Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Τραπέζι βάφτισης

GeorginaT

Recommended Posts

Καλημέρα σας,

Γνωρίζετε κάποιον κλειστό χώρο με παιδότοπο για τραπέζι βάφτισης;

Kατά προτίμηση στα Β.Π. αλλά και Μεσόγεια γίνονται δεκτά... :)

Κανονίζω τη βάφτιση της μικρής τον Δεκέμβριο και θέλω κάτι για να ξεδώσουν τα πιτσιρίκια...

Ευχαριστώ.

Διαφημίσεις

Τζορτζίνα δες σ'αυτό το τόπικ νομίζω έχει αυτό που θέλεις.

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=55993

Καθένας έχει τρεις χαρακτήρες: αυτόν που δείχνει, αυτόν που έχει κι αυτόν που νομίζει ότι έχει.

swanocean σε ευχαριστώ για την απάντηση αλλά ψάχνω για κλειστό χώρο…

Της Μικελίνας όπως και τα περισσότερα είναι ανοιχτά…και ο Τεχνότοπος έχει ωράριο από ότι είχα δει…

Τελικά, δύσκολη υπόθεση να βαφτίζεις χειμώνα…. :(

Το στεκι του Ανδρεα ειναι μια σχετικα καλη και οικονομικη προταση στα Σπατα. Εχει παιδοτοπο στον πανω οροφο(εναν μικρο), αλλα βολευει γιατι εχει κοπελα που τα προσεχει. Το μενου του κυμενεται μεταξυ 20-22 ?

• 2 εβδομάδες μετά...

Nα μαι πάλι...καταρχήν να πω ότι μου έχουν πέσει τα αυτιά με τις τιμές που ακούω...

Δεν καταλαβαίνουν ούτε από κρίση...ούτε από μεσοπρόθεσμο (αλήθεια αυτούς δεν τους επηρεάζει;)...oύτε τίποτα...

Στην καλύτερη περίπτωση η τιμή κατ' άτομο ήταν 33 euro (τελική με ΦΠΑ μέσα) και στην χειρότερη 57...

και ερωτώ...με 120 άτομα καθότι πλέον τα παιδάκια 4 ετών χρεώνονται κανονικότατα...

ποιά τράπεζα πρέπει να ληστέψω;;;

Θέλω λοιπόν τη γνώμη σας στο εξής...

Για μένα η βάφτιση είναι ένα πάρτυ ΚΥΡΙΩΣ για τα πιτσιρίκια και θέλω πάνω από όλα να περάσουν αυτά καλά....καθότι αν τα πιτσιρίκια είναι χαρούμενα τότε και οι γονείς είναι χαρούμενοι....

Αν λοιπόν κλείσω έναν χώρο...έχω μέσα φουσκωτά, παιχνίδια, κοπέλα για απασχόληση των μικρών, πάγκο για ζωγραφική και χειροτεχνίες...καραμέλες, μαρσμελοους κλπ

και στους μεγάλους σερβίρω απλά finger food πειράζει; Πως θα σας φαινόταν;

Διαφημίσεις

Θέλω λοιπόν τη γνώμη σας στο εξής...

Για μένα η βάφτιση είναι ένα πάρτυ ΚΥΡΙΩΣ για τα πιτσιρίκια και θέλω πάνω από όλα να περάσουν αυτά καλά....καθότι αν τα πιτσιρίκια είναι χαρούμενα τότε και οι γονείς είναι χαρούμενοι....

Αν λοιπόν κλείσω έναν χώρο...έχω μέσα φουσκωτά, παιχνίδια, κοπέλα για απασχόληση των μικρών, πάγκο για ζωγραφική και χειροτεχνίες...καραμέλες, μαρσμελοους κλπ

και στους μεγάλους σερβίρω απλά finger food πειράζει; Πως θα σας φαινόταν;

αποψη μου παντα...

1ον δεν περιμενω ποτε ενα γαμο η μια βαφτιση για να φαω...

2ον η βαφτιση ειναι για τα παιδια

3ον μη σε νοιαζει τι θα πουν οι αλλοι αφου παντα βρισκουν κατι να πουν ειτε εχεις χαλασει 10ε ειτε 100ε

4ον εσυ καθοριζεις με τον αντρα σου τι χρηματα εχετε προς διαθεση και οχι αλλοι

5ον σημασια εχει να περασετε εσεις καλα και το μωρακι σας...και μονο που οι γονεις δεν θα εχουν στη σκεψη τους το μικρο τους σιγουρα θα το απολαυσουν και ας τους ειχες που λεει ο λογος μονο καφε..

6ον ισως σε λιγο μεγαλυτερης ηλικιας να φανει καπως αλλα οι εποχες αλλαζουν και πρεπει να ακολουθησουν καποτε ηταν και αυτοι νεοι

7ον δεν εισαι υποχρεωμενη να κανεις καθολου τραπεζι ασχετο αν οι περισσοτεροι απο εμας θελουμε...

και τελος εμενα σαν ιδεα μου αρεσει πολυ...

Koρίτσια ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας… είναι γεγονός ότι εγώ ένα άγχος το έχω…

καθότι το σόι μου θα έρθει και από μακρυά και το θέμα "τραπέζι" το περιμένουν...

ενώ ο σύζυγος είναι της άποψης… μία χαρά είναι αυτό και τέρμα συζητήσεων…

αλλά ειλικρινά δεν βγαίνει η κατάσταση με τα λεφτά που ζητάνε…

και μετά σου λένε για "κρίση"…

Έχω σχηματίσει μία εικόνα προς το παρόν… θα αφήσω να περάσει το καλοκαίρι και θα ξαναδω το θέμα ενεργά από μέσα Σεπτέμβρη… ίσως τότε έχουν βάλει και λίγο νερό στο κρασί τους…

Και πάλι ευχαριστώ!

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...
Koρίτσια ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας… είναι γεγονός ότι εγώ ένα άγχος το έχω…

καθότι το σόι μου θα έρθει και από μακρυά και το θέμα "τραπέζι" το περιμένουν...

ενώ ο σύζυγος είναι της άποψης… μία χαρά είναι αυτό και τέρμα συζητήσεων…

αλλά ειλικρινά δεν βγαίνει η κατάσταση με τα λεφτά που ζητάνε…

και μετά σου λένε για "κρίση"…

Έχω σχηματίσει μία εικόνα προς το παρόν… θα αφήσω να περάσει το καλοκαίρι και θα ξαναδω το θέμα ενεργά από μέσα Σεπτέμβρη… ίσως τότε έχουν βάλει και λίγο νερό στο κρασί τους…

Και πάλι ευχαριστώ!

εξαρτάται που ψάχνεις..

οι τιμές που προανέφερες μήπως αφορούσαν κτήματα μόνο;

αλλού έψαξες;

αν ευχαριστήσεις μόνο τα παιδιά αλλά ξενερώσουν από φαι οι καλεσμένοι, θα σε βρίζουν.

φιλικά

εξαρτάται που ψάχνεις..

οι τιμές που προανέφερες μήπως αφορούσαν κτήματα μόνο;

αλλού έψαξες;

αν ευχαριστήσεις μόνο τα παιδιά αλλά ξενερώσουν από φαι οι καλεσμένοι, θα σε βρίζουν.

φιλικά

Γειά σου karavida…

Έψαξα κτήματα, αίθουσες, πολυχώρους και εστιατόρια… έχεις κάτι άλλο να προτείνεις;

Tελευταία είδα και αθλητικό κέντρο… και ειλικρινά έχω ξεμείνει από ιδέες…

Το φαγητό είναι ένα θέμα καθώς όλοι το περιμένουν… αλλά και τα λεφτά είναι υπερβολικά…

επίσης, θεωρώ ότι ότι και να κάνω… αρνητικά σχόλια πάντα θα βρεθούν…

αλλά πλέον όλοι κατανοούν το θέμα της κρίσης…

Πάντως αν έχεις καμμιά ιδέα θα το εκτιμούσα να τη μοιραστείς μαζί μου…

κι εγω το χειμωνα θα κανω τη βαπτιση του γιου μου,! εν ηξερα οτι κοστιζει τοσο πολυ το τραπεζι.. ειμαι κ μονη μου , τι να μαζεψω πρωτα , γιατι απ ολα?

η ιδεα σου για παιδοτοπο ειναι τελεια και ποι γιαγιαδες ας τ δουνε σαν παρτυ που προφανως θα εχουν ξαναπαει για καποια γεννεθλια παιδιου... κι εγω που εχω μωρο το παιδακι μου θελω να ευχαριστιεται οπου παμε!οποτε και οι αλλες μανουλες θα σκεπτονται το ιδιο φανταζομαι...!

μη στεναχωριεσαι και με το καλο.. να θεσω κι εγω ενα ερωτη,μα στο θεμα σου?

... εγω με το μωρο μου μενουμε στο πατρικο μου με τ αδερφια μου, το σπιτι ειναι παλιο και θελει φτιαξιμο , οποτε δεν κανομε τιποτα στο σπιτι μετα τη βαπτιση.. τι να κανω, ? τα χρηματα ειανι πολλα... αν παμε για καφε ειναι γαιδουρια? αν παμε με τους γονεις μου και τη νονα , οταν τη βρω γιατι δεν εχουμε , εμεινε ανεργη η μεχρι τωρα νονα μας και εκεινη...μπορω να κανω ενα τραπεζι καποια αλλη στιγμη να μη μου ερθουν ολα μαζεμενα η δεν ειναι σωστο?

οταν παντως κανεις το τραπεζι αν μας πεις πως ηταν στο παιδοτοπο και καλυτερα που το ξανασκεπτομαι γιατι αν ειστε σε καποια ταβερνα/εστιατοριο, τα παιδια θα θελουν να απασχοληθουνε και να παρεις επιπλεον κλοουν για να τα κρατησει απασχολημενα θα σου κοστησει παραπανω... φιλικα ελενα

... εγω με το μωρο μου μενουμε στο πατρικο μου με τ αδερφια μου, το σπιτι ειναι παλιο και θελει φτιαξιμο , οποτε δεν κανομε τιποτα στο σπιτι μετα τη βαπτιση.. τι να κανω, ? τα χρηματα ειανι πολλα... αν παμε για καφε ειναι γαιδουρια? αν παμε με τους γονεις μου και τη νονα , οταν τη βρω γιατι δεν εχουμε , εμεινε ανεργη η μεχρι τωρα νονα μας και εκεινη...μπορω να κανω ενα τραπεζι καποια αλλη στιγμη να μη μου ερθουν ολα μαζεμενα η δεν ειναι σωστο?

οταν παντως κανεις το τραπεζι αν μας πεις πως ηταν στο παιδοτοπο και καλυτερα που το ξανασκεπτομαι γιατι αν ειστε σε καποια ταβερνα/εστιατοριο, τα παιδια θα θελουν να απασχοληθουνε και να παρεις επιπλεον κλοουν για να τα κρατησει απασχολημενα θα σου κοστησει παραπανω... φιλικα ελενα

Έλενα…κάνε ότι νομίζεις καλύτερο…εγώ πήγα σε βάφτιση Θεσσαλονίκη που είχαν catering έξω από την εκκλησία για τον κόσμο και τραπέζι μόνο στους στενούς συγγενείς…

Για καφέ δεν θα στο πρότεινα ιδιαίτερα…πάρε τη νονά, τους γονείς και τα αδέρφια σου και βγείτε για φαγητό αν είναι…ή μην κάνεις και τίποτα…πλέον δεν νομίζω ότι παρεξηγείται τίποτα…

Ότι και αν αποφασίσεις μία χαρά θα είναι αφού και οι καιροί είναι δύσκολοι…και υπάρχουν άλλα θέματα που έχουν προτεραιότητα στα έξοδα…

Διαφημίσεις

Έτσι είναι. Νομίζω κανείς δεν παρεξηγεί πια τέτοια πράγματα, στις εποχές που ζούμε. Εγώ πήγα προχτές σε βάφτιση ωραιότατη που δεν είχε catering μετά ούτε τραπέζι. Μας κέρασαν τη μπομπονιέρα μας και ένα γλυκάκι σε μπωλάκι. Η οικογένεια μετά πήγε για φαγητό με τον νονό στο σπίτι τους και τέλος. Ούτε σχολιάστηκε, ούτε τίποτα. Ήταν ωραιότατα, πολύ σεμνά και όμορφα.

Έλενα…κάνε ότι νομίζεις καλύτερο…εγώ πήγα σε βάφτιση Θεσσαλονίκη που είχαν catering έξω από την εκκλησία για τον κόσμο και τραπέζι μόνο στους στενούς συγγενείς…

Για καφέ δεν θα στο πρότεινα ιδιαίτερα…πάρε τη νονά, τους γονείς και τα αδέρφια σου και βγείτε για φαγητό αν είναι…ή μην κάνεις και τίποτα…πλέον δεν νομίζω ότι παρεξηγείται τίποτα…

Ότι και αν αποφασίσεις μία χαρά θα είναι αφού και οι καιροί είναι δύσκολοι…και υπάρχουν άλλα θέματα που έχουν προτεραιότητα στα έξοδα…

συμφωνώ απόλυτα.ως όπου φτάνει η τσέπη μας σε τέτοιους καιρούς.

συνοικιακα μεζεδοπωλεία που γνωρίζουμε, δεν είναι καλή φάση, αν ξέρουμε οτι θα πληρωσουμε πολύ λιγότερα απο 40ευρα και 50 ευρα που ζητούν τα κτήματα και θα φάνε καλά οι γονείς, οι οποίοι στην τελικοί εκείνοι είναι που μας τίμησαν με την παρουσία και με το δώρο τους?τα παιδάκια πάντα βρίσκουν τρόπο να απασχοληθούν..:-P

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...