Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ-ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ

Recommended Posts

http://www.iherb.com/Rapunzel-Organic-Corn-Starch-8-oz-227-g/30371

μπορεί να μου πει κάποιος αν καταλαβαίνει τι καλαμπόκι είναι αυτό ?

άψητο για να φτιάξουμε ποπ κορν?

ή βρασμένο σε κονσέρβα ?

εγώ θέλω το δεύτερο υπάρχει κάποιος ειδικός τρόπος που ονομάζεται ?

Είναι το κλασικό corn flour σε σκόνη, για να μπορείς να δέσεις σούπες και σάλτσες, νοικοκυρούλα μου:lol:!

Organic canned corn, αν βρω κάτι θα σου πω, αν και δεν ξέρω πόσο καλή επιλογή θεωρείται

http://www.30bananasaday.com/forum/topics/organic-canned-corn

edit: Την επόμενη φορά που θα φτιάξω παστίτσιο, όπως σήμερις, θα έχουμε ανοικτή τηλεδιάσκεψη Μπαμπουρίδιον,και θα δείς πόσο απλό είναι!:)

----------------------

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

:lol::lol:

mommu μου ήρθαν κι εμενα αυτά emails χθες :lol:!!

lolalu δεν φτιάχνει χυμους, μόνο "γάλα" ξηρών καρπών, βρώμης κτλ και σούπες.

Α ωραία!και που μπορω να το βρω?ευχαριστω!:confused

Natural Hair Dye Methods – How to Dye Your Hair All Naturally

http://www.healthextremist.com/natural-hair-dye-methods-how-to-dye-your-hair-all-naturally/

p.s. Δεν έχω δοκιμάσει καμία μέθοδο βαψίματος μαλλιών απο τις παραπάνω,τουλάχιστον οχι ακόμη, όποια το κάνει να μας πει εντυπώσεις!:P

amande, και εσύ "ευνοημένη" απο το Iherbi?:lol: Τελικά 10 $ έκπτωση έχω, αφού έλαβα και το δεύτερο mail που αναφέρει η Vera!

Είδες Soevan, τα μεγάλα (οινο)πνεύματα συναντούνται, τσικουδιά εσύ, τσίπουρο εγώ , ποια είναι αυτή η Κρητικιά βρε παιδιά;;;;

----------------------

Α ωραία!και που μπορω να το βρω?ευχαριστω!:confused

παρε ενα τηλεφωνο σε αυτό το κατάστημα βιολογικών http://www.amvrosia.gr/ στο φέρνουν με παραγγελία

αλλιως μπορείς να το αγοράσεις κατευθείαν απο εδω http://www.keimling.eu/.cms/Soyabella_soymilk_maker/36-7-149

βασικά με τα μεταφορικά θα σου βγει η ίδια τιμή (ίσως και καλύτερα απο το κατ.βιολογικων γιατί μου είχαν πει πως αν έχουν πολλές παραγγελίες καταφερνουν και τους κατεβάζουν λίγο την τιμή)

υπαρχει και εδω http://www.ukjuicers.com/soyabella αλλά είναι out of stock τώρα

http://www.healthextremist.com/natural-hair-dye-methods-how-to-dye-your-hair-all-naturally/

p.s. Δεν έχω δοκιμάσει καμία μέθοδο βαψίματος μαλλιών απο τις παραπάνω' date='τουλάχιστον οχι ακόμη, όποια το κάνει να μας πει εντυπώσεις!:P[/quote']

παλια έβαζα τόνους λεμονιου και χαμομηλιού και όντως έκαναν κάποια "δουλειά" αλλά πρέπει να το κάνεις καθημερινα, τότε ήμουν πιτσιρίκα και είχα χρόνο, τώρα με τίποτα:lol:

amande' date=' και εσύ "ευνοημένη" απο το Iherbi?:lol: Τελικά 10 $ έκπτωση έχω, αφού έλαβα και το δεύτερο mail που αναφέρει η Vera!

[/quote']

εμενα μου έστειλαν για 10% έκπτωση όχι για 10 $

για ξανατσέκαρετο αλλιώς θα τους βρίσω:lol:

gNrhp2.png

Είναι το κλασικό corn flour σε σκόνη' date=' για να μπορείς να δέσεις σούπες και σάλτσες, νοικοκυρούλα μου:lol:!

Organic canned corn, αν βρω κάτι θα σου πω, αν και δεν ξέρω πόσο καλή επιλογή θεωρείται

http://www.30bananasaday.com/forum/topics/organic-canned-corn

edit: Την επόμενη φορά που θα φτιάξω παστίτσιο, όπως σήμερις, θα έχουμε ανοικτή τηλεδιάσκεψη Μπαμπουρίδιον,και θα δείς πόσο απλό είναι!:)[/quote']

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Το παστίτσιο μου αρέσει να το τρώω πάντως.... που μένεις είπαμε ???? :-)

Όσο για τα soap nuts το φυτό είναι πολύ γλυκούλι αλλά βεβαίως η ένστασή μου ήταν για τον χώρο που δεν υπάρχει !!! άλλο η εξοχή :-)

αν καταλήξω στο εξοχικό θα το ξανασκεφτώ !!! :lol:

για το καλαμπόκι ευχαριστώ για τον κόπο σου και βασικά με έπεισες, δεν παίρνω !!

Βγάζετε τα παπούτσια στο σπίτι και σφουγγαρίζεις κάθε μέρα και πλένεις τα παιχνίδια του παιδιού αν πέσουν κάτω? και νομίζεις ότι είσαι υπερβολική ? άντε βρε... ΣΩΠΑΑΑΑΑΑΑΑ :lol: :lol:

Αν και εγώ σφουγγαρίζω κάθε μέρα αλλά μόνο στο χώλ ..... ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ πάντα (για να μην ξεχνιόμαστε στα τέσσερα !!!!!!!!!!!!!) :-)

Διαφημίσεις

Δεν νομίζω αυτοί οι μέθοδοι να καλύπτουν άσπρες τρίχες...

την χέννα δεν την αναφέρει..

δεν είναι η πιο γνωστή και φυσική μέθοδος ?

καλημερα κοπελες!

θα ηθελα τη συμβουλη σας για κατι ,το ταβανι πανω απο τη μπανιερα μου εχει γεμισει μουχλα,προσπαθησε χθες η μητερα μου να το καθαρισει με χλωρινη,αλλα σαν να μαυρισε περισσοτερο,η μπορει να ειναι ιδεα μου..

αν παραγγειλω teatree oil,λετε να καθαρισει?

Καλημέρα,

Ψάχνω έναν τρόπο να αρωματίζω κάπως τα ρούχα τώρα που δεν χρησιμοποιώ μαλακτικό.

Σκέφτηκα να ρίχνω λίγες σταγόνες αιθέριου ελαίου στο νερό του σίδερου για να βγάζει λίγο άρωμα όταν σιδερώνω.

Έχετε δοκιμάσει κάτι ανάλογο; Έχει αποτέλεσμα;

Ευχαριστώ!

Β.Α.Γ.Γ.2009

Με εκπλήσσετε! Δηλαδή μόνο αν πατάμε με τα παπούτσια δικαιολογείται το καθημερινό σφουγγάρισμα;;

Όπως και αν έχει' date=' με κάνατε να συνειδητοποιήσω πως είμαι κομματάκι υπερβολική με τα παιχνίδια που πέφτουν κάτω, αφού όντως δεν μπαίνουμε με τα παπούτσια στο σπίτι, και υπάρχουν πάντα οι παντοφλίτσες που μας υποδέχονται στην είσοδο , αν και ήταν λίγο δύσκολο στην αρχή για τον σύζυγο να προσαρμοστεί σε αυτό.[/quote']

Σφουγγαρίζω με νερό και ξύδι μόνο!

Οση απολύμανση κάνει το ξυδάκι φτάνει!

Μην τρελαίνεσαι!!! ;)

Για την οικιακή καλλιέργεια των soap nuts θα εκπλαγείτε αν το ψάξετε λιγάκι παραπάνω, όχι πως εγώ το έχω ψάξει ενδελεχώς φυσικά.

Απο την στιγμή που αναζητούμε την αυτονομία μας χωρίς μεσάζοντες, και δίχως να κάνουμε ακόμη πιο πλούσιους τους κολοσσούς όπου εμπορεύονται τα καθαριστικά για παράδειγμα , και δίχως επίσης να ξοδεύουμε μια μικρή περιουσία μακροπρόθεσμα σε αυτά, θεωρώ πως αξίζει να το κοιτάξουμε.

................................................................................................

Στο πατρικό μου το οποίο είναι μονοκατοικία με κήπο, και έχω αναφερθεί και παλαιότερα σε αυτό, είχαμε μια καρυδιά, ροδακινιά, δαμασκηνιά και κυδωνιά, όλα δίνανε καρπούς, και το σπίτι θεωρείται αστικό, αν κατοικούσαμε εκεί, χωρίς δεύτερη σκέψη θα έβαζα καρπούς πλυσίματος, τώρα αν έβρισκε και τις κατάλληλες συνθήκες για να μεγαλώσει το δέντρο, άγνωστο.

Όπως και αν έχει, την Άνοιξη πήρα την απόφαση να σπείρω soap nuts σε γλάστρα, μια δοκιμή θα μας πείσει

Ναι είναι ένα tiny soap tree, είδατε city girls πως ξεκινάνε απο πολύ μικρά:lol::lol:

http://bp2.blogger.com/_ez6b0wVkd6s/RrnzvIhH82I/AAAAAAAAALE/DgyeRkMjH0o/s1600-h/SoapNut3Weeks.jpg

http://exeterra.blogspot.gr/2007/08/how-to-grow-soap-nut-trees.html

Φτιάξε με και άλλο. φτιάξε με και άλλο!!!!!! :lol: :lol:

Ηδη φύτεψα αλόες στην αυλή μας ξεριζώνοντας

κάτι καλωπιστικά....

Θα τα ξριζώσω όλα μου φαίνεται

να το γυρίσω στην γεωπονική!!! :lol:

καλημερα κοπελες!

θα ηθελα τη συμβουλη σας για κατι ,το ταβανι πανω απο τη μπανιερα μου εχει γεμισει μουχλα,προσπαθησε χθες η μητερα μου να το καθαρισει με χλωρινη,αλλα σαν να μαυρισε περισσοτερο,η μπορει να ειναι ιδεα μου..

Ψέκασε μπόλικο ΤΤΟ με νερό και άστο πάνω.

(2 φλυτζάνια νερό + 2 κ.γλ ΤΤΟ)

Καλημέρα,

Ψάχνω έναν τρόπο να αρωματίζω κάπως τα ρούχα τώρα που δεν χρησιμοποιώ μαλακτικό.

Σκέφτηκα να ρίχνω λίγες σταγόνες αιθέριου ελαίου στο νερό του σίδερου για να βγάζει λίγο άρωμα όταν σιδερώνω.

Έχετε δοκιμάσει κάτι ανάλογο; Έχει αποτέλεσμα;

Ευχαριστώ!

Που χάθηκες εσύ βρε; :-D

καλημερα κοπελες!

ιδέα δεν εχω

για ολόκληρο ταβάνι μήπως χρειάζεται μάστορας ???

και να καθαρίσει αν δεν σταματήσει ο λόγος που μαζεύτηκε η μούχλα πάλι στα ίδια θα καταλήξει.

Διαφημίσεις

καλημερα κοπελες!

Επειδή την έχω πατήσει κι εγώ να σου πω ότι δεν βάζουμε ποτέ μα ποτέ χλωρίνη για να καθαρίσουμε μούχλα διότι η ένωση αυτή είναι πολύ τοξική και την εισπνέουμε όλη μετά. Πάντα όταν καθαρίζουμε μούχλα φοράμε μάσκα (κανονικά θέλει και γυαλιά)

Αν το μπάνιο σου έχει παράθυρο να το έχεις πολλές ώρες την ημέρα ανοιχτό

Δοκίμασε κάποιο μίγμα με σόδα μέσα θα βρεις πολλές συνταγές σε αυτό το θέμα

Μπαμπουράκι με πεθαίνεις με τις ατάκες σου

Αυτό που με συγκλονίζει είναι ότι ενώ δεν μαγειρεύεις σφουγγαρίζεις στα τέσσερα:lol::lol::lol:

FXWyp3.png

Σφουγγαρίζω με νερό και ξύδι μόνο!

Οση απολύμανση κάνει το ξυδάκι φτάνει!

Μην τρελαίνεσαι!!! ;)

Φτιάξε με και άλλο. φτιάξε με και άλλο!!!!!! :lol: :lol:

κάτι καλωπιστικά....

Ψέκασε μπόλικο ΤΤΟ με νερό και άστο πάνω.

(2 φλυτζάνια νερό + 2 κ.γλ ΤΤΟ)

Κακουργα τι σου έφταιγαν τα λουλουδάκια?:lol:

FXWyp3.png

Υπάρχει περίπτωση να μετακομίσουμε ξανά αλλά στο διαμέρισμα που μας ενδιαφέρει έμενε μία οικογένεια. Αν τελικά το νοικιάσουμε σκεφτόμουν ότι πρώτη φορά μετά απο πολλά χρόνια θα μπω στον πειρασμό να χρησιμοποιήσω χλωρίνη...:D

Επίσης να αναφέρω τα πειράματα που κάνω στην μούρη μου τον τελευταία καιρό με εκπληκτικά αποτελέσματα. Να πω ότι έχω κανονικό προς ξηρό δέρμα

Λοιπόν ντεμακιγιάζ ματιών, ελαιόλαδο με λίγο νεράκι

Πλύσιμο βραδινό με μέλι

Πίλινγκ μέλι με baking sod ή baking powder

Όταν το δέρμα μου ξεραίνεται πολύ βάζω τοπικά λίγο ελαιόλαδο

Επειδή ο καιρός εδώ στο Βέλγιο έχει ξηράνει και ερεθίζει αρκετά το δέρμα μου πήρα και μία κρεμούλα ημέρας της weleda

Στα μάτια κλασσικά βάζω μία της badger

Πάντως το μέλι είναι θαυματουργό, το δέρμα μου ήταν πολυ κόκκινο και ερεθισμένο τον τελευταίο καιρό και με το μέλι καθάρισε πάρα πολύ

FXWyp3.png

Σας διαβάζω, Σοφία μου, αλλά δεν σας προλαβαίνω!!!

Λοιπόν; Καμία ιδέα για τα ρούχα;;;

Εγώ το δοκίμασα αλλά δεν μου άφηνε κάποια μυρωδιά στα ρούχα εξατμιζόταν μετά

FXWyp3.png

Διαφημίσεις

Σας διαβάζω, Σοφία μου, αλλά δεν σας προλαβαίνω!!!

Λοιπόν; Καμία ιδέα για τα ρούχα;;;

Κρίμα...Έχεις βρει κάτι που να είναι αποτελεσματικό;

Β.Α.Γ.Γ.2009

Ήθελα να ρωτήσω αν και από πού αγοράζετε σόδα πλυσίματος.

Έχω διαβάσει ότι είναι πιο αποτελεσματική στην καθαριότητα του σπιτιού και τη λεύκανση των ρούχων σε σχέση με τη μαγειρική.

Ευχαριστώ!

Β.Α.Γ.Γ.2009

Αυτό που με συγκλονίζει είναι ότι ενώ δεν μαγειρεύεις σφουγγαρίζεις στα τέσσερα:lol::lol::lol:

γιατί βρε κοπελιά ? άλλο το ανακάτευε άλλο το σκύψε ευλογημένη !!!! :lol:

Επίσης να αναφέρω τα πειράματα που κάνω στην μούρη μου τον τελευταία καιρό με εκπληκτικά αποτελέσματα. Να πω ότι έχω κανονικό προς ξηρό δέρμα

Λοιπόν ντεμακιγιάζ ματιών, ελαιόλαδο με λίγο νεράκι

Πλύσιμο βραδινό με μέλι

Πίλινγκ μέλι με baking sod ή baking powder

Όταν το δέρμα μου ξεραίνεται πολύ βάζω τοπικά λίγο ελαιόλαδο

Επειδή ο καιρός εδώ στο Βέλγιο έχει ξηράνει και ερεθίζει αρκετά το δέρμα μου πήρα και μία κρεμούλα ημέρας της weleda

Στα μάτια κλασσικά βάζω μία της badger

Πάντως το μέλι είναι θαυματουργό, το δέρμα μου ήταν πολυ κόκκινο και ερεθισμένο τον τελευταίο καιρό και με το μέλι καθάρισε πάρα πολύ

Το ελαιόλαδο για καθαριστικό με ενοχλεί μερικές φορές στα μάτια, αντίθετα το ελαιόλαδο για κρέμα νυκτός το έχω βολευτεί απίστευτα !!!

Έχω διάφορους ερεθισμούς στο πρόσωπο και θέλω να δοκιμάσω το μέλι manuka (πρόσφατα έμαθα ότι υπάρχει) το περιμένω από iherb από μέρα σε μέρα. Ψάχνω στο ιντερνετ καμιά μάσκα με αυτό αλλά δεν βρίσκω. Μόνο καλλυντικά που έχουν μέσα τέτοιο μέλι. Εσύ εκτός από πλύσιμο και πίλινγκ έχεις κάνει καμιά μάσκα ? φαντάζομαι θα έχει καλύτερα αποτελέσματα αν μείνει πιο πολύ επάνω στο δέρμα το μέλι.

Εχετε ακούσει για οτιδήποτε φυσικό που μπορεί να αντικαταστήσει την κρέμα ημέρας ?

Νια σταμάτησα να σιδερώνω:lol::lol:

Συγνώμη δεν κρατήθηκα

Δυστυχώς δεν έχω βρει κάτι

FXWyp3.png

κάτι καλωπιστικά....

:lol::lol::lol::lol:

Πλύσιμο βραδινό με μέλι

το πλύσιμο πως ακριβως το κάνεις?

gNrhp2.png

γιατί βρε κοπελιά ? άλλο το ανακάτευε άλλο το σκύψε ευλογημένη !!!! :lol:

Το ελαιόλαδο για καθαριστικό με ενοχλεί μερικές φορές στα μάτια, αντίθετα το ελαιόλαδο για κρέμα νυκτός το έχω βολευτεί απίστευτα !!!

Έχω διάφορους ερεθισμούς στο πρόσωπο και θέλω να δοκιμάσω το μέλι manuka (πρόσφατα έμαθα ότι υπάρχει) το περιμένω από iherb από μέρα σε μέρα. Ψάχνω στο ιντερνετ καμιά μάσκα με αυτό αλλά δεν βρίσκω. Μόνο καλλυντικά που έχουν μέσα τέτοιο μέλι. Εσύ εκτός από πλύσιμο και πίλινγκ έχεις κάνει καμιά μάσκα ? φαντάζομαι θα έχει καλύτερα αποτελέσματα αν μείνει πιο πολύ επάνω στο δέρμα το μέλι.

Εχετε ακούσει για οτιδήποτε φυσικό που μπορεί να αντικαταστήσει την κρέμα ημέρας ?

:lol::lol::lol::lol::lol::lol: είσαι τρελή

Λοιπόν για το μανουκόμελο το διάβασα κι εγώ αλλά είναι πολύ ακριβό, το λυπάμαι να το βάζω στη μούρη μου

Εχω βρει πολλές συνταγές για μάσκα με μέλι θα σου βάλω κάποια λινκς

Δεν έχω κάνει κάποια αλλά αν το πρόσωπό σου είναι ερεθισμένο :wink: το πρόσωπο νταξ, προτίμησε κάποια μάσκα με βρώμη γιατί η βρώμη έχει καταπραυντικές ιδιότητες

Βέβαια αναφέρουν απλά μέλι, εσύ βάλε μανούκα

FXWyp3.png

:lol::lol::lol::lol:

το πλύσιμο πως ακριβως το κάνεις?

Παίρνω το μέλι και βάζω ελάχιστες σταγονίτσες νερό για να μπορέσω να το απλώσω στο πρόσωπό μου χωρίς να τραβάω το δέρμα

Το ίδο κάνω όταν βάζω σόδα η μπέικιν πάουντερ μέσα για πίλινγκ χρησιμοποιώ και λίγο νερό

FXWyp3.png

Νια σταμάτησα να σιδερώνω:lol::lol:

Συγνώμη δεν κρατήθηκα

Δυστυχώς δεν έχω βρει κάτι

:lol::lol::lol::lol::lol: χεχεχεχεχεχε αυτές είναι λύσεις !!!!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol: είσαι τρελή

Λοιπόν για το μανουκόμελο το διάβασα κι εγώ αλλά είναι πολύ ακριβό, το λυπάμαι να το βάζω στη μούρη μου

Εχω βρει πολλές συνταγές για μάσκα με μέλι θα σου βάλω κάποια λινκς

Δεν έχω κάνει κάποια αλλά αν το πρόσωπό σου είναι ερεθισμένο :wink: το πρόσωπο νταξ, προτίμησε κάποια μάσκα με βρώμη γιατί η βρώμη έχει καταπραυντικές ιδιότητες

Βέβαια αναφέρουν απλά μέλι, εσύ βάλε μανούκα

ευχαριστώ

να σου πω

έχω χαλάσει τόσα λεφτά σε γιατρούς και καλλυντικά που λέω να δοκιμάσω και το θαυματουργό μέλι, πρέπει να επενδύσω στην εμορφιά μου είμαι ελεύθερο κορίτσι... (κορίτσι.. λέμε τώρα :-) )

Επειδή την έχω πατήσει κι εγώ να σου πω ότι δεν βάζουμε ποτέ μα ποτέ χλωρίνη για να καθαρίσουμε μούχλα διότι η ένωση αυτή είναι πολύ τοξική και την εισπνέουμε όλη μετά. Πάντα όταν καθαρίζουμε μούχλα φοράμε μάσκα (κανονικά θέλει και γυαλιά)

Αν το μπάνιο σου έχει παράθυρο να το έχεις πολλές ώρες την ημέρα ανοιχτό

Δοκίμασε κάποιο μίγμα με σόδα μέσα θα βρεις πολλές συνταγές σε αυτό το θέμα

απο τη μια θελω να μαθωπως την πατησες,απο την αλλη φοβααααααμαι,καλα προχθες που καθαριζε η μητερα μου,μπηκα με το μικρο το παιδι να το πλυνω,και βγηκα τρεχοντας..βεβαια το μπανιο ειναι σε αλλο οροφο απο το σαλονι,κια φησαμε και το παραθυρο ανοιχτο..αλλα τι να κανω που οταν ειμαι σπιτι να καθαρισω,ειναι και τα παιδια,εσεις πως τα καταφερνετε?

για το teatree oil,απλα το ψεκαζω και το αφηνω και εξαφανιζεται?δε θελει τριψιμο?

θα δοκιμασω και τη σοδα,μεχρι να ερθει το teatree oil,σας ευχαριστω για τις απαντησεις!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...