Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

αδεια επαπειλούμενης, προβλημα

Recommended Posts

απο τον τεταρτο μήνα παρουσιαζω μεγαλο προβλημα με τη μέση μου με πονο και κουτσαινω. Πήρα 15 μέρες άδεια από ορθοπαιδικό και μετά μου έδωσε παραπεμπτικο για επιτροπη που μου έδωσε άλλες 15 μερες. Η μεση δε με περασε! πηγα λοιπον μετα με χαρτι απο το γυναικολογο μου για επαπειλουμενη σε γυναικολογο του ικα για να μου γραψει κι άλλη άδεια(30 ημερων αντι για 15 που ήταν η άλλη) και ο γυναικολογος μου ειπε πως δε μπορει να μου γραψει άδεια γιατι λεει εχω περασει επιτροπη για ορθοπαιδικο προβλημα και δε μπορει να γινει αλλαγη γνωματευσης γιατί δεν θα πληρωνομαι αν γινει αυτο. Πηγα τελικα σε ορθοπαιδικο και μου εγραψε να περασω απο επιτροπη ξανα, που μου έδωσε αλλες 15 μερες και μου ειπε πως δε μπορει να μου δωσει άλλες μέρες άδεια γιατι λενε "ε ποσες μερες θα παρεις για την μεση σου".

Εμενα η μέση μου ακομη να μου περασει, ήρθα στη δουλεια και θα πάρω την άδεια του ετους που δικαιούμαι. Ρωτησα στα ταμεια του ικα και μου ειπαν οτι δικαιουμε 182 ημερες το χρονο αδεια για 2 παθησεις! Τοτε ο γυναικολογος γιατί δεν μου έγραψε άδεια;;;; Εχω κλεισει τώρα ραντεβου με το κεντρο μανας και παιδιου στην Τριανδρια, γνωριζει καμια τον γυναικολογο εκει;;;;; Εχω φοβερους πονους στο ποδι μου, κουτσαινω και ωρες ώρες παραλυει το νευρο, πως μπορώ σε αυτή την κατασταση να πηγαινω στη δουλειά μου;;;; Τι να κάνω; Ισχυει αυτό που μου ειπε ο γυναικολογος ή ειναι μπουρδες;;;

vaisp2.png

xrxup2.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσι μου

πες μου κατι.ο γιατρος σου ειναι σε καποιο νοσοκομειο?αν ναι κ να μην ειναι πες του να σε κανει μια εισγωγη στο νοσκοκομειο η σε μια κλινηκη να σου γραψει οτι χειροτερο μπορει ετσι ωστε να πας μετα το χαρτι στο γυναικολογο του ικα κ να σου γραψει αδεια θελει δεν θελει κ αν σου πει κ τπτ πανε μετα στον διευθηντη κ μετα να δεις τι καλα θα σου γραψει την αδεια.ισως να σου γραψει παλι 15 μερες κ μετα να περασεις απο επιτροπη.καλα θα ειναι ομως να μην πας η ιδια να στειλεις τον αντρα σου διοτι εισαι επαπειλουμενη σωστα??

H3Otp3.pngfxwfyd91vycpqaes.png

δε θέλω να φτασω μεχρι την εισαγωγη σε νοσοκομειο γιατί 1 μηνας εργασιας μου μένει ακομη και πιστευω ειναι πολυ μεγαλη φασαρια να γινει όλο αυτό. Το θεμα είναι πως άλλες παιρνουν όλη την εγκυμοσυνη άδεια κι εγώ για 2,5 μήνες (1,5 που πήρα ήδη και 1 που χρειάζομαι ακόμη) να κάνω όλη αυτη τη διαδικασια; τον άντρα μου θα στειλω αυτη τη φορα.

vaisp2.png

xrxup2.png

κ να μην κανεις εισαγωγη ο γιατρος το ικα ειναι υποχρεωμενος να σου δωσει την αδεια.οι ποιο πολλες που παιρνουν αδεια ολη τν εγκυμοσηνη κανουν εισαγωγες να το ξερεις κ παιρνουν 2μηνες αδειες οχι 1 μηνα.Εγω θα βγω απο μεσα αυγουστου με απλο χαρτι απο τον γυν μου

H3Otp3.pngfxwfyd91vycpqaes.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...