Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Θέμα βάπτισης:Μικρός Πρίγκιπας (κ ο Θεός βοηθός)

swanocean

Recommended Posts

Κοίταξα αλλά δεν κατάφερα τίποτα (άσχετη γαρ).

Δυστυχώς σε αυτό δεν μπορώ να σε βοηθήσω,γιατί και εγώ μια από τα ίδια είμαι!!Υπάρχουν όμως πολλά κορίτσια που ξέρουν.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 120
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Παιδάκια?Νόμιζα ότι η εκκλησία έχει βάση για την λαμπάδα :(

Στην βάση είναι κατά την διάρκεια του μυστηρίου.Όταν γυρνάνε γύρω από την κολυμπήθρα,ένα παιδάκι δεν την κρατάει πάντα??

Χμμμ δίκιο έχεις (έχω καιρό να πάω σε βαφτίσια τελικά)

Καθένας έχει τρεις χαρακτήρες: αυτόν που δείχνει, αυτόν που έχει κι αυτόν που νομίζει ότι έχει.

Καλά θα κάνεις να ρωτήσεις αν έχουν στην εκκλησία βάση για λαμπάδα, για να είσαι σίγουρη.Έχω την εντύπωση ότι την δανείζει το μαγαζί από το οποίο παίρνεις την λαμπάδα.

Καλά θα κάνεις να ρωτήσεις αν έχουν στην εκκλησία βάση για λαμπάδα, για να είσαι σίγουρη.Έχω την εντύπωση ότι την δανείζει το μαγαζί από το οποίο παίρνεις την λαμπάδα.

Σε πάρα πολλές βαφτίσεις έχω παρατηρήσει ότι την κρατάει ένα παιδί καθόλη τη διάρκεια της βάφτισης.

Διαφημίσεις

Σε πάρα πολλές βαφτίσεις έχω παρατηρήσει ότι την κρατάει ένα παιδί καθόλη τη διάρκεια της βάφτισης.

Μπορεί να είναι και έτσι,εγώ συνήθως μπαινοβγαίνω εκείνη την ώρα,γιατί έχω πάει σε τόσες βαφτίσεις που νομίζω ότι έχω μάθει απ'έξω όσα λένε και πλέον δεν αντέχω να κάθομαι συνέχεια μέσα.Πάντως έχω δει και την λαμπάδα στην βάση της,μήπως έχει διαφορά και αυτό από περιοχή σε περιοχή?:?

Θα κάνω μία επίσκεψη το σ/κ στην εκκλησία να ρωτήσω μην έχω τελευταία στιγμή θέμα κ ψάχνω για παιδάκι.

Καθένας έχει τρεις χαρακτήρες: αυτόν που δείχνει, αυτόν που έχει κι αυτόν που νομίζει ότι έχει.

Θα κάνω μία επίσκεψη το σ/κ στην εκκλησία να ρωτήσω μην έχω τελευταία στιγμή θέμα κ ψάχνω για παιδάκι.

Το παιδάκι θα το χρειαστείς ασχέτως της βάσης!!χαχαχα

Ποιός θα κρατάει την λαμπάδα όταν θα γυρνάτε γύρω από την κολυμπήθρα??Αν και μια φορά είδα να την κρατάει η μαμά και μια φίλη μου που έγινε νονά,την κρατούσε η ίδια,μια και το παιδάκι έκλαιγε και δεν ήθελε να το κρατάει κανένας άλλος,εκτός από την μαμά του.

Μάλιστα πρέπει να βρω παιδάκι...Ευτυχώς το έφερε η κουβέντα και το έμαθα νωρίς.

Μάλιστα πρέπει να βρω παιδάκι...Ευτυχώς το έφερε η κουβέντα και το έμαθα νωρίς.

Πες σε ένα παιδάκι από αυτά που θα έχεις καλεσμένα,μόνο κοίτα να είναι λίγο μεγαλούτσικο,για να μπορεί να την σηκώνει χωρίς πρόβλημα.

Διαφημίσεις

Κάπου είδα μπουκαλάκια γυάλινα για το λάδι και την κολώνια.Έχει και κολώνια μέσα το σετ βαφτιστικών?Λοιπόν το σετ βάπτισης περιέχει:

1.Κουτί βάπτισης

2.Λαμπάδα

3.Λαδοσέτ που περιλαμβάνει το λαδομπούκαλο,3 κεριά κολυμπήθρας,το σαπούνι και το κουτάκι που θα μπουν αυτά

4.Λαδόπανα που είναι ένα σεντόνι μεγάλο στην ουσία.1 πετσέτα μεγάλη για το νονό,1 μικρή για τον παπά

5.Εσώρουχα που θα φορέσει το μωρό κάτω από τα βαπτιστικά

6.Βαπτιστικά ρούχα,παπούτσια και καλτσάκια.

7.Μαρτυρικά

Υπάρχει κάτι που ξεχνάω ή δεν ξέρω?

Βρε κορίτσια πείτε μου τελικά γι'αυτήν την κολώνια.Επειδή θα πάω να πάρω τα πράγματα να ξέρω.

Βρε κορίτσια πείτε μου τελικά γι'αυτήν την κολώνια.Επειδή θα πάω να πάρω τα πράγματα να ξέρω.

Δεν έχω βαφτίσει πρόσφατα,αλλά δεν βλέπω σε τί μπορεί να χρησιμεύει η κολώνια.Μόνο στο ξελάδωμα που λένε,εκεί έχω ακούσει να παίρνουν αφρόλουτρα και τα σχετικά.

Γιατί δεν ρωτάς εκεί που θα τα αγοράσεις?Αυτοί σίγουρα ξέρουν τί πρέπει να πάρεις.

Είπα να ρωτήσω εσάς μήπως ξέρετε για να είμαι προετοιμασμένη.Θα ρωτήσω κ εκεί μόλις πάω.Ευχαριστώ

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...

πωπω κορίτσια είδα το παρακάτω προσκλητήριο χθες και έχω πάθει πλάκα. το βάζω στο θέμα αυτό να υπάρχει!

το αστεράκι ρε κορίτσια σας φαίνεται για ύφασμα; Χαρτί δε μου κάνει άσε που βλέπω είναι ραμμένο.

Πω πω μου τρέχουν τα σάλια :/

http://minois.ca/2010/04/birthday-party-le-petit-prince-little-prince/

το έχω δει και σε αυτό το site και λίγο πολύ λέει και τηνδιαδικασία που ακολούθησε.το αστεράκι είναι από τσόχα.είναι όντως πολύ όμορφο!

πωπω κορίτσια είδα το παρακάτω προσκλητήριο χθες και έχω πάθει πλάκα. το βάζω στο θέμα αυτό να υπάρχει!

το αστεράκι ρε κορίτσια σας φαίνεται για ύφασμα; Χαρτί δε μου κάνει άσε που βλέπω είναι ραμμένο.

Πω πω μου τρέχουν τα σάλια :/

Χε! :D

Τσόχα είναι και το θαλασσί φόντο και τα κίτρινα αστεράκια και το άλλο είναι χαρτονάκι. Είναι πολύ εύκολο προσκλητήριο και παμφθηνο. Σκέψου ότι ένα φύλλο τσόχας κοστίζει 50 λεπτά και βγάζει 4-5 τέτοια προσκλητήρια (ανάλογα το πλάτος που θες). Επίσης, σε μια κόλλα Α4 χωράνε 4-5 προσκλητήρια για εκτύπωση οπότε σου βγαίνουν γύρω στα 2 ευρώ τα 4-5 προσκλητήρια και επιπλέον η κορδελίτσα που θα χρησιμοποιήσεις μόνο ένα μικρό κομματάκι για το καθένα.

Εγώ πάντως το έφτιαξα σαν δείγμα για το μωράκι που θα βαφτίσω και βγήκε πολύ ωραίο, αν και όχι τόσο εντυπωσιακό όσο τα άλλα που έφτιαξα, οπότε δεν επιλέχθηκε! Δες εδώ το θέμα μας να καταλάβεις! Έχω ανεβάσει και τις δικές μου... δημιουργίες!

καλά τέλεια και τα δικά σου!! το δεύτερο μου άρεσε πάρα πολύ!!! Αλλά πως να κόψεις αμα θες μπολικα τόσους μικρούς πρίγκιπες!!

Αλήθεια την τσόχα που την αγοράζουμε; Δεν έχει τύχει να δω..

Μπράβο σου είσαι χρυσοχέρα! Πωπω εγώ ένα φαι κάνω κι αυτό... :D:D

Δεν είναι τόσο δύσκολα τελικά να τα φτιάξεις.Απλά θέλει μεράκι και διάθεση εγώ αυτό κατάλαβα που τα έφτιαξα όλα μόνη μου.Τις επόμενες ημέρες θα ανεβάσω φωτό να μου πείτε και γνώμες.

καλά τέλεια και τα δικά σου!! το δεύτερο μου άρεσε πάρα πολύ!!! Αλλά πως να κόψεις αμα θες μπολικα τόσους μικρούς πρίγκιπες!!

Αλήθεια την τσόχα που την αγοράζουμε; Δεν έχει τύχει να δω..

Μπράβο σου είσαι χρυσοχέρα! Πωπω εγώ ένα φαι κάνω κι αυτό... :D:D

Σε όλους το δεύτερο άρεσε, οπότε κατά πάσα πιθανότητα αυτό θα φτιάξω! Ευτυχώς που είναι λίγα τα προσκλητήρια, γιατί είναι όντως ζόρι! Σ' ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια! :D

Από βιβλιοπωλεία την παίρνουμε την τσόχα. Προσοχή, όχι από τα Jumbo γιατί είναι πολύ λεπτή και δεν κάνει γι'αυτή τη δουλειά. Πρέπει να βρεις την πιο χοντρή αν θες να είναι καλό το αποτέλεσμα.

Δεν είναι τόσο δύσκολα τελικά να τα φτιάξεις.Απλά θέλει μεράκι και διάθεση εγώ αυτό κατάλαβα που τα έφτιαξα όλα μόνη μου.Τις επόμενες ημέρες θα ανεβάσω φωτό να μου πείτε και γνώμες.

Άντε ανυπομονούμε να δούμε τις φωτό σου να παίρνουμε ιδέες! :P

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...