Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Καφε μετα απο απο3εση

viki35

Recommended Posts

Κοριτσια καλημερα ,

την προηγουμενη Παρασκευη εκανα για 2η φορα απο3εση ειχαμε και τον νοεμβριο μια παλλινδρομη .Τοτε θυμαμαι οτι ειχα αιμα την πρωτη μερα και μετα επειδη κουραστικα αρκετα με δουλειες με επιασε αιμοραγια την 5η-6η μερα μετα την απο3εση για αρκετες μερες κιιολας . Περασε χωρις καποιο φαρμακο απλα με επικοινωνια με το γιατρο μου σχεδον καθημερινη για να του λεω την πορεια της αιμοραγιας (ειχα τρομα3ει ) .

Τωρα ειχα αιμα την πρωτη μερα και πολυ λιγο τη δευτερη , μετα καθαρη , απο προχθες εχω πονο (λογικο) και πολυ καφε βλενα , απαισια , και ερχομαι να ρωτησω κατα ποσο το ειχε καποια αλλη κοπελα αυτο , εντα3ει θα μιλησω και με το γιατρο μου το απογευμα αλλα με αιδιαζει και μονο που το βλεπω και δεν 3ερω κατα ποσο ειναι φυσιολογικο .

QRyOp2.png

Διαφημίσεις

Βικυ, κι εγώ περυσι μετά την αποξεση ειχα αίμα μια εβδομαδα και μετά καφε βλεννες (κατι σαν τα τελειωματα της περιοδου) αλλά μετά ειχα ξανα αίμα για άλλη μια εβδομαδα. ο γιατρός μου ειχε πει ότι ειναι φυσιολογικές αυτες οι αλλαγές.

Ευχομαι να μην ειναι τιποτε και να αφησεις συντομα πισω σου όλη αυτήν την περιπέτεια!

pdNQp3.pngjWt5p3.png

εγω ειχα αιμα 2 εβδομαδες και πονουσα πολυ καθε μερα την ιδια ωρα μετα οταν εκλεισε ενας μηνας απο την αποξεση μου ηρθε περιοδος αλλα οχι πολλες ημερες και οχι πολυ αιμα ( δλδ 6 / 07 ) σταματισε και χθες βλεπω ξανα λιγο αιμα και λιγο καφε .Δεν ξερω τι γινετε .

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...