογικα,να το τολμησω?

τζιτζικι, εγώ χρησιμοποιώ τα στερεά και τα υγρά σαπούνια dr.bronners ως αφρόλουτρο αλλά και για το πλύσιμο των χεριών, για τα μαλλιά δεν ξέρω αν κάνουν. Για τα παιδιά θα έλεγα να προτιμήσεις τα στερεά από τα υγρά.:)

697577wcowvfyq3s.gif

τζιτζικι, εγώ χρησιμοποιώ τα στερεά και τα υγρά σαπούνια dr.bronners ως αφρόλουτρο αλλά και για το πλύσιμο των χεριών, για τα μαλλιά δεν ξέρω αν κάνουν. Για τα παιδιά θα έλεγα να προτιμήσεις τα στερεά από τα υγρά.:)

σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση,χρησιμοποιεις καποιο συγκεκριμενα?

για τα μαλλια το φοβασαι η χρησιμοποιεις κατι αλλο?

επισης,επειδη δεν ειμαι σιγουρη αν το καταλαβα στα αγγλικα,πως το χρησιμοποιεις το dr bronners για αφρολουτρο,το διαλυεις η απευθειας στο δερμα?

μιλουσα σημερα με τον φαρμακοποιο της γειτονιας,και τον ρωταγα για σαπουνια για τα μαλλια για τα παιδια αντι για σαμπουαν,τελος παντων μου επιασε την κουβεντα,και μου λεγε πως καλυτερα σε υγρη μορφη,παρα σε στερεα για τα παιδια,κατι σχετικα μετην τηξη,δεν καταλαβα πολλα πραγματα,εφημερευε κιολας,κι ειχα κοσμο πισω μου

Παρακαλω!:D Παίρνω αυτά με τη μέντα και τα baby mild, τα υπόλοιπα δεν τα έχω δοκιμάσει. Για τα μαλλιά δεν το φοβάμαι απλώς δεν ήξερα ότι κάνει για λούσιμο. Τα χρησιμοποιώ απευθείας στο δέρμα αλλά για να πω την αλήθεια δε θυμάμαι να είχα διαβάσει οδηγία γι' αυτό:oops:

Αυτό με την τήξη δεν το έχω ξανακούσει, αν τον ξαναρωτήσεις ενημέρωσέ μας! Εδώ μέσα είχε γραφτεί κάποια στιγμή ότι τα στερεά είναι γενικώς αγνότερα από τα υγρά επειδή τα δεύτερα χρειάζονται περισσότερα συντηρητικά.

697577wcowvfyq3s.gif

Διαφημίσεις

α πολυ ωραια,μπορειτε να με βοηθησετε,?

αυτο το αχρωμο

μπορει να χρησιμοποιηθει και σαν βαση?(συγνωμη τα αγγλικα μου δεν ειναι πολυ καλα),και δεν μπορω να καταλαβω αν ειναι βαση η γυαλιστικο:oops:

τα βρηκα επισης και σε αυτο το σαιτ

WWW.organicland.gr

και βρηκα και ανθονερα βιολογικα

http://www.organicland.gr/index.php?target=categories&category_id=185

η τιμη ειναι καλη?για τα ανθονερα ?τα μανο μπενεκος τα εχει πιο ακριβα αν και δεν ξερω αν συμφερει τελικα με τα μεταφορικα απο που ειναι καλυτερα,γενικα δυσκολευομαι με τις αγορες στο ιντερνετ)

συγκεκριμενα τα πηρα απο το παρακατω site

http://www.bce-europe.com/

τα μεταφορικα μεχρι μισο κιλο ειναι 6.30 αλλα αν παραγγειλεις για πρωτη φορα σου δινουν ενα κουπονι 5 ευρω οποτε στην ουσια πληρωσα για μεταφορικα 1.30..κ αν θες να παρεις μονο μανο η κανα ελαφρυ καλλυντικο πιστευω δεν θα υπερβεις το μισο κιλο..τωρα για το χρωμα θα σε γελασω γιατι παιρνω εντονα συνηθως αλλα σαν βαση θα προτιμουσα το ασπρο.

οσον αφορα στα σαπουνια dr.bronners,εχω παρει τα αντιστοιχα dr woods για το σωμα και τα μαλλια αλλα δυστυχως σαν σαμπουαν δεν μπορεσα να τα χρησιμοποιησω γιατι μου αφηναν τα μαλλια πολυ στυφα και μπερδεμενα.δεν ξερω αν του dr bronners θα ειναι καλυτερα στο λουσιμο

οσον αφορα στα ανθονερα το παρακατω site τα εχει πιο οικονομικα

http://www.pharmacy4u.gr/primavera-m-334.html?page=6&sort=2a

με 2 ευρω μεταφορικα αν η παραγγελια ειναι μεχρι 30 ευρω και για πανω απο 30 ευρω εχει δωρεαν μεταφορικα.

αυτο για την τηξη θα τον ξαναρωτησω,αλλα θα πρεπει να κραταω σημειωσεις,γιατι απο οσα ειπε,μονο αυτο καταλαβα,παντως ηταν σιγουρος ως προς αυτο..

τελικα η μαγιερικη σοδα που βλεπω πως μπορει να χρησιμοποιηθει για αποσμητικο,περιεχει αλουμινιο?καπου το διαβασα,αλλα δεν μπορω να το διασταυρωσω στο ιντερνετ..

επισης στο etsy,βλεπω καποια βιολογικα αποσμητικα,αλλα εχω μια επιφυλαξη,βασικα σκεφτομαι,αυτα τα χειροποιητα προιοντα ελεγχονται απο καπου?η στηριζομαστε σε αυτο που δηλωνει ο καθε πωλητης?

τζιτζίκι να είσαι καλά:D Κι εγώ στο φόρουμ διάβασα ότι η μαγειρική σόδα μπορεί να έχει αλουμίνιο:shock: Λεπτομέρειες δε γνωρίζω όμως, π.χ. για ποιό λόγο συμβαίνει αυτό ή πώς ξέρουμε αν συμβαίνει με όλες. Εγώ τη χρησιμοποιώ μόνο στο καθάρισμα και στο πλυντήριο (ώσπου να βρω σόδα πλυσίματος που είναι πιο ισχυρή για να την αντικαταστήσω) αλλά αν ήθελα να φτιάξω αποσμητικό θα έπαιρνα αυτή από το iherb.

697577wcowvfyq3s.gif

Έχω παραγγείλει συνολικά 5 αλλά τα 4 μαζί' date=' με απασχολεί αυτό με την λάμπα, αν αυτή που πήρες εσύ και θεωρητικά είναι η μικρή, αλλά εσένα σου φαίνεται προς μεσαία, τότε η δικιά μου ως μεσαία πρέπει να είναι αρκετά μεγάλη, τι εννοείς καλώδιο; Οχι μετασχηματιστή;

απο αλάτι πήρα αυτά

http://shop.mercola.com/product/himalayan-crystal-cooking-salt-500g-per-container-3-pack,908.htm

σου εχει τύχει να σου κρατήσουν προϊόντα στο τελωνείο;:?[/quote']

Εντάξει σου ήρθαν όλα τα προϊόντα?

Εμένα ναι. 3 πακέτα σε 2 μέρες. Να λέμε και τα καλά, επαγγελματίας ο Mercola!

O μετασχηματιστής δεν έχει και καλώδιο ?? :lol: ναι αυτό εννοώ, εξάλλου δεν μπορείς να μπερδευτείς δεν ταιριάζει η πρίζα! 

Εγώ ακόμα να πάρω μετασχηματιστή/καλώδιο, εσύ την χρησιμοποίησες την λάμπα? Την έβαλα επάνω στο τραπέζι και μου έσταζε….. έλιωνε.. διάβασα τις πληροφορίες και την σκέπασα!

Δεν μου έχει τύχει να μου κρατήσουν πακέτα στο τελωνείο ποτέ αλλά πάντα είμαι με τον φόβο !!

Διαφημίσεις

soevan07 οι δημιουργίες σου είναι καταπληκτικές ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ !

Θα σου στείλω μήνυμα :-)

Όλο το σκ μαγείρευα...

έφτιαξα τον ζωμό κοτόπουλου από τις συνταγές gap, θα το καθιερώσω δεν το συζητώ, αυτό πέτυχε.. ε είναι και δύσκολο να μην πετύχει ένας ζωμός που χρειάζεται να ρίξεις μέσα διάφορα και να το αφήσεις να βράζει με τις ώρες..

Έκανα 2 κέηκ και τα δύο χάλια. Το δεύτερο λίγο χειρότερο απο το πρώτο, και έλειπε και η μαμά μου απο το σπιτι... :-(

Το παιδί περίμενε πως και πως και απογοητεύτηκε 2 φορές.. κλαψ...

και μου λέει ο γλυκός μου κάποια στιγμή: "πάντως μαμά την μυρωδιά την πέτυχες"

κόντεψα να πέσω κάτω !!! :lol:

Δεν φτάνει που είμαι άσχετη έκανα και προχωρημένα πειράματα. Αντί για ζάχαρη μέλι...

ε.. ΔΕΝ...

Πάντως το να μαγειρεύεις με το coconut oil μετά τις τελευταίες πληροφορίες που έλαβα για αυτό είναι πραγματικά απολαυστικό...

Λέρωνα το χέρι ?

Ενυδάτωνα το πρόσωπο για να σκουπιστώ!

Ήθελα να σκουπιστώ με περισσότερη ποσότητα λαδιού αλλά όχι να λερώσω την ποδιά μου ? (φόρεσα πρώτη φορά ποδιά ΤΡΟΜΑΡΑ ΜΟΥ) σκουπιζόμουν στα μαλλιά μου αφού θα λουζόμουν μετά..

χαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχα

με ένα σμπάρο ...... :lol:

Τι είναι η πρωτείνη ορού γάλακτος ?

Rosie, εσύ που ξέρεις απο αιθέρια έλαια:

Tι διαφορά έχει το "αιθέριο έλαιο" απο την "εσάνς" ?

όπως είπε και η Rosie εσανς είναι τα τεχνιτά αιθέρια που σου έλεγα απο Ρουμπουλάκι πχ και δεν έχει καμία από τις ιδιότητες του αιθερίου παρά μόνο το άρωμα...

φοβερά τα σαπουνάκια σου μπράβο... και οργανώθηκες και για τις γιορτές...

SSvbp3.pngjuBIp2.png

Είμαι ενθουσιασμένη με αυτή όπως επίσης και με τα προϊόντα προσώπου και τη βρεφική σειρά της ίδιας εταιρίας. Τόσο πολύ που έχω αρχίσει να αντικαθιστώ τα Neal's Yard :)

Επειδή χρησιμοποιώ σχεδόν ΟΛΑ τα προϊόντα Burt's Bees, σας προτείνω να δείτε και τιμές στο www.amazon.co.uk όπου τα μεταφορικά είναι δωρεάν!

Εγώ μόνο από εκεί ψωνίζω πλέον τα Burt's Bees (παλαιότερα από το ebay.co.uk)

μήπως έχετε βρει καμία οικονομική και οικολογική κρέμα χεριών?

Εγώ βγήκα μετά τις 20 μέρες μιας και είχα φοβερό πρόβλημα με το θηλασμό αλλά τώρα βγαίνουμε συνέχεια και σαραντίζουμε το Σάββατο που μας έρχεται....

Εσύ soevan07 μιας και είναι το δεύτερο θα είσαι πιο χαλαρή οπότε καλά κανεις και βγαίνεις... δεν παλεύεται μέσα όλη μερα...

Πάντως αν θες την πιο οικονομική και value-for-money κρέμα χεριών τότε είναι αυτή: http://www.pharmacyonclick.gr/krema-xeriwn-meli-hand-cream--cera-di-cupra-apalh-ufh

Εγώ την αγόρασα χωρίς να ξέρω επειδή ψώνιζα τα γάλατα (frezylac) του μωρού από αυτό το e-φαρμακείο και μόλις είδα την τιμή και τη σύνθεσή της είπα: "βρε δεν τη δοκιμάζω τόσο που έχουν ξεραθεί τα χέρια μου από τα πλυσίματα του μωρού;;"

Ε, λοιπόν κάνει θαύματα!

Φυσικά καιη Burt's Bees είναι θαυματουργή αλλά ΠΟΛΥ πιο ακριβή και ΔΕΝ υπάρχει στην Ελλάδα!

Πάντως το να μαγειρεύεις με το coconut oil μετά τις τελευταίες πληροφορίες που έλαβα για αυτό είναι πραγματικά απολαυστικό...

Λέρωνα το χέρι ?

Ενυδάτωνα το πρόσωπο για να σκουπιστώ!

Ήθελα να σκουπιστώ με περισσότερη ποσότητα λαδιού αλλά όχι να λερώσω την ποδιά μου ? (φόρεσα πρώτη φορά ποδιά ΤΡΟΜΑΡΑ ΜΟΥ) σκουπιζόμουν στα μαλλιά μου αφού θα λουζόμουν μετά..

χαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχα

με ένα σμπάρο ...... :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Καλά.....έχω πεθάνει στα γέλια!!!!!!!!!!!!!!

όπως είπε και η Rosie εσανς είναι τα τεχνιτά αιθέρια που σου έλεγα απο Ρουμπουλάκι πχ και δεν έχει καμία από τις ιδιότητες του αιθερίου παρά μόνο το άρωμα...

Ξέρεις τι έχω πάθει τώρα?

Μου έχει μπει η ιδέα: βρε λες????.....

Για να είμαι σίγουρη θα πάρω μου φαίνεται το 500ml

που παίρνει η Rosie απο iherb

και αν σπάσει θα τους το φωτογραφήσω.

Αυτός είναι ο φόβος μου απο το iherb:

μην σπάσει το μπουκάλι κατά τη μεταφορά

και πάνε 50 ευρουλάκια!

soevan07 οι δημιουργίες σου είναι καταπληκτικές ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ !

Να είστε καλά κοριτσάρες!!....

Μόλις έφτιαξα μια μεγάλη δοσολογία απο σαπούνια

και μου βγήκε ο πάτος

γιατί έκανα μια κουζίνα κwλο!!

(χα-χα-χα-χα! :lol: :lol: )

Πάω για ύπνο. Καληνύχτα.

χεχεχε

ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια!

Ο καθένας με τα ταλέντα του.

Έχω κρατήσει 15 νήπια για 1,5 ώρα με το στόμα ανοιχτό λέγοντας ιστορίες

από το μυαλό μου !!!!

αλλά και ένα κέηκ να πετύχω στην ζωή μου.....

έλεος δηλαδή... :lol:

συζήταγα με έναν φίλο εχτές για τον μερκολα, συγκεκριμένα για το krill oil

και του έστειλα ένα λινκ, το είδε λοιπόν, το κούγκλαρε και μου είπε ότι έβγαλε διάφορα για αυτόν αρνητικά, δικαστήρια εκκρεμούν κλπ

Του είπα πως θα το κοιτάξω και θα το κάνω βέβαια αλλά θεωρώ πως οποιοσδήποτε παρεμβαίνει στα συμβατικά προιόντα και στις μεγαλοεθνικές σίγουρα θα υποστεί πόλεμο.

Όπως έχω ακούσει και για τα kleen kanteen ότι είναι στα δικαστήρια.

Γνωρίζετε κάτι?

Ποια η γνώμη σας ?

Δεν πάνε λέω εγώ καμιά jonson για απάτη...

Πάντως αν θες την πιο οικονομική και value-for-money κρέμα χεριών τότε είναι αυτή: http://www.pharmacyonclick.gr/krema-xeriwn-meli-hand-cream--cera-di-cupra-apalh-ufh

Εγώ την αγόρασα χωρίς να ξέρω επειδή ψώνιζα τα γάλατα (frezylac) του μωρού από αυτό το e-φαρμακείο και μόλις είδα την τιμή και τη σύνθεσή της είπα: "βρε δεν τη δοκιμάζω τόσο που έχουν ξεραθεί τα χέρια μου από τα πλυσίματα του μωρού;;"

Ε, λοιπόν κάνει θαύματα!

Φυσικά καιη Burt's Bees είναι θαυματουργή αλλά ΠΟΛΥ πιο ακριβή και ΔΕΝ υπάρχει στην Ελλάδα!

τα 10 ευρώ για 75 μλ τα θεωρώ πολλά για κρέμα χεριών... ειδικά τώρα με την κρίση... πάντως σ' ευχαριστώ για το λινκ ;)

Μήπως γνωρίζει καμιά σας για τα γάλατα και τα γιαούρτια Σταμου? έχουμε ξεκινήσει κατσικίσια γάλατα στον μικρό και η ΕΒΟΛ που έπαιρνα δεν φέρνει πάντα... μου έφερε λοιπον ο άντρας μου απο Μενίδι γάλα του Σάμου ο οποίος λέει οτι αρμέγει το πρωι, το παστεριώνει και το φέρνει στο μαγαζί την ίδια μέρα, επίσης δεν κάνει ομοιογενοποιηση (ή κάπως έτσι...)... καλό μου φάνηκε αλλα δεν είχε γέυση έντονη όπως το περίμενα...

SSvbp3.pngjuBIp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...