Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μαζι στην τουαλέτα-μέχρι πότε???

Recommended Posts

Γεια σας μαμάδες. Ο γιος μου ειναι 4 μηνων και όπως όλες οι μαμάδες τον παίρνω μαζί μου στην τουαλέτα για να το επιβλέπω. Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής. Μέχρι πόσο μηνων μπορει να συνεχιστεί αυτό. Από ποια ηλικία αρχίζει να καταλαβαίνει το μωρό και δεν θα πρεπει να το παίρνω μαζί μου στην τουαλέτα?

Διαφημίσεις

εμενα η δικια μου ειναι δυο χρονων και ερχεται ακομα μαζι μου -απο μονη της πολεον στην τουαλεττα. βεβαια ή θα καθησει κι αυτη στο γιογιο της ή οταν εγω κανω μπανιο θα ψαχουλευει τα συρταρια, θα βαζει κ θα βγαζει ρουχα στο πλυντηριο κλπ . στο μπαμπα της ομως δεν παει ποτε, μονο καμια φορα οταν ξυριζεται με ανοιχτη την πορτα καθεται και τον χαζευει και μετα κανει τις ιδιες κινησεις με τα χερακια της.

με το γιο μαλλον ειναι λιγο διαφορετικα τα πραγματα λογω αντιθετου φυλου, ακομα εννοειται μπορεις να τον παιρνεις μαζι στο ρηλαξ ή το καροτσι αλλα καλυτερα ειναι να τον γυριζεις προς αλλη πλευρα και να του δινεις ενα παιχνιδακι ωστε ν ασχολειται μ αυτο αντι για σενα. κι εγω τωρα περιμενω αγορακι αλλα μαλλον θα βαζω την κορη μου να τον προσεχει.

η δικια μου κοντευει τα 3, κι ακομα δεν εχω κατουρησει μια φορα μονη μου...

τωρα τελευταια μου κοβει το χαρτι και μου δινει, και παταει και το καζανακι... παιζει με τα σαπουνια, βαζει κρεμες...

πιστευω οτι θα ρθει η ωρα που δεν θα ερχεται πλεον μαζι μου, και θα μου κοπει το κατουρημα, θα χω προβλημα μετα :lol:

η δικια μου κοντευει τα 3, κι ακομα δεν εχω κατουρησει μια φορα μονη μου...

τωρα τελευταια μου κοβει το χαρτι και μου δινει, και παταει και το καζανακι... παιζει με τα σαπουνια, βαζει κρεμες...

πιστευω οτι θα ρθει η ωρα που δεν θα ερχεται πλεον μαζι μου, και θα μου κοπει το κατουρημα, θα χω προβλημα μετα :lol:

:lol::lol: μια απ τα ιδια!!:lol::lol:

Οταν κανω μπανιο βαζω τον μικρο στο καρεκλακι και τον βαζω στην πορτα του μπανιου για να τον βλεπω..βασικα για να μην τον πειραξει η μικρη αθελα της αλλιως για ενα κατουρημα τον αφηνω στην κουνια του σιγα μην τον παρω μαζι...εχουμε καιρο και γιαυτο!!:lol:

Δεν πιστευω πως ειναι κακο να μας βλεπουν στην τουαλετα ουτε στο μπανιο, ανεξαρτητα απο το φυλο.Καποια στιγμη θα σταματησουν απο μονα τους

Εμένα είναι ενός έτους. Όταν κάνω μπάνιο, επειδή κάνω ώρα, τον βάζω στη κούνια του μέχρι να μπανιαριστώ ή κάνω μπάνιο όταν είναι ο άντρας μου σπίτι να τον επιβλέπει ή ακόμη κι εαν κοιμάται ο μικρός. Δε κάνω μπάνιο και τον παίρνω μαζί μου, γιατί φοβάμαι μη κάνει καμιά αταξία και δε τον πάρω χαμάρι.

Όταν πάω τουαλέτα με παίρνει από πίσω (γενικότερα από πίσω με παίρνει συνέχεια, η ουρά μου έχει γίνει). Ε, εκεί τι να κάνω κι εγώ τον βάζω μαζί μου μέσα, αλλιώς κάθεται απ'έξω και σπαράζει στο κλάμα. Το καλύτερο είναι που κάθομαι στη λεκάνη και θέλει να τον παίρνω και στην αγκαλιά μου!

iyuNp3.png4hNCp3.png

Διαφημίσεις

Εμένα είναι ενός έτους. Όταν κάνω μπάνιο, επειδή κάνω ώρα, τον βάζω στη κούνια του μέχρι να μπανιαριστώ ή κάνω μπάνιο όταν είναι ο άντρας μου σπίτι να τον επιβλέπει ή ακόμη κι εαν κοιμάται ο μικρός. Δε κάνω μπάνιο και τον παίρνω μαζί μου, γιατί φοβάμαι μη κάνει καμιά αταξία και δε τον πάρω χαμάρι.

Όταν πάω τουαλέτα με παίρνει από πίσω (γενικότερα από πίσω με παίρνει συνέχεια, η ουρά μου έχει γίνει). Ε, εκεί τι να κάνω κι εγώ τον βάζω μαζί μου μέσα, αλλιώς κάθεται απ'έξω και σπαράζει στο κλάμα. Το καλύτερο είναι που κάθομαι στη λεκάνη και θέλει να τον παίρνω και στην αγκαλιά μου!

Αχ αυτό με την τουαλέτα και την αγκαλιά κάτι μου θυμίζει:rolleyes:...μμμμμ...:rolleyes:Α ναι το έχουμε ζήσει κι εμείς:-D:lol::lol::lol:...Που θα πάει κάποια στιγμή θα σταματήσει αυτή η ιστορία:rolleyes:...

εγω παλι δεν εχω κατλαβει γιατι τα περνετε μαζι. τι να επιβλεψετε οση ωρα κανετε τσισα... :D ειναι πολυ γρηγορη διαδικασια. εγω ποτε δετα πηρα μαζι μωρακια. απλα ταβαζα στο ριλαξ δεμενα η στο παρκο και τελος. πολυ αργοτερα ταπερνα απλα να αρχισουν την αντιγραφη γιανα μαθουν να πηγαινουν τουαλετα αλλααυτο ειναιαλλο.

1-2-3MPOMPIRES!!!

Κι άμα σπαράζουν;.

τι να πω.. δε μου ετυχε. αλλα επειδη μου ετυχε σε αλλα θεματα παρομοια τααπσχολω μεκατι. το κλαμα αν δεν ειναι απο κατι (πεινα πονο κτλ) τοτε ειναι γρινια και προσπαθεια να κανεις κατι που θελει. αρα?ναι. θατα αφηνα. παντα για μενα μιλαω ε... δεν ειμαι κακια μαμα αλλα στη τουαλετα θελω να πηγαινω μονη βρε παιδι μου.χαχα

1-2-3MPOMPIRES!!!

τι να πω.. δε μου ετυχε. αλλα επειδη μου ετυχε σε αλλα θεματα παρομοια τααπσχολω μεκατι. το κλαμα αν δεν ειναι απο κατι (πεινα πονο κτλ) τοτε ειναι γρινια και προσπαθεια να κανεις κατι που θελει. αρα?ναι. θατα αφηνα. παντα για μενα μιλαω ε... δεν ειμαι κακια μαμα αλλα στη τουαλετα θελω να πηγαινω μονη βρε παιδι μου.χαχα

Αχ, αυτό λέω κι εγώωωωω... Μέχρι και ο βασιλιάς μόνος του πάει εκεί!!!!!!!

iyuNp3.png4hNCp3.png

Διαφημίσεις

Εγω δεν του περνω.. αυτοι ερχονται... Οταν ηταν μονο ο ενας τον εβαζα στο παρκοκρεβατο και εκανα μπανιο. Τωρα που ειναι και οι δυο ευτυχως που ο ενας ερχετε κοντα μου για να βλεπω τι γινεται. Μπανιο βεβαια οταν κοιμουνται..

εγω παλι δεν εχω κατλαβει γιατι τα περνετε μαζι. τι να επιβλεψετε οση ωρα κανετε τσισα... :D ειναι πολυ γρηγορη διαδικασια. εγω ποτε δετα πηρα μαζι μωρακια. απλα ταβαζα στο ριλαξ δεμενα η στο παρκο και τελος. πολυ αργοτερα ταπερνα απλα να αρχισουν την αντιγραφη γιανα μαθουν να πηγαινουν τουαλετα αλλααυτο ειναιαλλο.

Μάλλον σου έτυχε ήρεμο μωρό γι αυτο απορείς...

Εμένα 2μηνών γύρισε όοολο το ρηλάξ ανάποδα (ναι ήταν δεμένη σε αυτό!)...

Τώρα αν την αφήσω λίγο στο κρεβάτι της (πάω πιο κει και παρακολουθώ) βάζει το πόδι πάνω..έτοιμη να σαλτάρει..

Δεν εμπιστεύομαι με τίποτα να την αφήσω μόνη της..ούτε με παιχνίδια να παίζει..είναι ικανή να τα σπασει, να τα φάει, μέχρι και το διχτάκι απο το καρότσι χάλασε...τα χερούλια απο το καρεκλάκι της κλπ κλπ

Μαζί και πάλι μαζί..

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...