Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Θέμα βάπτισης:Μικρός Πρίγκιπας (κ ο Θεός βοηθός)

swanocean

Recommended Posts

Εβαλα ούχου κρυσταλλιζέ....Το χαρτί κανονικό Α4 ήταν...Απλά με το που είχα απλώσει την κόλλα από πάνω και την άπλωνα άρχισε να βγαίνει χρώμα προς τα πλάγια...Ήταν και άσπρο το κουτάκι και φάνηκε αρκετά!

Με χαρτοπετσέτα μου έχει ψιλοπετύχει...Τουλάχιστον πιο πολύ απο το Α4..Απλά θέλει προσοχή να μην ζαρώσει, να μην κοπεί κτλ...

Θέλει ειδική κόλλα για ντεκουπάζ,μπορεί αυτός να ήταν ο λόγος.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 120
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Θέλει ειδική κόλλα για ντεκουπάζ,μπορεί αυτός να ήταν ο λόγος.

ΑΑΑ μάλιστα....αυτό δεν το ήξερα! νόμιζα ότι απλά βάζουμε κρυσταλλιζέ κόλλα...Ευχαριστώ!!

Α μη μου λέτε τέτοια τώρα και μόλις γύρισα από τα ψώνια (για την αγορά κόλλας ντεκουπάζ εννοείται). Ελπίζω ο μεσιέ να κοιμηθεί νωρίς για να το κάνω σήμερα κιόλας το βράδυ. Όχι τίποτα άλλο αλλά έχω και αγωνία πως θα βγει.

Καθένας έχει τρεις χαρακτήρες: αυτόν που δείχνει, αυτόν που έχει κι αυτόν που νομίζει ότι έχει.

Ο μεσιέ κοιμήθηκε νωρίς (ουφ) κι έκανα την πρώτη μου απόπειρα για ντεκουπάζ. Νομίζω ότι μου έχει κάνει φουσκάλες αλλά υποθέτω αύριο θα δείξει έτσι? Σνιφ...δε νομίζω ότι τα κατάφερα... :(

Καθένας έχει τρεις χαρακτήρες: αυτόν που δείχνει, αυτόν που έχει κι αυτόν που νομίζει ότι έχει.

Ο μεσιέ κοιμήθηκε νωρίς (ουφ) κι έκανα την πρώτη μου απόπειρα για ντεκουπάζ. Νομίζω ότι μου έχει κάνει φουσκάλες αλλά υποθέτω αύριο θα δείξει έτσι? Σνιφ...δε νομίζω ότι τα κατάφερα... :(

Κάθε αρχή και δύσκολη!!Πρέπει να στρώνεις καλά το χαρτί/χαρτοπετσέτα και να περνάς την κόλλα ομοιόμορφα,με απαλές κινήσεις,για να μην ζαρώνει.

Διαφημίσεις

Έβαλα κι από κάτω κόλλα (ή μήπως δεν έπρεπε?) και μετά άπλωσα κι από πάνω λίγη αλλά οι φουσκάλες είχαν γίνει ήδη. Προσπάθησα να τις βγάλω αλλά μπαααα. Μάλλον δεν κάνω εγώ γι' αυτά. Φτου κι είχα ενθουσιαστεί τόσο πολύ. Σκεφτόμουν ήδη πόσα άλλα πράγματα θα έκανα...σνιφ...κλαψ...λυγμ...

Έβαλα κι από κάτω κόλλα (ή μήπως δεν έπρεπε?) και μετά άπλωσα κι από πάνω λίγη αλλά οι φουσκάλες είχαν γίνει ήδη. Προσπάθησα να τις βγάλω αλλά μπαααα. Μάλλον δεν κάνω εγώ γι' αυτά. Φτου κι είχα ενθουσιαστεί τόσο πολύ. Σκεφτόμουν ήδη πόσα άλλα πράγματα θα έκανα...σνιφ...κλαψ...λυγμ...

Εννοείται ότι βάζεις και από κάτω κόλλα,πώς αλλιώς θα κολλήσει??

Απλά πρέπει να στρώνεις καλά το χαρτί,είτε από το κέντρο προς όλες τις πλευρές ή από πάνω προς τα κάτω.

Μου θυμίζεις τον εαυτό μου πριν κάποια χρόνια...μόλις δεν πετύχαινε κάτι, εκνευριζόμουν και τα παρατούσα.Το καλύτερο είναι να πεισμώσεις και να κάνεις μια δεύτερη προσπάθεια,θα δεις που θα βγει καλύτερο.Κανένας δεν έγινε τέλειος με την πρώτη και αυτά τα καλλιτεχνικά θέλουν και λίγη υπομονή!!

Τελικά βγήκε χωρίς φουσκάλες αλλά δε νομίζω ότι μου αρέσει για κουτί βαπτιστικών. Ωφουυυυ δεν ξέρω τι θα κάνω. Πάω να ετοιμάσω τις βαλίτσες μου κι αποφασίζω στις διακοπές. Ευτυχώς για την βάπτιση έχω καιρό ακόμα, τέλος Σεπτέμβρη είναι. Κορίτσια ευχαριστώ για τις συμβουλές.

Δυστυχώς jetry τις μπομπονιέρες τις έχω κάνει αλλά μου ακούγεται πολύ ωραία σαν ιδέα. Αυτό μου καίει εμένα είναι τα βαπτιστικά δηλ κουτί, λαμπάδα, λαδοσέτ και πετσέτες. Σήμερα αν προλάβω θα κάνω την πρώτη μου απόπειρα με ντεκουπάζ να δω πως θα βγει κι αν είναι ωραίο το αποτέλεσμα βουρ και για τα υπόλοιπα.

ναι δεν διάβασα καλά το Post σου!!

καλύτερα μόνη σου αφού είχες χρόνο!! και το ευχαριστήθηκες και σου βγήκε και πιο οικονομικό φαντάζομαι!!

καλές διακοπές να έχετε και όλα θα γίνουν!

Ευχαριστώ jetry επίσης!!!

Η αλήθεια είναι ότι κουράστηκα λίγο με τις μπομπονιέρες αλλά τέλος καλό όλα καλά.

Διαφημίσεις

http://www.laboutiquedupetitprince.com/en/ το επισημο σαιτ του μικρου πριγκηπα.

Περυσι που βαφτισα ενα παιδακι με το ιδιο θεμα τα εκανα ολα μονη μου. βεβαια περυσι δεν ειχαμε βρει πουθενα ετοιμα.. φετος κυκλοφορουν.

O5Lop2.png

kIP3p2.png

• 2 εβδομάδες μετά...

Καλησπέρα! Βαπτίζουμε και εμείς τον ανηψούλη μου τον Οκτώμβρη...Εγώ θα είμαι η νονά!! Σαν θέμα λέμε και εμείς να έχουμε τον μικρό πρίγκιπα...Αλλά δεν έχουμε καταλήξει ακόμα λόγω του ότι υπάρχουν περιορισμοί στο τι να πάρεις και να ταιριάζεις...Εσείς τι κάνατε τελικά? Βρήκατε τίποτα?

Όσο για το να τα φτιάξω μόνη μου...Δυστυχώς δεν μπορώ να το συζητήσω καν, και χρόνο δεν έχω λόγω εργασίας και δεν πολυπιάνουν τα χέρια μου....

swanocean και dora περιμένουμε με αγωνία τις φωτογραφίες από όλα αυτά που έχετε φτιάξει (ή θα φτιάξετε) στις βαφτίσεις σας με θέμα τον μικρό πρίγκιπα για να παίρνουμε ιδέες κι εμείς!

• 4 εβδομάδες μετά...

Κορίτσια μόλις επέστρεψα από τις διακοπές και ετοιμάζομαι να φτιάξω τα βαπτιστικά κι έλεγα στην λαμπάδα να φτιάξω ένα καδράκι σαν αυτό αλλά δεν ξέρω που μπορώ να βρω κάτι τέτοιο για να το ζωγραφίσω μόνη μου?Ρίξτε καμιά ιδέα γιατί έχω κολλήσει

http://i216.photobucket.com/albums/cc81/swanocean/BAK_02_2.jpg

p.s.christina δυστυχώς με παράτησαν στο χωριό σύξηλη και δεν μπόρεσα να πάω στην κυρία στο βιβλιοπωλείο (κι ούτε τηλ την πήρα μη την ενοχλώ τζάμπα)

Α επίσης μήπως ξέρει καμία σας για ξύλινο κουτί βαπτιστικών?

Διαφημίσεις

Βασικά κεραμικό είναι γιατί πήγα και το είδα από κοντά αλλά ήταν απαγορευτική η τιμή αλλά δεν είχα σκεφτεί για ξύλινο,ευχαριστώ.

Το κουτί θέλω να είναι άσπρο για να το ζωγραφίσω στο θέμα που θέλω.Αλλά όπου κι αν έχω κοιτάξει όλοι χάρτινα έχουν.Αν δε βρω ξύλινο θα πάρω χάρτινο.

Βασικά κεραμικό είναι γιατί πήγα και το είδα από κοντά αλλά ήταν απαγορευτική η τιμή αλλά δεν είχα σκεφτεί για ξύλινο,ευχαριστώ.

Σκέψου ότι το ξύλινο δεν κινδυνεύει να πέσει και να γίνει θρύψαλα!

Το κουτί θέλω να είναι άσπρο για να το ζωγραφίσω στο θέμα που θέλω.Αλλά όπου κι αν έχω κοιτάξει όλοι χάρτινα έχουν.Αν δε βρω ξύλινο θα πάρω χάρτινο.

Αν ξέρεις να ψωνίζεις από sites του εξωτερικού,ψάξε λίγο και εκεί.Και στην ανάγκη,κάνε αυτό που έκανε μια φίλη μου εδώ μέσα,πάρε ένα που θα έχει καλή τιμή και μετά θα το βάψεις άσπρο και θα το ζωγραφίσεις.

Ααααα αυτό δεν το είχα σκεφτεί καθόλου κ ο μικρός ήδη έχει αρχίσει κ ζωηρεύει (θέλω να το χρησιμοποιήσω μετά στο δωμάτιό του).Θα πάω σ'έναν ξυλουργό και θα ρωτήσω και θα κάνω και το κρακελέ όπως αυτό που ανέβασε η myrtle και ήταν καταπληκτικό το αποτέλεσμα.

Ααααα αυτό δεν το είχα σκεφτεί καθόλου κ ο μικρός ήδη έχει αρχίσει κ ζωηρεύει (θέλω να το χρησιμοποιήσω μετά στο δωμάτιό του).Θα πάω σ'έναν ξυλουργό και θα ρωτήσω και θα κάνω και το κρακελέ όπως αυτό που ανέβασε η myrtle και ήταν καταπληκτικό το αποτέλεσμα.

Δεν θα είναι πιο ανθεκτικό μόνο αργότερα,σκέψου ότι δεν θα κινδυνεύει ούτε μέχρι την ώρα της βάφτισης,ούτε την στιγμή που θα γυρνάτε γύρω από την κολυμπήθρα.Ξέρεις πόσα παιδάκια έχω δει να είναι στο τσακ να τους φύγει η λαμπάδα από τα χέρια??χαχαχα

Αν ξέρεις να ψωνίζεις από sites του εξωτερικού,ψάξε λίγο και εκεί.Και στην ανάγκη,κάνε αυτό που έκανε μια φίλη μου εδώ μέσα,πάρε ένα που θα έχει καλή τιμή και μετά θα το βάψεις άσπρο και θα το ζωγραφίσεις.

Κοίταξα αλλά δεν κατάφερα τίποτα (άσχετη γαρ).

Δεν θα είναι πιο ανθεκτικό μόνο αργότερα,σκέψου ότι δεν θα κινδυνεύει ούτε μέχρι την ώρα της βάφτισης,ούτε την στιγμή που θα γυρνάτε γύρω από την κολυμπήθρα.Ξέρεις πόσα παιδάκια έχω δει να είναι στο τσακ να τους φύγει η λαμπάδα από τα χέρια??χαχαχα

Παιδάκια?Νόμιζα ότι η εκκλησία έχει βάση για την λαμπάδα :(

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...