Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ-ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ

Recommended Posts

Καλησπέρα!εχει παραγγείλει κάποια απο μερκολα?θελω να πάρω ένα σετ κατσαρολες και κάτι αλλα ολα μαζι 409$ ,τα έξοδα μεταφορας δεν γνωριζω!μηπως αν θα περάσουν τελωνείο?

Μπορω να κανω την αγορα ή να το ξεχάσω?

Κάποιο άλλο site με οικολογικα σκευη κουζινας?σε λογικές τιμες φυσικα!

Ευχαριστω πολυ!

Σας κούρασα πάλι!

Αααα και κάτι ακομα!δεν χρησιμοποίησα το κουπόνι μου στην πρωτη μου παραγγελία μπορω τωρα ή το εχασα για παντα?

Δεν έχω παραγγείλει ακόμη, και οι περισσότερες περιμένουμε πότε θα βγάλει τα δωρεάν μεταφορικά ο Μερκολα.

Για οικολογικά κατσαρολικά δες και στο Αμαζον, εγώ πήρα κάποια απο το cookshop, και αυτό κάνει κατά καιρούς κάτι προσφορές, αν δεν βιάζεσαι πολύ, περίμενε και τις εκπτώσεις.

----------------------

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσια ευχαριστω με ενθαρρυνατε στην αποφαση μου οχι κρεμα. Σιγα σιγα φρουτακια και λαχανικα και θηλασμο οσο θελει

Να βγάλουμε και κανένα 6-μηνο!!!

Εξαμηνο τελεια:-D:grin:

2xgIp3.png1RTwp3.png

Mommy σ΄ευχαριστω για την άμεση απαντηση!το cookshop εχει οικολογικα ειδη ?παντως κ δωρεάν μεταφορικά ν εχει ο μερκολα πάλι υπαρχει περίπτωση να μην στέλνει Ελλάδα ή να σταματήσουν στο τελωνείο!νομιζω!

Στο αμαζον μου φαινονται ακριβα στην τελική!αχ δεν ξέρω!με το αμαζον δεν βγάζω άκρη!

Κοριτσια ευχαριστω με ενθαρρυνατε στην αποφαση μου οχι κρεμα. Σιγα σιγα φρουτακια και λαχανικα και θηλασμο οσο θελει

Ουτε εγω έδωσα κρέμα στ μωρο!να φανταστείς holle του έδωσα 10 μηνών!το κουλο που μου είχε πει η παιδιατρος μου ειναι πως αφου τον θηλαζω πρέπει ή να του δίνω ετοιμοκρεμες ή σίδηρο!κ της λέω δεν νομιζω αφου τρώει λαχανικά κρεας (7 μηνών)σχεδόν τα παντα( εκτος απο μελι ) δεν χρειάζεται!κ μια χαρα ζωηρος ειναι!ε προοληπτικα μου λεει!ε αν ειναι ετσι τότε δεν του δίνω τίποτα!ασε που εμενα έβγαζε κ ακομα βγάζει σπυρια με τις κρεμες!

Δεν ξέρω γιατι μας μπερδεύουν ετσι!ειναι γελοίο! Οι κρεμες δεν προσφέρουν τίποτα!α ναι θερμίδες!

Αποψη μου ειναι να δοκιμαζεις μικρες ποσότητες κάθε φορα!μεχρι κ φράουλες του έδωσα πολυ πριν το χρόνο!εβγαλε την πρωτη μέρα σπυρακια γυρω απο το στόμα αλλα την δεύτερη φορα δεν εβγαλε τίποτα!

Συγνωμη για το μπλα μπλα μπλααααα ,

Γενικα μιλάω πολυ ι Χί :P:pΧί

lolalu θεωρώ οτι είναι αρκετά μεγάλο το ποσό και κινδυνευει το δέμα να στο σταματήσουν τελωνείο

γενικά απο αμερική δεν παραγγέλνω πράγματα πάνω απο 80 δολλάρια

gNrhp2.png

Διαφημίσεις

Mαζευτήκαμε οι εξής:

(εαν κάνω κάπου λάθος διορθώστε με)

Eγώ, fairysmom, vera, amande, Labrinoula, ania, prune, skybeam.

Θα μας πάει περίπου 25 ευρώ στη κάθε μία

δηλαδή περίπου 3 λίτρα η κάθε μία.

Πολλά μου πέφτουν 25 ευρώ! Είμαι άνεργη ρε παιδιάαααααα! Γίνεται να πάρω ένα λίτρο μόνο για δοκιμή (περίπου 8-8,50 ευρώ απ' ό,τι καταλαβαίνω) και τα υπόλοιπα 2 να τα μοιραστούν όσες το έχουν πάρει το θέμα πιο ζεστά?

it's never too late to start all over again

Βρε κορίτσια

Ξέρω ότι η ερώτησή μου έχει απαντηθεί πολλές φορές ήδη, αλλά δεν βρήκα κάτι σχετικό στην αναζήτηση... μας έλαχε εγκυμοσύνη (3ο!!!) και επειδή ξέρω ότι ο γυναικολόγος μου θα μου πει το στανταράκι ασβέστιο-σίδηρο, για θυμίστε μου τι προτείνουμε εμείς που ξέρουμε τα πολλά κι ο νους μας κατεβάζει; Βρήκα το floradix (να υποθέσω ότι η καλύτερη επιλογή μου για αγορά είναι το iherb;) αλλά και κάτι βιταμίνες του Μερκόλα λέγαμε, αν θυμάμαι καλά...αν έχετε να προτείνετε κάτι θα με βοηθούσε πολύ!

Ευχαριστώ!

Πολλά μου πέφτουν 25 ευρώ! Είμαι άνεργη ρε παιδιάαααααα! Γίνεται να πάρω ένα λίτρο μόνο για δοκιμή (περίπου 8-8,50 ευρώ απ' ό,τι καταλαβαίνω) και τα υπόλοιπα 2 να τα μοιραστούν όσες το έχουν πάρει το θέμα πιο ζεστά?

κορίτσια πόσο κραταει το λίτρο ας πουμε? Κι εγω ανεργη ειμαι ισως είαμι κι εγώ μεσα! Αλλα πες μου πόσο κρατάει περιπου Σοφάκι δηλ ποσο χρησιμοποιείς για το σαμπουαν πχ.

eNeap2.pngNziDp2.png

Νο problem.

Θα πάρω εγώ τα παραπάνω

(που μου φάνηκαν λίγα τα 3 λίτρα :-D:grin:)

κορίτσια πόσο κραταει το λίτρο ας πουμε? Κι εγω ανεργη ειμαι ισως είαμι κι εγώ μεσα! Αλλα πες μου πόσο κρατάει περιπου Σοφάκι δηλ ποσο χρησιμοποιείς για το σαμπουαν πχ.

galat εαν μελετήσεις την συνταγή θα δεις οτι οι αναλογίες είναι περίπου

50% νερό

50% glucoside

1 cup Water

1 cup Plantacare (cocoglucoside or decyl glucoside)

2 tsp (teaspoon) Xanthan gum

Add essential oils as much or as little as you like.

Aπο τα δικά μου όμως είδα οτι με το xanthan gum

βγαίνουν αρκετά συμπυκνωμένα

που σημαίνει οτι μπορείς να τα αραιώσεις με περισσότερο νερό

και να σου "βγουν" περισσότερα.

Οπότε με 1 λιτρο glucoside μπορείς να βγάλεις τουλάχιστον

2 λιτρα αφρόλουτρο ή σαμπουάν.

(εγώ πάντως έβγαλα 3 λιτρα)

Αυτό είναι σχετικό και υποκειμενικό!!

Εαν εσύ κάνεις 15 φορές την ημέρα μπάνιο

και χρησιμοποιήσεις το μισό μπουκάλι με την μία

θα σου κρατήσουν πολύ λιγότερο! :-D

Διαφημίσεις

Νο problem.

Θα πάρω εγώ τα παραπάνω

(που μου φάνηκαν λίγα τα 3 λίτρα :-D:grin:)

Tέλεια!

Οπότε με 1 λιτρο glucoside μπορείς να βγάλεις τουλάχιστον

2 λιτρα αφρόλουτρο ή σαμπουάν.

(εγώ πάντως έβγαλα 3 λιτρα)

Παν-υπερ-τέλεια. Όταν είμαστε έτοιμες να επικοινωνήσουμε. Ποια είπαμε μαζεύει τηλέφωνα και κάνει την αγορά? Να βρεθούμε να πιούμε και κάνα γρήγορο καφεδάκι!

Mommy σ΄ευχαριστω για την άμεση απαντηση!το cookshop εχει οικολογικα ειδη ?παντως κ δωρεάν μεταφορικά ν εχει ο μερκολα πάλι υπαρχει περίπτωση να μην στέλνει Ελλάδα ή να σταματήσουν στο τελωνείο!νομιζω!

Στο αμαζον μου φαινονται ακριβα στην τελική!αχ δεν ξέρω!με το αμαζον δεν βγάζω άκρη!

Δεν ξέρω τι ακριβώς ψάχνεις,αλλά το cookshop για παράδειγμα έχει μαντεμένια σκεύη, όπως και τα τηγάνια της greenpan (αυτά τα έχω πάρει)

Διάβασε εδώ για Amazon http://parents.org.gr/forum/showpost.php?p=2248416&postcount=7785 και σίγουρα θα σου λυθούν όλες οι απορίες!:)

----------------------

lolalu θεωρώ οτι είναι αρκετά μεγάλο το ποσό και κινδυνευει το δέμα να στο σταματήσουν τελωνείο

γενικά απο αμερική δεν παραγγέλνω πράγματα πάνω απο 80 δολλάρια

Κριμα !φοβαμαι να το ρισκαρω παντως!

Παν-υπερ-τέλεια. Όταν είμαστε έτοιμες να επικοινωνήσουμε. Ποια είπαμε μαζεύει τηλέφωνα και κάνει την αγορά? Να βρεθούμε να πιούμε και κάνα γρήγορο καφεδάκι!

Eγώ θα τα αγοράσω

και θα τα πάρετε εσείς απο εμένα.

Εκτός εαν θέλει να αναλάβει κάποια απο εσάς!

Θα βρούμε ένα Σαββατο

που θα μπορούμε όλες να συναντηθούμε

(με παιδιά και συζύγους μαζί)

για να γνωριστούμε κιόλας!

Αρχίστε να σκέφτεστε το μέρος! :-D

(που να βολεύει όλες μας και να έχει και πάρκινγκ!! :lol: )

Δεν ξέρω τι ακριβώς ψάχνεις' date='αλλά το cookshop για παράδειγμα έχει μαντεμένια σκεύη, όπως και τα τηγάνια της greenpan (αυτά τα έχω πάρει)

Διάβασε εδώ για Amazon http://parents.org.gr/forum/showpost.php?p=2248416&postcount=7785 και σίγουρα θα σου λυθούν όλες οι απορίες!:)[/quote']

Φτιαχνω την προίκα μου σιγα σιγα!χρειαζομαι ποτηρια πιάτα,κατσαρολικα,σεντονια,παπλωμα ουφ πολλα λεφτα!κατι σαν ανακαινιση.

Ετσι κάθε φορα που θα αγοράζω κάτι θελω να ειναι οικολογικο και οσο το δυνατόν πιο ασφαλές!αφου τα χρειαζομαι που τα χρειαζομαι θα τα πάρω που θα τα πάρω ας ειναι φιλικά προς το περιβάλλον και την υγεία μας

Εχω ένα ψιλοπροβλημα με τα χημικα εχω άσθμα ( μικρη έπαθα πνευμονικο οίδημα) οι συμβουλες των γιατρών ήταν μακρυα απο χημικα ειδικα χλωρινη( πάλι μιλάω πολυ)

Τελος πάντων ,ψαχνω γενικα ολα αυτα!

Ευχαριστω και πάλι!:P:p

Διαφημίσεις

Eγώ θα τα αγοράσω

και θα τα πάρετε εσείς απο εμένα.

Εκτός εαν θέλει να αναλάβει κάποια απο εσάς!

Θα βρούμε ένα Σαββατο

που θα μπορούμε όλες να συναντηθούμε

(με παιδιά και συζύγους μαζί)

για να γνωριστούμε κιόλας!

Αρχίστε να σκέφτεστε το μέρος! :-D

(που να βολεύει όλες μας και να έχει και πάρκινγκ!! :lol: )

Κατά προτίμηση κάπου που να έχει και μετρό ή τραίνο επίσης!

Χαρά που θα κάνει ο δικός μου ο σύζυγος που δεν ξεκουνιέται!!!:lol:

Το πολύ πολύ να τον ψήσω να έρθει να με πάρει, αλλά no problem είμαι μέσα όπως και να έχει!

Κατά προτίμηση κάπου που να έχει και μετρό ή τραίνο επίσης!

OK

Εγώ λέω να βρούμε κανέναν παιδότοπο

που να συνδυάσουμε καφεδάκι για τους μεγάλους

και διασκέδαση για τα μικρά.

Αλόη η επουλωτική !

από "Η ΦΥΣΗ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΓΙΑΤΡΕΙΑ ΣΟΥ",

ΠΕΡΙΕΧΕΙ: Α, Ο και Ε, περιέχει επίσης φυλλικό οξύ, Β1, Β2, Β3, Β6, ενώ είναι μία από τις ελάχιστες φυτικές πηγές της βιταμίνης Β12. Ασβέστιο, μαγνήσιο, μαγγάνιο, φώσφορο ψευδάργυρο χαλκό, νάτριο κάλιο, σίδηρο και το αντιοξειδωτικό σελήνιο. Ένζυμα με θεραπευτικές ιδιότητες για το δέρμα και τους ιστούς. Αμινοξέα, Β- καροτίνη.

ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ: Ως αναπλαστική, επουλωτική, αντιφλεγμονώδης, κατά του κνησμού, ενυδατική, αποτοξινωτική, αντιοξειδωτική, κυτταροπροστατευτική, υπακτική. Επιδρά στο ανοσοποιητικό σύστημα βοηθώντας στη ρύθμιση της δράσης του. Το μεγαλύτερο επιθήλιο είναι το δέρμα μας, αλλά περιλαμβάνονται επίσης και η επένδυση του υπογάστριου, οι βρογχικοί σωλήνες και η περιοχή των γεννητικών οργάνων. Δεν είναι απορίας άξιο ότι η Αλόη είναι το ίδιο αποτελεσματική στην επιδερμίδα όπως και στη σωστή λειτουργία του εντέρου.

395293_286647498060871_894725724_n.jpg

OK

Εγώ λέω να βρούμε κανέναν παιδότοπο

που να συνδυάσουμε καφεδάκι για τους μεγάλους

και διασκέδαση για τα μικρά.

Πφφφ, καλά να περάσετε βρε! qdAKO.gif

Φτιαχνω την προίκα μου σιγα σιγα!χρειαζομαι ποτηρια πιάτα,κατσαρολικα,σεντονια,παπλωμα ουφ πολλα λεφτα!κατι σαν ανακαινιση.

Ετσι κάθε φορα που θα αγοράζω κάτι θελω να ειναι οικολογικο και οσο το δυνατόν πιο ασφαλές!αφου τα χρειαζομαι που τα χρειαζομαι θα τα πάρω που θα τα πάρω ας ειναι φιλικά προς το περιβάλλον και την υγεία μας

Εχω ένα ψιλοπροβλημα με τα χημικα εχω άσθμα ( μικρη έπαθα πνευμονικο οίδημα) οι συμβουλες των γιατρών ήταν μακρυα απο χημικα ειδικα χλωρινη( πάλι μιλάω πολυ)

Τελος πάντων ,ψαχνω γενικα ολα αυτα!

Ευχαριστω και πάλι!:-P:-P

Συμφωνώ απόλυτα, και απο κάπου πρέπει να ξεκινήσουμε, και εγώ ακόμη δεν έχω ολοκληρώσει την λίστα μου, αλλά έχω ξεφορτωθεί πολύυυ πράγμα!

Καλά η χλωρίνη γενικά είναι πολύ δυνατή και ειδικά για το άσθμα είναι ό,τι χειρότερο, μακριά όντως! Να λες πολλά και ακόμη περισσότερα, καλέ δεν κόβουμε πρόστιμα εδώ!

Όπου μπορούμε να σε βοηθήσουμε θα το κάνουμε, αν θέλεις κοίτα και στα παλαιότερα σχόλια , επίσης στην υπογραφή της Soevan υπάρχουν λίστες με βιολογικά ρίξε και εκεί μια ματιά.

----------------------

Καλά εσείς είστε πολύ προχωρημένες! Φτιάχνετε μόνες σας σαμπουάν και αφρόλουτρο :shock: έχω πολύ μέλλον μπροστά μου και πολύ μελέτη.

Προς το παρόν με ενδιαφέρει και εμένα το θέμα baby led weaning. Στο γιο μου το σκεφτόμουν αλλά τελικά έκανα πίσω, μάλλον ήταν πολλοί οι ενδοιασμοί. Τώρα όμως στην κόρη λέω να το εφαρμόσω.

Peekaboo[/b];2491123]

Αν σας ενδιαφερει υπαρχουν πολλα site να διαβασετε. Επισης εχω το βιβλιο με τον ομωνυμο τιτλο των Rapley και Murkett το οποιο ειναι πολυ καλο και εξηγει αναλυτικα τη μεθοδο.

Θα παραγγείλω και το βιβλίο να έχω ένα μπουσουλα, αλλά αν είναι εύκολο στειλε μου και εμενα τα sites που θεωρείς πιο σημαντικα.

Επίσης για όποιον ενδιαφέρεται' date=' υπάρχει ομάδα στο facebook Baby Lead Weaning

http://www.facebook.com/BabyLedWeaningLetYourBabiesFeedThemselves?ref=stream

Για κάτι τέτοια αναθεωρώ την άποψή που έχω για το facebook.:rolleyes:

[b']EDIT:[/b] Εδώ και το site http://www.letyourbabiesfeedthemselves.com/

Τελικα δεν βλεπω να γλυτωνω από το φεισμπουκ. δεν εχω λογαριασμό αλλά μου φαινεται πλησιαζει η ωρα που θα κανω.:D

kGUSp3.png aMgOp3.png

Βρε κορίτσια

Ξέρω ότι η ερώτησή μου έχει απαντηθεί πολλές φορές ήδη, αλλά δεν βρήκα κάτι σχετικό στην αναζήτηση... μας έλαχε εγκυμοσύνη (3ο!!!) και επειδή ξέρω ότι ο γυναικολόγος μου θα μου πει το στανταράκι ασβέστιο-σίδηρο, για θυμίστε μου τι προτείνουμε εμείς που ξέρουμε τα πολλά κι ο νους μας κατεβάζει; Βρήκα το floradix (να υποθέσω ότι η καλύτερη επιλογή μου για αγορά είναι το iherb;) αλλά και κάτι βιταμίνες του Μερκόλα λέγαμε, αν θυμάμαι καλά...αν έχετε να προτείνετε κάτι θα με βοηθούσε πολύ!

Ευχαριστώ!

Stellina με το καλό και το τρίτο μωράκι σας! Για ασβέστιο - σίδηρο (φερριτίνη) αν οι εξετάσεις είναι καλές, θεωρώ πως δεν πρέπει να λαμβάνονται επιπλέον συμπληρώματα , της ίδιας άποψης ήταν και ο γυναικολόγος μου, αιμικό σίδηρο και πιο άμεσα απορροφήσιμο, λαμβάνεις κυρίως απο το κρέας, και ο συνδυασμός βιταμίνης c είναι ο καλύτερος.

Επίσης, τα ωμέγα 3 και ωμέγα 6 είναι πολύτιμα, κάποιες κοπέλες πήρανε το cod liver oil και το krill oil, καλύτερα να σου πουν οι ίδιες όμως.

----------------------

Mε έχετε βάλει σε σκέψεις για το TTO του Ρομπουλάκη.

Συνέχεια σκέφτομαι: βρε λες?

Πάντως εαν τα βάλετε κάτω

τα 500 ml του iherb

http://www.iherb.com/Now-Foods-Essential-Oils-Tea-Tree-16-fl-oz-473-ml/13975

στην ίδια τιμή έρχονται τελικά.

Και ξέρεις οτι εκεί τουλάχιστον είναι γνήσιο.

(Bρε λες???.....:confused:)

Πφφφ' date=' καλά να περάσετε βρε! [img']http://i.imgur.com/qdAKO.gif[/img]

Eυχαριστούμε...αλλά κάτσε πρώτα να το παραγγείλω,

γιατί ακόμα στα λόγια είμαστε!!.... :lol: :lol:

Απο Δεκέμβρη είπαμε.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...