Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ-ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ

Recommended Posts

Αναζητώντας φυσικές μεθόδους για την (μελλοντική )καταπράυνση των πόνων στα δοντάκια την μικρής μας, βρήκα πως πολλές μητέρες εμπιστεύονται τα κολιέ από κεχριμπάρι.

http://www.gabi.gr/store/Product/ProductInfo.aspx?id=45

http://www.jenny.gr/2012/06/kehribari-kata-tou-brefikou-ponodontou/

Αν και προς το παρόν δεν έχουμε τους πόνους, μόνο λίγο περισσότερη γκρίνια και λίγο ανορεξία και αγκαλίτσες πολλές.

Το έχει δοκιμάσει στο παιδάκι της κάποια κοπέλα;

Επίσης, θυμάστε που έψαχνα πάρκο για παιχνίδι και δραστηριότητες ;, ε λοιπόν επικοινώνησα με το Αγγλικό Amazon για το υψηλό κόστος αποστολής και παρόλο που αναφέρεται ως free Super Saver Delivery για Ελλάδα, μου απάντησαν πως λόγο μεγάλου όγκου συσκευασίας μόνο με Priority Express μπορεί να αποσταλεί, και το κόστος είναι μεγάλο, απο 110 Ευρώ, πάει στα 195 Ευρώ, ευχαριστώ δεν θα πάρω:rolleyes:.. Θα δω και στο site που μου έδωσε η Pasxalitsa...

This item doesn't qualify for FREE Super Saver Delivery because it is outside the size restrictions for International Deliveries

----------------------

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

παρε ενα τηλεφωνο σε αυτό το κατάστημα βιολογικών http://www.amvrosia.gr/ στο φέρνουν με παραγγελία

αλλιως μπορείς να το αγοράσεις κατευθείαν απο εδω http://www.keimling.eu/.cms/Soyabella_soymilk_maker/36-7-149

βασικά με τα μεταφορικά θα σου βγει η ίδια τιμή (ίσως και καλύτερα απο το κατ.βιολογικων γιατί μου είχαν πει πως αν έχουν πολλές παραγγελίες καταφερνουν και τους κατεβάζουν λίγο την τιμή)

υπαρχει και εδω http://www.ukjuicers.com/soyabella αλλά είναι out of stock τώρα

Για πείτε γιατί και εγώ ψάχνομαι με το να αρχίσω να φτιάχνω σπιτικό αμυγδαλόγαλο. Μπλέντερ διαθέτω, αποχυμωτή επίσης, όπως και καφεκόπτη. Αν δεν θέλω να διαθέσω επιπλέον χρήματα για την ειδική συσκευή, ποια είναι η καλύτερη λύση απο τα παραπάνω που παρέθεσα, μακάρι να πείτε κάτι θετικό για τον αποχυμωτή, γιατί δεν θέλω να μπλέκω με τουλπάνια και στραγγίσματα :mrgreen:

παλια έβαζα τόνους λεμονιου και χαμομηλιού και όντως έκαναν κάποια "δουλειά" αλλά πρέπει να το κάνεις καθημερινα, τότε ήμουν πιτσιρίκα και είχα χρόνο, τώρα με τίποτα:lol:

Και έβγαινες στον ήλιο μετά; Τώρα θυμήθηκα πως το εφάρμοζαν κάτι ξαδέλφες μου αυτό.

εμενα μου έστειλαν για 10% έκπτωση όχι για 10 $

για ξανατσέκαρετο αλλιώς θα τους βρίσω:lol:

Να τους βρίσεις όπως και αν έχει,:lol: κάτι μου λέει όμως πως πρέπει να έχεις δίκιο, δεν μπορώ να το τσεκάρω γιατί έσβησα το mail, δεν πήγε στον κάδο, αλλά το δέχτηκα ως spam οπότε, θα μείνει για πάντα ένα μυστήριο:cool:

----------------------

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Το παστίτσιο μου αρέσει να το τρώω πάντως.... που μένεις είπαμε ???? :-)

Όσο για τα soap nuts το φυτό είναι πολύ γλυκούλι αλλά βεβαίως η ένστασή μου ήταν για τον χώρο που δεν υπάρχει !!! άλλο η εξοχή :-)

αν καταλήξω στο εξοχικό θα το ξανασκεφτώ !!! :lol:

για το καλαμπόκι ευχαριστώ για τον κόπο σου και βασικά με έπεισες, δεν παίρνω !!

Βγάζετε τα παπούτσια στο σπίτι και σφουγγαρίζεις κάθε μέρα και πλένεις τα παιχνίδια του παιδιού αν πέσουν κάτω? και νομίζεις ότι είσαι υπερβολική ? άντε βρε... ΣΩΠΑΑΑΑΑΑΑΑ :lol: :lol:

Αν και εγώ σφουγγαρίζω κάθε μέρα αλλά μόνο στο χώλ ..... ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ πάντα (για να μην ξεχνιόμαστε στα τέσσερα !!!!!!!!!!!!!) :-)

Εγώ λέω την συνάντηση που κανονίζετε για τον Δεκέμβρη να την κάνουμε σπίτι μου, και παστίτσιο θα φτιάξω και απο όλα, τι είναι η Θεσσαλονίκη βρε, ένα (πακέτο) τσιγάρο δρόμος, ωχ συγνώμη, απλη παρομοίωση , μη σου μπαίνουν τίποτις ιδέες!:lol:

καλά αν όντως έχεις εξοχικό, με καποιες σχετικές προδιαγραφές, χώρος σε κήπο, επισκέψεις σχετικά συχνές απο εσένα οι συγγενείς κλπ ψάξτο!

Είδες τι έχω βάλει εγώ στο μπαλκόνι μας,το οποίο είναι αρκετά άνετο αλλά οχι και τεράστιο.:wink:

Για την χέννα δεν γνωρίζω, αφού ούτε απο αυτήν έχω χρησιμοποιήσει!

----------------------

Σφουγγαρίζω με νερό και ξύδι μόνο!

Οση απολύμανση κάνει το ξυδάκι φτάνει!

Μην τρελαίνεσαι!!! ;)

Βρε και με σκέτο φρέσκο δροσερό νεράκι καμιά φορά, αν μιλάμε για καθημερινό καθάρισμα φυσικά:wink:

Φτιάξε με και άλλο. φτιάξε με και άλλο!!!!!!:lol: :lol:

Να σε φτιάξω βρε κοπελιά, γιατί ως γνωστόν χατήρια δεν χαλάμε:lol: αλλά να τώρα με άγχωσες, για να σκεφτώ...(think..think..entatik...) Άμα σου πω πως έχω σκοπό να φυτέψω και μια Melaleuca alternifolia

παραδίπλα, τι θα πεις;;;;;

Ηδη φύτεψα αλόες στην αυλή μας ξεριζώνοντας

κάτι καλωπιστικά....

Θα τα ξεριζώσω όλα μου φαίνεται

να το γυρίσω στην γεωπονική!!! :lol:

Α αυτά τα λένε, τι τα λένε τα βροντοφωνάζουν καλύτερα, χίλια μπράβο, μόνο αυτό έχω να πω!

Και εγώ που κόντεψα να σας παρεξηγήσω, πως δεν την κατέχετε διόλου την κηπουρογεωπονική!:lol::cool:

:arrow:υ.γ.Και αν τα παρτέρια δεν επαρκούν, υπάρχουν και οι ταράτσες ε!:P

----------------------

:lol::lol::lol::lol::lol::lol: είσαι τρελή

Λοιπόν για το μανουκόμελο το διάβασα κι εγώ αλλά είναι πολύ ακριβό, το λυπάμαι να το βάζω στη μούρη μου

Εχω βρει πολλές συνταγές για μάσκα με μέλι θα σου βάλω κάποια λινκς

Δεν έχω κάνει κάποια αλλά αν το πρόσωπό σου είναι ερεθισμένο :wink: το πρόσωπο νταξ, προτίμησε κάποια μάσκα με βρώμη γιατί η βρώμη έχει καταπραυντικές ιδιότητες

Βέβαια αναφέρουν απλά μέλι, εσύ βάλε μανούκα

Για μάσκα ομορφιάς, δοκιμάστε οπως και δήποτε βρώμη μαζί με λίγο μέλι, το έκανα παλαιότερα, είναι απίστευτο πόσο πολύ "τραβάει" τις κοκκινίλες απο το ερεθισμένο δέρμα.

http://www.beautyme.gr/prosopo/item/6-%CF%87%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%AF%CE%B7%CF%84%CE%B7-%CE%B5%CE%BD%CF%85%CE%B4%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%BF%CE%BE%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CF%89%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BC%CE%AC%CF%83%CE%BA%CE%B1-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%8E%CF%80%CE%BF%CF%85.html

http://beautilicious.pblogs.gr/2011/10/maska-proswpoy-me-brwmh.html

http://www.enter2life.gr/wp/1016-maska-prosopou-me-nifades-vromis-gia-enydatosi-kai-vathy-katharismo.html

----------------------

Διαφημίσεις

καλημερα κοπελες!

θα ηθελα τη συμβουλη σας για κατι ,το ταβανι πανω απο τη μπανιερα μου εχει γεμισει μουχλα,προσπαθησε χθες η μητερα μου να το καθαρισει με χλωρινη,αλλα σαν να μαυρισε περισσοτερο,η μπορει να ειναι ιδεα μου..

αν παραγγειλω teatree oil,λετε να καθαρισει?

Γνώριμη ιστορία. Πρώτον θα σιγουρευτείς πως δεν υπάρχει κάποια διαρροή σωληνώσεων, πως δεν υπάρχει κάποιο λούκι υδρορροής για παράδειγμα, που καταλήγει εκεί, αν υπάρχει άλλο σπίτι η πολυκατοικία που συγγενεύει με το δικό σας μπορεί να ευθύνεται για την δημιουργία του προβλήματος και ούτω καθεξής…

Τα μπάνια είναι μικροί χώροι, που εύκολα δημιουργούνται σε αυτά συσσωρεύσεις υδρατμών, αν δεν αερίζονται επαρκώς τότε καταλήγουμε να έχουμε μούχλα.

Παλαιότερα θα σου έλεγα και εγώ πως η χλωρίνη καθαρίζει ικανοποιητικά την μούχλα, τώρα πια δεν θα την σύστηνα , καλύτερα να την αποφύγεις και να δοκιμάσεις αυτό που σου λένε και οι άλλες κοπέλες, TTO.

Σου βρήκα και μια συνταγή

Για το μπάνιο

Καθαριστικό κατά της εμφάνισης μούχλας και μυκήτων Χρησιμοποιήστε αυτό το καθαριστικό για τα εξαρτήματα του ντους και τις κουρτίνες, τα σημεία ανάμεσα στις γυάλινες συρταρωτές πόρτες και άλλες υγρές περιοχές.

2 φλιτζάνια νερό

8-10 σταγόνες εκχύλισμα σπόρων εσπεριδοειδών

2 κουτ. Γλυκού αιθέριο έλαιο τεϊόδεντρου

4 σταγόνες αιθέριο έλαιο άρκευθου

Αναμείξτε όλα τα υλικά σε ένα μπουκάλι με ψεκαστήρα. Ψεκάστε τις περιοχές και τις επιφάνειες καλά, αλλά μην τις ξεπλένετε. Σημείωση: Αν σε μια περιοχή έχουν ήδη συσσωρευτεί μούχλα ή μύκητες, αφήστε το σπρέι να “μείνει” εκεί για μερικές ώρες. Σκουπίστε με ένα απαλό πανί, στη συνέχεια ψεκάστε ξανά και αφήστε να στεγνώσει χωρίς να ξεπλύνετε.

Μόνο που πρώτη φορά συναντώ τον άρκευθο, αν είναι δύσκολο να το βρεις, μπορείς και να το παραλείψεις ίσως. Καλή επιτυχία:)

----------------------

Να σε φτιάξω βρε κοπελιά, γιατί ως γνωστόν χατήρια δεν χαλάμε:lol: αλλά να τώρα με άγχωσες, για να σκεφτώ...(think..think..entatik...) Άμα σου πω πως έχω σκοπό να φυτέψω και μια Melaleuca alternifolia

παραδίπλα, τι θα πεις;;;;

:shock: :shock:

Με έφτιαξες!!!!!

Α αυτά τα λένε, τι τα λένε τα βροντοφωνάζουν καλύτερα, χίλια μπράβο, μόνο αυτό έχω να πω!

Και εγώ που κόντεψα να σας παρεξηγήσω, πως δεν την κατέχετε διόλου την κηπουρογεωπονική!:lol::cool:

:arrow:υ.γ.Και αν τα παρτέρια δεν επαρκούν, υπάρχουν και οι ταράτσες ε!:P

Μωρέ την κατέχω την κηπουρική!!!

Τον καθημερινό χρόνο να τα περιποιούμαι δεν κατέχω.

ΥΓ:Εχω και οικολογικές λύσεις για τα φυτά σου εαν ενδιαφέρεσαι

Πρωτη φορα εβαλα μαγια απο γιαουρτι εμποριου και εκτοτε βαζω το δικο μου.

Vera εμπορίου όποιο να 'ναι μπορείς να χρησιμοποιήσεις?

\

Να τους βρίσεις όπως και αν έχει,:lol: κάτι μου λέει όμως πως πρέπει να έχεις δίκιο, δεν μπορώ να το τσεκάρω γιατί έσβησα το mail, δεν πήγε στον κάδο, αλλά το δέχτηκα ως spam οπότε, θα μείνει για πάντα ένα μυστήριο:cool:

10% είναι όχι 10$ λύθηκε το μυστήριο! :-D

(Κι εμένα μου τα έστειλαν αυτά τα μαιλ όπως καταλάβατε...)

Vera εμπορίου όποιο να 'ναι μπορείς να χρησιμοποιήσεις?

Ναι ενα καλο βιολογικο. Εγω πηρα της εβολ στο πηλινο προβειο.

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

Να σε φτιάξω βρε κοπελιά, γιατί ως γνωστόν χατήρια δεν χαλάμε:lol: αλλά να τώρα με άγχωσες, για να σκεφτώ...

Να σας "φτιάξω" κι εγώ με τις.....δημιουργίες μου??

Για δείτε τα σαπουνάκια μου:

Εφτιαξα πολλά για να κάνω δώρα σε φίλους

τώρα στις γιορτές.

Τι έχουν να ζηλέψουν

απο αυτά των μαγαζιών??

Tύφλα να χει ο Παπουτσάνης!!! :lol: :lol: :lol:

Μπαμπουράκι, look!!! :cool:

(θα σε κάνω νοικοκυρά εγώ, που θα πάει!!)

Διαφημίσεις

Καταπληκτικα!!!! Μπραβο σου! Καλουπια που βρηκες?

Πρεπει να μας κανεις σεμιναριο μια μερα! Ζηλεψα!!

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Τα καλούπια κάποια είναι ζαχαροπλστικής (απο σιλικόνη)

και κάποια είναι κομμένα στο χέρι απο εμένα (τα τετράγωνα)

Δεν ξέρεις πόσο έχω πορωθεί!

Πόσο ευχαριστιέμαι όταν τα φτιάχνω!!

Και ιδίως όταν κάνω μπάνιο τα παιδιά με αυτά

που είμαι 100% σίγουρη οτι είναι πραγματικά αγνά.

Τα καλούπια κάποια είναι ζαχαροπλστικής (απο σιλικόνη)

και κάποια είναι κομμένα στο χέρι απο εμένα (τα τετράγωνα)

Δεν ξέρεις πόσο έχω πορωθεί!

Πόσο ευχαριστιέμαι όταν τα φτιάχνω!!

Και ιδίως όταν κάνω μπάνιο τα παιδιά με αυτά

που είμαι 100% σίγουρη οτι είναι πραγματικά αγνά.

Ειχα συνεργαστει καποτε με μια εταιρεια που εκανε και πωλουσε τετοια προιοντα και ηταν πραγματι τρελα (fresh line). Το αγαπημενο μου htan το σαπουνι απο γαλα. Ηθελες να το φας!!! Επισης εβαζαν κομματια απο φρουτα (λεμονια και πορτοκαλια μεσα) Ειχαν και εκεινες τις μπαλες για το μπανιο.

Διαφημίσεις

σοφι τα είδα πριν λίγο όταν έβαλε την ανάρτηση η vera στην ομάδα στο fb

και λέω λες να είναι η δικιά μας η σοφία??? είδα αλόες και τα σχετικά χαχαχαχα

και ήρθα απο εδω για τσεκάρισμα!!

τέλειααααα όλα!!! μπράβο!! θα σου παραγγείλω σαπουνάκια αμεσα!!

gNrhp2.png

:shock::shock:

Με έφτιαξες!!!!!

Και έχει και άλλο!!! Παρακαλώ, όσοι δεν αντέχουν στις μεγάλες συγκινήσεις να απομακρυνθούν διακριτικά και ησύχως:cool:

Λοιπόν, θα φτιάχνουμε τα δικά μας αιθέρια έλαια και ΤΤΟ!!!

Did you say

Essential Oil?

Μωρέ την κατέχω την κηπουρική!!!

Τον καθημερινό χρόνο να τα περιποιούμαι δεν κατέχω.

ΥΓ:Εχω και οικολογικές λύσεις για τα φυτά σου εαν ενδιαφέρεσαι

Ποιος είπε πως θέλουν καθημερινή φροντίδα;ΟΧΙ, ειδικά με το αυτόματο έχω σωθεί στην κυριολεξία!

Φυσικά και με ενδιαφέρει, και πολύ μάλιστα!:)

----------------------

Ειχα συνεργαστει καποτε με μια εταιρεια που εκανε και πωλουσε τετοια προιοντα και ηταν πραγματι τρελα (fresh line). Το αγαπημενο μου htan το σαπουνι απο γαλα. Ηθελες να το φας!!! Επισης εβαζαν κομματια απο φρουτα (λεμονια και πορτοκαλια μεσα) Ειχαν και εκεινες τις μπαλες για το μπανιο.

Tα Fresh Line τα είχαμε τσεκάρει ένα φεγγάρι εδώ...

ήταν τίγκα στα χρώματα.

Το σκέφτηκα κι εγώ να βάλω μέσα κομμάτια φρούτα!

Σε αυτά που έχω φτιάξει τώρα έχω βάλει

σε κάποια καλέντουλα

σε άλλα αποξηραμένη λεβάντα

και σε άλλα άνθη χαμομηλιού.

Να σας "φτιάξω" κι εγώ με τις.....δημιουργίες μου??

Για δείτε τα σαπουνάκια μου:

Εφτιαξα πολλά για να κάνω δώρα σε φίλους

τώρα στις γιορτές.

Τι έχουν να ζηλέψουν

απο αυτά των μαγαζιών??

Tύφλα να χει ο Παπουτσάνης!!! :lol: :lol: :lol:

Μπαμπουράκι, look!!! :cool:

(θα σε κάνω νοικοκυρά εγώ, που θα πάει!!)

Είναι υπέροχα Σόφι!!! και το βασικότερο είμαστε σίγουροι πως είναι φυσικά 100% , πραγματικά τέλειο δώρο για όσους αγαπάς, μπράβο σου !!!:-D

edit: Και πόσο έξυπνη η επωνυμία, Η Σοφία της φύσης, προσκυνώ!

----------------------

Και έχει και άλλο!!! Παρακαλώ' date=' όσοι δεν αντέχουν στις μεγάλες συγκινήσεις να απομακρυνθούν διακριτικά και ησύχως:cool:

Λοιπόν, θα φτιάχνουμε τα δικά μας αιθέρια έλαια και ΤΤΟ!!!

Did you say

Essential Oil?

ΟΥΑΟΥ!!

Ποιος είπε πως θέλουν καθημερινή φροντίδα;ΟΧΙ, ειδικά με το αυτόματο έχω σωθεί στην κυριολεξία!

Φυσικά και με ενδιαφέρει, και πολύ μάλιστα!:)

Για τα σκουλήκια στην γλάστρα: πασπαλίζεις σκόνη μουστάρδας στο χώμα και ποτίζεις.

Για τα έντομα στα φύλλα: ψεκάζεις με αιθ.έλαιο τσουκνίδας,ή με εκχύλισμα κόκκινης πιπεριάς, ή με διαλυμένο πράσινο σαπούνι

Για τα σκουλήκια στην γλάστρα: πασπαλίζεις σκόνη μουστάρδας στο χώμα και ποτίζεις.

Για τα έντομα στα φύλλα: ψεκάζεις με αιθ.έλαιο τσουκνίδας,ή με εκχύλισμα κόκκινης πιπεριάς, ή με διαλυμένο πράσινο σαπούνι

Αχ να μην σε γνωρίζω απο πιο πριν, πριν μου φάνε τα σκουλήκια την ορτανσία μου που είχα πάρει και την κουβαλούσα απο τα Χάνια του Πηλίου.

Αυτό με την σκόνη μουστάρδας το κάνω προληπτικά και ισχύει για όλα τα φυτά; Θα το κάνω αύριο κιόλας, έχω σε σκόνη μια της Colman's ,ελπίζω να ΜΗΝ την προτιμούν τα σκουλήκια χαχα!

----------------------

Αποκλείεται να μην ζηλέψετε τον κήπο της τύπισσας, που παρεμπιπτόντως μιλάει πολύ!:lol: Μ' αρεσει επίσης, σε εκείνο το σημείο που κάνει σύγκριση τιμής των αιθέριων έλαιων της NOW με το δικό της.

Εδώ περνάμε σε άλλο επίπεδο, αφού χρησιμοποιείται και διυλιστής, αυτό για αργότερα μάλλον

http://www.youtube.com/watch?v=-Ja-_1Gy7vo&feature=related

Υπάρχουν άπειρα βιντεάκια και οδηγίες για να φτιάξουμε τα δικά μας αιθέρια έλαια, και τα περισσότερα είναι πολύ απλά!!:-D

----------------------

Είσαι καταπληκτική! Μπράβο χρυσοχέρα!

Εντιτ: Σοφάκι για σένα λέω φυσικά και τα τέλεια σαπουνάκια σου! Αντε και με ολοκληρωμένη σειρά για όλη την οικογένεια! :D

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Tα Fresh Line τα είχαμε τσεκάρει ένα φεγγάρι εδώ...

ήταν τίγκα στα χρώματα.

Το σκέφτηκα κι εγώ να βάλω μέσα κομμάτια φρούτα!!

Σε αυτά που έχω φτιάξει τώρα έχω βάλει

σε κάποια καλέντουλα

σε άλλα άνθη και κλωναράκια λεβάντας

και σε άλλα λουλουδάκια χαμομηλιού.

Ποτε τα τσεκαρατε? Αλλοι τα εφτιαχναν οταν πρωτοξεκινησαν κι α΄λλοι τωρα. Οι πρωτοι τα προσεχαν.....μετα χαλασαν.

10% είναι όχι 10$ λύθηκε το μυστήριο! :-D

(Κι εμένα μου τα έστειλαν αυτά τα μαιλ όπως καταλάβατε...)

Βάλτε και λίγο μυστήριο στην ζωή σας επιτέλους, τόσοι όσοι έχουν γοητευθεί απο την ...κρυπτοζωολογία για παράδειγμα κάτι παραπάνω θα ξέρουν!

:arrow:υ.γ. Φυσικά αστειευομαι, μόλις έκανα παραγγελίες με 10% έκπτωση, αλλά λόγω εορτών, θα προωθηθούν απο 26 του μήνα και μετά!

----------------------

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...