Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ-ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ


Recommended Posts

Περίμενε Μπαμπουράκι σε "έχω"!:D ...

 

Εdit

 

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?p=2360011&highlight=%EB%E1%E4%E9#post2360011

 

τις ίδιες απορίες έχουμε!:D

 

Ω !

Ευχαριστώ τόσοοοοοοοοοοοοοο

:-)

 

Είσαι και εσύ άσχετη ?

να κάνουμε παρέα..

μια θα ρωτάει η μία .. μια η άλλη να μη μας πάρουν με τις βιολογικές ντομάτες..

χεχεχεχεχε

 

οπότε από αυτόν τον ζωμό κοτόπουλο το λίπος μπορώ να τσιγαρίσω ?

ζωικό λέει.. η κοτούλα ζωάκι είναι οπότε...

ε?

ε?

ε?

:lol::lol::lol::lol::lol:

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


  • Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Παρακαλώ!:D

 

Δεν έχω τσιγαρίσει ποτέ με λίπος ζωμού οπότε καλύτερα να μας πει κάποια άλλη αν το έχει κάνει;)

 

Μικρές είμαστε Julianna μου θα μάθουμε.. :-)

 

καλά σήμερα δεν έχω κάνει τίποτα στην δουλειά

από τα βιολογικά, στην gaps, κοιτάω συνταγές και τώρα κόλλησα με το άλλο θέμα

που μου έβαλες...

Link to comment
Share on other sites

Σοφία ευχαριστώ πολύ για τα tips :)

Το plantacare που βάζουμε στο σαμπουάν χρησιμοποιεις ως κρεμοσαπουνο, δεν κατάλαβα;

 

Μπαμπουρακι βάζω την αλόη πρώτα για ποικιλία, για να μην κανει μονοφαγια το δερμα :D Η αλόη απορροφάται αμέσως, οπότε ενα λεπτο αργότερα βάζω το λάδι καρύδας. Επίσης χρησιμοποιώ το λαδι καρύδας ως μασκα μαλλιών πριν το λούσιμο. Έχω καταργήσει πλεον τη μάσκα που έβαζα μετά.

 

Για το μαγείρεμα με ζωμό δεν κατέχω να σας πω, σορρυ. Προσωπικά μαγειρευω με ελαιόλαδο που ξέρω οτι δεν αντέχει σε αυτές τις θερμοκρασίες αλλά απο αλλά λάδια το προτιμώ. Το λάδι καρύδας δεν το μπορω στα παραδοσιακά, μόνο στα γλυκά ή αν κάνω ταϊλανδέζικο κοτόπουλο. Προσφάτως μια φίλη μου είπε για το φυστικελαιο ότι ενδείκνυται αλλά δεν το έχω δοκιμάσει ακόμη.

Ο πλούτος που ζητάει η φύση μας είναι ορισμένος και εύκολα αποκτιέται. Ο πλούτος, αντίθετα, που ζητάει η ματαιοδοξία μας εκτείνεται στο άπειρο - Επίκουρος

p7hgp3.png3NPP.png

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Λοιπόν πήγα από gaps να κατασκοπεύσω... χαχαχαχαχαχαχα

τελικά όμως με απορρόφησε το θέμα..

 

:-)

 

λοιπόν μέχρι να τελειώσει το 2012 θα έχω καταλάβει τι στο καλό είναι το κεφίρ..

το γκουγκλαρα αλλά ... θέλω χρόνο ακόμα μαζί του !!! :-)

 

Να σας βάλω μια συνταγή για ζωμό κοτόπουλου που με ενθουσίασε (και ναι για να σας προλάβω θα την κάνω ΚΑΙ εγώ...)

Αφήνουν τα κόκκαλα του κοτόπουλου να σιγοψήνονται για 8 ώρες και βγαίνει ένας πολύ υγιεινός ζωμός.

 

Making Nourishing Traditions Style Chicken Stock

Chicken stock is said to have many health benefits, including being full of calcium (I tried explaining this to the pediatrician a few months back… didnʼt go well. I sometimes forget that not everyone is as excited about real foods as I am) and other good things that are pulled out of the bones. Above is a post-broth chicken bone. After I cook a whole chicken and pull off the meat as our homemade organic lunchmeat, I put everything else back in the pot that I cooked the chicken in. In goes the skin, bones, gristle, doesnʼt it look nice? Then I add a tablespoon or so of apple cider vinegar and fill the pot to within a couple inches of the top with filtered water. I used to do all this in the crockpot, but I bought a nice big 8 quart stockpot a while ago and have been boiling the chicken/cooking the stock in there since. I usually leave the water that I boiled the chicken in to use for the stock.

Chicken stock Recipe:

Ingredients

Cooked chicken

2 tablespoons apple cider vinegar

Optional: 2 tablespoons thyme, 6 cloves garlic, 1 onion, 1 inch of ginger root, vegetable scraps such as the ends of onions and carrots, core of the cabbage, leaves from celery, etc

Directions:

Using your fingers, remove all the meat from the chicken. Reserve drippings, skin, and bones. Using a large stock pot, place bones, drippings, and skin in. Break large bones to allow the nutritious marrow to get into the stock. Fill pot Ύ full with filtered water and add the apple cider vinegar and any optional herbs and vegetables. Cook on medium-high until bubbling, then reduce heat to low and allow to simmer, covered, at least 8 hours. When done, allow to cool then pour stock through a strainer and transfer to mason jars to store in the fridge. To strain, I use a mesh strainer over a pitcher-style 4-cup measuring cup. This makes transferring the stock to the mason jars easier; I do one jar at a time, cleaning out the strainer as needed during the process. The fat will rise to the top of the jars in the fridge, which can be included in soups or used as a fat for cooking. Pick any more meat off the bones that you can after the chicken stock has been removed. Discard the remaining bones/skin in the pot.

See how easy it crumbles when I pinch it? Calcium was taken out of the bone and put into the broth for us to drink and use in soups.

See, this is easy.

 

Μπαμπουρακι μπορεις να μας βαλεις λινκ απο που βρηκες τη συνταγη?Ευχαριστω!!

9Gm6p2.png?qzCQ8hue
Link to comment
Share on other sites

Miriki βγαζεις το τζελ κατευθείαν απο το φύλλο, δες

Ο πλούτος που ζητάει η φύση μας είναι ορισμένος και εύκολα αποκτιέται. Ο πλούτος, αντίθετα, που ζητάει η ματαιοδοξία μας εκτείνεται στο άπειρο - Επίκουρος

p7hgp3.png3NPP.png

Link to comment
Share on other sites

Miriki βγαζεις το τζελ κατευθείαν απο το φύλλο, δες

 

ιιιχχ.. ψιλοαηδία ε ; γιατί όλα, η σχεδόν όλα τα ωφέλιμα θρεπτικά και υγιεινά πράγματα, πρέπει να είναι είτε άνοστα είτε αηδιαστικά :eek:...Αnyway, κατατοπιστικό το βιντεάκι.

Τωρα θυμήθηκα εναν γνωστό μου, που σκεφτόταν να σπείρει Αλόη στα χωράφια του εναλλακτικά του καπνού που είχε τότε, αυτό πολύ πολύ καιρό πριν, πριν ακόμη στην Ελλάδα μάθουμε τι εστί Αλόη.

----------------------

Link to comment
Share on other sites

Την αλόη (το φυτό) πώς το χρησιμοποιείτε;

 

Ανοίγεις το φύλλο, παίρνεις το τζελ, το χτυπάς στο μούλτι για 3 λεπτά

προσθέτεις λίγο λεμόνι και το βάζεις σε γυάλινο βαζάκι στο ψυγείο.

 

Πίνεις 1 κουταλιά της σούπας κάθε πρωί

αραιωμένη σε λίγο νερό.

 

Επίσης μπορείς να την βάλεις και στο πρόσωπό σου κάθε βράδυ

ως μάσκα.

Link to comment
Share on other sites

Βασικά πήγα από εκεί γιατί θέλω να μάθω κάτι, αν το γνωρίζει καμιά κοπελιά..

 

Με ελαιόλαδο δεν μαγειρεύουμε, δεν είναι και ότι καλύτερο και ας λένε οι γιαγιάδες.

 

Εκτός από το λάδι καρύδας με τι άλλο μπορούμε να αντικαταστήσουμε το λίπος στο μαγείρεμα ?

 

Στην συνταγή που σας έβαλα αναφέρει κάπου ότι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το λίπος από τον ζωμό αυτό. Να το χρησιμοποιήσουμε πως ? σαν λάδι ?

ας πούμε να τσιγαρίσουμε κάτι με αυτό ??

 

πολλά συγγνώμη αν ρωτάω βλακείες, που θα ρωτάω.. αλλά φανταστείτε.. αυτές είναι ας πούμε καινούργιες τακτικές :-) φανταστείτε μια γυναίκα που δεν γνωρίζει τα βασικά στο μαγείρεμα να προσπαθεί να κάνει τα πιο προχωρημένα...

 

Σας παρακαλώ λυπηθείτε με και βοηθήστε την αχρηστομαγειρούλα !!!

 

Σοβαρά τωρα!δεν κανει καλο το ελαιόλαδο που παει ο άντρας μου και το μαζεύει απο τα δεντράκια μας με τόσο κόπο?σοβαρα!?τα έπαιξα!

Στην χώρα μου φτιαχναμε πολλα πράγματα απο καρύδα!αλλα δυστυχως δεν μπορω να θυμάμαι,ήμουν 7 ετων!η μάνα μου ξέρει μια συνταγη για τα μαλλιά απο καρύδα ,έφτιαχνε μονη της λάδι και μετα το έβαζε στο μαλλί μου,θα τη ρωτήσω!

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Σοφία ευχαριστώ πολύ για τα tips :)

Το plantacare που βάζουμε στο σαμπουάν χρησιμοποιεις ως κρεμοσαπουνο, δεν κατάλαβα;

 

Μπαμπουρακι βάζω την αλόη πρώτα για ποικιλία, για να μην κανει μονοφαγια το δερμα :D Η αλόη απορροφάται αμέσως, οπότε ενα λεπτο αργότερα βάζω το λάδι καρύδας. Επίσης χρησιμοποιώ το λαδι καρύδας ως μασκα μαλλιών πριν το λούσιμο. Έχω καταργήσει πλεον τη μάσκα που έβαζα μετά.

 

Για το μαγείρεμα με ζωμό δεν κατέχω να σας πω, σορρυ. Προσωπικά μαγειρευω με ελαιόλαδο που ξέρω οτι δεν αντέχει σε αυτές τις θερμοκρασίες αλλά απο αλλά λάδια το προτιμώ. Το λάδι καρύδας δεν το μπορω στα παραδοσιακά, μόνο στα γλυκά ή αν κάνω ταϊλανδέζικο κοτόπουλο. Προσφάτως μια φίλη μου είπε για το φυστικελαιο ότι ενδείκνυται αλλά δεν το έχω δοκιμάσει ακόμη.

 

Μπαμπουρακι μπορεις να μας βαλεις λινκ απο που βρηκες τη συνταγη?Ευχαριστω!!

 

http://www.healthhomehappy.com/2012/11/easiest-chicken-stock-ever-beautiful-too.html

 

Εκεί μέσα έχει πολλές συνταγές που είναι για δίαιτα gaps αλλά δεν νομίζω να απαγορεύεται να τις φτιάξουμε και εμείς... :-)

 

βρε τι έπαθα με αυτά και με εκείνα στο τέλος ΘΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΩ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Link to comment
Share on other sites

Μπαμπουρακι βάζω την αλόη πρώτα για ποικιλία, για να μην κανει μονοφαγια το δερμα :D Η αλόη απορροφάται αμέσως, οπότε ενα λεπτο αργότερα βάζω το λάδι καρύδας. Επίσης χρησιμοποιώ το λαδι καρύδας ως μασκα μαλλιών πριν το λούσιμο. Έχω καταργήσει πλεον τη μάσκα που έβαζα μετά.

 

Στο τέλος στα σπίτια μας θα υπάρχει μόνο σόδα, αλόη, ξύδι και λάδι καρύδας όλα σε τεράστιες ποσότητες !! :-)

α και σαπουνάκια της Σοφίας ΣΙΓΟΥΡΑ !!! :-)

 

 

Σοβαρά τωρα!δεν κανει καλο το ελαιόλαδο που παει ο άντρας μου και το μαζεύει απο τα δεντράκια μας με τόσο κόπο?σοβαρα!?τα έπαιξα!

Στην χώρα μου φτιαχναμε πολλα πράγματα απο καρύδα!αλλα δυστυχως δεν μπορω να θυμάμαι,ήμουν 7 ετων!η μάνα μου ξέρει μια συνταγη για τα μαλλιά απο καρύδα ,έφτιαχνε μονη της λάδι και μετα το έβαζε στο μαλλί μου,θα τη ρωτήσω!

 

Δεν ξέρω να στο αναλύσω, πάντως το ελαιόλαδο δεν αντέχει στις θερμοκρασίες που μαγειρεύουμε, είναι εξαιρετική τροφή ωμό όμως !

Link to comment
Share on other sites

Για το μαγείρεμα με ζωμό δεν κατέχω να σας πω, σορρυ. Προσωπικά μαγειρευω με ελαιόλαδο που ξέρω οτι δεν αντέχει σε αυτές τις θερμοκρασίες αλλά απο αλλά λάδια το προτιμώ. Το λάδι καρύδας δεν το μπορω στα παραδοσιακά, μόνο στα γλυκά ή αν κάνω ταϊλανδέζικο κοτόπουλο. Προσφάτως μια φίλη μου είπε για το φυστικελαιο ότι ενδείκνυται αλλά δεν το έχω δοκιμάσει ακόμη.

 

Ούτε εγώ το αντέχω σε όλα τα φαγητά για αυτό ψάχνω εναλλακτικές λύσεις

 

Ευτυχώς ο μικρός το τρώει στα τηγανητά του πάντως.

 

Να ρωτήσω τις κοπέλες που το χρησιμοποιούν συνέχεια. Μόλις τηγανίσετε κάτι με λάδι καρύδας το πετάτε μετά ? ή το χρησιμοποιείται και άλλες φορές ?

εγώ το πετάω αλλά έλεγα μπας και γίνεται καμμιά οικονομία...

πως να φτουρήσει αυτό το γαλόνι που αγόρασα ?

σε φαγητό?

σε δέρμα?

σε νύχια?

σε λίγο θα μου πείτε ότι κάνει και για γυαλιστικό επίπλων...

:-)

Link to comment
Share on other sites

A κατάλαβα μπαμπουρακι!εγω στην κυριολεξία ομως τσιγαριζω με μια κουτάκια της σούπας λάδι και 3 κουταλι ες της σούπας νερο!μονο ετσι και παντα ετσι!και στο πιάτο μας ο καθένας προσθέτει οσο ώμο λάδι θελω κ το άλλο δεν βαζω αλάτι ο καθένας στο πιάτο του!

Αλλα βαζω μπαχαρικα απο τη μαδαγασκαρη μου τα φέρνει η ξαδερφη μου!

Εγω δεν μπορω να φάω τηγανολαδα!νομιζω πως θα κοιμηθώ και δεν θα ξυπνησω χαχαχαααααα..Μεχρι και στα μακαρονια λάδι ομω παντου!ακομα και στα λαδερα!

Link to comment
Share on other sites

Στο τέλος στα σπίτια μας θα υπάρχει μόνο σόδα, αλόη, ξύδι και λάδι καρύδας όλα σε τεράστιες ποσότητες !! :-)

 

α και σαπουνάκια της Σοφίας ΣΙΓΟΥΡΑ !!! :-)

 

 

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Στο τέλος στα σπίτια μας θα υπάρχει μόνο σόδα, αλόη, ξύδι και λάδι καρύδας όλα σε τεράστιες ποσότητες !! :-)

α και σαπουνάκια της Σοφίας ΣΙΓΟΥΡΑ !!! :-)

:-D:grin::-D και tea tree oil!:lol:

it's never too late to start all over again

 

Link to comment
Share on other sites

Με ελαιόλαδο δεν μαγειρεύουμε, δεν είναι και ότι καλύτερο και ας λένε οι γιαγιάδες.

 

Εκτός από το λάδι καρύδας με τι άλλο μπορούμε να αντικαταστήσουμε το λίπος στο μαγείρεμα ?

 

Στην συνταγή που σας έβαλα αναφέρει κάπου ότι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το λίπος από τον ζωμό αυτό. Να το χρησιμοποιήσουμε πως ? σαν λάδι ?

ας πούμε να τσιγαρίσουμε κάτι με αυτό ??

Oξειδώνεται το ελαιολαδο όταν θερμαίνεται. Επομένως γίνεται κακό λιπαρό ;) Αντιθετα όταν είναι ωμό είναι εξαιρετικά ωφέλιμο. Πρέπει όμως να είναι ιδανικά ψυχρής έκθλιψης.

 

Κι εγώ δεν το προτιμάω το λαδι καρύδας στην μαγειρική και δη στην ελληνική κουζίνα. Είναι υπέροχο όμως για γλυκά. Η κορη μου το τρώει και σκέτο! :shock:

 

Εγώ τσιγαρίζω με λαρδί, βούτυρο, λίπος από κοτόπουλο ή μοσχάρι. Πού το βρίσκω το λίπος? Όταν κάνω ζωμό και αυτός κρυώσει πάνω πάνω μαζευεται το λίπος που κρυώνει και σκληραίνει. Αυτό κάποιο το κραταω για να το πίνω με τον ζωμό και κάποιο το βαζω στην κατψυξη σε παγοκυψέλες και παίρνω μετά κυβάκια για το τσιγάρισμα.

Δοκιμάστε τηγανητά αυγά σε λαρδί και θα με θυμηθείτε!

 

Και πριν αναφωνήσετε "Ωιμε η χοληστερίνη θα μας καταπιεί!" να σας πω ότι τα προβλήματα στις αρτηρίες τα προκαλούν τα trans λιπαρα, η ζάχαρη και οι επεξεργασμές τροφές. Ψάξτε για american paradox + weston price και θα εκπλαγείτε για το τι είναι τελικά σωστό

Kt0tp2.png NaAfp3.png

 

 

Link to comment
Share on other sites

Να ρωτήσω τις κοπέλες που το χρησιμοποιούν συνέχεια. Μόλις τηγανίσετε κάτι με λάδι καρύδας το πετάτε μετά ? ή το χρησιμοποιείται και άλλες φορές ?

εγώ το πετάω αλλά έλεγα μπας και γίνεται καμμιά οικονομία...

πως να φτουρήσει αυτό το γαλόνι που αγόρασα ?

σε φαγητό?

σε δέρμα?

σε νύχια?

σε λίγο θα μου πείτε ότι κάνει και για γυαλιστικό επίπλων...

:-)

Σπάνια τηγανίζουμε σε λάδι καρύδας.

 

Πάει πολύ σε πατάτες από κολοξύθα γλυκιά στον φούρνο.

 

Επίσης στα γλυκά (βρες συνταγές για μαφινς στο θεμα μας με τις γκαπς συνταγές).

 

Σαπουνάκια

 

Ενυδάτωση μετά το ξύρισμα (αυτό βάζω στο σώμα μου)

 

αποσμητικό για τις μασχάλες.

 

Καπου είδα ότι το βάζουν και στο τσάι τους, αλλά δεν το έχω επιχειρήσει. Νομίζω ότι θα μου είναι πολύ μπλιαχ :?

 

Αυτά μου έρχονται τώρα...

 

Και πάλι σε βλέπω να σου φτάνει μέχρι του χρόνου :D

Kt0tp2.png NaAfp3.png

 

 

Link to comment
Share on other sites

καλημερα σε ολες,mommu,ευχαριστω πολυ και για τη συμβουλη κατα της μουχλας με λαδι τειοδεντρου!

πειτε μου κατι,αντι αλουμινοχαρτου,τι χρησιμοποιειτε για τα σνακς των παιδιων στο σχολειο?τα τυλιγω πρωτα σε χαρτοπετσετα για να μην ερχονται σε επαφη,αλλα με τα φρουτα δυσκολευομαι λιγακι,εχετε βρει καποιο κολπο?

Link to comment
Share on other sites

Θα το ρωτήσω

ας εκτεθώ....

τι είναι το λαρδί ?

γιατί όταν το ακούω σκέφτομαι τον λούκυ λουκ???????? :lol:

 

fairy's mom σε ευχαριστούμε πολύ οπότε μόλις φτιάξω τον ζωμό κοτόπουλου θα έχω και ζωικό λίπος για το τσιγάρισμα

 

αποσμητικό στις μασχάλες σκέτο ?

 

την gaps δεν νομίζω να την κάνω ποτέ αλλά όλα αυτά που μαθαίνω εκεί που φαίνονται πολύ ενδιαφέροντα

Link to comment
Share on other sites

Θα το ρωτήσω

ας εκτεθώ....

τι είναι το λαρδί ?

γιατί όταν το ακούω σκέφτομαι τον λούκυ λουκ???????? :lol:

 

fairy's mom σε ευχαριστούμε πολύ οπότε μόλις φτιάξω τον ζωμό κοτόπουλου θα έχω και ζωικό λίπος για το τσιγάρισμα

 

αποσμητικό στις μασχάλες σκέτο ?

 

την gaps δεν νομίζω να την κάνω ποτέ αλλά όλα αυτά που μαθαίνω εκεί που φαίνονται πολύ ενδιαφέροντα

 

Eιναι το λίπος από μερος συγκερκιμένο λίπους χοιρινού. Εχουμε δωσει συνταγή στο γκαπς και συνταγές.

Είδες πόσο λεπτός ήταν ο Λούκυ Λουκ αν και έτρωγε λαρδί?:lol:

 

Εχουμε δωσει πάλι συνταγή. Νομίζω σε αυτό το θέμα ή στο άλλο με την γκαπς. Εχει και σόδα μεσα. Αν δεν την βρεις πες μου να την ψάξω να στην γράψω παλι.

 

Δεν χρειάζεται να κάνει καποιος την γκαπς. Αν ακολουθεί όμως τα βασικά στοιχεία της δλδ επιστροφή στην παραδοσιακή διατροφή, η υγεία του είναι σίγουρο ότι θα πάρει την ανιούσα. ;)

Kt0tp2.png NaAfp3.png

 

 

Link to comment
Share on other sites

πειτε μου κατι,αντι αλουμινοχαρτου,τι χρησιμοποιειτε για τα σνακς των παιδιων στο σχολειο?τα τυλιγω πρωτα σε χαρτοπετσετα για να μην ερχονται σε επαφη,αλλα με τα φρουτα δυσκολευομαι λιγακι,εχετε βρει καποιο κολπο?

Ή υφασματινα βαμβακερά σακουλάκια που μπορείς να φτιάξεις και μόνη σου ή ταπερ από ανοξείδωτο ή αλουμινοχαρτο και αντικολλητικό χαρτί ασφαλή από το iherb.

Kt0tp2.png NaAfp3.png

 

 

Link to comment
Share on other sites

καλημερα σε ολες,mommu,ευχαριστω πολυ και για τη συμβουλη κατα της μουχλας με λαδι τειοδεντρου!

πειτε μου κατι,αντι αλουμινοχαρτου,τι χρησιμοποιειτε για τα σνακς των παιδιων στο σχολειο?τα τυλιγω πρωτα σε χαρτοπετσετα για να μην ερχονται σε επαφη,αλλα με τα φρουτα δυσκολευομαι λιγακι,εχετε βρει καποιο κολπο?

 

http://www.iherb.com/If-You-Care-Waxed-Paper-All-Natural-100-Soybean-Wax-75-sq-ft/26446

 

αυτό είναι χαρτί περιτυλίγματος

εγώ του βάζω εδώ το σάντουιτς και το στερεώνω με λαστιχάκι

Link to comment
Share on other sites

Eιναι το λίπος από μερος συγκερκιμένο λίπους χοιρινού. Εχουμε δωσει συνταγή στο γκαπς και συνταγές.

Είδες πόσο λεπτός ήταν ο Λούκυ Λουκ αν και έτρωγε λαρδί?:lol:

 

Εχουμε δωσει πάλι συνταγή. Νομίζω σε αυτό το θέμα ή στο άλλο με την γκαπς. Εχει και σόδα μεσα. Αν δεν την βρεις πες μου να την ψάξω να στην γράψω παλι.

 

Δεν χρειάζεται να κάνει καποιος την γκαπς. Αν ακολουθεί όμως τα βασικά στοιχεία της δλδ επιστροφή στην παραδοσιακή διατροφή' date=' η υγεία του είναι σίγουρο ότι θα πάρει την ανιούσα. ;)[/quote']

 

Κάτι ήξερε ο Λούκυ λουκ ;)

 

Αν την έχεις πρόχειρη βάλτη αλλιώς να μην σε ταλαιπωρώ έχω πάρει με την σειρά το θέμα της gaps μέχρι τα Χριστούγεννα 2014 θα το έχω τελειώσει !!!! :lol:

 

Αυτό σκέφτομαι και εγώ για την δίαιτα, σ' ευχαριστώ πολύ !!!!

Link to comment
Share on other sites

Ή υφασματινα βαμβακερά σακουλάκια που μπορείς να φτιάξεις και μόνη σου ή ταπερ από ανοξείδωτο ή αλουμινοχαρτο και αντικολλητικό χαρτί ασφαλή από το iherb.

 

http://www.littleacornstomightyoaks.co.uk/shop/Lunchbots/Uno

 

Τζιτζίκι είναι καταπληκτικά αυτά, μας τα είχε προτείνει η rosie από την αρχή του θέματος εδώ και όλες λίγο πολύ έχουμε ψωνίσει. Το υλικό τους ανοξείδωτο 18/8, το καλύτερο. Έχω ψωνίσει αρκετά, τα χρησιμοποιώ παντού, έχω αντικαταστήσει όλα τα πλαστικά, δεν παθαίνουν τίποτα και όχι δεν βγάζω κάτι που τα διαφημίζω !!! :-)

 

Υφασμάτινα σακουλάκια για να ψωνίσεις κάποια κοπέλα είχε ποστάρει και ήταν τόσο όμορφα..

αλλά δεν κατάφερα να ψωνίσω, δεν έβρισκα αυτά που ήθελα, δεν ερχόντουσαν Ελλάδα, δεν θυμάμαι...

Link to comment
Share on other sites

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...