Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ-ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ

Recommended Posts

Πάντως το σαμπουάν που έφτιαξα Φ-Α-Ν-Τ-Α-Σ-Τ-Ι-Κ-Ο!!

Δεν έχει να ζηλέψει τίποτα απο τα υπόλοιπα.

Τα υλικά τα πήρα απο εδώ

plantacare και xanthan gum

H συνταγή πανέυκολη!

Πήρα αυτή

κάνοντας μερικές παραλλαγές (για ευκολία δική μου)

και βγήκε πολύ καλό!!

Δηλαδή έτσι

Πανεύκολη σας λέω:

Aνακατεύετε τα υλικά και έτοιμο!!

πολυ καλη και ευκολη αυτη η συνταγη.απλα σκεφτομουν αντι για σκετο νερο θα μπορουσα να βαλω νερο που να εχω βρασει δεντρολιβανο και τσουκνιδα?για να ειναι και πιο θρεπτικο για τα μαλλια?ή δεν θα διατηρηθει για πολυ καιρο ετσι?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα όμορφες!

Σχετικά με το λάδι σύμφωνα με τον δρ Αντριου Βειλ ΄΄το καλυτερο λάδι για όλες τις χρήσεις ειναι το ελαιόλαδο!αυτος παντως το συστήνει!

Και μαλιστα προτείνει να βάζουμε ολα τα λάδια μαγείρεματος στο ψυγειο!

Το έχετε ακούσει ξανα?

πολυ καλη και ευκολη αυτη η συνταγη.απλα σκεφτομουν αντι για σκετο νερο θα μπορουσα να βαλω νερο που να εχω βρασει δεντρολιβανο και τσουκνιδα?για να ειναι και πιο θρεπτικο για τα μαλλια?ή δεν θα διατηρηθει για πολυ καιρο ετσι?

Kάτι τέτοιες αλχημείες θέλω να κάνω και εγώ! :-D

Προς το παρόν εγώ βάζω εκχύλισμα δεντρολίβανου.

γνωρίζει κανείς να μου πει απο πιο σαιτ μπορω να παραγγείλω λαδάκι καρύδας?? και όταν λέτε λάδι καρύδας εννοείτε το dabur coconut oil??

Το dabur δεν γνωρίζω τι είναι. Ωστόσο, μπορείς να παραγγείλεις απο το site του Mercola, νομίζω πως προλαβαίνεις τα δωρεάν μεταφορικά αν το κάνεις τώρα ,και απο το iHerb . Απο iHerb,προσωπικά προτείνω της Garden of Life το extra virgin. :)

----------------------

Διαφημίσεις

Kάτι τέτοιες αλχημείες θέλω να κάνω και εγώ! :-D

Προς το παρόν εγώ βάζω εκχύλισμα δεντρολίβανου.

Εγώ προσθεσα σκόνη μεταξιού :)

Ο πλούτος που ζητάει η φύση μας είναι ορισμένος και εύκολα αποκτιέται. Ο πλούτος, αντίθετα, που ζητάει η ματαιοδοξία μας εκτείνεται στο άπειρο - Επίκουρος

p7hgp3.png3NPP.png

Θεωρώ πρωτίστως πως δεν είναι στην κουλτούρα των Αμερικάνων το ελαιόλαδο, δεν το έχουν συνδέσει με την παιδική τους ηλικία, με το μαμαδίσιο φαγητό, με την χωριάτικη σαλάτα και τις βουτιές με την μπούκα ψωμί στο τέλος, εν κατακλείδι, δεν είναι... συναισθηματικά δεμένοι με αυτό.

Και όσο να ΄ναι , άλλο είναι να εισάγεις από μικρές μεσογειακές χώρες, όπως η Ισπανία, η Ελλάδα και η Ιταλία, και η όλη διαδικασία να έχει ένα άλφα κόστος, και άλλο το να διαπραγματεύεσαι με μια χώρα με φθηνό εργατικό δυναμικό όπως οι Φιλιππίνες, και να εμπορεύεσαι λάδι καρύδας για παράδειγμα, αυτό σαφώς σου αφήνει μεγαλύτερα περιθώρια κέρδους..

Ε οχι ρε κοπελιά και συνομωσιολόγα εγώ. Που ακόμη αρνούμαι να διαβάσω τον κώδικα Νταβίντσι και τους Ιλουμινάτι.:lol:

----------------------

Εντυπωσιάστηκα τώρα!!!Περιμένουμε και δικές σου φωτό με τις δημιουργίες σου Peekaboo!:)

Α τώρα που διάβασα και πιο κάτω αναφέρεις την Demerara, ποια προτείνεις;

----------------------

Oυάου!!!

Την έχεις κατα-βρει βλέπω peekaboo!! :D

Μπράβο!! Εύγε!!

Εγώ περιμένω να βγούν τσουκνίδες στην αυλή μας

(που βγαίνουν πάμπολλες :-))

να τις μαζέψω, να τις βράσω

και το νερό αυτό να το κάνω σαμπουάν με plantacare.

Έχει και στα πεζοδρόμια τσουκνίδες

αλλά σκέφτηκα οτι θα τις έχουν κατουρήσει οι σκύλοι...

Οπότε άστο καλύτερα!!!! :lol: :lol: :lol:

Θεωρώ πρωτίστως πως δεν είναι στην κουλτούρα των Αμερικάνων το ελαιόλαδο, δεν το έχουν συνδέσει με την παιδική τους ηλικία, με το μαμαδίσιο φαγητό, με την χωριάτικη σαλάτα και τις βουτιές με την μπούκα ψωμί στο τέλος, εν κατακλείδι, δεν είναι... συναισθηματικά δεμένοι με αυτό.

Και όσο να ΄ναι , άλλο είναι να εισάγεις από μικρές μεσογειακές χώρες, όπως η Ισπανία, η Ελλάδα και η Ιταλία, και η όλη διαδικασία να έχει ένα άλφα κόστος, και άλλο το να διαπραγματεύεσαι με μια χώρα με φθηνό εργατικό δυναμικό όπως οι Φιλιππίνες, και να εμπορεύεσαι λάδι καρύδας για παράδειγμα, αυτό σαφώς σου αφήνει μεγαλύτερα περιθώρια κέρδους..

Καρα-συμφωνώ!!

Λοιπόν σήμερα το πρωι με πήραν τηλέφωνο απο τα ΕΛΤΑ, φυσικά και δεν ήταν για καλό, ξέρετε πολλούς να τους καλούν προσωπικά για να παραλάβουν τα πολύτιμα δεματάκια τους;:lol:

Ένα απο τα τρία πακέτα του Mercola, τα έκανε λίμπα στο ταχυδρομείο, "ελάτε να το πάρετε γιατί μας έχει λερώσει τα πάντα" πφφφφ...

Ο σύζυγος ήταν στην δουλειά, πήρα λοιπόν την μπέμπα μου, και σε λίγη ώρα είδα το "θηριώδες" μουλιασμένο πακέτο με τα ίδια μου τα μάτια, δεν ξέρω γιατί αλλά τους έφαγε η περιέργεια να μάθουν για το τι περιείχε αυτό το δέμα, δεν το άνοιξα φυσικά εκεί, έτσι για να σκάσουν !

Τελικά ήταν το αφορισμένο το καθαριστικό για τα φρούτα και τα λαχανικά, (γιατί ρε κοπελιά δεν σου κάνει το ξύδι και η σόδα; ) μου κάνει, απλά ήθελα να συμπληρώσω την τιμή και το έβαλα και αυτό.

Για να μην τα πολυλογώ, το θέμα ήταν πως ήταν ξεβιδωμένο το ψεκαστήρι του μπουκαλιού, και ενώ ήταν ασφαλισμένο σε πλαστική σακούλα διαπέρασε τα πάντα.

Γι΄ αυτό αποφάσισα να κάνω αυτοψία στο αντικείμενο, έβγαλα φωτογραφίες και μαζί με ένα ωραίο σύντομο μηνυματάκι τους τα έστειλα, όχι για την επιστροφή του ποσού, ούτως η άλλως δεν ήταν καθόλου ακριβό, προς γνώση και συμμόρφωση για να είναι προσεκτικότεροι στο μέλλον και για να μην την πατήσουν και άλλοι όπως εγώ.

Ψοφάτε για τις φωτό έ;;;:lol:

https://mail-attachment.googleusercontent.com/attachment/?ui=2&ik=205d362a82&view=att&th=13b46e949c5d4cdb&attid=0.1&disp=inline&safe=1&zw&sadssc=1&sadnir=1&saduie=AG9B_P-8dxQ8K_BgqMmHEHiJs96G&sadet=1354108863648&sads=Uo0lm1UcvmmaQyePVHWmFzAZFtI

https://mail-attachment.googleusercontent.com/attachment/?ui=2&ik=205d362a82&view=att&th=13b46e949c5d4cdb&attid=0.2&disp=inline&safe=1&zw&sadnir=1&saduie=AG9B_P-8dxQ8K_BgqMmHEHiJs96G&sadet=1354108706858&sads=3EYbV7jim0j0FWgiTLX1yTefrUM

και η αμεσότατη απάντηση:

Dear Christine ......., Thank you for writing to Mercola.com. Your case MER-265181-LSG33Q has been resolved.

Good morning,

We apologize for any inconvenience. We are reshipping the Fruit and Vegetable Wash to you at no cost to you. We are very sorry again. Please feel free to contact us with any further questions or concerns. Have a happy and healthy day!

edit:Εν τω μεταξύ, το τέταρτο πακέτο με την λάμπα απο αλάτι Ιμαλαϊων και την τριπλή συσκευασία των αντίστοιχων αλατιών δεν ήρθε, ενω έφυγαν μαζί, παίζει να έγινε κάτι στο τελωνείο;

----------------------

Διαφημίσεις

Ψάχνω να βρω grape seed oil, λαδάκι απο κουκούτσια σταφυλιού, αποφάσισα να κάνω μόνη μου αιθέρια έλαια, αν και η καλύτερη εποχή είναι η Ανοιξη, με τα πάντα ανθισμένα και λουλουδιασμένα, ωστόσο έχω λεβάντα και θέλω να δοκιμάσω με αυτή.

Απο ότι διάβασα δεν είναι καθόλου ακριβό, που να κοιτάξω όμως, γνωρίζει κάποια κοπέλα;:)

Edit: Soevan, η τσουκνίδα κάνει θαύματα και πραγματικά την βρίσκεις ευκολα!

----------------------

Πω πω πόσα γράφατε σ' αυτό το τόπικ;;; Δεν σας προλαβαίνω με τίποτα πια!

Μόνο τα τελευταία για το ελαιόλαδο διάβασα και απλά να κάνω μια παρέμβαση για να σας υπενθυμήσω ότι φυσικά και η Αμερική παράγει ελαιόλαδο εφόσον υπάρχουνε πολιτείες με μεσογειακό κλίμα και επομένως μεγάλη παραγωγή λαδιού (όπως και κρασιού!), πχ η Καλιφόρνια.

Θα ρωτήσω επίσης και την αδερφή μου που μένει σε άλλη μια πολιτεία με μεσογειακό κλίμα να δω αν έχουνε ελιές εκεί.

Τέλος μπορεί για μας το ελαιόλαδο να θεωρείται το παραδοσιακό λάδι στο μαγείρεμα αλλά δεν ήτανε και η επιλογή των προγιαγιάδων μας κτλ. Αν ρωτήσετε θα μάθετε ότι παλιά μαγειρεύανε με ζωικά λίπη, κυρίως λαρδί.

Η γιαγιά μου, παρόλο που ζούσε και σε νησί και είχανε τις δικές τους ελιές μαγείρευε πάντα με λαρδί μου λέει η μαμά μου, και αργότερα όταν "μοντέρνεψαν" οι καιροί με μαργαρίνη (απ' αυτή στα τενεκεδάκια που διατηρείται εκτός ψυγείου!) γιατί δεν της γύριζε το χέρι να χρησιμοποιήσει ελαιόλαδο στο μαγείρεμα.

“The only thing we have to fear is fear itself” Franklin D. Roosevelt

Ψάχνω να βρω grape seed oil' date=' λαδάκι απο κουκούτσια σταφυλιού, αποφάσισα να κάνω μόνη μου αιθέρια έλαια, αν και η καλύτερη εποχή είναι η Ανοιξη, με τα πάντα ανθισμένα και λουλουδιασμένα, ωστόσο έχω λεβάντα και θέλω να δοκιμάσω με αυτή.

Απο ότι διάβασα δεν είναι καθόλου ακριβό, που να κοιτάξω όμως, γνωρίζει κάποια κοπέλα;:)

[/quote']

Μάλλον εννοείς εκχυλίσματα θες να κάνεις και όχι αιθέρια έλαια, σωστά;

Γιατί τα αιθέρια έλαια γίνονται με απόσταξη, χρειάζεσαι ειδικά μηχανήματα για το σκοπό αυτό.

Α τώρα που διάβασα και πιο κάτω αναφέρεις την Demerara, ποια προτείνεις;

Παίρνω αυτή την οποία βρίσκω σε όλα τα σ/μ εδώ. Δεν έχω ψάξει τι έχει στο iherb γιατί όπως καταλαβαίνεις μου είναι πολύ ευκολο να την προμηθευτω και να μην επιβαρυνομαι με μεταφορικά, καθότι η ζάχαρη είναι βαριά.

Εγώ περιμένω να βγούν τσουκνίδες στην αυλή μας

(που βγαίνουν πάμπολλες :-))

να τις μαζέψω, να τις βράσω

και το νερό αυτό να το κάνω σαμπουάν με plantacare.

Αυτό δεν το σκεφτεί. Εξαιρετικό!

Ο πλούτος που ζητάει η φύση μας είναι ορισμένος και εύκολα αποκτιέται. Ο πλούτος, αντίθετα, που ζητάει η ματαιοδοξία μας εκτείνεται στο άπειρο - Επίκουρος

p7hgp3.png3NPP.png

Μάλλον εννοείς εκχυλίσματα θες να κάνεις και όχι αιθέρια έλαια, σωστά;

Γιατί τα αιθέρια έλαια γίνονται με απόσταξη, χρειάζεσαι ειδικά μηχανήματα για το σκοπό αυτό.

Καλώς την, αν το εκχύλισμα προέρχεται απο το σοτάρισμα των φρέσκων ανθών με λάδι ναι, είχα ανεβάσει βιντεάκια πριν λίγο καιρό σχετικά, και η οικιακή δυίληση δεν δείχνει ιδιαίτερα απλή, εκεί περνάμε βέβαια σε άλλο επίπεδο, σιγά σιγά θα φθάσουμε και εκεί!:)

Για Καλιφόρνια γνωρίζω από πρώτο χέρι, και για το κλίμα, και για τα κρασιά και για τα εσπεροειδή , ωστόσο η παραγωγή του λαδιού δεν μετράει τόσο μακριά ιστορία, και κατά γενική (ανεξάρτητη) ομολογία δεν μπορεί να φθάσει σε ποιότητα το μεσογειακό, επίσης πριν ένα διάστημα το «περίφημο» αυτό λάδι βγήκε στα ταμπλόιντ ως το πλέον νοθευμένο, το συζητούσα με φίλους που ζουν εκεί…

edit: Peekaboo ευχαριστώ!

Λοιπον,το λάδι θεωρούνταν ιδιαίτερα πολύτιμο παλαιότερα, γι΄αυτό και δεν το 'χαραμίζανε" τόσο εύκολα, η όλη διαδικασία της φύτευσης, συγκομιδής, έκθλιψης κλπ ήταν ιδιαίτερα επίπονη και χρονοβόρα. Δεν τελείωσα, αλλά βάζω τελεία εδώ και λέω καληνύχτα γιατί η μικρή με ζητάει:)

----------------------

Διαφημίσεις

Εκχύλισμα εννοείς τότε, γιατί η παρασκευή αιθέριων ελαίων δεν σχετίζεται με κανένα λαδι, γίνεται με απόσταξη.

Για την ποιότητα του ελαιόλαδου έχω κι εγώ μεγάλες αμφιβολίες ακόμη και για το ντόπιο βιολογικό που παίρνουμε εδώ.

Γνωρίζω ότι το ελαιόλαδο το "αραιώνουνε" οι παραγωγοί με πολύ φθηνά σπορέλαια (όπως αυτά του Lidlt!!!), ακόμη και αυτό που προορίζουνε για δική τους κατανάλωση για να μην τους πέσει ... βαρύ!

Για το λόγο αυτό παίρνω μόνο πιστοποιημένο βιολογικό, ποτέ χύμα, αλλά και πάλι διατηρώ τις αμφιβολίες μου γιατί δεν γνωρίζω κατά πόσο οι έλεγχοι που γίνονται είναι αξιόπιστοι και επαρκείς.

Με την υποψία και μόνο ότι μπορεί το ελαιόλαδο μου να περιέχει και σπορέλαιο αρνούμαι να το χρησιμοποιήσω σε ψηλές θερμοκρασίες.

Βασικά σε μια πρόσφατη έρευνα που κάνανε στην Αμερική (θα ψάξω να τη βρω να σας την παραθέσω) δεν βρήκανε κανένα ελαιόλαδο καθαρό, όλα ήτανε νωθευμένα, ακόμη και τα gourmet ελαιόλαδα εισαγωγής από την Ιταλία!

Δεν το ήξερα για την νόθευση του ελαιόλαδου,

εμείς έχουμε δικό μας

δεν ξέρω αν είναι κακό ή καλό ούτε βγαίνει με ψυχρή έκθλιψη

αλλά όλα έχουν τα όριά τους, αν πω στην μαμά μου οτιδήποτε

για το λαδάκι της θα με εγκαταλείψει με το παιδί στην αγκαλιά

και θα πάμε από ασιτία.... :lol: :lol: :lol: :lol:

E οχι ρε κοπελιά και συνομωσιολόγα εγώ. Που ακόμη αρνούμαι να διαβάσω τον κώδικα Νταβίντσι και τους Ιλουμινάτι.:lol:

και εγώ αρνούμαι δεν ξέρω γιατί... :lol:

Έχει και στα πεζοδρόμια τσουκνίδες

αλλά σκέφτηκα οτι θα τις έχουν κατουρήσει οι σκύλοι...

Οπότε άστο καλύτερα!!!! :lol: :lol: :lol:

Καρα-συμφωνώ!!

:lol: :lol: :lol:

Καλημέρα,

είναι καμιά κοπελιά εδώ?

θέλω να ψωνίσω αλεύρι για γλυκά από iherb και ειλικρινά δεν έχω καμία ιδέα τι να πάρω...

μου ήρθε η ενημέρωση για το ghee και θέλω να συμπληρώσω την παραγγελία..

Λοιπόν σήμερα το πρωι με πήραν τηλέφωνο απο τα ΕΛΤΑ' date=' φυσικά και δεν ήταν για καλό, ξέρετε πολλούς να τους καλούν προσωπικά για να παραλάβουν τα πολύτιμα δεματάκια τους;:lol:

Ένα απο τα τρία πακέτα του Mercola, τα έκανε λίμπα στο ταχυδρομείο, "ελάτε να το πάρετε γιατί μας έχει λερώσει τα πάντα" πφφφφ...

Ο σύζυγος ήταν στην δουλειά, πήρα λοιπόν την μπέμπα μου, και σε λίγη ώρα είδα το "θηριώδες" μουλιασμένο πακέτο με τα ίδια μου τα μάτια, δεν ξέρω γιατί αλλά τους έφαγε η περιέργεια να μάθουν για το τι περιείχε αυτό το δέμα, δεν το άνοιξα φυσικά εκεί, έτσι για να σκάσουν !

Τελικά ήταν το αφορισμένο το καθαριστικό για τα φρούτα και τα λαχανικά, (γιατί ρε κοπελιά δεν σου κάνει το ξύδι και η σόδα; ) μου κάνει, απλά ήθελα να συμπληρώσω την τιμή και το έβαλα και αυτό.

Για να μην τα πολυλογώ, το θέμα ήταν πως ήταν ξεβιδωμένο το ψεκαστήρι του μπουκαλιού, και ενώ ήταν ασφαλισμένο σε πλαστική σακούλα διαπέρασε τα πάντα.

Γι΄ αυτό αποφάσισα να κάνω αυτοψία στο αντικείμενο, έβγαλα φωτογραφίες και μαζί με ένα ωραίο σύντομο μηνυματάκι τους τα έστειλα, όχι για την επιστροφή του ποσού, ούτως η άλλως δεν ήταν καθόλου ακριβό, προς γνώση και συμμόρφωση για να είναι προσεκτικότεροι στο μέλλον και για να μην την πατήσουν και άλλοι όπως εγώ.

Ψοφάτε για τις φωτό έ;;;:lol:

https://mail-attachment.googleusercontent.com/attachment/?ui=2&ik=205d362a82&view=att&th=13b46e949c5d4cdb&attid=0.1&disp=inline&safe=1&zw&sadssc=1&sadnir=1&saduie=AG9B_P-8dxQ8K_BgqMmHEHiJs96G&sadet=1354108863648&sads=Uo0lm1UcvmmaQyePVHWmFzAZFtI

https://mail-attachment.googleusercontent.com/attachment/?ui=2&ik=205d362a82&view=att&th=13b46e949c5d4cdb&attid=0.2&disp=inline&safe=1&zw&sadnir=1&saduie=AG9B_P-8dxQ8K_BgqMmHEHiJs96G&sadet=1354108706858&sads=3EYbV7jim0j0FWgiTLX1yTefrUM

και η αμεσότατη απάντηση:

edit:Εν τω μεταξύ, το τέταρτο πακέτο με την λάμπα απο αλάτι Ιμαλαϊων και την τριπλή συσκευασία των αντίστοιχων αλατιών δεν ήρθε, ενω έφυγαν μαζί, παίζει να έγινε κάτι στο τελωνείο;[/quote']

εντάξει μικρό το κακό δεν ήταν και κάτι που χρειαζόσουν !

είχες παραγγείλει 4 πακέτα και ήρθαν τα 3?

εγώ 3 και ήρθε σήμερα το 1

ρώτησα την κοπέλα στο ταχυδρομείο και μου λέει δεν είναι ανάγκη να έρθουν μαζί

μπορεί να έχουν μπει και σε διαφορετική πτήση !

και εγώ είχα πάρει το σετ αλατιών αλλά δεν είχα προσέξει πως το ένα εκ των τριών ήταν άλατα για το μπάνιο...

νόμιζα όλα για κουζίνα...:oops:

Δεν είναι τέλεια η λάμπα ?

μου αρέσει τόσο

και την φανταζόμουν πολύ πιο μικρή.

Εγώ πήρα την μικρή και ήρθε κάτι που θα το υπολόγιζα ως μεσαίο ! :-)

και η τιμή της καταπληκτική !!!!

Βέβαια πρέπει να πάρω καλώδιο αλλά δεν είναι τίποτα αυτό!

Δεν έχω ιδέα για το στρώμα :-(

Ξέρετε τι είναι στο manuka μέλι το active 16+, active 10+, active 5+?

η ποιότητά του ?

και αν ναι τι ειναι καλό το μεγάλο νούμερο ή το μικρό ??? :-)

Δεν το ήξερα για την νόθευση του ελαιόλαδου,

εμείς έχουμε δικό μας

δεν ξέρω αν είναι κακό ή καλό ούτε βγαίνει με ψυχρή έκθλιψη

αλλά όλα έχουν τα όριά τους, αν πω στην μαμά μου οτιδήποτε

για το λαδάκι της θα με εγκαταλείψει με το παιδί στην αγκαλιά

και θα πάμε από ασιτία..

Κι εγώ τώρα τελευταία φροντίζω να παίρνω λάδι απο ανθρώπους

εμπιστοσύνης που το φτιάχνουν για δική τους χρήση

κσι είμαι σίγουρη οτι δεν το αραιώνουν!

Εδώ δεν έχουν λεφτά να τους μαζέψουν τις ελιές

και τα δίνουν "μισακά"

θα πάνε να αγοράσουν σπορέλαια για να τα αραιώσουν;;;

Δεν το πιστεύω με τίποτα αυτό!

Κορίτσια ξέρετε τίποτα για τα στρωματα memory foam?ειναι χημικό το υλικο?

Την πατησα?εκανα βλακεια που αγόρασα τέτοιο στρωμα?επρεπε να παρω λατεξ!

Βαλε μια κουβέρτα απο κάτω να μην έρχεστε σε άμεση επαφή

και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο, ό,τι και να είναι.

Πάντως, ούτε εγώ ξέρω τι υλικό είναι το memory foam.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...