Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ-ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ

Recommended Posts

μου ηρθαν τα μερκολεησον σημερα αψογα συσκευασμενα! τελειο και το αλατι δεν το περιμενα να ειναι σε γυαλινο βαζο....

Λοιπον λογικα και σε σας θα το εχει αλλα το βαζω μηπως το θελει καμια, μου εχει εναν κωδικο για δωρεαν μεταφορικα που ληγει σήμερα ομως!!!!!!!!

PRM351610

επισης 10% εκπτωση για τα μαγειρικα σκευη PRM114510

KAI 10% εκπτωση για zinc complex συμπληρωμα ψευδαργυρου για ανοσοποιητικο PRM104014

καλη συνεχεια

eNeap2.pngNziDp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Eχω φτιάξει και άλλα

(για να έχω "καβάτζα" για διάφορες επισκέψεις)

Aπλά αυτά τα τρία μου αρέσουν πιο πολύ απο όλα

Για δείτε και τα άλλα

http://www.facebook.com/pages/%CE%A3%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%8D%CE%BD%CE%B9%CE%B1-%CE%BF%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%A3%CE%BF%CF%86%CE%AF%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%86%CF%8D%CF%83%CE%B7%CF%82/480563571988085?ref=hl

Eχω φτιάξει και άλλα

(για να έχω "καβάτζα" για διάφορες επισκέψεις)

Aπλά αυτά τα τρία μου αρέσουν πιο πολύ απο όλα

Για δείτε και τα άλλα

http://www.facebook.com/pages/%CE%A3%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%8D%CE%BD%CE%B9%CE%B1-%CE%BF%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%A3%CE%BF%CF%86%CE%AF%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%86%CF%8D%CF%83%CE%B7%CF%82/480563571988085?ref=hl

Καλα πλάκα μας κανεις?ειναι τέλεια?

Θελω κ εγω να φτιάξω ομως μου φαίνεται τόσο δύσκολο!τα υλικά απο που τα παίρνεις?

Εγω βρήκα αυτο το site http://www.candleMaking.gr

Σκέφτομαι απο εκει να πρωμυθευτω τα υλικά μου!τι λες μιας κ έχεις εμπειρία?

Ευχαριστω!:)

Διαφημίσεις

Έλα μου ντε!!! Το είδα το βιντεάκι, η κοπέλα κάνει infusions και όχι essential oils, αλλά τα αγγλικά της δεν είναι και καλά γι' αυτό μάλλον τα μπερδεύει.

Η κυρία του Ροζμαρίνο κάνει επίσης infusions (καλέντουλας και χαμομηλιού αν θυμάμαι καλά), αν της πάρεις τηλέφωνο θα σου εξηγήσει τη διαφορά.

Πάντως μην το χρησιμοποιήσεις στο πλυντήριο, θα σου λεκιάσει τα ρούχα το λάδι, μόνο τα αιθέρια έλαια κάνουνε γι' αυτή τη δουλειά.

Άσχετο, αλλά πλάκα έχει που συγκρίνει την τιμή του grape-seed oil μ' αυτή του essential oil... είναι σαν να συγκρίνει μήλα με πορτοκάλια! :lol:

:) .. Να σου πω την αλήθεια, επειδή είμαι πολύ φρέσκια με την διαδικασία που απαιτείται για να φτιάξει κάποιος αιθέρια έλαια, δεν είχα και λόγο να την αμφισβητήσω, και απο την στιγμή που εμφανίζεται η ίδια με ονοματεπώνυμο και μας "μπάζει" και μέσα στο σπιτικό της, ε, λες όσο να΄ ναι μια άλφα αξιοπιστία θα υπάρχει, αλλά φευ, τελικά ήταν πολύ καλό για να είναι αληθινό..Ωστόσο ζήλεψα πολύ τον κήπο της, δεν είναι φανταστικός; !

Αυτή η κυρία του Ροζμαρίνο ειναι αλήθεια τόσο εξυπηρετική; Μπράβο της!:)

Mommu δεν νομιζω πως μπορω να κανω ακύρωση πια!το είχα πάρει με κουπόνι της groupon!279?

Ισως αργότερα παρω άλλο!σαφως καλυτερο κ οικολογικο!απλα εχω άσθμα κ ισως μου δημιουργήσει πρόβλημα,κάτι τέτοιο διαβασα πιο ξέρει!

Εγω χρησιμοποιω tto κ θηλαζω τον 14 μηνών γιο μου δεν κάνει να το χρησιμοποιω?αγχωθηκα πάλι!

Ίσως πρέπει να αναφέρεις το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζεις, και πως μπορεί να σου δημιουργήσει πρόβλημα στο άσθμα σου, αν δεν έχεις δώσει συγκεκριμένες διαστάσεις στο στρώμα, τότε νομίζω πως θα είναι πολύ πιο εύκολο, αν μάλιστα εμπορεύονται και άλλους τύπους στρωμάτων τότε το πολύ να δώσεις κάτι επιπλέον συνυπολογίζοντας και το ποσό του κουπονιού.

Κοίτα το έψαξα λιγάκι, και το διάβασα στα γρήγορα, αφορά κυρίως στην χρήση του ΤΤΟ, αν υπάρχει άμεση επαφή με σαμπουάν και αφρόλουτρα που το εμπεριέχουν τότε, σύμφωνα με τον ενδοκρινολόγο υπάρχει ο κίνδυνος να εμφανιστεί γυναικομαστία στα αγόρια , μιας και αυτά τα έλαια έχουν τόσο οιστρογονικές όσο και αντι-ανδρογόνες ιδιότητες. Αλλά όπως αναφέρεται σε κάποιο άλλο σημείο, όταν σταματήσει η χρήση τους, τότε και τα συμπτώματα υποχωρούν.

http://www.nih.gov/news/pr/jan2007/niehs-31.htm

http://leisureguy.wordpress.com/2006/07/11/lavendar-tea-tree-oils-unsafe-for-boys/

----------------------

Aπό etsy από εδώ

http://www.etsy.com/shop/wildroot?ref=pr_faveshops

Είναι αμερικανίδα παντρεμένη με έλληνα από την Ικαρία. ....................................

Ναι, μεταφέρω μια ποσότητα σε αποστειρωμένο γυάλινο μπουκάλι και προσθέτω έλαιο καλέντουλας και ό,τι αιθέρια έλαια μου τη βιδώσει και αναλόγως το χρησιμοποιώ στο σώμα ή στο πρόσωπο.

Για να χρησιμοποιήσεις λαδάκι τέτοιο πάνω σου, να ξέρεις ότι η επιδερμίδα πρέπει να είναι καθαρή και νωπή γιατί έτσι απορροφάται καλύτερα και δεν κολλάει στα ρούχα. Εγώ αν είναι για σώμα δεν σκουπίζομαι όταν βγω από το ντους και όταν είναι για πρόσωπο έχω ψεκάσει στο πρόσωπο ανθόνερο. :wink:

Έχω ένα οργανικό λαδάκι καλέντουλας της Apivita, και ένα αιθέριο έλαιο κέδρου ,κάπου αναφέρει πως η πρόσμιξη πρέπει να είναι πολύ συγκεκριμένη, για να μην δημιουργηθεί πρόβλημα στο δέρμα, φαντάζομαι πως και εσύ υπολογίζεις πόσο θα βάλεις στο καθένα, έτσι δεν είναι;:)

Ποιο ανθόνερο παίρνεις; Θέλω πολύ καιρό τώρα να πάρω και όλο το αμελώ, καλά αυτό του super market το κλασικό στην μπλε συσκευσία ασχολίαστο, νερό με ψεύτικο άρωμα τριαντάφυλλο είναι και τίποτα περισσότερο :rolleyes:

Πολύ ωραίες οι πληροφορίες για την κυρία με τον σύζυγο απο Ικαρία, θα επισκεφθώ την σελίδα τους σίγουρα!:)

----------------------

Κάτι τελευταίο πριν φύγω, Soevan, σκέφτομαι να κάνω το εξής, για πες και εσύ την γνώμη σου ως guru των βιολογικών, μου άρεσε πολύ το αποσμητικό για τις μασχάλες με το λάδι καρύδας και την σόδα, αλλά όπως είχα αναφέρει και τότε θα προτιμούσα να είναι πιο εύχρηστο, οχι σε βαζάκι, -ξεβίδωσε ξαναβίδωσε, λαδωμένα δάχτυλα- , αλλά σε ρολέτα ,σκέφτομαι πως αν προσθέσω καθαρή Αλόη σε μορφή gel, αυτό άραγε δεν θα μου δώσει την ρευστότητα που θέλω;

υ.γ. Αύριο φεύγουμε για μερικές μέρες ,πάμε στην γενέτειρα του συζύγου.Εκεί έχω την κουνιάδα μου, που τώρα ξεκίνησε ως dealer σε προϊόντα Αλόης, της έχω ήδη κάνει χερικό-παραγγελία, θα σας πω λοιπόν εντυπώσεις με την επιστροφή...:)

Καλό ΣΚ!!!!

----------------------

κοριτσια εχει δοκιμασει καμια τις κρεμες προσωπου bioaroma?σκεφτομαι να παρω μια σαν ενυδατικη αλλα επειδη περιεχουν κερι μελισσας φοβαμαι μην ειναι σαν κεραλοιφες,λιπαρες δλδ.

Διαφημίσεις

Κορίτσια ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια!! :D

Δηλαδή δεν αλλάζω τίποτα...

mommu, η καθαρή αλόη (απο τα φύλλα)

διατηρείται μόνο μέσα στο ψυγείο (με λίγο λεμόνι)

και για περίπου 1 μήνα.

Θα μπορέσεις να το καταναλώσεις το αποσμητικό σου

μέσα σε 1 μήνα?

lolalu, αυτά τα είναι τα "πρώτα" μου σαπούνια και είναι απο

το www.candlemaking.gr

Σιγά-σιγά θα δικτυωθώ περισσότερο

και θα ψάξω να βρω και απο αλλού.

Σήμερα χάζευα το site www.candlemaking.gr το Orestis craft center

και είδα οτι έχει βάλει μεγαλύτερες ποσότητες (1 λτ)

με καλύτερες τιμές απο τον Ρουμπουλάκη.

Δηλαδή ο Ρουμπουλάκης το βούτυρο καριτέ το είχε το 1 κιλό 18 ευρώ

και τώρα ο Ορέστης το έχει 12 ευρώ.

Εχει βάλει και βιολογικές α΄ύλες

(virgin coconut oil organic)

......αν ξεμείνουμε απο Μερκολα παίρνουμε και απο εδώ :lol:

Θα τους πάρω τηλ. να τους ρωτήσω εαν μπορούν να φέρουν

και άλλες οργανικές α΄υλες.

Soevan07 ευχαριστω!οποτε απο εκει μπορω για αρχη να παρω αυτα που χρειαζομαι!

Α πρεπει να ακολουθω κατα γράμμα τις οδηγιες για το σαπούνι?

Mommy εγω χρησιμοποιω ττο cleaning (ετσι λέγεται)αραιωμενο με νερο για απολύμανση !

Μπορω να το χρησιμοποιω ή οχι?ειμαι άσχετη!εχει πολυ έντονη μυρωδιά παντως!

:) .. Να σου πω την αλήθεια' date=' επειδή είμαι πολύ φρέσκια με την διαδικασία που απαιτείται για να φτιάξει κάποιος αιθέρια έλαια, δεν είχα και λόγο να την αμφισβητήσω, και απο την στιγμή που εμφανίζεται η ίδια με ονοματεπώνυμο και μας "μπάζει" και μέσα στο σπιτικό της, ε, λες όσο να΄ ναι μια άλφα αξιοπιστία θα υπάρχει, αλλά φευ, τελικά ήταν πολύ καλό για να είναι αληθινό..Ωστόσο ζήλεψα πολύ τον κήπο της, δεν είναι φανταστικός; !

Αυτή η κυρία του Ροζμαρίνο ειναι αλήθεια τόσο εξυπηρετική; Μπράβο της!:)

Ίσως πρέπει να αναφέρεις το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζεις, και πως μπορεί να σου δημιουργήσει πρόβλημα στο άσθμα σου, αν δεν έχεις δώσει συγκεκριμένες διαστάσεις στο στρώμα, τότε νομίζω πως θα είναι πολύ πιο εύκολο, αν μάλιστα εμπορεύονται και άλλους τύπους στρωμάτων τότε το πολύ να δώσεις κάτι επιπλέον συνυπολογίζοντας και το ποσό του κουπονιού.

Κοίτα το έψαξα λιγάκι, και το διάβασα στα γρήγορα, αφορά κυρίως στην χρήση του ΤΤΟ, αν υπάρχει άμεση επαφή με σαμπουάν και αφρόλουτρα που το εμπεριέχουν τότε, σύμφωνα με τον ενδοκρινολόγο υπάρχει ο κίνδυνος να εμφανιστεί γυναικομαστία στα αγόρια , μιας και αυτά τα έλαια έχουν τόσο οιστρογονικές όσο και αντι-ανδρογόνες ιδιότητες. Αλλά όπως αναφέρεται σε κάποιο άλλο σημείο, όταν σταματήσει η χρήση τους, τότε και τα συμπτώματα υποχωρούν.

http://www.nih.gov/news/pr/jan2007/niehs-31.htm

http://leisureguy.wordpress.com/2006/07/11/lavendar-tea-tree-oils-unsafe-for-boys/[/quote']

Mommy μπορούσα να ακυρωσω το κουπόνι εντός 14 ημερών!ομως θα τους παρω ένα τηλ να τους πω για το πρόβλημα μου!και βλέπουμε!εγω κολλάω στο οτι ειναι τοξικο!και θα κοιμάται και το μωρο πάνω!

Διαφημίσεις

Κορίτσια έφτιαξα δώρα με τα σαπούνια για τις κουμπάρες μου......

Tην γνώμη σααααααααας!!!!!!!!

Καλύτερα και από τα επαγγελματικά φτιαγμένα του εμπορίου! Χίλια μπράβο!

Ο πλούτος που ζητάει η φύση μας είναι ορισμένος και εύκολα αποκτιέται. Ο πλούτος, αντίθετα, που ζητάει η ματαιοδοξία μας εκτείνεται στο άπειρο - Επίκουρος

p7hgp3.png3NPP.png

Έχω ένα οργανικό λαδάκι καλέντουλας της Apivita, και ένα αιθέριο έλαιο κέδρου ,κάπου αναφέρει πως η πρόσμιξη πρέπει να είναι πολύ συγκεκριμένη, για να μην δημιουργηθεί πρόβλημα στο δέρμα, φαντάζομαι πως και εσύ υπολογίζεις πόσο θα βάλεις στο καθένα, έτσι δεν είναι;:)

Ποιο ανθόνερο παίρνεις; Θέλω πολύ καιρό τώρα να πάρω και όλο το αμελώ, καλά αυτό του super market το κλασικό στην μπλε συσκευσία ασχολίαστο, νερό με ψεύτικο άρωμα τριαντάφυλλο είναι και τίποτα περισσότερο :rolleyes:

Πολύ ωραίες οι πληροφορίες για την κυρία με τον σύζυγο απο Ικαρία, θα επισκεφθώ την σελίδα τους σίγουρα!:)

Λοιπόν, είναι μέχρι και 30 σταγόνες αιθερίου ελαίου για κάθε 100 ml. Το λάδι καλέντουλας είναι λάδι βάσης οπότε βάζεις όσο θέλεις.

Aνθόνερο παίρνω τη λεβάντα από bioaroma, και τώρα που είμαι έγκυος πήρα ένα μείγμα ανθόνερων εσπεριδοειδών από το iherb - πολύ ακριβό και με κοντινή ημερομηνία λήξης, κατά τη γνώμη μου πεταμένα λεφτά, παρότι βιολογικό: http://www.iherb.com/L-uvalla-Certified-Organic-Organic-Orange-Toner-Age-Defying-6-7-fl-oz/36104

κοριτσια εχει δοκιμασει καμια τις κρεμες προσωπου bioaroma?σκεφτομαι να παρω μια σαν ενυδατικη αλλα επειδη περιεχουν κερι μελισσας φοβαμαι μην ειναι σαν κεραλοιφες,λιπαρες δλδ.

Oι κρέμες του bioaroma είναι εξαιρετικά αγνές και καλές, αλλά όπως υποψιάζεσαι είναι πάρα πολύ λιπαρές γιατί είναι όντως κηραλοιφές. Είναι δηλαδή μόνο για βράδυ.

it's never too late to start all over again

Soevan07 απο που πήρες θερμομετρο μαγειρικης που χρειάζεται?πρωτη φορα ακουω για αυτο!ποιονα παρω?ευχαριστω!

Έχει εδώ http://candlemaking.myshopify.com/search?q=%CE%B8%CE%B5%CF%81%CE%BC%CF%8C%CE%BC%CE%B5%CF%84%CF%81%CE%BF&x=14&y=11

Eίναι απαραίτητο το θερμόμετρο.

Και οι συνταγές πρέπει να ακολουθούνται

κατά γράμμα,αριθμό και τόνο!!! :lol: :lol:

soevan στη λιστα που εβαλες,βλεπω ηλεκτρονικο καταστημα για αοσμα μανο,αυτα ειναι φυτικα?γενικα φυτικα μανο που βρισκω?του κορρε ειναι φυτικα η μουφα?

Καλύτερα και από τα επαγγελματικά φτιαγμένα του εμπορίου! Χίλια μπράβο!

:shock: Τέλεια! Μπράβο!

Ευχαριστώ κοριτσάρες!!

Δεν ξέρετε πόσο χαρά μου δίνετε!!!! Αλήθεια!!!!

Και νιώθω πάρα πολύ ωραία με όλο αυτό το σκηνικό

που με έχει πιάσει το δημιουργικό μου!!

Δεν μπορώ να σας το περιγράψω!!!...

Την έχω κατα-βρεί σας λέω!!!!

Και ξέρετε απο πότε με έχει πιάσει όλο αυτό??.......

....Δεν θα με πιστέψετε:

απο τότε που άρχισα να πίνω την αλόη!!

Ναι, βρε κορίτσια!!!

Αλήθεια σας λέω!!

Το πιστεύω!!

Αφού το βλέπω!!!

Απο τότε, έχω γίνει άλλος άνθρωπος!

Ενεργητική, δημιουργική, ζωτική......μπλα-μπλα-μπλα!!!!! :lol:

Ελπίζω να μην "συνηθίσω" την αλόη....

και μετά να επανέλθω στην προηγουμενη υποτονικότητά μου!!! :rolleyes:

Μπορεί η αφορμή να ήταν εκείνα τα συστατικά των αφρόλουτρων

αλλά το αίμα μέσα μου έβραζεεεε!!!!!!! :lol:

soevan στη λιστα που εβαλες,βλεπω ηλεκτρονικο καταστημα για αοσμα μανο,αυτα ειναι φυτικα?γενικα φυτικα μανο που βρισκω?του κορρε ειναι φυτικα η μουφα?

Του Κορρέ είναι καλύτερα απο τα συμβατικά

αλλά ακόμα καλύτερα είναι αυτά που έχω στη λίστα.

Επίσης πολύ καλά είναι και τα μανό που έχει στο http://www.iherb.com

που είναι με βάση το νερό.

(Εγω το καλοκαίρι μανό απο iherb είχα βάλει)

Μην ξεχάσεις να πάρεις και ξεβαφτικό aceton-free.

Το ασετόν είναι κάργα καρκινογόνο!!!

Του Κορρέ είναι καλύτερα απο τα συμβατικά

αλλά ακόμα καλύτερα είναι αυτά που έχω στη λίστα.

Επίσης πολύ καλά είναι και τα μανό που έχει στο http://www.iherb.com

που είναι με βάση το νερό.

(Εγω το καλοκαίρι μανό απο iherb είχα βάλει)

Μην ξεχάσεις να πάρεις και ξεβαφτικό aceton-free.

Το ασετόν είναι κάργα καρκινογόνο!!!

καλα που μου τα λετε γιατι ειμαι στραβαδι ακομα:oops:

αυτα τα μανο με βαση το νερο κρατανε?κι εγωδε θελω κανενα χρωμα περιεργο,μια βασουλα μονο,η κατι τυπου γαλλικο,για ναναι περιποιημενο,του κορρε εχω δει κατι δαφανα,αλλα δεν ξερω λειτουργουν ως βαση η ως γυαλιστικο?)

ευχραιστω πολυ για τις πληροφοριες:D(γενικως:D)

καλα που μου τα λετε γιατι ειμαι στραβαδι ακομα:oops:

αυτα τα μανο με βαση το νερο κρατανε?κι εγωδε θελω κανενα χρωμα περιεργο,μια βασουλα μονο,η κατι τυπου γαλλικο,για ναναι περιποιημενο,του κορρε εχω δει κατι δαφανα,αλλα δεν ξερω λειτουργουν ως βαση η ως γυαλιστικο?)

ευχραιστω πολυ για τις πληροφοριες:D(γενικως:D)

Στα πόδια που έβαλα το καλοκαίρι μια χαρά κρατάγανε.

Των χεριών δεν τα βάφω

γιατί με τις δουλειές γίνονται χάλια!

Οπότε προτιμώ καθόλου.

βρηκα χρονο και μελεταω,οποτε εχω κι αλλε ερωτησεις χεχε

βλεπω στο iherb πολυ dr.bronners,καταλαβα οτι ειναι multiuse,και βλεπω και στη λιστα της σοεβαν πως εχουν hazard score χαμηλο,μπορω να αγορασω για να κανουμε μπανιο μικροι-μεγαλοι δηλαδη?και να λουζομαστε?

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...