Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΑΤΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ - Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΟΥ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

καλη επιτυχια να εχετε tsigla και να μασ πειτε ευχαριστα νεα και ολα να πανε καλα.........

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ...ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΧΑΝ ΑΚΟΥΣΗ ΚΑΠΟΙΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΖΗΤΑΕΙ ΔΟΤΗ.....ΤΕΛΙΚΑ Ο ΠΑΝΤΟΣ ΜΕ ΔΙΚΑΙΟΣΑΙ...22 ΩΑΡΙΑ Η ΣΥΖΥΓΟΣ Κ 5.000.000 ΣΠΕΡΜΑΤΟΖΩΑΡΙΑ ΕΓΩ ΜΕ....ΜΕ...10% ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ....ΟΛΑ ΠΗΓΑΝ ΤΕΛΕΙΑ....ΑΥΡΙΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΑ ΓΟΝΗΜΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ...ΟΥΥΥΥΦΦΦΦ...ΞΑΛΑΦΡΩΣΑ.....Ο edit admin ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΩ ΔΟΤΗ...Ο edit admin ...ΟΥΥΥΥΦΦΦΦ....ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΩΝ Κ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΑΣ...ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΟΝ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΓΟΥΡΙ....:wink::-):eek::-?:-P:-P;-):wink::P:D

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ...ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΧΑΝ ΑΚΟΥΣΗ ΚΑΠΟΙΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΖΗΤΑΕΙ ΔΟΤΗ.....ΤΕΛΙΚΑ Ο ΠΑΝΤΟΣ ΜΕ ΔΙΚΑΙΟΣΑΙ...22 ΩΑΡΙΑ Η ΣΥΖΥΓΟΣ Κ 5.000.000 ΣΠΕΡΜΑΤΟΖΩΑΡΙΑ ΕΓΩ ΜΕ....ΜΕ...10% ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ....ΟΛΑ ΠΗΓΑΝ ΤΕΛΕΙΑ....ΑΥΡΙΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΑ ΓΟΝΗΜΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ...ΟΥΥΥΥΦΦΦΦ...ΞΑΛΑΦΡΩΣΑ.....Ο edit admin ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΩ ΔΟΤΗ...Ο edit admin...ΟΥΥΥΥΦΦΦΦ....ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΩΝ Κ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΑΣ...ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΟΝ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΓΟΥΡΙ....:wink::-):eek::-?:-P:-P;-):wink::P:D

ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!:D:D:D ειδες που σου ελεγα??ολα καλα...απο δω και περα μονο χαμογελα και αισιοδοξια!!!!!!:D:D μακαιρι να ειμαστε εμεις το γουρι σου και εσυ το δικο μας....!!!!

Χαιρομαι πολυ για τα ευχαριστα νεα σας. Η τυχη αρχισε να σας χαμογελα και ευχομαι να συνεχιστουν τα καλα νεα! Αν επιτρεπεται θα κανετε μικρογονιμοποιηση; Για το κοστος συζητησατε; Θα ηθελα μια ενημερωση επ'αυτου για να ξερω απο πρωτο χερι αν σου ειναι ευκολο και εχεις χρονο να γραψεις. Πραγματικα χαιρομαι πολυ για σας!

tsigla ολα καλα χπηγαν χαιρομαι πολυ για τα δικα σασ νεα.τα δικα μασ οχι και τοσο εχουμε υψηλη fsh 26.5 με οριο 12,4.τι να κανουμε τα χω χασει.εσυ εχεισ κανει αποπτωση σπερματοσ?εμεισ εχουμε 23 με οριο το 20.σασ παρακαλω απαντηστε μου γιατι κοντευω να τρελαθω.

Διαφημίσεις

tsigla ολα καλα χπηγαν χαιρομαι πολυ για τα δικα σασ νεα.τα δικα μασ οχι και τοσο εχουμε υψηλη fsh 26.5 με οριο 12,4.τι να κανουμε τα χω χασει.εσυ εχεισ κανει αποπτωση σπερματοσ?εμεισ εχουμε 23 με οριο το 20.σασ παρακαλω απαντηστε μου γιατι κοντευω να τρελαθω.

αποπτωση σπερματοσ?οχι δεν εχω κανει...δεν γνωριζω καν τι ειναι...ουτε για την ανεβασμενει fsh ξερω κατι να σου πω...sorry...αλλα μην απελπιζεσαι κ μην βιαζεσαι...ο θεοσ ξερει καλυτερα..

Χαιρομαι πολυ για τα ευχαριστα νεα σας. Η τυχη αρχισε να σας χαμογελα και ευχομαι να συνεχιστουν τα καλα νεα! Αν επιτρεπεται θα κανετε μικρογονιμοποιηση; Για το κοστος συζητησατε; Θα ηθελα μια ενημερωση επ'αυτου για να ξερω απο πρωτο χερι αν σου ειναι ευκολο και εχεις χρονο να γραψεις. Πραγματικα χαιρομαι πολυ για σας!

ΕΜΕΙΣ ΩΠΟΣ ΞΕΡΕΙΣ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟ ΓΕΝΕΣΙΣ ΣΧΕΔΟΝ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΗΣ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗΣ (ΑΝ Κ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΜΑΣ ΕΚΟΨΑΝ ΧΡΗΜΑΤΑ) Κ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ 4.000 ΕΥΡΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΑΙΜΑΤΟΣ Κ ΜΕ ΜΙΚΡΟΓΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ.

τοσο μου ειπε και ο γυναικολογος μου που συνεργαζεται με το Γεννεσις αλλα σε ρωτησα για να το διασταυρωσω. Κι εμεις μικρογονιμοποιηση πρεπει να κανουμε λογω του προβληματος. Ολα να σας πανε καλα!!

tsigla λεω να παω στον παντο και εγω.θα ηθελα να μου πεισ και συ την γνωμη σου για το πωσ σου φερονται αν σε προσεχουν οσο [πρεπει και αν ειναι βιομηχανια οπωσ λενε.εχεισ επαφη με τον ιδιο το γιατρο η μονο με τισ μαιεσ του?πωσ ειναι σαν ανθρωποσ?η συζυγοσ εχει κανει υστεροσαλπιγγογραφια?η γνωμη σου θα μπορουσε να μασ βοηθησει.αν θελεισ να μου δωσεισ πληροφοριεσ και δεν θεσ να φανουν μπορεισ να στειλεισ πμ.ευχαριστω πολυ...καλη επιτυχια για αυριο:):):):):):):)

tsigla λεω να παω στον παντο και εγω.θα ηθελα να μου πεισ και συ την γνωμη σου για το πωσ σου φερονται αν σε προσεχουν οσο [πρεπει και αν ειναι βιομηχανια οπωσ λενε.εχεισ επαφη με τον ιδιο το γιατρο η μονο με τισ μαιεσ του?πωσ ειναι σαν ανθρωποσ?η συζυγοσ εχει κανει υστεροσαλπιγγογραφια?η γνωμη σου θα μπορουσε να μασ βοηθησει.αν θελεισ να μου δωσεισ πληροφοριεσ και δεν θεσ να φανουν μπορεισ να στειλεισ πμ.ευχαριστω πολυ...καλη επιτυχια για αυριο:):):):):):):)

ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΗΝ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΣΤΟ ΑΤΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΚΕΙ ΚΑΝΑΜΕ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΕΚΕΙ ΠΗΡΑΜΕ ΠΡΟΤΩΚΟΛΟ ΕΚΕΙ ΜΑΣ ΕΓΡΑΨΑΝ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΕΚΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΔΗΚΑΣΙΑ...ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΙΑΡΚΙΣΑΝ 20 ΜΕΡΕΣ...ΑΦΟΥ ΜΕΤΑ ΤΑ ΧΑΛΑΣΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΤΟΤΕ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟΝ ΠΑΝΤΟ...ΤΟ ΠΑΝΤΟ ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΕΙΔΑΜΕ ΣΤΟ ΠΡΟΤΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ (Ο ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕ ΟΛΟ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΑΦΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΜΙΛΗΣΗ ΤΗΝ ΠΡΟΙΓΟΥΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΚΑΝΑ 20ΛΕΠΤΟ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΩ) ΜΑΣ ΠΗΡΕ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ...ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΗΧΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΟΣ Κ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ...ΤΙΣ ΩΟΛΗΨΙΕΣ ΤΙΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΛΙ ΑΛΛΟΙ...ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΕΜΒΥΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΑΝΤΟΣ...ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΑΣ ΣΤΟ ΓΕΝΕΣΗΣ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ 10 ΤΗΛΕΦΟΝΑ ΑΠΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΡΙΕΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΜΠΟΡΙΕΣ ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΙΣ 24ΩΡΕΣ...ΑΥΤΕΣ ΚΑΝΟΝΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΡΕΙΕΣ, ΦΑΡΜΑΚΑ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΤΛ...ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΤΗΛΕΦ. Κ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΕΙ ΑΥΤΟΣ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ...ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ...Η ΟΜΑΔΑ ΙΑΤΡΩΝ ΙΣΩΣ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ...ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΟΜΙΖΩ ΤΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΥ...ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΙΑΚΟ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ...ΕΓΩ ΑΠΛΑ ΕΝΙΩΣΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ Κ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΟΥ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑΝ ΕΓΙΝΕ...ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΑ ΑΡΚΕΤΑ...ΗΣΥΖΥΓΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΣΑΛΠΙΓΓΟΓΡΑΦΙΑ

Κ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΑ...ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ ΜΕΤΗΝ ΥΣΤΕΡΟΣΑΛΠ...ΑΝ ΟΧΙ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ...

Διαφημίσεις

εχουμε αγωνια....παιδια ποσα γονιμοποιηθηκαν να μασ πειτε καλη επιτυχια τα καλυτερα ευχομαι.......:oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops:

ΔΥΣΤΥΧΟΣ ΜΟΝΟ ΤΡΙΑ.........ΛΟΓΟ ΣΠΕΡΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ...

λυπαμαι,περιμεναμε περισσοτερα να γονιμοποιηθουν αλλα μη χανεται την ελπιδα σασ.αυτα τα τρια μπορει να ειναι καλα και να πετυχετε?σασ ειπανε κατι αλλο.ιδια περιπτωση και μεισ 12 ωαρια καλα και γονιμποιηθηκαν τα 3 απ τα τρια ηταν καλο το ενα.σασ εκαναν καταψυξη κανενα ωαριο?

μην στεναχωριεσαι....ολα μπορουν να γινουν και με αυτα τα 3!!!!να σκεφτεστε θετικα και ολα μπορουν να γινουν:) θα βαλετε και τα 3?

Διαφημίσεις

λυπαμαι,περιμεναμε περισσοτερα να γονιμοποιηθουν αλλα μη χανεται την ελπιδα σασ.αυτα τα τρια μπορει να ειναι καλα και να πετυχετε?σασ ειπανε κατι αλλο.ιδια περιπτωση και μεισ 12 ωαρια καλα και γονιμποιηθηκαν τα 3 απ τα τρια ηταν καλο το ενα.σασ εκαναν καταψυξη κανενα ωαριο?

εχεις π.μ

Την ίδια απαντηση είχαμε παρει και εμεις και βλεπεις το αποτελεσμα..2 αντρακια. Λοιπον θελω να σου δωσω συγχαρητηρια που εγραψες το προβλημα σου γιατι πολλοί αντρες ουτε καν να το συζητησουν,εγω έχω ένα "χρυσό άντρα" και ειμαι τρισευτυχισμένη αλλα δεν ήθελε ποτε να μοιραστεί το προβλημα του για να φανταστείς ότι όλοι νομίζουν ότι μονοι μας το καταφέραμε (σίγουρα βεβαια σκεφτοντε γιατι αργησαμε τοσοοοο). Εμεις ύστερα απο σπερματεγχύσεις και εξωσωματικες σε άλλο κεντρο και μιλαμε για πολλες πολλες εξετάσεις (φαντασου δανεια που πήραμε..) αποφασισαμε να παμε στον Παντο,ήταν γνώστης,δεν θα τον έλεγα φιλικο (πολύ που με ενδιεφερε αυτό..) και μας κατατόπισε.Τον ίδια την πρωτη φορα και μετα ξανα μονο στην εμβρυομεταφορα! Στο τηλεφωνο μίλαγα με τις συντονίστριες για ότι χρειαζόμουνα ακομα και σ/κ. Ευτυχως πετυχαμε τα διδυμακια μας με την πρωτη φορά στο κέντρο του αρα μπορω να πω για μενα είναι ΘΕΟΣ βεβαια Θεός είναι για ολες τις γυναίκες ο γιατρός που καταφερε το "θαυμα τους",στην εγκυμοσυνη προτιμησα να παω σε μια απλη γυναικολογο που ειχα παλια και με παρακολουθουσε μονο για τεστ παπ. Τα φαρμακα επειδη είχα θεμα ήδη με το ΙΚΑ,καποια τα εγραψα στο ΙΚΑ και κάποια στο δημόσιο με συμμετοχή (το λεω μήπως καποια δεν το έχει σκεφτει). Ευχομαι σε ολους σας καλη επιτυχία και ψυχολογία στα υψη!!!:P Θα περιμενω μονο ΘΕΤΙΚΑ ΝΕΑ!!

YiMXp3.png

Μην απογοητεύεσαι!

Εμείς στην εξωσωματική είχαμε 22ωάρια α ποιότητας και μόνο 4 έμβρυα, λόγω σπέρματος μας είπαν....

Αποτέλεσμα: αποτυχία η εξωσωματική και μετά από 1 μήνα έμεινα φυσιολογικά έγκυος από το "χάλια" σπέρμα του συζύγου.

Ο γιατρός είπε ότι ήταν θαύμα!

Ε λοιπόν μόλις χρόνισε ο μεγάλος μας έμεινα πάλι έγκυος φυσιολογικά σε δίδυμα! Ο γιατρός εξαφανίστηκε από τηλέφωνα κτλ.

Αποτέλεσα: 3 ταλιμπανάκοι τρέχουν μέσα στο σπίτι φωνάζοντας και γελώντας!

Ε μα θα μας τρελάνουν πια οι γιατροί.

Ότι κι αν συμβεί, προσπαθείστε το και φυσιολογικά.

Εύχομαι να πάνε όλα καλά.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.TSIGLA ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΜΒΡΥΟΜΕΤΑΦΟΡΑ.ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΠΟΣΑ ΘΑ ΒΑΛΕΤΕ.ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΙ ΦΑΡΜΑΚΑ ΔΩΣΑΝΕ ΣΤΗ ΣΥΖΥΓΟ ΣΟΥ.ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΑΥΤΟ.GOOD LUCK!!!!!!!!!!!!!!!!!

Την ίδια απαντηση είχαμε παρει και εμεις και βλεπεις το αποτελεσμα..2 αντρακια. Λοιπον θελω να σου δωσω συγχαρητηρια που εγραψες το προβλημα σου γιατι πολλοί αντρες ουτε καν να το συζητησουν,εγω έχω ένα "χρυσό άντρα" και ειμαι τρισευτυχισμένη αλλα δεν ήθελε ποτε να μοιραστεί το προβλημα του για να φανταστείς ότι όλοι νομίζουν ότι μονοι μας το καταφέραμε (σίγουρα βεβαια σκεφτοντε γιατι αργησαμε τοσοοοο). Εμεις ύστερα απο σπερματεγχύσεις και εξωσωματικες σε άλλο κεντρο και μιλαμε για πολλες πολλες εξετάσεις (φαντασου δανεια που πήραμε..) αποφασισαμε να παμε στον Παντο,ήταν γνώστης,δεν θα τον έλεγα φιλικο (πολύ που με ενδιεφερε αυτό..) και μας κατατόπισε.Τον ίδια την πρωτη φορα και μετα ξανα μονο στην εμβρυομεταφορα! Στο τηλεφωνο μίλαγα με τις συντονίστριες για ότι χρειαζόμουνα ακομα και σ/κ. Ευτυχως πετυχαμε τα διδυμακια μας με την πρωτη φορά στο κέντρο του αρα μπορω να πω για μενα είναι ΘΕΟΣ βεβαια Θεός είναι για ολες τις γυναίκες ο γιατρός που καταφερε το "θαυμα τους",στην εγκυμοσυνη προτιμησα να παω σε μια απλη γυναικολογο που ειχα παλια και με παρακολουθουσε μονο για τεστ παπ. Τα φαρμακα επειδη είχα θεμα ήδη με το ΙΚΑ,καποια τα εγραψα στο ΙΚΑ και κάποια στο δημόσιο με συμμετοχή (το λεω μήπως καποια δεν το έχει σκεφτει). Ευχομαι σε ολους σας καλη επιτυχία και ψυχολογία στα υψη!!!:P Θα περιμενω μονο ΘΕΤΙΚΑ ΝΕΑ!!
ZITAMAP ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΑΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΒΕΒΑΙΑ.ΠΟΣΑ ΣΠΕΡΜΑΤΟΖΩΑΡΙΑ ΕΙΧΕ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΣΟΥ?ΕΙΧΕ ΚΑΤΙ ΟΡΜΟΝΙΚΟ?

καλημερα σε ολους.Καλα αποτελεσματα σε οσους περιμενουν.Tsiglas συγχαρητηρια που μοιραστηκες την εμπειρια σου και συγχαρητηρια ακομα για την αψογη συμπαρασταση στην γυναικα σου.Ενα χρειαζεται οτι πολλα.Ενα και καλο.Και εγω ειχα πολλα ωαρια αλλα στο τελος εμεναν λιγα.Σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου τα καλυτερα.Με το καλο να ακουσουμε τα ευχαριστα νεα.

no doubt καλησπερα τι κανεισ?ειναι πραγματικα θαυμα αυτο που εγινε.αν επιτρεπεται ηταν πολυ χαλια το σπερμα του συζυγου σου?και μεισ λεμε να το προσπαθησουμε φυσιολογικα και αμα γινει εγινε.να χαιρεσαι τα παιδακια σου

καλημερα σε ολους.Καλα αποτελεσματα σε οσους περιμενουν.Tsiglas συγχαρητηρια που μοιραστηκες την εμπειρια σου και συγχαρητηρια ακομα για την αψογη συμπαρασταση στην γυναικα σου.Ενα χρειαζεται οτι πολλα.Ενα και καλο.Και εγω ειχα πολλα ωαρια αλλα στο τελος εμεναν λιγα.Σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου τα καλυτερα.Με το καλο να ακουσουμε τα ευχαριστα νεα.

Σας ευχαριστω ολουσ για την συμπαρασταση κ για τα καλα σασ λογια...καναμε την εμβρυομεταφορα με 3 πολυ καλα εμβρυα (μασ εδωσαν κ φωτο)...τωρα στην αναμονη...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...