Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Γλυκό στο κέντρο, τούρτα ή παστάκια;

zuka

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλες!Θέλουμε να δώσουμε το γλυκό της βάπτισης στο κέντρο μετά το φαγητό και όχι στην εκκλησία.Ποιά είναι η γνώμη σας, να κόψουμε τούρτα όπως γίνεται και στον γάμο ή δεν ταιριάζει για βάφτιση και απλά να σερβίρουμε τα κομμάτια στο τέλος; Έχετα καμιά ιδέα για το είδους γλυκό να είναι ; Βαπτίζω την κόρη μου και θα ήθελα να είναι κάτι κοριτσίστικο..Ευχαριστώ!

Διαφημίσεις

Εμεις παντως δε θα δωσουμε τιποτα στην εκκλησια, αλλα στο κεντρο μετα θα κοψουμε μια ωραια τουρτα (σκεφτομαι αυτες τις χαριτωμενες τρισδιαστατες) κ θα εχουμε κ παιδικα γλυκακια μετα το φαγητο. Αν λοιπον τους εχεις καλεσει ολους μετα, γιατι να χανετε χρονο στην εκκλησια?

Και εμεις στο κεντρο τα ειχαμε δωσει ολα. Και μπομπονιερες και γλυκο.

Ειχαμε παραγγειλει στο ζαχαροπλαστειο μπραουνις αλλά οχι στο μεγεθος που τα πουλουσε κανονικά αλλά πιο μεγάλα. Διπλα απο το μεγεθος απο ενα παστακι.

Το καταευχαριστηθηκανε και ξεφευγεις και απο το παστακι.

Επισης αλλο γλυκο που μου αρεσε σε αλλα βαφτησια ήταν σε χαρτινο κυπελακι μους και στη βαση ειχε κατι σαν παντεσπανι. Μμμμμμμμ πολυ ωραιο.

Στην εκκλησία δε δώσαμε τίποτα. Γλιτώσαμε και το ποιος θα δώσει τι θα γίνει.

Τις μπομπονιέρες τις είχαμε βάλει στα τραπέζια.

Γλυκό δε δώσαμε γιατί είχε το μενού και γλυκό και φρούτο. Επίσης στο τραπέζι εισόδου είχαμε smarties, καραμέλες, γλυφιτζούρια, μας μέλοου, ζελεδάκια, οπότε και άλλο γλυκό μας φάνηκε υπερβολή και μας συνέστησε και ο ιδιοκτήτης του κέντρου να μη δώσουμε.

Πάντως αρνητικά σχόλια δεν άκουσα. Ίσα ίσα.

Μόνο η πεθερά μου ξύνιζε τη μούρη της, αλλά αυτό είναι ΑΣΧΕΤΟ. Όλοι μου έλεγαν ότι όλα ήταν καταπληκτικά.... μάλλον γιαυτό ξύνιζε η άλλη.

Κι εμείς στην εκκλησία δεν είχαμε δώσει γλυκό για να δώσουμε στο κέντρο.

Από το μενού είχαμε να επιλέξουμε τούρτα ή παγωτό κι αποφασίσαμε το δεύτερο. Το οποίο τελικά αποδείχθηκε τέλεια επιλογή γιατί ήταν 17 Ιουνίου με καύσωνα! Στους μεγάλους σερβιρήστηκε παγωτό σε μπωλ και για τα παιδάκια είχε μικρά ξυλάκια.

Σκέψου κι αυτή την εναλλακτική :):):)

6qjVp3.png

Διαφημίσεις

Και εγώ στην εκκλησία δεν έδωσα τιποτα..αν τους έχεις καλέσει ειδικά όλους στο τραπέζι γιατι να γίνετε χαμος στην εκκλησία?για γλυκό μία πού ωραία ιδέα είναι να δώσεις προφιτερόλ που θα το ευχαριστιθούν και μεγάλοι και μικροί!τις μπομπονιέρες επίσης τις έδωσα στο κέντρο κ εγώ..Μπορούμε να ξεφεύγουμε απο κάποια τυπικα ώστε να μην τρελενόμαστε απο το άγχος :shock:

Εμεις θα φτιαξουμε χωνακια με το ονμα του μωρου και θα βαλουμε μεσα κουφετα-βοτσαλα και μαρς μελοους......επισης θα εχω γυαλες με σμαρτις, βοτσαλα και καραμελες.........στο φαγητο θα κοψουμε τουρτα μιας και τα γεννεθλια θα ναι 2 μερες νωριτερα......

Παντως δεν ερχονται ολοι στο τραπεζι και για αυτο συνηθως προσφερεις κατι στην εκκλησια.......επειδη τα χρηματα για γλυκακια ειναι πολλα μπορεις να βαλεις γυαλες με οσα προαναφερα η χωνακια, που δεν θα σου στοιχισουν πολυ και θα στολισεις με αυτο τον τροπο και την εκκλησια.....

Αλλη μια ιδεα ειναι τα μαρζιπαν (φατσουλες η αλλα)...μπορεις να τα παρεις χοντρικη και να τα συσκευασεις εσυ........εχουμε γραψει πολλα σχετικα.....

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

Κι εγώ το ίδιο σκέφτομαι. Τα γλυκά και οι μπομπονιέρες στο τραπέζι. Έχω δει καταπληκτικές φωτογραφίες από τούρτες στην Μαρία Ξερικού και θα πάω να κοιτάξω αλλά έχω ακούσει ότι είναι λίγο τσιμπημένα και ότι τα γλυκά για να σταθούν τα σχέδια και να μοιράζονται πιο εύκολα στην εκκλησία είναι σαν κεκάκια. Ξέρει καμμιά σας τίποτα?

Αν δεν βρώ εκεί λέω να μην κόψω τούρτα αλλά να πάρω πάστες από το ζαχαροπλαστείο σε μια καταπληκτική γεύση ferero rosche ή μπισκοτίνο!

• 3 months later...
Εμεις θα δωσουμε γλυκό στην εκκλησια και στο τραπέζι το μαγαζί προσφέρει καρυδόπιτα με παγωτό ή πανακότα. Οπότε λέμε να μην έχουμε τούρτα. Πειράζει??

Μια χαρά μου φαίνεται!υπερβολή θα ήταν να είχατε και τούρτα..να μην σου πω ότι αν τους έχεις καλέσει όλους μπορείς να μην δώσεις και στην εκκλησία..εγώ αυτο θα κάνω για να ξεφύγω απο το άγχος άσε που μου φαίνεται και πιο βολικό για τους καλεσμένους..

Πεταλουδιτσα μου εισαι η ζωη μου!!!!

Διαφημίσεις

Σκεφτόμουνα μήπως να πω στο μαγαζί για φρούτα αντι γλυκό και να πάρω εγώ την τούρτα. Αυτό που ρωτάω βασικά είναι αν είναι "απαραίτητη" η τούρτα στη βάφτιση, όπως και στο γάμο. Αλλιώς να μείνω στην προσφορά του κέντρου.

tndLp2.png

FgHKp2.png

Σκεφτόμουνα μήπως να πω στο μαγαζί για φρούτα αντι γλυκό και να πάρω εγώ την τούρτα. Αυτό που ρωτάω βασικά είναι αν είναι "απαραίτητη" η τούρτα στη βάφτιση, όπως και στο γάμο. Αλλιώς να μείνω στην προσφορά του κέντρου.

Όχι εγώ έχω πάει και σε βαπτίσεις που δεν είχαν τουρτα..δεν είναι απαραίτητη οποτε μπορείς να κάνεις ό,τι νομίζεις εσυ πιο βολικό..

Πεταλουδιτσα μου εισαι η ζωη μου!!!!

εμεις πάντως που την μικρη την βαφτίσαμε προχτές επειδή είχαμε καλεσμένους που δεν τους είχαμε καλέσει στο τραπέζι μοίρασα προφιτερόλ ατομικά σε χάρτινες συκευασίες με ήρωες του disney στην εκκλησία...στο τραπέζι βγήκε καρυδόπιτα και τσιζκεϊκ δώρο του ιδιοκτήτη λόγω φιλίας...εγω επειδή είχα ηδη μοιράσει στην εκκλησια δεν ήθελα να ξαναβγάλω....το θεωρουσα υπερβολή...τώρα είναι τι θες εσύ...1,20 έδωσα το τεμ για 100 τμχ

μαιμουδακι 08/05/07

αγριοκατσικο 01/12/09

Διαφημίσεις

δεν μου αρεσει οταν κοβουν στην πιστα τουρτα στην βαπτιση και ανοιγουν και σαμπανια ,εκτος αν το παιδι εχει γενθλια .

εμεις στη βατιση του γιου μου ειχαμε σερβιρει στο τλος τουρτα καραμελα με παγωτο.ηταν καλοκαρι βεβαια

για μετα το φαγητο στο κεντρο εφτιαξα καρυδοπιτα και ρεβανι εκτος απο τα γλυκα που θα μοιρασω στην εκκλησια...μηπως ειναι πολλα;;;ειχω παει σε αλλες βαφτισεις και μετα το φαγητο βγαζουν ενα σκετο φρουτο...για αυτο ειπα να κανω κατι ακομα!!πως σας φαινεται;;

.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...