Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ-ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ

Recommended Posts

καλως σας βρισκω!:-D

μηπως εχετε καποια προταση για αντιψειρικη λοσιον?εχουμε τη λο,αλλα θαθελα να την αλλαξω αμεσα,γιατι το βαζω στα κεφαλακια τους καθε μερα,και δεν θελω:(

χρησιμοποιειτε σαπουνι αντι για σαμπουαν?μεγαλοι-παιδια?ειναι εξυπηρετικο η να στραφω σε καποιο βιολογικο σαμπουαν?

να σημειωσω πως κι εγω γραφτηκα στον μερκολα,απλα δεν αντεξα τοσο τρομομαρκετινγκ,με επιανε το στομαχι μου καθε φορα,χεχε,αρκετη τρομοκρατια εχουμε στα ΜΜΕ:evil:

και παρηγγειλα και καρπους πλυσιματος,οποτε η πορεια μου ξεκινα,νομιζω επισης πως οταν διαβαζεις τοσα πολλα πραγματα για τον οικολογικο τροπο ζωης,δυσκολα ξαναγυρνας πισω,αρκει βεβαια να το επιτρεπει το οικονομικο.

επι παραδειγματι,πολυ θα ηθελα να δινω στα παιδια βιολγικο κατσικισιο,προς το παρον αφου ενημερωθηκα,γιατι τοσα χρονια πιναμε αγελαδινο,βιολογικο αλλα αγελαδινο,γυρισαμε στο κατσικισιο,αλλα το εβολ το βιολογικο που εχω ακουσει πως ειναι το τοπ,δυσκολα μας παιρνει να το αγοραζουμε,γιατι τα παιδια πινουν πολυ γαλα,δεν ξερω αν εχετε καποια προταση πανω σε αυτο,προς το παρον δινω κατσικισιο απλο,ολυμπος..

αγορασα και ενα αμυγδαλογαλα τις προαλλες,αλλα ειπα ενα βημα τη φορα:wink:

stellina τωρα ειδα την απαντηση για το σπαθολαδο,καλη ιδεα,ευχαριστω πολυ!

Σιγά σιγά, ένα βήμα την φορά σαφώς, θα οργανωθείς.

Βρε κορίτσια, όλες δίνεται γάλα στα παιδιά σας ?

όλες ?

όλες πιστεύεται ότι το χρειάζονται τα παιδιά σας ?

δεν έχετε ακούσει ποτέ κάτι διαφορετικό ?

http://www.themeatrix.com/intl/greece

http://www.themeatrix.com/intl/greece

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

και εγώ ενδιαφέρομαι να δούμε τι θα πούνε τα κορίτσια..

πάντως έτσι όπως ξεσκεπάζονται τα μικρούλια ίσως καλύτερα διπλό για να τα μπουμπουλώνουμε !!!!!!!!!!

Διπλό έχω το δικό μου, αφού ετσι και αλλιώς μέσα στη νυχτα ερχεται και τρυπώνει στο δικό μας κρεβατι και ζητάει γαλα. :lol::lol::lol:

Απλά θελω να παρω και ενα μονό για τις λίγες ωρες που κοιμαται στο δικό του.

(Τις τελευταιες μερες ζουμε κορυφαιες στιγμες: ερχεται ο μικρός στο κρεβατι μας, θηλάζει και φευγει πίσω στο δικό του, γιατί δεν θελει να τον σκεπάζουμε αφου εγω και ο χασμπεντ σκεπαζομαστε:lol:)

Μπαμπουρακι εμεις μονο το γαλατακι της μαμας ξερουμε.

Με βαλατε σε πειρασμό και λεω να παραγγειλω και εγω από Μερκολα τωρα με το φρι σιππινγκ.

Για πειτε υπάρχει καποιος περιορισμός σε βαρος όπως στο iherb;Και πως στελνει, με απλο ταχυδρομειο ή κουριερ;

kGUSp3.png aMgOp3.png

Τα λούτρινα τα βάζω στο πλυντήριο, στην κατάψυξη τι ακριβώς κάνουν ?

Κάποτε είχα ατμοκαθαριστή μέχρι που τον διέλυσα... τον αγαπούσα πολύ.. όλα με αυτόν τα έκανα !!!!!!!!

Είχαμε ατμοκαθαριστή αχρησιμοποίητο σχεδόν, όχι από τους πολύ καλούς και τους φιρμάτους όμως, τον έχω στο πατρικό μας, ίσως να τον ξεθάψω κάποια στιγμή.

Αν και δεν έχω μεγάλη κατάψυξη, επόμενη αγορά -μεγαλύτερο ψυγείο-. Η ψύξη νομίζω πως σκοτώνει τα μικρόβια.

Επίσης, πριν κάτι μέρες είχαμε πάει στο δάσος Κουρί στο Ασβεστοχώρι (δεν γράφω ποτέ άσχετα χωρίς την σχετική προειδοποίηση χαχα), και μάζεψα βελανίδια και κλαδιά επίσης, τα βελανίδια τα έβαλα στην κατάψυξη ένα 24ωρο για αυτό το λόγο, ότι μαμούνι και ζούρζουλο υπάρχει να εξαφανιστεί, μην μας φάει την νύχτα στον ύπνο μας χεχε!

Εγώ έχω την εντύπωση πως το μπλε είναι πολύ χειρότερο από το άσπρο και πρέπει να κρατάμε τις αποστάσεις μας..

να δεις.. κάποιος θα βρεθεί να μας το εξηγήσει είναι όλοι καλοί άνθρωποι εδώ μέσα !!!!!!!

:-)

Από εχτές την σκέφτομαι την λάμπα.. ότι κακώς την πήρα.. υπερβολή και τώρα θα έχω και τις δικές σου τύψεις!!!!! :-) ελπίζω πραγματικά να βγει καλή !!!

εγώ πήρα την μικρή, εσύ ?

Με έχεις παρεξηγήσει.. και βέβαια μπαίνω.. πλένω πιάτα, σφουγγαρίζω, καθαρίζω το ψυγείο, βάζω τα φαγητά στην θέση τους, ζεσταίνω φαγητό, κόβω σαλάτες, τυρί και πολύ συχνά εκεί μέσα τραγουδάω......

Δεν πήρα την μεγάλη, δεν πήρα την μικρή, άρα;;;:lol:

Κοίτα, αυτού του τύπου την λάμπα την έχω βάλει πολυ καιρό στο μάτι, μ΄αρέσει τρελά αυτό το χρώμα, είναι τόσο γλυκό, φτιάχνει και ατμόσφαιρα, αλλά εδω σε ένα κατάστημα το είχαν , με την καλύτερη δυνατή τιμή γύρω στα 60 ευρώ, μου φάνηκε ακριβό.

Α τελικά σε μιούζικαλ θα το γυρίσουμε το project Μπαμπουράκι μου !!:P

----------------------

Διπλό έχω το δικό μου, αφού ετσι και αλλιώς μέσα στη νυχτα ερχεται και τρυπώνει στο δικό μας κρεβατι και ζητάει γαλα. :lol::lol::lol:

(Τις τελευταιες μερες ζουμε κορυφαιες στιγμες: ερχεται ο μικρός στο κρεβατι μας, θηλάζει και φευγει πίσω στο δικό του, γιατί δεν θελει να τον σκεπάζουμε αφου εγω και ο χασμπεντ σκεπαζομαστε:lol:)

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol::lol: :lol: :lol:

Διαφημίσεις

Με βαλατε σε πειρασμό και λεω να παραγγειλω και εγω από Μερκολα τωρα με το φρι σιππινγκ.

Για πειτε υπάρχει καποιος περιορισμός σε βαρος όπως στο iherb;Και πως στελνει, με απλο ταχυδρομειο ή κουριερ;

μετά το γαλατάκι της μαμάς θα συνεχίσετε να πίνετε γάλα ???

δεν υπάρχει περιορισμός, τον βάζουμε μόνες για να μην έχουμε μπλεξίματα με το τελωνείο.

Άλλη κοπέλα ανέφερε τα 80€ άλλη τα 100€. Εγώ έκανα 3 παραγγελίες όλες γύρω στα 75€ και βλέπουμε ! :-)

Με ταχυδρομείο τα στέλνει, μόνο τώρα αξίζει να ψωνίσεις από εκεί είναι πολύ ακριβά τα μεταφορικά του.

Εγώ απο την εγκυμοσύνη μου είχα αποφασίσει για το αμυγδαλόγαλα, πως αυτό θα δίνω στην μικρή αργότερα.

Κορίτσια χρειάζομαι την βοήθειά σας

Χρειάζομαι ένα ασφαλές χώρο για να παίζει η μικρή, ποια είναι η άποψή σας για κάτι σαν αυτό;

http://www.amazon.co.uk/BabyDan-baby-Den-White/dp/B001CLZTW0/ref=sr_1_fkmr3_3?s=baby&ie=UTF8&qid=1353419194&sr=1-3-fkmr3

η αυτό

http://www.amazon.co.uk/Safe-and-Secure-Metal-Playpen/dp/B000OBXTMQ/ref=sr_1_2?s=baby&ie=UTF8&qid=1353419194&sr=1-2

Το γράφω εδώ, γιατί βλέπω πολλές μητέρες και γιατί δεν μου είναι εύκολο να παρακολουθώ και άλλα θέματα η να ανοίγω καινούργιο, ζητώ την κατανόησή σας!:)

----------------------

Απαιτώ να μάθω τι θα κάνεις τα βελανίδια !!!!!!!!!!!!!!!

αχαχαχαχαχαχα ναι ,σωστά, φθινοπωρινή διακόσμηση ντε!!!!! Ξέρεις τι όμορφα φαίνονται μέσα σε ένα γυάλινο μπολάκι για παράδειγμα, και σε βαζάκι τα κλαριά, έτσι πρασινοκοκκινοπορτοκαλί που είναι, δείχνουν μούρλια!!

----------------------

αχαχαχαχαχαχα ναι ' date='σωστά, φθινοπωρινή διακόσμηση ντε!!!!! Ξέρεις τι όμορφα φαίνονται μέσα σε ένα γυάλινο μπολάκι για παράδειγμα, και σε βαζάκι τα κλαριά, έτσι πρασινοκοκκινοπορτοκαλί που είναι, δείχνουν μούρλια!![/quote']

εντάξει το δέχομαι !!!!!!!!!!!!!

:lol:

Εγώ απο την εγκυμοσύνη μου είχα αποφασίσει για το αμυγδαλόγαλα' date=' πως αυτό θα δίνω στην μικρή αργότερα.

Κορίτσια χρειάζομαι την βοήθειά σας

Χρειάζομαι ένα ασφαλές χώρο για να παίζει η μικρή, ποια είναι η άποψή σας για κάτι σαν αυτό;

http://www.amazon.co.uk/BabyDan-baby-Den-White/dp/B001CLZTW0/ref=sr_1_fkmr3_3?s=baby&ie=UTF8&qid=1353419194&sr=1-3-fkmr3

η αυτό

http://www.amazon.co.uk/Safe-and-Secure-Metal-Playpen/dp/B000OBXTMQ/ref=sr_1_2?s=baby&ie=UTF8&qid=1353419194&sr=1-2

Το γράφω εδώ, γιατί βλέπω πολλές μητέρες και γιατί δεν μου είναι εύκολο να παρακολουθώ και άλλα θέματα η να ανοίγω καινούργιο, ζητώ την κατανόησή σας!:)[/quote']

αμυγδαλόγαλα ήθελα και εγώ αλλά δεν μου κάθεται !! :-)

οπότε νεράκι !!!

το δεύτερο μου φαίνεται πολύ πρακτικό μια που θα το χρησιμοποιήσεις και αργότερα.

Διαφημίσεις

Πόσο είναι ο μικρούλης;, να τον χαίρεστε! σκέφτεσαι να του πάρεις υπνόσακο με ποδαράκια; υπάρχουν και οργανικοί αν θυμάμαι καλά!

Εγώ έκανα 4 παραγγελίες τον 50 και κάτι $, για να έχω και την έκπτωση και να μην υπερβώ τα όρια, αν και κάποια στιγμή πήρε το μάτι μου πως δίνει και μια επιπλέον έκπτωση σε ένα ορισμένο ποσό, αλλά δεν ήμουν σίγουρη και δεν το διακινδύνεψα

----------------------

http://filosofia-erevna.blogspot.gr/2012/10/blog-post_31.html

Αυτό αφορά τις καταστροφικές συνέπειες του γάλακτος και είναι από το ίδιο site με αυτό που μας πόσταρε η sovean για τα αμύγδαλα.

Πόσο είναι ο μικρούλης;' date=' να τον χαίρεστε! σκέφτεσαι να του πάρεις υπνόσακο με ποδαράκια; υπάρχουν και οργανικοί αν θυμάμαι καλά!

Εγώ έκανα 4 παραγγελίες τον 50 και κάτι $, για να έχω και την έκπτωση και να μην υπερβώ τα όρια, αν και κάποια στιγμή πήρε το μάτι μου πως δίνει και μια επιπλέον έκπτωση σε ένα ορισμένο ποσό, αλλά δεν ήμουν σίγουρη και δεν το διακινδύνεψα[/quote']

και εγώ το είδα αλλά έπρεπε να ξεπεράσουμε αρκετά τα 100€ και το φοβήθηκα..

όσο μικρό και αν είναι το παιδί αν σηκώνεται και είναι ζωηρό δεν είναι επικίνδυνος ο υπνόσακος ας έχει και ποδαράκια?

εκτός αν εγώ έχω το πρόβλημα γιατί έχω ένα απίστευτα μα ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ζωηρό αγόρι ακόμα και στον ύπνο του !!!

και εγώ το είδα αλλά έπρεπε να ξεπεράσουμε αρκετά τα 100? και το φοβήθηκα..

όσο μικρό και αν είναι το παιδί αν σηκώνεται και είναι ζωηρό δεν είναι επικίνδυνος ο υπνόσακος ας έχει και ποδαράκια?

εκτός αν εγώ έχω το πρόβλημα γιατί έχω ένα απίστευτα μα ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ζωηρό αγόρι ακόμα και στον ύπνο του !!!

και πόσο το κέρδος Νατάσα ;, γιατί αν έκανα 2 παραγγελίες αντί να τις "σπάσω" σε 4, σίγουρα θα το είχα :?:

Αυτοί που λέω μοιάζουν σαν ολόσωμη φόρμα, έχω μια τετοια στην μικρή, και είναι αρκετά ζεστή, αλλά δεν περπατάει ακόμη η δικιά μου, οπότε μόνο θεωρητικά το γνωρίζω εγώ. Αλλά μια φίλη-μητέρα που έχει αγοράκι, και αυτή μου το πρότεινε, μου ανέφερε πως την έχει καταβολέψει, και το παιδάκι της είναι μεγαλούτσικο και περπατάει εννοείται.

----------------------

και πόσο το κέρδος Νατάσα ;' date=' γιατί αν έκανα 2 παραγγελίες αντί να τις "σπάσω" σε 4, σίγουρα θα το είχα :?:

Αυτοί που λέω μοιάζουν σαν ολόσωμη φόρμα, έχω μια τετοια στην μικρή, και είναι αρκετά ζεστή, αλλά δεν περπατάει ακόμη η δικιά μου, οπότε μόνο θεωρητικά το γνωρίζω εγώ. Αλλά μια φίλη-μητέρα που έχει αγοράκι, και αυτή μου το πρότεινε, μου ανέφερε πως την έχει καταβολέψει, και το παιδάκι της είναι μεγαλούτσικο και περπατάει εννοείται.[/quote']

Ναι αλλά μπορεί να σου σταμάταγαν τις παραγγελίες στο τελωνείο.. και να είχες άλλα μπερδέματα και να έπρεπε να πληρώσεις και άλλα για να τα παραλάβεις..

άσε καλύτερα 4 πιο σίγουρα !

Εγώ δεν θα το έπαιρνα ποτέ στον μικρό μου. Ανάλογα το παιδί. Σηκωνόταν στον ύπνο του 6 μηνών, πριν περπατήσει και προσπαθούσε να σκαρφαλώσει... άσε τι έχω περάσει !!!!!!!!!!! :-)

Απλά το ανέφερα στην μανούλα που το σκέφτεται να υπολογίσει και την επικινδυνότητα !!!!

Διαφημίσεις

Ναι αλλά μπορεί να σου σταμάταγαν τις παραγγελίες στο τελωνείο.. και να είχες άλλα μπερδέματα και να έπρεπε να πληρώσεις και άλλα για να τα παραλάβεις..

άσε καλύτερα 4 πιο σίγουρα !

Εγώ δεν θα το έπαιρνα ποτέ στον μικρό μου. Ανάλογα το παιδί. Σηκωνόταν στον ύπνο του 6 μηνών, πριν περπατήσει και προσπαθούσε να σκαρφαλώσει... άσε τι έχω περάσει !!!!!!!!!!! :-)

Απλά το ανέφερα στην μανούλα που το σκέφτεται να υπολογίσει και την επικινδυνότητα !!!!

Και πολύ καλά κάνεις και το αναφέρεις, θέλουμε και λειτουργικότητα και ασφάλεια πρωτίστως, αλλά είναι και στο παιδί σίγουρα.

Και η δικιά μου με φοβίζει πολλές φορές, πάει να σκαρφαλώσει επίσης, γι΄αυτό και θέλω αυτή την ..μάντρα (δεν τα πολυσυμπαθώ η αλήθεια είναι) αλλά αν είμαι μόνη δεν γίνεται αλλιώς, για μάρσιπο δεν το συζητώ ,έχει βαρύνει αρκετά, οπότε;

Αν και τα δύο είναι της ίδιας φιλοσοφίας, είναι πολυμορφικά, για ασφάλεια γύρω απο το τζάκι, για προέκταση , σαν μεγάλη πόρτα κλπ..

Το θέμα είναι πως κάνοντας την παραγγελία , ενω είναι στις 71 λίρες και έχω δωρεάν αποστολή στο τέλος το Amazon μου το βγάζει 195 ευρώ, και χωρίς στανταρτ επιλογή για αποστολή χμμμ πρέπει να τους στείλω mail για διευκρίνηση , εκτός αν γνωρίζετε κατι εσείς!

----------------------

Φυσικά και μπορείς' date=' όλα γίνονται, θα προσπαθήσω όταν έχω λίγο περισσότερο χρόνο να βρω και κάποια αξιόλογη συνταγή, με ενδιαφέρει και εμένα να φτιάξω μπισκοτάκια γιατί βγάζει δοντάκια τώρα, παρόλο που δεν έχουμε δυσανεξία στην λακτόζη (θηλάζει, αλλά μέχρι τώρα απο αυτά που καταναλώνω εγώ), θέλω ό,τι τρώει η μικρή μου να το φτιάχνω εγώ, τουλάχιστον τον πρώτο καιρό θεωρώ πως αυτό είναι καθοριστικό![/quote']

ψαχνω στο ιντερνετ για συνταγες αλλα δεν βρισκω..δεν κανει να τρωει ουτε μαργαρινη..ουτε γαλα!!αντε να δω ποτε θα το ξεπερασουμε..:(το μαναρι μου τπτ δεν μπορει να φαει..ελιωσε στο φρουτα κ την ειδικη κρεμα κ τα φαγητακια της....ουτε μπισκοτακια..ουτε γιαουρτακι.......:(:(:(:(:( αν καποια εκανε κατι, περιμενω να μου στειλει συνταγη!:wink:

Mommu το δεύτερο μου αρέσει καλυτερα και προσανατολιζομαι σε κάτι τέτοιο και για τον μικρο μου.

Μπαμπουρακι αυτά περί γάλακτος με βάζουν σε σκέψεις. Θέλει διάβασμα η υπόθεση. Δεν δίνεις κανένα γαλακτοκομικο ή απλα δεν προσφερεις γαλα ως ρόφημα;

Ο πλούτος που ζητάει η φύση μας είναι ορισμένος και εύκολα αποκτιέται. Ο πλούτος, αντίθετα, που ζητάει η ματαιοδοξία μας εκτείνεται στο άπειρο - Επίκουρος

p7hgp3.png3NPP.png

Μπορείς να δώσεις κεφίρ.

Επίσης κάποια άτομα δεν τα πιάνουν οι φυτικές ίνες και συνεχίζουν να έχουν θέμα με την δυσκοιλιοτητα. Αν έδινες για λίγο καιρό έμφαση στο λίπος (βούτυρο' date=' λάδι ωμό) και στους ζωμούς από κρέας?

Επίσης νομίζω ότι βοηθάει και το λεμόνι στο νερό όπως και το ξύδι στο νερό.

Και σίγουρα τα μπάνια με epsom άλατα (τα βρίσκεις σε φαρμακείο) ή σε σοδόνερο ή σε νερό με ξύδι ή ακόμα καλύτερα ο συνδιασμός τους (κάθε μέρα και διαφορετικό). Σε περιπτώσεις σοβαρές μπάνια 2 φορές την μέρα.[/quote']

Νεραιδομαμα,

σε απειλω...οταν και αν ερθω Αθηνα μετα τις γιορτες θα ερθω να μου δωσεις κεφιρ..(να δω πως θα το μεταφερω επαρχια;))

Η μικρη οσο τρωει στο σπιτι μας ποτε δεν στερηθηκε ελαιολαδο ωμο σε σαλατα και φαγητο-και επειδη ειμαστε πολυ φιλοι οικογενειακως των σουποειδων τρωει συχνα σουπα απο ζωμο κρεατος μοσχαρι κατεξοχην και κοτοπουλο.(Ειμαστε καλοι υποψηφιοι για gaps αλλα υπαρχει ενα μεγαλο εμποδιο--->ζαχαρη:rolleyes:

Η δυσκοιλιοτητα της δεν ειναι συνεχομενη....ας πουμε μεχρι τωρα 2 φορες ειχαμε τοσο θεμα...αλλα και τις δυο φορες ειχε φρακαρει το παιδι,το εβλεπα οτι βασανιζοταν.

Σκεφτηκα να φτιαξω μαρμελαδα ακτινιδιο μηπως το φαει ετσι...

αυτο με τα αλατα θα το εχω υποψιν μου επισης...

Βρε κορίτσια αυτο ισχυει για ολα τα γάλατα?δεν κατάλαβα!ακομα και για τα βιολογικα ?κυριως αναφερόταν στο αγελαδινο ,φαντάζομαι το ίδιο ισχυει και για το μοσχαρι!:confused::confused::confused:

Πιο πολυ τρομάζω οσο ενημερωνομαι!δεν ξέρω τι να πιστέψω ,αηδιαζω με το γεγονός πως ξεπουλαμε τα παντα για το χρήμα,την εξουσία..

Το μονο που ευχομαι σε όλους μας ειναι υγεία!

Α απο την στιγμη που ο μεγάλος μου έκοψε το γάλα σκόνη ηρεμησε πιο πολυ!τυχαιο?δεν ξέρω!

Δεν νομιζω πως μπορω να κοψω το κατσικίσιο τυρί ,γάλα,ρυζογαλο της πεθερας μου!:rolleyes:

ψαχνω στο ιντερνετ για συνταγες αλλα δεν βρισκω..δεν κανει να τρωει ουτε μαργαρινη..ουτε γαλα!!αντε να δω ποτε θα το ξεπερασουμε..:(το μαναρι μου τπτ δεν μπορει να φαει..ελιωσε στο φρουτα κ την ειδικη κρεμα κ τα φαγητακια της....ουτε μπισκοτακια..ουτε γιαουρτακι.......:(:(:(:(:( αν καποια εκανε κατι, περιμενω να μου στειλει συνταγη!:wink:

Δεσποινάκι, επειδή πολύ πιθανόν να υπάρχει και δυσανεξία σε άλλες τροφές,δες και εδώ, αναζήτησε και προηγούμενα σχόλια αν έχεις χρόνο

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?p=2493012#post2493012

τώρα είδα και μια ωραία συνταγή που έβαλε η Βερα, dairy free.

Βρήκα αυτό

http://www.homemade-baby-food-recipes.com/teething-biscuit-recipes.html

Αλλά θέλω να εκμεταλλευτώ το αλεύρι καρύδας και το cocconut oil, και ίσως να βάλω λίγο πετιμέζι στα μπισκότα καμιά συνταγή;;;

----------------------

Βρε κορίτσια αυτο ισχυει για ολα τα γάλατα?δεν κατάλαβα!ακομα και για τα βιολογικα ?κυριως αναφερόταν στο αγελαδινο ,φαντάζομαι το ίδιο ισχυει και για το μοσχαρι!:confused::confused::confused:

Πιο πολυ τρομάζω οσο ενημερωνομαι!δεν ξέρω τι να πιστέψω ,αηδιαζω με το γεγονός πως ξεπουλαμε τα παντα για το χρήμα,την εξουσία..

Το μονο που ευχομαι σε όλους μας ειναι υγεία!

Α απο την στιγμη που ο μεγάλος μου έκοψε το γάλα σκόνη ηρεμησε πιο πολυ!τυχαιο?δεν ξέρω!

Δεν νομιζω πως μπορω να κοψω το κατσικίσιο τυρί ,γάλα,ρυζογαλο της πεθερας μου!:rolleyes:

Γιατί να κόψεις το κατσικίσιο και τα παράγωγά του , όταν γνωρίζεις τον τρόπο που σιτίζονται και είναι απο δικό σου άνθρωπο;Τυχερούλα;)

----------------------

Peekaboo, και εσένα θα σου βγει σε πολύ καλή τιμή αν το πάρεις απο εκεί, είσαι στην πηγή!

Ξέρεις πόσο το βρήκα αυτό της lindam σε γνωστό κατάστημα βρεφικών ειδών; Κρατήσου, 200 ευρώ, και επειδή δεν είχαν άλλο, και ήταν ελαττωματική η πορτούλα, ξέρεις πόσο το έδιναν; ξανακρατήσου... 150 ευρώ!!!:rolleyes:

----------------------

Mommy το λέω λόγο του οτι αναφέρεται το άρθρο στο γάλα!παντως πριν ενημερωθω για το γάλα επινα 1 λίτρο μεχρι κ 2 εχω φτάσει την ημέρα!τωρα πια εχω κόψει τελειως το αγελαδινο!

Δυστυχως δεν εχω τη δυνατότητα σε καθημερινή βαση (εκτος απο το τυρι) ,να πινω και να καταναλώνω τα προιοντα της πεθερας μου (ειμαι Αθήνα,ειναι Καλαμάτα)ετσι παίρνω απο ένα παιδι εδω προβειο ( δεν εχει παντα) το βράζει κ μου το πουλάει !οπως κ γιαούρτια!του s/m τα εχω κόψει!

Ο μεγάλος τρώει κ αυτός προβειο ή κατσικίσιο γάλα μονο με το μουσλι ή μαρμελαδα της πεθερας μου κ τομωρο πίνει δικο μου γάλα αν κ δίνω μάχη

Με εχουν σκάσει να το κοψω κ να δώσω ξένο!

Παντως mommy έχεις δίκιο ειμαι αρκετα τυχερη στο θέμα τροφής τα περισσότερα ειναι παραγωγής μας ή γνωστών μας όπως κατσίκι ,αρνί,κοτόπουλα αυγα,κουνελια,πατάτες,ντομάτες,πορτοκάλια,σύκα,αμύγδαλα,καρύδια,σταφυδες,ροδια,τυρι,μυτζηθρα κα.αναρωτιεμαι αν δεν τα είχαμε αυτα με τέτοια κρίση πως θα τα βάζαμε πέρα?

Ειναι καλο να εχει κανεις γονείς σε χωριό...χμμμ ξέφυγα πάλι...::lol::lol::lol::rolleyes:

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...