Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ανοσοσφαιρίνες

Recommended Posts

Κορίτσια χθες μου είπε ο γιατρός ότι έχω αυξημένα ΝΚ (21.6%) και θα πρέπει να κάνω ορούς με ανοσοσφαιρίνες πριν την εγκυμοσύνη και κατά τη διάρκεια. Τι ξέρετε για αυτά και πόσες από εσάς έχουν βοηθήσει;;;

Διαφημίσεις

τα νκ ειναι αμφιλεγομενο θεμα,οπως και η θεραπεια τους με εμβολια και ανοσοσφαιρινες...εχεις μεινει εγκυος και εχεις αποβαλλει??συνεχομενα??γιατι συστηνει σφαιρινες??οι οποιες κιολας δεν ειναι εντελως ακινδυνες για τον οργανισμο μας...ψαχτο καλα πριν προβεις σε θεραπεια με σφαιρινες

εχω εναν μικρο πριγγηπα στην αγκαλια μου...

τα νκ ειναι αμφιλεγομενο θεμα,οπως και η θεραπεια τους με εμβολια και ανοσοσφαιρινες...εχεις μεινει εγκυος και εχεις αποβαλλει??συνεχομενα??γιατι συστηνει σφαιρινες??οι οποιες κιολας δεν ειναι εντελως ακινδυνες για τον οργανισμο μας...ψαχτο καλα πριν προβεις σε θεραπεια με σφαιρινες

Όπως έχω γράψει έχω υψηλό αριθμό φονικών κυτάρων. Δε συζητά καθόλου για εμβόλια ο γιατρός μου ποτέ δεν τα έχει κάνει και δεν τα πιστεύει. Πώς να το ψάξω αφού ο καθένας έχει την άποψη του; Ναι έκανα εξετάσεις μετά από μια βιοχημική και μια παλίνδρομη κύηση συνεχόμενες.

Τι εννοείς δεν είναι ακίνδυνες; Τι μπορεί να προκαλέσουν; Εσύ έχεις κάνει ή έχεις κάποια εμπειρία; Θα εκτιμούσα οποιαδήποτε άποψη.

είναι διαφορετικό πράγμα οι σφαιρίνες και άλλο οι ανοσοσφαιρίνες. Ενέσεις ανοσοσφαιρίνης είχα κάνει και εγώ κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης (4) και δεν μου προκάλεσαν κανένα πρόβλημα.

Δεν γνωρίζω τι μπορούν να προσφέρουν σε περίπτωση αποβολών, κακό όμως δεν κάνουν.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...